Станишев за Брекзит: Правата на хората не са разменна монета

Президентът на ПЕС Сергей Станишев посочи, че предстои и преразглеждане на бюджета на ЕС след напускането на Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за Брекзит: Правата на хората не са разменна монета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живеещите, учещите, имащи фирми са в очакване и не знаят какво ще се случи с Брекзит, а станишката си прави вятър на устата. живи и здрави, винаги потърпевш е народа. молим се за здравето им, а каквото дойде, не можем ние да оправим света, а и кои сме ние.

Ето го! Олицетворението и лицето на всичко що е сгрешено в БСП! Дете на буржоа от предният режим което си е играло на колички по пода на коридорите на власта. Не работил и един ден в живота си а веднага вкаран в политиката да дава акъл. Нямам по голямо желание от това да видя този, доган, местан, мутрата, костоф и други подобни "светила" наредени до стената, на колене, с празен поглед и увиснали сополи!!!

великобританците си пуснаха екзит и не му цепят басма .Предоговориха си условията и не им допаднаха и си казаха мнението с бюлетината.Хубаво им е да разчитат на данъкоплатците да изкарват и да си прокарвате директивите които скапват живота на останалите.

Станишка. След Брекзит предстои Брентранс. Смажете задните части защото Великобритания, внасяща досега 20% от общия бюджет в ЕС, след като спре плащанията, ще доведе до затягане и на вашите колани. На Тиквун фондовете ще олекнат също с толкова. God bless the Queen! :))

след това следва и ЕСзит разпад на колониалното чудовище демек.

Силната социална защита за гражданите на ЕС и на Великобритания е приоритет" ..както винаги Станишев не е разбрал, че Великобритания напуска ЕС именно заради отказа им да плащат социални помощи на емигранти. Между впрочем - не само на емигранти от Сирия и Пакистан, но и от България, Полша и Румъния.

Кухия , явно не си разбрал защо Великобритания напуска ЕС.

Как ще се коригира бюджетът на ЕС ли ? Сигурно не към увеличение към най-бедните райони ...

Хайде Станишев, бълекзит! Стига си ни занимавал с твоите безумотворения. Любовта народна към теб е безгранична. Ще я видиш след малко в коментарите. Дано да си платил достатъчно на тролчетата...

И тебе ше те пре-ебеме, стани хуйчо.... за щастие, има и здравомислещи хора британци, и ше ти ебеме брюкселската зелка ... той шел да кае ко ше прави британцията, евем тъфГЗъ!