Станишев свидетелства по делото срещу бившия директор на НРС

Бившият премиер Сергей Станишев свидетелства по делото срещу ексдиректора на Националната разузнавателна служба (НРС) Кирчо Киров за присвояване от бюджета й.

Обратно в новината

Коментари - Станишев свидетелства по делото срещу бившия директор на НРС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напоследък се пръкна информация, че Серго имал къща в северна Швейцария. При Маджо. А и сметки там имал и д-р Тренчев. Той затова забегна от синдиката Подкрепа да се скатава. Истина ли са ?

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА-СВИДЕТЕЛ!! АКО АЗ БЯХ,ЗАГУБИЛ ТЕЗИ ШЕСТ ДОКУМЕНТА ДО СЕГА ДА МИ ИЗГНИЯТ КОКАЛИТЕ В ЗАТВОРА?АМА НАЛИ ДЕТЕ НА БКП,ЗА НЕГО НЯМА ЗАКОНИ!?!?!?

Този искам да го видя в ролята на затворник!!! Не като свидетел!!

Жената на Кирчо Киров още се вихри като директор в ДКСИ, въпреки че гони 70-те.

за ръчичка и У панделата ДО ЖИВОТ

Станишев свидетелства по делото срещу бившия директор на НРС Този мишок защо въобще го коментирате.

Да му бяха пуснали една мярка за неотклонение, може и на Боцето утре като дойде да го разпитват.

Мисля, че е по- добре човек да е кибик като пишещите във форума, отколкото да е подсъдим или свидетел като Станишев. Просто няма полза от славата и безмерното богатство, когато не носят полза и радост за хората.

Изгежда не само комунистите са с двойни брадички, а всички докопали се до властта. Като погледнеш всички лидери на партии са комунисти, а бивши комунисти няма!!!

Не може да си в БСП,ако не крадеш и лъжеш,а тия ,тарторите ,като гей Станишев и доносника Гоце,трябва да са специалисти и при това супер демагози!Щом партията им не греши,значи те са грешните крадци!

Не мога да разбра защо всички комунисти имат двойна гуша??? Малко ви стои грозно другари!!! Преядохте от грабежи!!!!

ТОЯ ИМА ФЕЙС-А 1 КЪМ 1 НА РУСКИ ЕВРЕИН .... ВСЕ ЕДНО ЧЕ ХАЗАРСКИТЕ ИМ МАЙКИ СА ГИ ПРАВИЛИ ПОД КАЛЪП - ПОЗНАВАМ ДОСТА ТАКИВА ХАЗАРО-АМЕРУКАНСКИ ЕВРЕИ :))

Че е Хазарски Евреин, всички го знаят.......Те Хазарите още от времето на Волжка България са тормозили Българите....

Нека наричаме нещата с точните наименования. ТАРИКАТИТЕ прецакаха България и вече 25 год. я смучат. Верно имат двойни брадички, ама май по-скоро са с пеликански гуши.

ИСКАМ ДА ГО ПОДАРЯ НА ХАЛИФИТЕ ОТ ИДИЛ ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕГО :))