Левите лидери в ЕС: Време е Европа да се държи адекватно

При засилени мерки за сигурност премина в Париж срещата на върха на левите лидери и премиери, организирана от президента на ПЕС Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Левите лидери в ЕС: Време е Европа да се държи адекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добра идея.Трябва най-накрая и в България да се повишат доходите.Има пари в държавата, но се разпределят за много маловажни неща.

бря, бря!!!!след като германският избирател ги удари по главите с бухалката запяха друга песен .но тежко и горко на Европа ако слуша Олан и Санишев струва ми се че трябва да потърси съвет от Австрия и унгария

Горката Европа, след ката Сер-гея прави план за защитата и.

Планът Станишев е гола вода. Както винаги левите са полувенчати и тъпи копелета. Всичките им планове са вкисната боза. За излизане от икономическата криза са необходими две неща. Всеки българин трябва да има гарантиран минимален доход, независимо дали работи или не. Което означава, че на безработните трябва да се плаща безсрочно, докато е безработен в размер на 50% от МРЗ. Това е първия стълб за излизане от кризата. Втория стълб е повишаване на МРЗ до оптимално ниво. Радвам се, че все повече хора узряват за това. Докато тези две неща не бъдат направени, няма излизане от кризата. Финландия първа в света въвежда принципа на безусловния доход, според който всеки безработен ще получава 50% от МРЗ. Холандия я последва, но при тях освен безработните, и всички други ще получат добавка от 50% от МРЗ към заплатата си. Да им е честито, те са първите влезли в новия свят, който очаква човечеството. Този нов свят е неизбежен. Който се противи и не го приема е обречен на икономическа и социална криза и гражданска война.

А бе, тъпо копеле, от една страна плюеш социалистите и техните социални програми, от друга - искаш социална помощ за лентяите, циганите и уж безработните мигранти! Ами това си е чист комунизъм - нищо не работиш (добре дошло за циганите) и получаваш цял живот издръжка от държавата! В тези страни, за които говориш, тъпо копеле, няма цигани! Но сега като им цъфнат милиони мързеливи мигранти ще запеят друга песен! Ами тези страни са най-социалните в Европа, там управляват социалистите и си е направо чист социализъм - без диктатори и мутри като у нас! Ама ти си ептен задръстено и тъпо копеле! Новият свят е светът на социализма и социалната справедливост и равенство - още от времето на Великата френска революция, компри?

Оланд е пич и има топки ! Иска да отнема гражданството на терористите - но леваците /левичари му пречат. Той и Камерон са истинските лидери - другите са евро-тъпаци.. Недоразумения, като путин, башар и насрала не коментирам

Има огромна разлика между декларациите на "левите" и реалното им поведение във властта. Във властта те се превръщат в импотентни партии, следващи във външната си политика политиката на САЩ и балансиращи на ръба на оставането си във властта заради ниска обществена подкрепа дължаща се на безприонципни политически сделки вътре в страната. От тях нищо смислено не може да се очаква.

България да излезе от този скапан ДРЪГЛИВ съюз и от колабиралото и смешно НАТО.

Чудя се защо се обръща толкова внимание на една толкова посредствена персона.На която през годините до сега се е облажвал и възползвал само и единствено за лично облагодетелстване.

Станишев гея откъдето е минал все е откраднал.Сега ще е същото - прави се на загрижен за младежта ,за да прибере всичко за себе си . Със сигурност е обещал и нещо на ПЕС за да го подкрепят и прикриват кражбите му.Отрепка,нежелана в България-колко слепи са в Европарламента ,за да се хващат на евтините му,мазни лъжи.

Щото Боко у сие въобще не крадат!!!Не им стигнаха милионите на Цветелинка,на него и престъпната му шайка!

Всички крадът, нашите "политици" само за това мислят.

Сергей, комунист- русофилистак начело на ПЕС-овете Николай Малинов БСП. 4 юни 2014 (по това време БСП е с председател бе СерГей) "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз... съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия" Станишев чества 9 май пред Паметника на Съветската армия. 09 май 2014 "Лидерът на европейските и българските социалисти Сергей Станишев избра сцената пред оспорвания Паметник на Съветската армия в София, за да отправи послания по случай 9 май, честван в ЕС като Ден на Европа, а в Русия като Ден на победата. Станишев поднeсe цветя пред паметника на Съветската армия". Европейското знаме е било изгорено на събитие на БСП. 09 май 2014 (по това време БСП е с председател бе СерГей) "Млади социалисти палят европейското знаме пред паметника на Съветската армия в София. Лидерът на европейските и българските социалисти Сергей Станишев избра сцената пред оспорвания Паметник на Съветската армия в София, за да отправи послания по случай 9 май, честван в ЕС като Ден на Европа, а в Русия като Ден на победата Станишев поднeсe цветя пред паметника на Съветската армия

Абе какъв "комунист- русофилистак" е Серегея, след като Сорос му плати лондонския докторат, а министърът му орешков спря Южния паток в интерес на хамериканците? Да припомня, че пак в интерес на САЩ БСП извърши анинародния преврат на 10.11.1989г., веднага се преименува в БСП, а лидерът им Луканов поканиха Ран и Ът за акъл как по ефективно да унищожат България. Че щеше ли Серегея да е начело на ПЕС-овете, ако беше русофил, а не долен соросоид? БСП-то и Серегея са русофили само в мозъците на изкуфелите червени бабички! Надали българската история познава по-долни антинародни душмани от БСП. Е, и клонинга им СДС разбира се, както и останалите им клонинги.

Станишев е една карикатура и всеки нормален човек го знае.

Това е хумористичната статия на ДИР днес.ПЕС и неговите балони.

Крайно време е и "левите" и "десните" ДГД. Политиката им с нищо не се различава. И едните и другите са на принципа - лява ръка, десен джоб.

СерГей Станишев слага знак на равенство между БКП и БСП: Сергей Станишев БКП/БСП. 09 септември 2013 "9-ти септември 1944 г. e една от най-ярките и забележителни дати на съвременната ни история. "За нас, българските социалисти 9-ти септември остава една светла дата, символ на идеали, които са непреходни" Сергей Станишев БСП. 16 ноември 2013 "БСП (!) (не беше ли БКП?) имаме историческа вина пред българските турци за -възродителния процес и се извиняваме за това", заяви Станишев пред митинга на БСП и ДПС. След тези думи двамата с Лютви Местан се прегърнаха. Сергей Станишев БСП. 11 декември 2012 "Аз лично не се гордея, че той е бил член на нашата (!) партия (бел.ред.-БКП). Имало е кадрови грешки и в онова време". Това обяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Сергей Станишев 28 април 2014. "В политиката, както и в живота, дълголетието е признак на добро здраве. Ние 120 години сме тук (?) (нали БСП беше уж основана през 1990 ?), заяви лидерът на БСП, Сергей Станишев, в Търговище.

Тъй- тъй четем нсоросидите и разните ми "Институти по либерални стратегии, изследване на демокрацията и т.н" колко лоша била идеята защото е от социалист. Ами бате Бойко е вече два мандата, Реформаторите вземат "смели" решения и кво, какво се променя за 25г и само се чува "как вълната пречи", то не беше виновен Путин, та КГБ, та ДС, та "нескъсаната пъпна връф...". А някой да си спомня кой проведе ПРИВАТИЗАЦИЯТА, кой "РЕФОРМИРА СЕСКОТО СТОАНСТВО и най-вече - идеята : ЩЕ МОДЕРНИЗИРАМЕ ИКОНОМИКАТА! - нищо подобно. Сега ни фвърлят във филма: РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА! Само, че някой много умело пропуска, че 50% от БВП е от "реката еврофондове" и тази река се разпределя от ДЪРЖАВНИЯ ЧИНОВНИК, всичките ангели да бяха, винаги ще има корупция - "частника" - т. че трябва да има РАБОТНИ МЕСТА, ама не държавни , а частни. Пак те РЕФОРМАТОРИТЕ - метнаха здравето - хоп - различни пакети и простотии, за образованието да не говорим - пак кьрфишеци - да се учи за диктатурата до 89г (че имат основане имат), ама другата диктатура до 44г, не става така. Какво му е лошото, ако в ЕС има еднакви минимални заплати, някакви стандарти валидни за цялата ЕС. Я някой соросид да ми отговори, защо трябва да изпратя детето си да мие чинии в Германия за 1000 евро, а тук в България да не може. Ако тази ЕС-комисия, бъгнатата, продълци по същия начин, нито корупция в България ще съборим, нито децата ни ще останат в България, нито България някога ще има икономика и стандартите на Германия или Франция, даже и Гърция. Така че дали ще се казва СтанишеФ, Орланд или който и да е ЕС трябва да се промени, а не да плаща на Турция за глупости........

Pesh0

Колко адекватни да сте , като Станишев ви е лидер . ???

Ако Европа се остави на социалистите, след 10 години ще прилича на България, ще я докарат да светлото бъдеще ! Глад Мизерия и много Мангагасарян, чичо къде си !?

"Европа се е превърнала в безгласна буква" и благодарение на т.нар. социалисти, които не са никакви социалисти, а послушни чичосамови марионетки и национални предатели. Докато Серегея и Оланд бръщолевят безполезните си приказки, Европа е вече пълна с местни и вносни канибали от Даеш, срещу които ЕС не само не предприема никакви адекватни мерки, ами фактически ги поддържа и с действия, и бездействия. Вече е факт и участието на множество французи, участници в тази терористичната организация, включително и онези от Батаклан, както пишат френските медии ("Plusieurs Français repérés sur les listes de l'EI, dont les terroristes du Bataclan", Par Caroline Piquet, Publié le 11/03/2016 à 20:24, Le Figaro).

Цитат: "... откриване на много нови работни места за младите хора ..." Коментар: Ми открий ги де! Досега къде спа? Като беше премиер, какво направи? Естествено, чрез жена си осребри някой друг милион! Много е смешно сега да правиш "План Станшев", който няма да се реализира и на йота! Защото кой отваря работни места? Работодателя! А, социалист работодател да е виждал някой? Не, по-скоро зъл капиталист от времето на Маркс и Енгелс! Поредната празнодумица!

Комунягите подкрепяни от Путя управляват Европа и я докараха до под кривата круша, а сега и на този се връзват?!? Тия вЕрно са изтрещели! Оххх Рейгън, Тачър и Кол, къде сте, къде сте да омете със замах тази гнусна червена паплач от Кремъл и Брюксел...

Значи според вас и чичосамовите марионетки Станишев, Оланд и пр. са подкрепяни от Путин? Логиката ви соросоидно безупречна!

Визия и действия...

Чета и не вярвам на очите си ! Егати тъпите, злобни, лъжливи и посредствени коментари ! Тъпотия и невежество са залели ДИР-а !!

Голяма завист от страна на герберите :) Станишев - в световната политика е фактор, а Баце яде филии с мас и си върти далаверките с отровните ваксини:):) Аз се кефя на такива коментари :)

Яаааа, четял и не вярвал на очите си. А бе ти нормален ли си, мисля, че не си. Сигурно вярваш на този, който излъга партията си, електората си, приближените си, че няма да 'оди у Европарламента и ...... отиде завалията. Бил лидер на ПЕС. Някой друг освен него да се е кандидатирал? Няма, другите бивши лидери проумяха, че това е едно нищо и никакво сборище и си подадоха оставката. А наш Серго се натисна, ха, ха, ха смешко кариеристчето.

Браво. Един български световен политик!! А къде е царя на Тиквите :):)

И ний сме дали нещо на света - тъпака Серко.

Може и да си прав или не, обаче ползвай си твоя ник, а не чужд.

ПЕС е нещо много жалко, те изобщо не са лява структура, а функционират като параван, чиято цел е да докаже, че няма реална алтернатива на безжаластното заробване на човечеството от алчния и безумен капитал. Те не са нищо повече от едно съглашателство с дясното. Затова за последните години няма държава, в която да е имало избори и да са ги спечелили. Колкото до тия глупости - тая програма за младежка заетост е от доста време и не даде никакви резултати. Основното е ОБРАЗОВАНИЕТО, което сега е катастрофално и то не само в България. Само, че образования човек е опасен за олигархията.

Идеята е добра, но не може да се осъществи от еврогейски леваци. А нашенският Серко е просто един жалък педро!

си другарю Станишев ! Лъгахте българския народ - ти, баща ти /Д.Станишев/ и цялата комунистическа пасмина от 9.9.44 г. досега . Европа няма да ти се хване на твоите лъжи ! Абе , какво търсиш ти в Европа -потомствен комунист ?!

Половин Европа се управлява от комунистически фракции

може и да си прав, само че наще не са социалисти, а са болшевики което е съвсем различно.

Само така. Обещания и лозунги до дупка ! Лъжете, мажете, но иначе крадете рационално.

Европейски съюз няма да има защото западноевропейски елит си затвори очите за комунистическия елит още през1989г Сега дори са на една маса заедно.Света вече не е същият.Европейския елит се оказа твърде импотентен не е готов за сериозни решения а и вече е късно дяволът бе пуснат да мине през портата. Сега единственно остава да се предполага къде ще е поредният атентат.Явлениято Тръмп не е случайно то е предизвикано.

Мръсната гад "усра" колкото можа в България сега отиде Европа да "оправи"!

Пускайте социалисти, комунисти и всякакви крадливци във властта и после се питайте какво стана?

Станишев трябва да е осъден и да е в затвора за кражба.

Как става така че най-мразените и некадърни хора са най-горе в йерархията.ПЕС е една измишльотина.

Станишев успя да обедини българите сега ще обедини и европейците и работата е тип топ.

Да, обедини ги всички срещу БСП, сега на ред е ПЕС.

Станишев не го броят в България за бройка той в Европа си пъха гагата.

Станишев е една кукла на Путин, същия е и Шулц.За какъв ПЕС говорим?

Не се обръщаш към хората, а към изродите. Само те се прекланят пред робството.

Мноо си тъп, Саше, какъв Путин ти витае в болния мозък Станишката е човек на световните лихвари.

Не си узрял да схванеш, то и Бокова сигурно не е човек на Путин , а?

Путин такъв ужас всява у вас, че го споменавате по повод и без повод. Станишев и Шулц служат на същите господари, на които и вие, т.ч. сте от една порода.

:)))))))) да ви * у европейските социалисти щом станишев ви е шеф :)))))))

Станишев окраде доста милиони заедно с Моника , купи си имение в Швейцария и сега си живее безоблачно там далеч от неволите на българския народ.Той е престъпник какви социалистически идеи какви 5лв.

Бате ти Бог не окраде КТБ със Цветелина?

КТБ я окрадоха Доган и Пеевски като Орешарски и Искров им бяха параван.Всичко това са русофили.

КТБ е руска и руснаците си я обраха.

Сергей Станишев е предател към България. Да бъде разследван как си е купил имотите. Ако може разследващите да бъдат различни от традиционно разследващите и оправдаващи всичко що е виновно. и престъпно. Да бъде справедливо съден, осъден, наказан. Ето това желае БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КООТО ГО ТЪРПЯ ДОСТАТЪЧНО.

Винаги, когато прочета "мъдрите" мисли и идеи на Станишев, веднага онзи дебил Бойко, ми става симпатичен.

това русофилията сте абсолютно невменяеми. плюете соцялистите, ревете против комунизма и фашизма, а се кланяте на баи тошо и сталин и фашистът-реваншист путин ви е идол. какво било хубаво едно време, колко лоша била демокрацията, расисти сте като национал соцялистите и фашистите. не сте гиждали русия и не щете да ходите там, ама за руска окупация ревете. а по соцялизма ни обясниваха, че сме народна и демократична република. имате се за големи патриоти, а исмате да наложите русия в българия и да избиете всички несъгласни с вас. бедни и гладни сте, а имате пари за компютри и интернет и по цял ден висите тук. новини за българия не коментирате, но винаги сте на първа линия щом се появи путин.

Да кажем истината на висок глас - КОМУНИСТИТЕ-СОЦИАЛИСТИ ЗАГРОБИХА ОТЕЧЕСТВОТО НИ В СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСКИТЕ ИМ ДРУГАРИ.

Българино запретни ръкави и изрини всички комунисти и социалисти от властта и ще ти просветне пред очите.

Стига социализъм и комунизъм по нашата родна земя.Стига руска окупация, стига фалити обири на банки пак от комунисти.

Единствената причина, заради която съществуват "европейските" "социалисти" е да не се появят истински леви партии. За "социалисти" от САЩ/ФАЩ вингаи "назначават" някой тъповат смотаняк, който обикновено не е в състояние да свърши нищо нормално, имащ зад гърба си поредица от неуспехи и оцапвания. Във всеки момент в който загубят контрола над него може да се извади компромат - я спал с негърка в американски хотел, я някое от многобройните му предишни оцапвания и провали. А медиите снизходително и натрапчиво набиват в главите на заробените от тях зрители/читатели - това са остатъците от комунистите ... Ще дойде пак времето на " ... един призрак броди из Европа ...", колкото и да рита против това ФАЩ/

на вас все западната демомрация и сащ са ви виновни, некадърници продажни! за колко рубли се продадохте, да въртите тая болшевишка пропаганда! набиите си го в кратуните россия не е фактор. това е треторазряден бантустан със стари ядрени ракети. които не може да набрави един мобилен телефон, не може да направи и една модерна система за управление на огъня. или демек бантустанските ракети освен за музея за друго не стават.

Ще си дам труда да изкоментирам този треторазреден рамадановски трол: - Къде споменах Русия ? Какво общо имат евро-социалистите с Русия ? Какво общо има "модерната система за управление на огъня" с псевдо-евросоциалистите ? - "россия не е фактор" ?! Ако "ръшаните" не са фактор защо Обнго Хюсеин и всички тролове като теб са се поболели от години заради Русия ? Защо УСА бяха принудени да си фалират шистовита рептилна нефтена промишленост за да свалят изкуствено цената на петрола заради "нефактора" ? Да не говорим за тежките удари в зурлата, които понесоха ФАЩ в Украйна и Сирия ? - Русия не може да направи "един мобилен телефон и .... система за управление на огъня". Цървуланко източноевропейски, руската система за управление на огъня разпердушини отрочето на ФАЩ ИДИЛ само за няколко месеца - докато ФАЩ и ЕС правиха това години. Тази система направи купчина старо желязо мултимилиардната ИДЖИС и всеки "томахоук" из натувските армии. Когато в Сирия излети някой СУ34 (а от няколко дни и МИГ35) в базите на НАТУ в радиус от 400 км се насират и приземяват всичко тяхно летящо. - Руснаците произвеждат и продават GSM - казва се Yota, както и процесори (Байкал) с които Lenovo правят компютри. А къде са швабските и френските и други ЕС производители на компютри и телефони (НОКИА фалира отдавна, Швабия не прави тази грешка) ? Д дали УСА ще може да произведе iPhone или HP некой компютър без Китай. Съмнявам се, но дори това да стане цената ще бъде от 5000$ нагоре - т.е. ще трябва да си ги завират изотзадзе щото няма да има кой да ги купи !

Станишев добре иска пари ама не е заработил един лев през живота си.

Българският народ че е мазохист мазохист е ама и той се усети вече, че комунистите и социалистите са му проблема.

Да си социлист значи да нямаш мозък.Българският народ не е паднал дотам.

тя е терористичнa държaвa,нaчело с ислямист психопaд и убиец !

Вековният ни враг е Русия, но не си узрял да го разбереш.

За вас фесовете, е така. Но не и за Българите.

Кой вярва на някакви си социалисти аз не съм чувал за такива.Никой не знае, че съществуват даже и никой не го интересува.

През всички тия 25 години комунистите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Така е, но баба ми ги наричаше "самунисти", т.е. в смисъл ограбващи всичко, дори и хляба (самуна) на народа, а вие пропускате в списъка си един не по-малко вреден за България властник - министъра на финансите на Димитър Попов, преди това даскал по политическа икономия на т.нар. "социализъм", а след това и премиер!