Ким Чен-ун издигна сестра си в политбюро

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун издигна по-малката си сестра Ким Йо-чен на висок пост - в политическото бюро на единствената партия.

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун издигна сестра си в политбюро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досущ като у нас! На вас затова ви липсва комунизма, защото така ви издигаха едно време, брат, сват и тн. без значение, че е тъп като гьон, наш човек на поста е! То и сега си е така!

Па я помислих, че я е издигнал с някоя ракета.

Да си му мислят севернокорейците. Като си нямат такива като Ленчето Йончева, Корни , С. Велков, да им спретнат по някой компромат и да им поставят ултиматум за една седмица да се "очистят" така ще бъде .

ОЩЕ 1 ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ!

Комунист е лоша дума. Майка ти и баща ти не са ли те учили на приличие.

Партията на суджука да не е превзела и Корея?

Бойко, боко.тикво - учи, научи се как стават работите, а не да се криеш под шлифера и да се правиш на полит.работник от късен соцЪ - то бай тошо.правешки освен да му разтриваш ушите не те ли научи и на други лакардиии, я!?

НапоследЪК Борисов се изявява на международното поприще. Даже и в Северна Корея следват неговата политика! Според Дончев, тази международна дейност на "нашия велик вожд" е с традиции още от тогава, когато "вожда" подари куче на Путин !

В С Корея може да е всичко , но - престъпност - 0 %, самоубийства - 0 % , безплатно образование , безплатна медицинска помощ, безплатни жилища , трябва здрава ръка , иначе става анархия , независимо от строя ...

забравих педерастията и наркоманията

ДА МИСЛИШ ТАКА. ТАМ НЯМА ПРИЗНАЦИ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ЗА КАКВО САМОУБИЙСТВА ГОВОРИШ. ЗАМРАЗЕНИ СТАЛИНСКИ И ПУТИНСКИ УСМИВКИ.

хайде виж до каква степен е стигнала наркоманията след 1989 , колко такива познаваш ?, не съм за бай тошово време , нито за за кимово , за ред и дисциплина и спазване на законите , и морал на всяка цена !!!

си мислиш, че през комунизма не е имало престъпност и самоубийства? Това,ч е не го казваха другарите, както и за Чернобил, е друга работа...

Имаше,вярно. Но що не ти кажат господата, че на сегашния фон тогава бяха капка в морето! Що не ти кажат нещо за жизнения стандарт преди 89година? Който трябва да достигнем 2050 година! То стандарта не е само трошляци по улиците!

Родово племенната аристокрация в Корея , у нас се нарича шуро- баджанащина, с която се борим, но понеже хората са "способни, надарени и сами са си извоювали постовете" все още не можем да я махнем. Все още на кроейците не им е ясно, че и те един ден ще се борят с родово племенната аристокрация. Но пък всяко нещо с времето си. Тук мъдри и спокойни вождове се борят с лошата бсп и ни пазят от хора като Боршош, Костов и т.н Засега, обаче корейците се пазят само от мъдрите си вождове, понеже и това не е по- малка опасност. Гледам го усмихнатия им "първи" и виждам, че е въпрос на чест да си последен в тяхната държава, както и във всяка друга подобна държава.

Интересно, как един млад ръководител постига върховни технологии в ракетостроенето и ядреното въоръжение, в пълна изолация и с минимални разходи. КНДР изнася дори стругове с цифрово управление, злато, редки метали и много интересно - тя е след първите 10 производители на плодове в света.

Една малка комунистическа държава се оказа по-силна от капиталисти ческия динозавър ФАЩ.

Толкова е силна че 20 милиона население произвежда 28 милиарда долара вътрешен продукт или близо четири пъти по-малко от България.

Комунистическите изроди са еднакви по цял свят.

Малии, ние този филм сме го гледали на живо. Не съм очаквал такива прилики с Корея.

Същия дебил като Тодор Живков дето направи психично болната ск дъщеря министърка.

Ако бехме останали на власт щехте и вие да видите : кон боб яде ли !?

Големи сте професионалисти. Къде е снимката на Ким Йо-чен!

деер

Ами, правилно!! Защо да я ограничава? Дискриминацията е присъща само на комунистическите държави!!! И сега най-сериозният последовател на САЩ и ЕС е в северна Корея!

Ким се учи от Боко.

Стига бе! И техният Ким Чен Ун е като нашия.

не знам кое е по-нагло: да издигнеш сестра си в многобройното политбюро.... или както направи брата на Дж.Буш Младши, да назначиш брат си за президент на САЩ, като фалшифицираш вота в Калифорния?! Ама едното става в тоталитарната Сев.Корея, а другото в модела на световната демокрация ФАШ.

толкова за злоупотребата с власт по света ........ и у нас! За БГ няма да давам примери от управлението на БСП и ГЕРБ

Бояришника ти действа зле, спри го.

Престанете да ни занимавате с тоя идиот!

Сестра му е много красиво момиче. Дано не я разстрелят със зенитно оръдие.

Ким дори да е разстрелял някого, което не е доказано, с оръдие, пак е убил единици а американците избиха милиони в Ирак и Либия.

Доказано е! 100% Трепе яко! Чичовци, лели, братовчеди, зетьове! Параноик с тлъст гъ.з и огромно шкембе. Корейска свиня:)

Поне става ли сестрата?Дайте да я видим!

И да не става, ще посмееш ли да й откажеш?

)))) мн яко , браво )))

Ей, това е кумира на нашите червени дебили, никакви критики за другаря ким.

Цветанов и ръководството на ГЕРБ са поздравили Пхенян, следващ модерните политически практики от ЕС и РБ. Постигнато е споразумение за обмяна на опит в кадровата политика.

НЕ Я ЗАСТРЕЛЯ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!

Този да си опича акъла, че ако го набара Елена Йончева, жална му майка... ;)

... по това си приличат със серво... вече са я минали...

Ким назначи сестра си в политбюро, пък Бил Клинтън назначил жена си за държавен секретар и т.н....... Нормална шуробаджанащина ....

Не той , а Обама 20 години по-късно:P

Като имаме предвид, че Клинтън пробута примата, съвсем нормално е Клинтъновица да стане баш секретарка.... шуробаджанащина, продължила с опити да пробутат същото недоразумение даже за президент!

Това е сериозен напредък. Ким се учи от най-добрите демократични практики. И у нас е така - кумове и кумци, братя и сестри, братовчеди и снахи - това са най-способните и кадърни хора в обществото, затова заслужават високи постове.

каква прилика между борисов и брат му от корея

Дано един ден не я изстреля и нея,като чичо си с оръдието...

Това са комунягите,сестри,братя,баджанаци,всички в партията майка на цоцане! А нашето БСП реве,че ГЕРБ слагали роднини в управлението на общините... БСП и тя правеше същото за 15 години управление заедно с ДПС!

Да бе....Добре, че и при СДС-то и при Симо Секса нямаше шуробаджанащина... Затова ли на Иван Костов Щерката даваше некомпетентни икономически и финансови съвети в КТБ за скромната сума от 30 000 лева месечно? Да ти пикая и на БСП-то, и на СДС-то, и на ДПС-то, и на ГЕРБ-а, и на ПФ, и на Атака....Всичкото кеч е кал, братче...Рядка , лепкава кал.

Сериозно си объркал това с комунягите, ами то ГЕРБ са само милиционери комунисти, начело с лидера си..... тъй, че при тях шуробаджанащината е норма, според теб де!!!

Аз това не го вярвам. Ми той Тромпетчо не е давал разрешение за такова назначение. Ся пак ще има санкции и истерии.

Тези нямат ли огледала??? Или други неща им липсват...

За този човек трябва да се казват само добри думи. Та той е един от малкото днешни държавни ръководители, дръзнал да се протовопостави на световното зло- САЩ. Една нищо и никаква държавица, смачкана от санкции със своя трудолюбив, дисциплиниран, съвестен и всеотдаен народ да всява страх и паника в гигантския и всемогъщ САЩ...Все едно слонът да се плаши от мравката... Да, ама американският слон сън не го хваща, че някаква си дребна, нищожна, бедна държавица не му играе по свирката.... И не само не му играе по свирката , ами и му ръмжи и иска да хапе.... Най- голямата мечта на рижавия психопат и изкукал дядка Тръмп е демократизация на Северна Корея. Да, ама-не. Демокрация по американски в Корея никога няма да има. Браво на севернокорейците! Достоен, трудолюбив, почтен народ! Да е жив и здрав Ким и още дълги години да бърка в задн ка на Рижавата хризантема!

Баце, ти сериозно ли ... ?!

по принцип робите са "трудолюбиви, дисциплинирани, съвестни и всеотдайни":)))

Натам ли сме се запътили така целеустремено? Но там социализмът не е преставал да съществува, но в една нормална страна от Ес, и то в 21 век, нашето си е чиста регресия!

тук си имаме КУМ-гейт, а там КИМ-гейт!

Нима Ушатия физкултурник и там е предал партийния си опит!?

курнелия да ходи да им направи сестра-гейт

Ким Чен-ун издигна сестра си в политбюро Да не започнат и там саниране, магистрали и разнос на суджуци?

Цял свят върви по стъпките на ГЕРБ!

Северокорейците ще ни догонят.

Вървим по пътя на Северна Корея, или те по нашия.

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.

Единственият начин да се подсигури Ким Чен Четири е да й направи дете.

Сигурно гледа какво правят в България , но за да се доближи до нашите разбойници трябва да назначи и брат си, кумата, балдъзата и всичките си роднини и приятели!

не бива да се ограничават, нека и те стигнат чак до кучетата ..

И тя е експертка и професионалистка като нашите кадфри! Комунистическата школа! Родството е случайно.....

Видял е от ГЕРБ!

Да ме извинява вицо-премиера Далавери Симеонов, ама тия в Северна Корея с назначенията са бетер като в БГ-то ГЕРБерите

Верно е! Обаче пък не може да си позволи да си прати децата да учат в Щатите, като Курнела, нали?