Версия за смъртта на младежа, пребил сестра - нова дрога

Всички симптоми навеждат на версията за злоупотреба със стимуланти – щом не са открити следи в кръвта, става дума за нова дрога, т. нар. дизайнерска.

Обратно в новината

Коментари - Версия за смъртта на младежа, пребил сестра - нова дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, как може родител да чуе, че синъ му бълнува за златни колесници и че е избран свише, и да мислят за секта - това е шизофрения, предизвикана от наркотици или не, но си е шизофрения. Родителите са по-луди и от сина си :((

На всяка крачка се продават наркотици, всички видове. Какво пречи да се хващат дилърите и да се наказват подобаващо, ако издават и снабдителите си, да се намалява наказанието им. Нали имаме полиция! Ето затова хората смятат, че са корумпирани, защото нищо не правят, само констатираме..правителството се хвали сами с магистрали. Хората са по-важни, децата ни са по-важни, господа от ГРОБ!

Съмнявам се да е дизайнерска дрога. Рядко някой надрусан говори за Исус и религиозни неща. По-скоро секта или най-вероятно според мен е психическо заболяване. Ако е секта семейството е трябвало да забележи и реагира по-рано, това промиване на мозъка не става за 1 седмица. Най-вероятната версия за мен е психическо заболяване.

Ами не е секта. При сектите не ти втълпяват, че именно ТИ си избраният. Шизофрения. Факт е, че има бум от шизофренни разстройства именно при наркоманите. Така че по-скоро има връзка с наркотици.

ЕГАТИ ПРЕХОДА , ЕГАТИ ''ДЕМОКРАЦИЯТА'' !

Каква смела защита на марихуаната !

Никаква дрога няма тук, а има отключване на шизофренен пристъп. Като е забелязал бащата промяната,защо не го е завел на психиатър.Проследете родата на младежа и много неща ще станат ясни!

От това няма спасение , и като го заведе на лекар , КАКВО ? Тези лекари само ''лекуват'' , но излекувани НЯМА! Дават заместители / друг вид дрога / , но ОФИЦИАЛНО ,.....РЕЗУЛТАТИТЕ СА СЪЩИТЕ ,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ МАЛКО СЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА .

напълно е възможно под дежствие на марихуаната да са се отлучили вторични симптоми на шизофрения. това е доказано, че може да се случи. ако е така е трябвало да отидат на психиятър. защото случаят не е бил хроничен, ами е под дежствие на временна употреба на марихуана.

И не само марихуана. При предразположение към шизофрения всеки наркотик отключва заболяването. При хора, които не приемат наркотици честотата е достатъчно висока - 1% от хората. А при наркоманите е много по-висок процента.

Употребата на марихуана в ранни години,така както подрастващите пушат в България отключва ПСИХОЗИ в един определен момент.В много чуждестранни сайтове можете да се информирате подробно.Тогава,когато младежът започва да говори и мисли за демони и сатани,неща които нямат нищо общо с християнската религия всеки родител трябва да знае,че с детето му се случва най-страшното и да търси спешно помощ от опитни хора,но НЕ в България,а в чужбина!Там хората имат опит,разбират проблема и работят човешки с отговорност.Казвам го от опит,останалото са само празни приказки!

А родителите на каква дрога са?! Че бащата беше с доста мътни очи и хич не е от плачене. Докторите им виновни, сектите - виновни. Само те невинни, че си изтървали детето

Страда от екранна зависимост. Виж, че не изпуска телефона от очи.

...1. борбата Срещу Всякакви дроги Е задача НомерЕдно на органите за Ред&Сигурност...и 2. Сме на Първо място Глобално (за Същите) пер капита... ....ха теглете Калема на 1+2 ако обичате !

Законите ни не са мракобесни, а "демократични". За това тези пикльовци се множат. Болни били, трябвало да им се помогне!!! две седмици обществено полезен труд в някоя тухларна и няма да помисли повече нито за дизайнерски, нито за педерастки дроги. И няма да сънува златни колесници, а ръчни колички с едно колело.

Н'кълвье...

Лоша работа, но страшното е именно признанието, че дори е нямало кой да помогне на момчето, било то и наркоманче, в тази държава.

Не е толкова сигурно, че е бил наркоман. Старите наркотици са от десетилетия и повече и са проучени, лекувани са хора от тях и тн. Дизайнерските дроги са като руска рулетка. От първия път може да стане това. Някои карат хората да буйстват, да се самонараняват, мании за преследване, телесната температура може да се качи до опасни нива, кръвното също, инсулт, инфаркт. Бащата е забелязал промяна от скоро, вероятно тогава синът е опитал за пръв път. Мога да кажа какво е мисленето. По мое време в гимназията 2000-2004 не бяха измислени още дизайнерски наркотици, опитвали сме това-онова, но първо се осведомявахме по интернет какъв е ефектът, колко време трае, рисковете. Дизайнерските са по-евтини от "класическите" наркотици. Така и така сте решили да се правите на интересни пубертети - що да не платите от джобните 2-3 пъти по-малко?

НЯМАШ НИКАКЪВ ШАНС ДА СТИГНЕШ ОТ ПИРОГОВ ДО ПОПА БЕЗ ДА ТЕ СНИМА НИТО ЕДНА ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА??? КЪДЕ Е РОДНАТА ПОЛИЦИЯ???

Пази болницата в Пазарджик от тъмнозелената любов.

Нов вид, стар вид, за да започнеш да се дрогираш или си много тъп, или си испушил психически, което най-често е следствие от първото. Изобщо не ми е жал за такъв калпав материал. Във всяко производство има брак и колкото по-рано отиде на боклука, толкова по-добре.

иЗпушил естествено.

Това е най-елементарното съждение, което съм чел. Хипотетичен случай: Дъщеря ти е пълна отличничка, на 13 години. Лудо влюбена в "лошо момче". На купон палят едно наргиле и пред погледа на "нейното" момче и предлагат да си дръпне. В наргилето има силнотоксична дрога. Как си мислиш, че се развиват по-нататък събитията? Тъпа ли и дъщеря ти? Биологичен отпадък ли е?

Дядото

Ами пич, и дъщеря ми и синът ми не са били отличници, но наргилета, треви, синтетики и прочее боклуци не са опитвали. От малки им обясних що е това дрога. Предупредих ги и, че "приятели" могат да им сипят нещо в питието. Дъщеря ми до студентка си поръчваше само минерална вода в затворена бутилка и си я държеше при себе си. Синът ми до студент изобщо не приемаше да пие алкохол. После започна внимателно и по малко. Дъщерята веднъж се беше отрязала на служебно парти след работа от една водка. От тогава много внимава какво и колко пие. Вече са на 31 и 27. Няма наркотици, няма пиянски истории. Нещо да кажеш?

Нищо, скоро ще разрешат още наркотици, че да има повеч такива случай, ПТП-та и разни престъпления свързани с наркотиците, като кражби за набиране на средства за тях. Да има повече олигофрени. Все пак трябва да подобряваме материала, ако следваме стила на изказа на Бойко.

за сега повечето птп са от алкохол. Деградиралите алкохолици и хора с цироза са благодарни на алкохола.

Не случайно съм написал "ОЩЕ наркотици". Такива са и алкохола и тютюна. Това не променя, че вече КАТ правели тестове и за други наркотици и че има ПТП-та от тях. Даже май някаква от известните тук певици така се блъснала, ама не съм по музиката и не и помня името.

Цялата ни държава е мракобесна. С две думи, голяма част от народа е доста тъп и изостанал. И се гордеят с това. Нищо чудно че сме изостанала държава. Какъвто народа, такава и държавата.

...73-и-кусур години 'управление' на ВсеСъщите.

"Нашата държава има мракобесни закони по отношение на наркотиците, бюрокрацията е голяма - няма институция в държавата, която може да помогне на този младеж", каза още Карагегов. Институциите, които помагат за това се наричат работа с малолентни престъпници. Та жертвите на престъпниците им викат престъпници. Втора - тама се перат огромни суми от обществените поръчки, а повечето психолозите, които работят са там за пари и абсолютно некомпетентни. Психология на националната сигурност- звучи много добре. Абе нямам думи просто. То да се занимаваш сто ва и да помагаш освен средтсва и система, трябва и морал за хората, работещи там.

Момчето и баща му са били от ултрасите на Лефски. Явно е било зарибено от СЗ. Бащата не беше много притеснен, явно е знаел, че сина му взема дрога. Жалко за младежа, но за мен бащата е виновен!

ЛЕВСКИ СЕ ПИШЕ С В - НАУЧЕТЕ ПРАВОПИСА, ЧЕ Е СРАМ ДА НЕ ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПИШЕ ИМЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН.

papion

Жал ми е за тези родители, но таткото още като е чул приказката за колесницата е трябвало да въведе сина си в подходящото болнично заведение. Какви секти го гонят, като детето му е било с прегрял от дрогата мозък. Виждал е промяната му, слушал е лудешките му брътвежи и нищо не е направил, а сега друг му е виновен.

Няма нищо толкова неясно относно наркотиците,още в далечвата 2004 год.,моят син/15г./силно се вълнуваше от сайт"Промяна"на д-р Юлиян Караджов.Там се описваше всички подробности, които трябва да знаеш за дрогата,като пламенно се рекламираше употребата на марихуана.Като авторитет на медицинско лице, успокояваше деца и родители,че пушенето на марихуана не е вредно,а напротив стимулира мозъка ,а също има лечебни свойства.От този момент вероятно до днес синът ми употребява наркотици,дори искаше да лекува баща си /след прекаран инсулт/с марихуана....Подобно поведение сме наблюдавали и при синът ни, като агресия,демони,заплахи за самоубиство и т.н.Сега живее самостоятелно,нещата са извън контрол,темата е табу и смятам, че подобни сайтове са изиграли своята роля в крехкото съзнание на младите хора.Сега същият мастит се явява отново се изявява по телевизионни дискусии/днес в ТВ "БИТ"отново с защитаващо мнение относно употребата на дрога.Това е в скапаната ни държававместо в затвора, отново е герой!Гледам и не мога да повярвам на очите си....

ами, ако просто пуши марихуана, а вие след две, три чаши ракия му пилите на главата, естествено е да ви остави. Трябва да се осведомявате, за да сте адекватни по отношение на наркотиците. Марихуаната е едно, твърдата дрога и изкуствените наркотици друго. Но няма, как да реагираш адекватно, ако слагаш всичко под един знаменател.

А ти какво искаш бе тъпак? Алкохола е забране за подрастващите и сигурно има защо. Ще му пили разбра ли? Жалко, че на теб не е имало кой да му пили. Този Юлиан Караджов го познавам лично и да ти кажа освен познания са необходими и морални качества. Познанията без морал и човечност само вредат- на всички.

Оставете ги тия нови... версии. Жалко за момчето, но е изпуснато много по-рано, от родителите. С тия спортове с удари по главата всеки по-тежък удар е мозъчен кръвоизлив със загинали мозъчни клетки, в резултат имаме армия от полуидиоти, които са опасни за околните и себе си. Така, че, скъпи родители, не се гордейте с това, колко як и кого може да набие вашият син, а просто не допускайте да се занимават с осакатяващи мозъка спортове. Идиотите отдавна не са на мода, лексусите ги карат компютърни програмисти и други, развили мозъчната си дейност младежи. За малоумниците е да бият стари баби и да скачат от високо.

Понятията то за спортове са формирани предимно от лежане пред телевизора, набиване на мазен чипс и пълно доверие в глупостите, които ръсят самозвани експерти от екрана. Съмнявам се да си спортувал някога през живота си, освен някой друг час по физическо. Ударите в главата са опасни, да, но не чак колкото помията от медиите, с която си пълен като каца с л...

Не за да си дрънкам медалите, а за сведение бях национален състезател в олимпийски спорт, циклични спортове. 2 години в спортна рота заобиколен от боксьори, чието мнение написах в първия си постинг.

А науката и институциите "изоставят" зад китайските лаборанти.

Не е ли това, хуманният начин обществото да се прочисти?

Евалата, сега пък дилърите са най-големите хуманисти!!! Лошото е, че никой няма да се мръдне, наказания няма да има и -всяко чудо - за три дни до следващата подобна изцепка.А те зачестяват - и на улицата, и в транспорта, и къде ли не...

от какво да се прочисти обществото бе!? От едно хубаво дете, подведено от беззаконието и чудовищната престъпност, вилнееща из страната безнаказано, напълно законно, ако питате гъзовете из съдилищата , министерствата и парламента....Междуврочем тия последните за пореден път си гласуваха милиони за премии и увеличения на заплатите, защо да не прочистим обществото от тях , а не от едно дете, излязло за секунда от правия път....значи да го убием, вместо да му помигнем...ние останхме 2.5 милиона тука, ако почнем да избиваме и малкото тинейджъри, ти къде ще живееш бе, замислял ли се , тъпо говедо такова

Няма защо да се гневиш не непознат ,при положение,че младежът е направил собствения си избор сам - знаеш, че от веднъж не се става зависим. Освен това семейството още в началото не е прихванало нещата, заето с неща, които смята за по-важни и ето резултата...Масово явление - за жалост....

"Хубаво дете"? Това че е бил агресивен и е пребил невинен човек? Един б* по-малко. Изборът си е негов.

ЕДНО КОПЕЛЕ ПО-МАЛКО!

Господ да пази децата ни!

Помислих, че става въпрос за цар Калоян, по начина, по който тази новина е поднесена.... До всички журналя: 18-годишното ГОВЕДО добре е знаело, че ще се надруса с нещо; следите от марихуана показват, и че не му е било за сефте; ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ИЗКАРВАТЕ ПОТЪРПЕВШ; Персонализацията в случая не помага, а ДРАЗНИ; Говедото са го вкарали да го лекуват с НАШИТЕ ПАРИ, затова, че е решило да се надруса; Пребило е една женица, която е искала ДА МУ ПОМОГНЕ; Жена, чиято заплата, вероятно ГОВЕДОТО вероятно е харчило на джобни; Така че, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА съдбата на "Калоян". По-интересно ми е, какво е положението с пострадалата медсестра;

а на мен пък не ми пука за такива, като теб и за медицинската сестра, един млад живот си отиде, поредния млад живот в тая избушена държава!!!!!!!!!!!

Добре,че си признаваш за говедото!Този млад живот си е отишъл не вчера , а още когато е започнал с "танците".А ти си прави изводите, щом за неговия живот ти пука, но за живота на за нищо потрошената сестра, която сигурно е на възрастта на баба му - ни ти дреме! Откъде накъде такива ще бият наред? Аз съм "за" по принцип и със закон на агресивни пациенти да се отказва медицинска памащ, в т.ч.-и спешна, каквато ползват мургавите, за да не плащат както са си свикнали!!!

Ако пребитата жена беше майка ти, така ли щеше да мислиш за младия живот?

Като голям член на ДПС заявявам най-отговорно, че съм отдал целия си живот на работа с престъпници, в това число и наркомани. Както аз, така и те по своеобразен начин са филателисти. Против тяхната воля е да употребяват наркотици. Наркоманите събират опаковките и ги колекционират и за да не отиде съдържанието на боклука, я консумират. По същия начин аз събирам бутилки от бира и от други видове алкохол. Друга обща страст е колекцията на валута. Естетическата, а и антикварната им стойност след време е изключително висока и съответно - печеливша. Затова не бива да се обвинява момчето за тази си колекционерска страст.

Разбирам стремежа ти да се включиш в коментарите, но не разбирам защо го правиш по такъв елементарен начин! Не звучи с насмешка, а ей така - просто нямаш кво да правиш в момента. Нещата са сериозни!Децата ни са груби, затъпяващи, агресивни, незачитащи никого за нищо, в т.ч. - и собствените си родители - страшно е, трябва да се вземат незабавни мерки, защото пропадаме като народ!!!

Щом вашите са такива, нашите не са.

Ако не беше комунист от ДС можеше да колекционираш няколко присъди и за да не отиде зян мястото в карцера, можеше ти да го заемеш.

Значи : първо се самоубил , пък после взел новата дрога ... Само където НЕ намерили следи в кръвта от нея ... Точно така , както не намериха оръжие при оня другия самоубит Данаил от Пловдив ! (шофьора на Фатик) , та се наложи после да му пишат СЛЕДсмъртно писмо : И повече от 10 дни да търсят удобния клошар който уж чопнал пищова ... Само където на тоя последния , така и никой не му видя очите ... Тия вече Хептен ни взеха за малоумници !