Станишев пита Цацаров за делото срещу него

Лидерът на БСП Сергей Станишев изпрати писмо до главния прокурор Сотир Цацаров с молба да вземе отношение по проточилото се следствено дело срещу него. То се води за изгубени секретни документи по времето, когато Станишев бе премиер.

Обратно в новината

Коментари - Станишев пита Цацаров за делото срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iq oosh

делото връщано 3 пъти за процесуални грешки - ефимизъм за "нагоди го" и когато става дума за станишев и протоцване + глоба това е се тълкува като оправдателно "нагоди го"

Не си е дал имунитета още в предишното НС, па камо ли сега....

ОЩЕ ЕДНО ДОК-ВО ЗА БЕЗСИЛИЕТО НА СЪД. С-МА!!! НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ОБРАТНОТО? ЦАЦАРОВ ДА ПИТА ХАМСТЕР СТАНИШЕВ!!!!!! ЦАЦАРОВ - ТОРБА С ЛАЙНА! ТЕ ТИ ПРЕЧАТ ДА РАЗСЪЖДАВАШ ТРЕЗВО И ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!

toq oshte li e v bg.as misleh 4e e na po4ivka v sibir.

ivo10

След като разкатаха Плевнелиев за съвсем нормална покупка за 1400000 лв, с напълно ясни пари, редно е журналисти и НАП да се запитат откъде толкова пари за суперлукс жилище за 2000000 лв на Станишев и Моника.

Абе галфон ненормален значи за мижитурката Плевнелиев , всичко е Нормално ....Така ли ,ненормален си ....категорично се убеждавам всеки път , като ти прочета писанията.Смешник

ivo10

А ти за пореден път ме убеждаваш, че форума е пълен с неспасяеми идиоти, обладани от животински емоции, с една проста турска дума ХАЙВАНИ. Да си чувал някога, че парите спечелени по честен път обикновено са дело на успешен бизнес? Успешния бизнес обикновено е на светло, с ясни собственици, печалби, контрагенти и прочее. Най-вече с платени данъци. Колко успешен е Станишев и жена му Моника? Това все още не знаем. Това трябва да се установи. А ти ще си останеш идиот. Завинаги.

Станишев пита Цацаров??? Вместо Цацаров да разпитва Станишев... Ей смешници, май разигравате поредния тъп водевил. Станишев искал да изчисти името си...

Станишеф още баща ти го е осрал така, че дори да се беше спонминал като новородено, нямаш изчистване! А твоето СериГейчу, ти си го осра сам необратимо! Само сдружничката ти Мониката можеше да го лъсне името и имиджа с помоща на оня австриец, ама за жалост неговите сънародници го натикаха в панделата...А, още за по-голяма жалост Мониката е на свобода

Съсел се осъслил на стлътстата "САСА".

Я го хамстера се оял

защо станишев не искаше делото срещу него да се води по времето на герб а сега притиска прокуратурата?........гади ми се от тази страна.

И ние питаме кога делото на Станишев за секретните документи и това за аферата Хохегер ще влезат в съда.

станишев да пита Цацаров за Хохегер и за закупеното място в ПЕС.

Какво дело бе, некадърник ? Скоро ще има извънредни съдилища за такива като теб и БОКО БОКЛУКО !

Г-н Станишев , оставете прокуратурата да си свърши своята работа. Не се правете на интересен.

КАКТА СЕ КАЗВА, НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ. ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ? ЯВНО СМЯТАТЕ ХОРАТО(а не вашиятелекторат) за късопаметни. ВИЕ, ЧЕ СТЕ ДАЛИ ДОКУМЕНТИТЕ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ЯСНО И НА БЕБЕТАТА. КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ! МАНГАЛИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ МАЛОУМНИЦИ ДЕТО ВИ ИЗБИРАТ ЛИ?

ТЕБЕ БОКО ТА СЛОЖИ ТАМ И БОКО ЩЪ СМЪКНЕ ПРАСЕ ТАКОВА

ПРОКУРОРА НА КОМУНИСТИТЕ - ДЕБЕЛАТА ЦАЦА!

СериГейчу да не се подплаши нещо, че ще падне от власт с тия студенти и лъзгавата цаца може да се отметне, че е невинен!

Цацаров цапни му една глобичка от10хил.лева и народа ще ти ръкопляска.Тия хилки за Станишев са джобни но народа като ги чуе ще забрави за милионите на Хохегер.И така хем агнето цяло хем Станишев сит.

Ти четеш ли изобщо? Глобата за изгубване (продаване) на секретни документи, касаещи националната ни сигурност е между 1000 и 5000 лв. Точка. По е интересно при кого е изгубил секретните документ Краснъй Товарищ СерГейевич. Това е национално предателство и Цацаров само ще му цунка червеното дъно и ще видиш, че тоя ще излезе по-чист и от девица на финала на развръзката. Гарантирано от СССР.

Нарочно сложих по голяма сума.Нали знаеш народната психология,че като го глобиш с по вече пари му става драго и забравя за още по големите суми.

ЦАЦА, ЕДИН ДЕН ШИ СКАЧАШ НА ВЪЖЕНЦЕ...ЗНАЙШ КОЙ ИНТЕРЕСНО - ВСИЧКАТА ТИ СЛАНИНА СЕ ТРЕСЕ

ЧЕРВЕНАТА ЦАЦА, ЩЯЛ ДА МИСЛИ ДАЛИ ДА ИСКА ИМУНИТЕТА НА СТАНИШЕВ...АБЕ НАИСТИНА ЛИ НА ВЗЕМАШ ЗА КАНАРЧЕТА

ЦАЦА, ЦЕЦО ДЕ ОТКАЗАЛ ПОДСЛУШВАНЕ НА ОНЯ КРАДЕЦА НА ЛЮЛКИ...ТВА ЯКО ДЕЛО...ТИЯ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ДЕ У ТРАКТОРА СЕ ОЗОВАЛИ ...НЕ Е ЗА ТВОЙТА УСТА ЛЪЖИЦА

КОМУНИСТИ НЕ БАРАЙ ЦАЦА - ШИ ПРАЯТ ОТ ТЕБЕ ДЖУМЕРКИ...САМО ГЕРБ ПРЕСЛЕДВАЙ - ДА ТИ ЧИТАВА СЛАИННКАТА

Какви са тези леки наказания за тайния агент на Русия Г.Станишев, г-н Цацоров?Цацаров? Как може 7 секретни документи да се изпарят ей така и да се говори за "чистото му минало" според което Станишка да мине само с глоба и между капките? То бива бива, но прави са от ЕС като ни критикуват че няма правосъдия в България? БЕЗОБРАЗИЯ! Оставка на Станишев и на дебелата подлога цацата!

Хохегер шу му даде на заем 1000 лв.

ЦАЦА, Я НЕ СЪ ПРЪЙ НА ПО-ГОЛЯМО ПРАСЕ ОТ ТВА ДЕ СИ...КАКЪВ ИМУНИТЕТ ШИ ИСКАШ ВЕ...ТИ ЗНАЙШ ЛИ КОЙ Е СОБСТВЕНИКА ТИ...АМАН ОТ ДЕБЕЛИ АРТИСТИ

Шмекер,ама СерГей-СерГей,ама шмекер,нали?!

Станишка, като нищо Цацата ще те обвини, ама се чуди как ще ти вземе отпечатъците? ТА ТОВА ГО СПИРА ВЕРОЯТНО ОЩЕ! ИНАЧЕ Е НОРМАЛНО И ЗАТВОР ДА ИДЕШ, ЗАЩОТО АКО АЗ ЗАГУБЯ ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ, НАЙ- МАЛКОТО ЩЕ СЪМ УВОЛНЕН!

По добре е, Алах.

Съсльо ,къде са ---СЕКРЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ? АЙДЕ В ОПОЗИЦИЯ----ОТНОВО!

долна работа това комунистите бе....особено тоя къдрав педерухан..ама дряновица дееееееее

ЩОМ ЦАЦАРОВ ЩЕ МУ ЧИСТИ ИМЕТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО НАПРАВИ, ТОЙ СЛУШКА И ИЗПЪЛНЯВА ДАДЕНАТА МУ ПОРЪЧКА

А разследване за 160мил.euro за Хохегер ще иска ли?

Станишка има Алцхаймер само когато губи документи. Когато прибира пари - всичко му е наред с главата!

Станишката е пробит от всякъде. Соц. лидерът е вършил само идиотщини ... Нито едно смислено управленско решение, само лъжи, фалшиви флашки и компромати. И в Партията Му, и в държавата... И секретни документи е губил, и рушвети е давал и получавал, и изборния кодекс е нарушавал, лъгал и крадил, призовавал е за преврат с други средства и т.н. ... Станишев трябва да бъде съден от специализиран съд за осъшествено вредителство срещу РБ поради глупост, некадърност и лакомия ....

Той не е служил на България не е полагал КЛЕТВА и не носи отговорност за секретни документи!А аферата с пи ара се размина понеже е под 100 милиона! За другите неща също защото са под 100 милиарда!Честито на праведниците! НАРОДЕ????

Цацата обаче добре се е окопал. Седи с две папки на бюрото едната за Станишев другата за Цветанов и Борисов и чака изборите. Само от Доган го е страх щото там няма нищо.

... а най гадния номер на прокурорите е че не бързат. Докато имат висящи дела в чекмеджето няма кой да ги пипне.

и разбира се един дежурен червей поставя минуси без коментар-само ео така за ком.-идеяta.

За това ли беше цялата дандания срещу Цветанов. Да се откачиш ти? Аз лично предпочитам да вършите работа, а не да си играете на шикалки. Много мръсна игра е политиката в България и единствено вие може да го промените. Вместо да го промените към добро дърпате нещата в обратна посока и си скалъпвате обвинения за неща, които никой не го вълнуват. Загубил бил докладите и го държат в шах и слага Пеевски за шеф на ДАНС да му покрива следите. А следите за никой нямат значение. Да се свалят безумните обвинения и на Цветанов и на Станишев и да работи прокуратурата за интересите на народа, а не за този или онзи политик.

На Станишев това му е едно от най-тъпите изпълнения, надмина себе си, а това е трудна работа.

аз ако открадна една праскова от сергията,не само ще ме осъдят ами и бой ще ям,а тоя нехранимайко си иска оправданието да се легализира, а няма да се очудя ако поиска и обезщетение!!! е наистина няма такава държава!!! наглост до безбожие

Не бъди демагог. Каква му е ползата да губи докладите, които може да преснима. Тия от НАТО които му ги пращат си имат копие. Праскови ще крадеш айде...

абе ти таман ли си? ако е възможно да се повдигне обвинение за бездействие,то напълно логично реално да се повдигне обвинеие за невнимателно действие!!! къде са документите и кой е обвиняемия? да се намерят и да се докаже,че няма престъпление, тогава лично ще му се извиня!!! по отношение на пресниманетo-той затова е премиер на тази държава т.е. да пази държавната тайна,ако не ... на кариерата и бум,така правят истинските комунисти - за пример Kитай!!!!!!!

Що не пита за Сименс - топлата му връзка чрез ПЕС (Свобода и Едерер) за новите лични карти? Или за Хохегер и Пловдивския панаир - за справка стенограмата от заседанието на МС

ДА Г-Н СТАНИШЕВ, ПОЧВАМ РАБОТА В ЧИСТОТАТА ВЕДНАГА...

т.е "питаш" този който ти служи като вярно куче, а след твоето запитване следва "изчистването" червен плазмодий

Веднага се свъртя комунистически драскач, праписвач съселов да краси форума с тъпотата си.

Налитат като мухи на лайно,замирише ли на мърша,веднага долитат и атакаджиските миризливки

Ама тоя път и те се затрудниха...

Е, то е лесно да питаш прокуратурата дали си извършил престъпление, когато си на власт! Защо не прати запитването, когато беше в опозиция?! Не ми е ясно и как ще го освободат от наказателна отговорност за 7 случая (не един) на изчезнали секретни документи в продължение на 4 години? Какво е правил с тези документии къде са? Значи, някой може да продаде 7 доклада на МВР, МО и ДАНС и да му се размине с глоба, така ли? Е, това само тук е възможно :-)

А за Хохегер и Белене няма ли да питаш бе...

тоя кога и да го очистат все е късно

задава се втори "пеевскигеит". ако бъде оправдан и не се вдигнем до един , то тогава наистина си заслужаваме състоянието!