По идея на Станишев: ЕП ще обсъди членството ни в Шенген

Европейският парламент ще дебатира в сряда въпроса за членството на България, Румъния и Хърватска в Шенген.

Обратно в новината

Коментари - По идея на Станишев: ЕП ще обсъди членството ни в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората не разбират разликата между шенген и еврозона. Еврозоната е нож в сърцето ни, да се въведе еврото е самоубийство. Думата ми е обаче за шенген- ЕС планира да раздели европа на зони, едни богопомазани като германия и франция ще са в шенген с всички бонуси,а нас ни остават отвъд чакалнята което значи че вътрешните граници си остават и излизането от бг ще е точно като при соца. Влизането обаче ще е лесно,т.е. всички бежанци са добре дошли в БГ,ако не ги пускаме в БГ ще има яки глоби,а ако излизат от БГ към другите евродържави пак яки глоби, т.е. гето отвсякъде. За европа ще пускат по-образованите, циганите няма да пускат ще си стоят у нас, в същото време ще си плащаме още по-големи вноски, пари ням да получаваме, ще ни казват как да си харчим нашия бюджет( ще отива за помощи за циганите), и ако не влезем в шенген наравно с богопомазаните направо ни затриват като етнос. ама тъпото стадо чака борисов да му разяснява, a той само ще се надупи още повече..

Шило

Нищо няма да стане. Холандците са " против" по принцип.

мизерник

Сергей, толкова ли мрази България? Защо ни тегли към още по-голяма мизерия. Явно,олигарсите ще намажат много от Шенген. Иначе,не биха ни натискали толкова.

България не е родина на Съсела, затова не се учудвам, че прави всичко възможно да я загроби. От влизането ни в Шенген ще спечелят шепа олигарси, а обикновеният народ ще получи двойна порция ... в задния двор, демек удвояване на цените на стоките.

Този боклук еднолично ни набута в ЕС, сега иска пак еднолично да решава вместо нас. РЕФЕРЕНДУМ!!!!

Станишев ни вкара в Европейския съюз, пак той ще ни вкара и в Шенген. Боговете да замълчат за малко, моля!

loyola

И нашите митничари ще се откажат просто така от хранилката???

"Доволен съм от поставянето на този въпрос, защото това е последната възможност да се отправи много ясно политическо послание към Европейската комисия и държавите-членки преди поемането на Европредседателството от България", каза Станишев...... ...това първо, и ВТОРО---аз съм пеераз социалдемократ, а никой не се съобразява с мен---защо така!?:)))))))))))

Стига с тази Хърватска или Хърватско, на български е ХЪРВАТИЯ!

Този Хамстер до каквото се е допрял, е загубило... едни избори няма.

я някой да ми обясни какво толкова ще спечелим от тоя Шенген, че толкова се натискаме в него? Пътуваме и сега, голяма работа, че тук там ти искат паспорт.

така е, също паднаха ограниченията за работа и престой. шенген е повече повод да се попляскват лицемерите, пък все ще пусне вода отнякъде. така се прави политика. тук сержо има + от мен.

Обяснявам. Български стоки няма да се лутат в опашки по митници, а ще применават директно за направлението, където са се объркали нещо да ги поръчат :)

... а улиците ще се (до)напълнят с незнайни гелемета и чернилки ...

Това което тиквун мечтае Станишев ще му го измъкне изпод носа , и Баце с какво ще се хвали ...ей тоя лош човек , ще излезе Станишев !

Стига празни приказки за този ШЕНГЕН....не разбрахте ли че докато Германия,Австрия и Холандия не кажат "ДА" не шенген ами и чакалнята няма да помиришем даже...само си правим вятър на устата....

Изтръгна ми се само: ХА ХА ХА

Нещо много започва да понамерисва този месец март- вчера се писа за решения по англииски проблеми в март, днес сформиране на германското правителство през март. Е, да не забравяме, че през март руснаците ни освободиха от турското иго. Явно чрез забавяне се цели с един куршум два заека, но проблемите в ЕУ ще си останат нерешени.

ако Станишев спомогне реално за ускоряване на процеса, може и да си променя мнението за него и няма да то наримам "Дърт ПС!

БСП пак са една крачка преди Костов и Борисов .Искам Хората вкарали България в ЕС и НАТО да са пак на власт - Първанов , Станишев - висок стандарт и без кражби на Земя > Борисов ако даде Планините на цар Киро ще лежи в Затвора доживот .

.....членството ни в Шенген или приемане на еврото сега, е гибел за България и българите...., членството ни в Шенген би довело в този момент до връщане и засилване на контрабандните канали към вътрешните граници на България. Влизането в Шенген това значи оттеглянето на граничния контрол от вътрешни граници, а оттеглянето на граничния контрол от вътрешните ни граници би довело до увеличаване на контрабандата.

НАПРАВО МЕ УБИ! ОТКОГА СЛУГИТЕ ИМАТ ИДЕИ?! СЕР.ГЕЙ Е СЛУГА НА ДЯВОЛА/ВИЕ ЗНАЕТЕ КОЙ/,КОЙТО ГО ЗАПЛЮ,ИЗДИГНА ДО НАШ/ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕМИЕР,СЛЕД КОЕТО МУ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ПЕС И ЕС!А ТОЙ ПОСЛУШНО ПРОВЕЖДА ПОЛИТИКАТА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ И ПР.САТАНИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!