Станишев: Левицата има шансове за победа

Левицата има шанс за победа на президентските избори. Ген. Радев и Илияна Йотова са добър, допълващ се тандем. Кандидатурата на генерала се харесва от хората.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Левицата има шансове за победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шанс да победи на изборите... на куково лято.

На Позитано са само за заплати и далавери.Те нямат нищо общо със Социалдемокрацията.БСП в момента няма лоялно ръководство към своите членове.Вподкрепа на написаното е и номинацията за Президент и Вицепрезидент.Щом от цялото БСП не се намериха двама Социалисти да стават за Президент и Вице тази партия е агонизирала. Относно Станишев той е същия Лъжец като Борисов.Единия направи жената на другия още по богата за сметка на народа.Но за всичко тва малка вина и Народа.

Левицата има шансове за победа САМО НА СЪН

на куково лято.Бат,Бойко се кани да ви бие 12-тата дузпа.

да загуби изборите за 12-ти пореден път.Ха,Ха,Ха.... Генерал Радев и рошавата Йотова го гарантират.

президентската кампания на комунистите е обречена на провал. всички вече знаят, че бкп е една прогнила червена мафия от доносници в бившите агентурни служби. радев е един провалил се червено-фуражковец.

Левицата има шанс за победа на президентските избори. Ген. Радев и Илияна Йотова са добър, допълващ се тандем Не знам, но с Илиана Йотова трудно ще вдигне самолета генерала.

Ей идиот.Ти трябва да си в пандиза.Време ти е.

Тоя явно не го е срам да се показва пред родна публика!

Председателят на ПЕС-овете сега маже и хвали,ама БСП-то като загуби изборите,ще се промъкне като съсел и така ще захапи председателката Курнелия,че да им вземе мястото.Ама да се пази защото зад него пък дебне един ловец на архари,да не го гръмне него.То руските депутати и българските другари са големи хумористи и шегаджии.Все комедии гледаме.

На базата на какво има шанс ?!! На доброто старо време ли ???

Не искам да слушам за този субект. Може жена му да държи ДИР-а, но не става за реклама на нищо. Държеше в ръцете си геостратегически проекти с които щеше да обезпечи бъдещето на страната ни, а ................... Не става за нищо момчето ! Сори госпожо Станишева !

Бат,Бойко е голям футболист от"Витошките тигри" и все ви бие дузпата.

кандидат-президентската двойка на БСП" Здравейте циркаджии,пардон другари".Чакам най-после една победа,само едничка,че десет години бат,Бойко все ни бие на всякакви избори.Отправям призив"Да заличим най-после нулата"Не мога да спя ,бе.Какво е това 11:0.

На 06.11.2016г.ще се играе поредният мач БКП-БСП срещу ГЕРБ.Започнаха залозите.Букмейкъри определят резултата 0:11.Аз бих дал гласът си за тях ако до тогава:1.върнат всичките откраднати пари от техните родители и от самите тях.2.Напуснат замъците си и се нанесат в землянки3.Отзоват и изпратят децата си в Русия.4.Поемат материална отговорност за всички калпави договори и щетите произлезли от тях.4.В купом и под строй да се изнесат от хубавата ми Родина,заедно с лъжите си заедно с популистките си обещания,заедно с греховете си.Оставете ни да си почистим Родината от вашата смрад,воня и мръсотия.Да изчистим България за един ден!!!!

Разбира се, че ако от Козяк наредят, левицата със сигурност ще победи на президентските избори, което е много вероятно, предвид че няма по-долни соросоиди от съвременните европейски социалисти, начело с Оланд и Станишев. Освен това хамериканците имат и дълг към БСП, които най-угоднически спряха ЮП. А ето и едно от множеството доказателства за угодническата към Чичо Сам позиция на т.нар. социалисти: "Социалистическата интернационална организация (ISO) поддържа ескалацията на НАТО в Сирия", писаха днес френските алтернативни медии ("L'International Socialist Organization soutient l'escalade de l'OTAN en Syrie", Par Alex Lantier et David North, 22 septembre 2016).

Този, ако се облече в презерватив, ще го схрускам!

Предпочитам да гледам, муцуната на Бойко,отколкото ушатия генерал и зурлата на Иляна Йотова.

Да не намекваш за Пиги от Мъпетите?

бях се затъжил за Съси Непобедимата и неговата съселка Първа Частна Моника. Венсеремос товариши - наздаровя за родину, за сталину (вашта мама червена)

Поне на светлия Български празник не ни досаждайте с разни безродни и крадливи майкопродавци ! Не сме забравили как преди 2 години, генералът радев лобираше за закупуване на ръждясалите 20 години самолети на цена 60 милиона парчето. При положение , че като нови са стрували 11 милиона ..... Гуд джоб , а !!!! Както би казал шефа му от козяк . Онова .... нещо йотова , дори не заслужава коментар :))) Със здраве !

Много добре Лисиче! Точно и на място казано!

Може,да се хареса само на хора,като СерГей!...

Тоя що не се хване за ръчичка с Бойко и останалите комунистически недоносчета и не вървят на ма?ната си.

как я виждаш вие да победите, коя е тази левица и какво ляво има в нея - вашите бащи"великите комунисти" опорочиха идеята много по-рано, натрупаха пари на гърба на народа услужливо прикрити зад "партията- закрилница, но само ваша/ и сега вече охранени и нагли добичета трето поколение "леви или комунисти, или не знам какви още" пак напирате за власт - ако наистина сте комунисти или социалисти би трябвало да сте честни хора, без имоти, без коли за половин милион лв., без пари скрити във всички банки по света или както е казал народът ни, останете само с по една риза на гърба - станишка, ти поне си учил в русия и потеклото ти оттам идва, би трябвало да си учил малко идеология и да знаеш, че не съществува такова понятие - богат ляв - кой от вас живее в панелка в люлин примерно, кой си дава заплатата за бедните и болни деца като уругвайския президент примерно, кой от вас е пообиколил селата с по 10-15 човека, дето не могат да си купят хляб, защото няма път, няма магазин, няма надежда - има само цигани, дето трепят старите и беззащитни хора, а вие както и останалите партии, не си помръдвате пръста за нищо - за какво ви е тази власт, вие си имате всичко, както преди, така и сега - какво ще направите за народа си освен да го довършите - не смейте да се наричате социалисти, по би ви приличало да се преименувате на четири в едно - еничари, предатели, разбойници, крадци

Тоя в ред ли е? Пищова и Шишарката ще съберат повече гласове от "левицата".

верно е ако са само те

За коя левица става въпрос? Защото сега нашето ляво е Ваше дясно, господа социалисти. С лидер най-тъмносинята приватизаторка начело за кого по-точно ще отидат гласовете ни?

Даже и Толстй не вярва,затова е приготвил пари за покупка.Вие сте свикнали да получавате всичко,даром,а човекът все пак ни оценява.Ура-а-а!Ще ме купуват,а комунистите искаха да ме даряват.Колко струваме?Ще видим на изборите.

В Корея и Китай.

Мъже без чест-това е !

Е това си е направо виц ! Ще спечелят на баба ми налчетата

Ха-ха-ха.Следва нецензурно съдържание,ама много нецензурно.

МЕЛИКОВ и този от снимката

Къде си отбил военната си служба?Когато твоят набор служеше в България,ти беше гражданин на Украйна.Какво е образованишето ти"Специалист по военни униформи"Ама не български.Стига-Замлъкни.Брой си парите и палатите,че ме отвращаваш.

На Станишката това му е хубаво, че може да влиза в (ярки) роли/образи. Никога няма да забравя какъв ватман беше, как от Хисбула го обявиха за пръв приятел, как извика ББ на Давид/Голиат двубой, как и той питаше в недоумение "Кой" ... и т.н. Но същественото е, че той винаги стои от другата страна на това за което "лобира". Но пък ано не стоеше от др. страна как щеше да си купи председателското местенце в ПЕС ... ами такъв е животът - "Какво да се прави" ;) :)

Шансовете да бият камбаните са далеч по - високи и сигурни.

Камбаните бият и на хубаво

Това е поглед отвън,на чужденец не познаващ добре България.Чужденец тънещ в пари и охолство не може да направи реална преценка.Дори и когато този чужденец живееше временно в нашата страна не направи реално нищо,освен едни много пари,без да е работил и един ден.Този трик му е предаден от баща му и другарите,добре усвоен от цялата групировка.

FuckTheEU

Коя левица бе търтей?! В българия отдавна няма левица! Левица сте точно толкова, колкото франсоа оланд е левица, че и по-малко! По-дясна партия от БСБ трудно ще откриеш, дори герб е по-ляв от вас!!!

Щяхте не само шансове, сигурна победа щяхте да имате, ако бяхте издигнали за кандидат сина на Тато, или сина на сина му. Българите вече си затриха държавата като гласуваха за малоумния син на царя, готови са да гласуват и за някой потомък на Живков. Въпреки че, признавам добре сте го подбрали на външен вид, гаче му е одрал кожата.

на Станишко.Той когато си отвори устата и каже нещо,то все обратно става.Оставете го да се онажда там в,както казват русофилистичечета,гейска Европа.И Моника я онаждат по европейски.

ЛЕВИЦАТА ЩЕ ИМА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ЗА УСПЕХ АКО ХАМСТЕР ЕВРЕЕВИЧ НЕ СЕ ПОЯВЯВА - ТОЙ Е ХОДЕЩА АНТИ-РЕКЛАМА :)))

по добре да гледам от време на време гафовете на бат,Бойко отколкото и...ото ду.е на Станишко.

Навремето бяха направили от много акъл изтривалки с лика на Ленин и други политлидери. Няма ли някой бизнесмен да предложи нов продукт - изтривалки за пред вратите с лика на този "лидер", който каквото и да предвиди, става обратното.

Господи моля те, прибери си версиите.

си избърса гъ.а и задоволен се произнесе дълбокомъдрено.Къде се беше заврял досега този съсел,бе?

Който гласува за Трайчо Трайчев иска да унищожи БЪЛГАРИЯ ! Гласувайте за Националистите ,те ще спасят България ! ГЕРБ най-крадливата и Соросоидна Партия !

Кои са националистите?Ако ми пробутваш "разни златни пръсти" агенти и псевдо.Благодаря.Не ми се слуша за Русия.Значи остава да гласувам за ГЕРБ.

тoя па както винаги неадекватен.

Сороската грантеса Илияна Йотова е тяхната партийна кандидатура, което трябва да накара БСП-арите да гледат сградата на НС отвън.

Яаа, съселът да каже, защо си поръча атомни реактори, но остави други да му плащат сметката?

Може това да му е била детската мечта.Баща му Дмитрий му е казал,че ако слуша ще му купи,нали няма да плащат от джоба си.

ГЕРБ отказаха строителството на Белене и Южен Поток , те са виновни , Бойко Борисов трябва да плати или да бъде обесен пред Народното Събрание !

Стига простотия.За това Белене слушам от 1990 год.когато на Бойко са му давали джобни пари за училище.Стига сте си крили некадърието.Започвахте нещо-централи,пътища метро и свършвахте до прибирането на парите.Как едно нещо,след ТАТО ви,не направихте и не поехте отговорност,освен историческата целувка на Орлов мост.

Да благодариш на Хохегер и Моника,че те върнаха на сцената.Да си благодарен,че нямаше друг кандидат за ПЕС.Да си благодарен на 15,че забегна в Брюксел.Не на последно място,да си благодарен на баща си за милионите.Като цяло вашата партия трябва да благодари за куфарчетата с пари и за слепотата на народа.БКП-българска капиталистическа партия,станала БСП-бърза схема за пари.Можете да си сменяте имената,което не ви прави по-честни,по-морални,по-българи.Би ви отивало най-вече-БСЛ-български смръдливи ла....на.

Ма, кои са "български" - Сергея и Моника ли!?!?

Прав си,че този е украински евреин,приел българско гражданство преди няколко години.

Какъв ти шанс, та герберите вече са подготвили бюлетините, протоколите и т.н.....

Къде са?Ако си мъж посочи мястото,в противен случай използваш стар сценарии-Костинброд и си нагъл лъжец,страхливец и манипулатор.

За какъв генерал говори съсела ???? Този вече нее и редник. А рошавата монтафонка от правешкия краварник, отдааавна не става !!!