Разпитаха и Станишев за подслушванията

Председателят на БСП Сергей Станишев бе призован днес в Специализираната прокуратура. Той пристигна в определеното време - 13 часа, за да даде показания във връзка с внесения от него сигнал за нерегламентирано подслушване в МВР. Разпитът продължи малко над 1 час.

Обратно в новината

Коментари - Разпитаха и Станишев за подслушванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама само са го разпитали , а аз си помислих че ще го задържат за по дълго.

Дано Цацаров си свърши работата и опандизят Цецо Ушето! Безобразията на този некадърник са безчет!

специалист по анонимни доноси - комунист традиционалист

2/3 от анкетираните от социологическите агенции очакват нарушения на изборите. Нормално е ГЕРБ да води.

бе гюро

Да го разпитат и за всичките пари които е отркаднал от България !!! Мошенник, шарлатанин ! И това ми е лидера на ПЕС, всички социалисти са крадци ! Това са бившите комунисти !

Не го разпитвайте, направо го арестувайте! Ще се оправим за нула време!

И да не се връща от там!

СергеЯ е в паника!

Май Цецо Глупецо е в паника, осем часа са го въртели на шиш вчера, и това е само началото! Боко пак вдигнал кръвно, уплашен, че глупавия милюцюнер ще издаде и него!

Когато те бият СЕДЕМ пъти на избори, меки китки като серГЕЯ изпадат в паника. Един хамстер , когато тича в една окръжност, без да може да избяга, това се казва паника. СерГЕЙЧЕТО СЕДЕМ пъти е бил онижаван, няма да му е за последно. Лошото за серГЕЯ е , че е наясно със ситуацията - ПОГРОМ на изборите.

Голямо унижение е това за Станишев. Той толкова много се унижи, за да окепази другите, че не се усеща какво прави. Анонимка!!!!! Резил!!!!

Ти бери грижа за Апартамент-Слушалков, а не за Сергей Станишев

Цоко - Апартамент-Слушалков

Говори си, не ми пречиш. Станишев се оказа прав, сега Цецо Глупецо ще си плати за гяволъка!

Анонимен сигнал по е-меил? Какви лъжи. Връзката е ясна - хора на БСП - Михов - Станишев. И разбира се някой, който да изпрати анонимен е-меил. Да се провери Станишев и Михов на детектора на лъжата. Да се разследва Р. Овч. така, както бе разследван Цветанов.

Важно е съдържанието на сигнала, а не формата, г-н Гробар!

в наказателното право и двете са доста важни... като си говорим за следствие... :)))

За мен Цветанов просто не е на правилното място или поне не е в правилното за Него време ! Тои би имал успех само в три случая...1-вия е да е мин вьтр работи в Севр. Корея ,втория да е шев на ДС при Тошо и третия вариант за успех му би бил да е режисьор на пол.екшьни в Холивуд ...добьр е признавам го ! За него даже има виц ,че отишьл да помага на Обама за изборите и Обама след една седмица го вьрнал в Бг защото в Щатите с пьлно мнозинство спечелили ГЕРБ...Ужас бате...

Следенето на политически неудобни фигури е хобито на Многоимотника Цветанов! Не една гилдия посмяла да се противопостави или изобличи действията на групировката от ГЕРБ, бе подложена на натиск по схемата "Цветанов слухти" и на няколко пъти Цвъки смутено се обясняваше и извиняваше. Но сега обект са нормалните хора, на които им е писнало от статуквото и искат промяна, затова и действията на Ал Бънди изпъкват с допълнителна циничност, арогантност и чувство за всевластност!!!

С ЧЕРВЕНИТЕ ПРАШКИ ЛИ Е?

Станишев призна, че е разпитван относно начина и източника на получаване на "анонимния" сигнал, както и публичното му внасяне в прокуратурата, чрез което "заподозрените" лица бяха предупредени публично по всички национални медии, да заличат "следите"! Дмитриевич продължава да твърди, безумно, че хард диск може да се изтрие с отверка, особенно когато този диск е мрежов и не седи физически в автомобила!

Станишев нищо не твърди, само им гледа сеира на гербавите калинки и добре се забавлява! А на Цецо му се реве, в затворническата лавка няма да може да си похарчи милионите!

Кога на РАЗПИТ в ПРОКУРАТУРАТА ще бъде извикан Ахмед ДОГАН, за да обясни ЗАЩО Е ИСКАЛ ДА УБИЕ Агнеца, Спасителя наш Бойко Борисов?

А на Цецо Крадецо от къде има пари за 6 апартамента,и куп още незнайни.

Вчера Цвъки се яви при Главния Прокурор с два бронирани джипа!!! Реално, Цветанов го дебнат само две заплахи. Oт "Народната любов", където го чакат обстрел с яйца, домати и камъни, няколко шамара зад врата и поздрави към тъща му! Или от "Приятелската любов" на юнаците от централния затвор, повечето от които са бивши авери на Дон Буда и с нетърпение чакат да се отблагодарят подобаващо!

СерГЕЙЧЕТО ще е актуален до 12.Май. След това, другите мърши като Р.Петков, Р.Овч. и Гоце ще му потърсят сметка за погрома който е претърпял. Тази долна украинска твар, заедно с манг.стата Цв.Кънчев и чалм.ря Доган са раковите образувания на България. Трябва да се изрежат за да не носят зараза. Само един неуверен, слаб и податлив червей, може да търси подкрепа от партии като Евророма и ДПС.

Абсолютният шампион по плюене и жалване е Боко Хленчото! Този безподобен ревльо изкара цял мандат оправдавайки калинките си с "предишните"! Интересно ми е дали ще продължи в същия дух и като опозиция, защото този път предишният е самият ТОЙ :)))

МОНИКА ЩЕ ДОЙДЕ ПО КЪСНО ЗА КУРАЖ. А МОЖЕ И БАДЖАНАКА.

ГЕРБ са изградени като като бандитска структура съставена от калинки и мутряци - няма спор! Също така няма спор и, че тези алчни некадърници оставиха половин милион безработни и съсипаха малкия и средния бизнез, трупайки милиарди в офшорни сметки!!!

Няма и никакъв спор, че БСП винаги губят от ГЕРБ. За това, вина има българския избирател, който не е глупав - в това не може да има никакъв спор.

Колко да е умен избирателя, след като избра през 2009 да ни управлява Бойко-трафиканта на Каптагон и Амфетамини ??? Да се надяваме, че след Потопът ГЕРБ избирателя е поумнял малко :)

Чак пък винаги, на референдума Боко получи първия шамар, на 12 май ще е ритник!

Не, че съм фен на Станишев, но ГЕРБ притежават четирите основни характеристики на "варварска орда": Дойдоха-Грабиха-Избягаха- Искат още!!!!

Вие говорите за веселата страна на Бокича! Страшното е, че ЦРУ го обвиниха в трафик на амфетамини и каптагон!!! Този, ако вземе още един мандат ще ни прави Колумбия!!!

Комунистическите фъшкии пак се разсмърдяха!!! Няма власт за вас повече,пиявици!!! Не са забравени годините от 44-та до сега!!!

Батка, мен най ме кефи лафчето с Мишо Бирата и асмата на Вучката!!! Егати резила!!

НЕ СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО,ЧЕ ЧОВЕК ,КОЙТО СЕ СТРАХУВА ОТ НЯКОГО ГЛЕДА ДА ГО ЕЛИМИНИРА, РАЗБИРАЕМО Е ЗАЩО СЕГА СТАНИШЕВ ПОЛУЧИ АНОНИМНИТЕ КЛЕВЕТИ-ЗАЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИ И ТЯХНОТО ОРЪЖИЕ Е ПОДМОЛНОСТТА И КЛЕВЕТИТЕ,ТЕ АГОНИЗИРАТ ,УМИРАТ АКО БОЙКО СПЕЧЕЛИ

На фактите им казваш клевети, а? Това да не е КЛЕВЕТНИКЪТ Буда-Мишоков?

БСП има 120 години история, мутрата Боко и шайката му ГРЕБ не представляват особена заплаха. Истината е друга, ако Боко не спечели с много, умира буквално, Сретен Йосич му е много навит!

На Боко му бяха навити Димата Руснака, Братята Илиеви, Стоил Славов , Илия Павлов ... все знайни и незнайни навивковци. Днес , всичките обикалят вечните ловни полета. Може и Сретан Йосич да ги посети, само кажи - ще те пратим като бяла роза за да се подготви.

Станишев е свидетел, а Цветанов заподозрян и бъдещ подсъдим. Разбира се - след изборите. Сега е важно да направим така, че Бойко да няма сили, за да подтиска повече съдебната система

всъщност всички първо ги привикват като свидетели :) на този етап са абсолютно в еднаква степен свидетели/заподозрени/подсъдими... като връчат обвинителен акт, чак тогава ще разберем кой какъв е....

Айде де,като да не знаем и сега кой кой е! Нали не мислиш, че Станишев е подслушвал, а Цецко го е разкрил?

Ама няма какво да мерите Станишев с Цецо. Цвинокио е проста пешка, зад която обаче се крие Буда. В момента, в който бъде отстрелян Цецо идва ред и на Бойко

Чакам повдигнати обвинения на Станишев по: 1. Изнесените секретни документи с данни за мафията и организираната престъпност! 2. Лобистката афера "Хохегер" и дадените държавни пари на любовницата му тогава!

Е няма да дочакаш. Престъпниците са се събрали в герб, ане в БСП. Номер 5 на 12 май!!!!

хубав ник-нейм... :)))

Тъпчо, разследвани са и двата случая и нарушения няма! Съсредоточи се върху агонията на Цвръцко, това е актуалното шоу!

Това му е целта на гробаря - да отвлича вниманието от "неудобните въпроси"

Объркал си "влака". То не, че ГРОБ не разказа играта и на БДЖ-то де...

На мен ми е любопитно какво мислиш по въпроса за винетките на банкерката Цура за 40 милиона и ли за факта, че Бойко вече е заграбил над 2 милиарда??? Що не коментираш и факта, че Пашата и Митко Каратиста регистрираха рекордната печалба от 250% за 2012 като директори на ЧЕЗ??? Или по-добре да се сетим за това как се отразяват фотоволтаиците на Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев на цената на тока???

Милиардите на Бойко са признати толкова колкото годежния подарък на Станишев на любовницата му.А това че Пашата и Митко Каратиста са директори в ЧЕЗ може да роди такава мисъл само човек който си няма акъл а червена мъгла в главата си.

Искам да гледам кик бокс мач с голи юмруци между Хамстера и Цвъки - бой до последна капка кръв! :) Ще станат и двамцата още по-големи убавци :)

Залагам 20 кинта на Станишко, плъхове като Цвъки умеят само да се свират по ъглите ако не са поне пет пъти повече на брой от противника!

В България има ужасно прости хора, убеждавам се всеки път като влезна и чета коментарите. Как е възможно, някой да иска Атака - тоя Волен, просто е луд, проруски настроен и ако вземе властта ще бъде един типичен Сталин. Станишев - уникален с това, че никога не е работил нищо друго освен министър председател и депутат, човек който е избягал от военна служба ще ми се бори за благото на България, да не говорим за това, че неговата партия е вече 70 все във властта и нищо добро не е направила. Борисов - може и да има добри намерения но ... няма потенциал, няма кадри, няма усет към избиране на екипа, голямо его, което му пречи много. И ОСТАВА КОСТОВ - ВСЕКИ ГО ПЛЮЕ НО ...... И НЕ ОСПОРВАТ ФАКТА, ЧЕ Е УМЕН, ЕРУДИРАН, С ЯСНА ВИЗИЯ - А ГО ПЛЮЯТ ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАТ НЯКОЙ ДА Е Е ПО-УМЕН - Е..... КАЖЕТЕ МИ НИЕ КАКВИ СМЕ, НЕ СМЕ ЛИ ГЛУПАЦИ

За другите във форума не знам но ти си глупак, това е сигурно.

ИСКА ТИ СЕ ДА СА ВЪН .... АМА НЕ - ВСЕ ПАК ИМА И УМНИ ХОРА В ТАЯ СТРАНА !!!!!!!

Прав си за всичко, совен за края! Костов е същият егоцентричен капут като останалите, който се набутваше едно време на Луканов, за да се докопа до властчицата.

За ония Костoff ли говориш, дето продаде на безценица БГ Балкан, дето по негово време бяха подписани дългосрочните договори с Марица 1 и 3 (скъпият ток) с американците, дето окраде масовата приватизация, онзи дето му казваха "Командирът" - за него ли става въпрос?

Добре, че е Станишев, та да се разбере какъв мръсник е Цвръцко! Янка Янева получила същия сигнал, но го потулила!

Не искате да го повярвате, ама Станишев мачка тиквите.

... с пухкавото си д.пе!

И аз не вярвам, че серГЕЯТ ти е губил всички избори от ГЕРБ. Но щом като казваш, може и така да е.

Монека Йосифова (вече Янева, за в бъдеще Станишева): Публичността е най-силното оръжие срещу спекулациите и лъжата. Нямам какво да крия. Наскоро тя поиска прокуратурата да провери дейността на парламентарната комисия, която се занимаваше с аферата Хохегер, тъй като според нея тя е превишила правата си, изисквайки справка от НАП за извършените от нейно име плащания през 2007 и 2008 г.

Уви, има какво да крие и го прави. Поради което често й се налага да твърди неистини. Например че никога не е работила за Петер Хохегер. След като тази лъжа се сгромолявса: че не е ползвала юридически услуги при сключването на договорите си с него. А след като и тук е уличена в лъжа че не е ползвала услугите на адвокатско сдружение Братанов Спасов, нито пък тези на адвокатско сдружение Карадимов. Че не тя е потърсила Петер Хохегер в Австрия от името на българския министър-председател, а той я е потърсил при вече сключени договори. Че никога не е виждала Ернст Щрасер и не е обядвала с него и със Сергей Станишев. Че... но няма смисъл да изброяваме нейни неистини повторно.

И ХАМСТЕРА ОТИДЕ В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА!!!

Още като влезна и вика : ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ !

Браво на Станишев! Долу тъпите милиционери!

Сергей Станишев: Това е съчинен скандал, тъй като г-н Хохегер го разследват в Австрия за неговите действия там. По негово мнение всичко е изфабрикувано от ГЕРБ и както иронично отбелязва червения лидер, явно управляващите са преборили организирана престъпност, контрабанда, битови кражби, палежи на коли, корупция, за да се захващат с жените на техните опоненти. Това го казва един бивш премиер, принудил самия Министерски съвет да наруши закона, като вземе решение за договор, платен с годишния дивидент на Пловдивския панаир за да се избегнат процедурите на обществената поръчка и да се осигурят няколкостотин хиляди евро приход за Моника Йосифова, майка на детето му и негова бъдеща съпруга.

Хе-хе. Как няма да отиде и той да си побъбрят. То иначе и слепите ще видят кой стои зад поръчката ;). Наистина добър въпрос: "Кой плаща?" в крайна сметка за тези разигравки и интриги? Хората живеят под минимума,а "избраните" да се грижат за тях по цял ден си хвърлят пясък в очите като лапета в пясъчника на забавачницата.

Какви интриги, цецо си е престъпник, даже много се забави прокуратурата!

аре станишкаааа марш у затворо , друг шти гледа детето хахахахахаха

Нещо си объркал, Цветанов отива в затвора, Станишев е викан като свидетел.

с мискин ниеден, нарицателно за "червен боклук"...

и от къде сульо и пульо му знаят имейла на този СерГЕЙ?!

Най лесния начин по е-мейла да се разбере подателя? Защо не го издирят,а? ИМА НЕЩО ГНИЛО,Г-ДА ПРОКУРОРИ!!

Не е важен подателя. Важно е истина ли е сигнала. Прокуратурата за сега си върши съвестно работата.

Страната на Станишев и на закона е една и съща! Да му мисли Цъфтан Цъфтанов, очертава се да лежи!

защо само по внесения от него сигнал, ами по аферата Хохегер кога ще му бъде потърсена отговорност, или си го привикват официално "уж за разпит", а то било, за да му се издокладват

Суекът Хомо/но НЕ сапиенс/ е редно да посещава за разпит Сливенския затвор,а не Прокуратурата,защото там работят предимно мъже и няма да издържи на съблазните.

На станишеФ сега ще му излязат лъжите на светло. И сегааа ,кой ще плаща държавните разноски за това разиграване

Господи, удари някой гербав крадец с гръмотевица, от светкавиците само се осветяват и се вижда как крадат!

Лоши новини за Цецо и Бойко, откупът за Лара е платен с белязани пари! Скоро ще стигнат до тях!