Премиерът: МВР показа сериозни дефекти

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че МВР е давало дефекти и затова се правят промени. Лидерът на БСП Сергей Станишев опроверга ексминистъра Цветан Цветанов, че промените са политическа чистка.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: МВР показа сериозни дефекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви дефекти , че вкарваха престъпниците в затвора и нарко трафикантите ли-който са ваши спонсори.Това ли е дефекта ам тогава си ги оправдавайте трактори и галеви и тем подобни.

Ха Ха смешник ... Искам да те питам каде са Галеви или другите престъпници ... като знаеш толкова много. Да нито на Боко, нито на Цвики им е било изгодно да вкарат някой от тези престъпници в Пандел Палас защото просто са Ортаци ;-) Е сега нека ги видим... Дай боже да си получат и те заслуженото.

Станишев, не ставай смешен! Който и да сложите за министър все ще по-добър от Цветанов. И това е най-доброто за вас оставено от правителството на Бойко Борисов - бяха толкова некадърни, че и магаре да вържете на тяхно място ще е по-добре.

дифектите,уважаеми колеги почват от главата!като е при рибата!ама вмирисана риба и дефектно МВР кои ги "уважава"?

Доколкото ми е известно този човек беше в системата - в ДАНС, В секретариата на Президента и началник на неговия кабинет, т.е. през всичките годи се е въртял там, по върховете???? Сега излиза, че той тепърва установява някакви дефекти, явно преди е бил от типа скъпо платен "американски наблюдател"

Уволнение-е-е, уволнение! Ти си нашето спасение-е!

Добре, че са Йовчев и "Зетьовото" да оправят проблемите ма ме-е-ре-то....

Добре де, как може да е толкова нагъл този цъкльо? Мисли ли, че народа е забравил за поръчковите убийства, отвличанията, нежеланието на другите служби да работят с българските, замразени еврофондове, ... Хора, България много ще затъни. Погледнете кои ни управляват- комунисти, турци и един психечески нестабилен идиот. Наредиха си правителството като от едно време: роднина, милиционер, роднина, милиционер, роднина, милиционер. Сега наистина в България ще останат само пенсионери, турци и идиоти!

Местан даде урок по бългаски език!? Какво да направим, като е прав! Смразяващото е, че се обоснова! Има хора, които не са си губили времето в часовете по български език! За разлика от конджротулейшъните и всякакви други молограмотни тарикати, които съсипаха всичко българско!!! Искаха и държавата, но сега държавата ще ви го върне. Тъпкано. Решетъчно и безвъзвратно! Колкото по- бързо, толкова по- добре. И за назидание!

Всеки може да бъде по-добър министър от Цвъки. НО, явно че Йовчев няма да може!

Серьожа а ти кога носеше чантите на Първанов си забравил, а сопол?

При станишев имаше престрелки показни убийства,затова защото той много работеше не бездействаше.Нали трябваше да печели пари.

Их,от де знаеш,Gay?Сигурно си го изчислил или и ти си на усещания.

Как няма да има 150 неразкрити поръчкови убийства, когато именно Станишев създаде ДАНС! Няма да работят срещу работодателя си, я!

Администраторе , прегледай тук и отстрани цинизмите за нас- червените!!!...червените червените...

това е..

имах си аз да не е по добър. нали ще те слушка теб и алексеи петров, ами тои ще е наи прекрасния, даже.

В коя чуждоезична детска градина ходиш?? Интересувам се от майка ти!

КОИ БЕШЕ ТОЗИ станишев?????

това е..

Ето, тук Станишев не е прав! Не само Йовчев, а и Вуте от Долнонанагорно ще е по-добър министър от Цецо Апартаментчиков Лъшебюлетинов!!!!!!!!!!!!!!

ТИЯ червени маимуни решиха ,че трябва да управляват дьржавата като едно олигархично ООД-мин.на екологията-любовницата на Лютви ОКтаи,вьншен мин.-бившия му интимен приятел на Станишко,мин.на културата -бивш интимен приятел на мин. на здравеопзването и настоящ на шефката накабинета на Олигарски,оня пьк мин.Раданов източил 15000 евро от Френската соц.система ....и други

Последният премиер какъв беше: пожарникар, мутра, художник, лекар, футболист, тенисист... Всичко друго, но не политик и държавник! Ред е на разбиращите. Ред е и предишните да отидат на топло. Време е България да живне! Относно Цв.- такава гадинка скоро няма да се пръкне!

Червени боклучета,Боко ще ви се види като месия,още преди да настъпи зимата и ще се молите,да дойде пак някой като него.

Каква зима?! за Петровден - св. Илия трябва да сме приключили революциятя!

Кога пък го видя какъв министър е, та вече си даваш мнението? Нещастници!

За кого?

съсел няма нужда да се изказваш, явно зад всичко, което виждаме в настоящия момент, стои ти и твоите протежета, нямаме съмнение!!!!!

на Станишев са парите от Еврофондовете,които чрез Моника ли ще УСВОИ ИЛИ ЧРЕЗ НЯКОИ ДРУГ ТОЗИ ПЬТ.Ще поживеем ,за да го видим

на червен боб ли е гледал , или на зелен хайвер

ТАМ Е ПРОБЛЕМА НЕ САМО ВЪВФОРУМА СМЕ МНОГО САМО ДЕТО СТАНИШЕВ ОЩЕ НЕ ГО ЗНАЕ

НИшто,което казвате не е в прав текст,тоест мислете за обратното....

ХАМСТЕРА ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ГИ ОЦЕНЯВА

По мъжественост;о) Я виж к'ъв расов мъжага е новия, гледа като "строг господар";о)

серегей няма българско гражданство да си върви в русия

Да е казал някаква лъжа Станишев???

А да е казал някога нещо сериозно? От него не мога да се изявя!!

Убаво, че не си сгрешил числото!!!

..мъ само на мен ли ми иде да му нащипкам бузките на този Председател на ПЕС?! Толкова много направи за България този човек, а сега и на Европа помага!

Много буклук, много злоба, много гирбераст в тоя форум.

До тук - 6 бр. Ама изглежда пишат с х 5 ника = 30 парчета

я бързо в резервата!!!!

и кво трябва да направи за да е по лош??? то това просто няма как да стане

Езикът на герберчета като се започне с Боко, разкрива нивото на мисловните им процеси.Те определено се нуждаятот психиатрична помощ и помощ за усвояване на българския език според изискванията на началното образование. А колкото до психиатричната помощ,тъй като страдат предимно от комплекс за непълноценност,най-добре ще е да не им се обръща внимание.Те все едно не могат да спорят-за това трябва поне минимум логическа мисъл-така че не им обръщайте внимание и не им отговаряйте,загуба на време е!

Ти си истински последовател на Сер гей, т.е. нормален ненормален. Или обратното ненормален нормален човек при който само лъжите са истини. Или обратното - истините са лъжи. Както дойде, според случая ... Така се получава тройна комбинация / коалиция/ ... понякога временно печеливша.

Когато Сер гей говори за някаква нормалност, всички се досещат, че се случва точно обратното, става нещо ненормално. Но всичко на този свят е заслужено и ние си заслужаваме да живеем в лъжа и битие, определяно от лъжци и крадци.

КАК по ДОБЪР ??та нали ЦВЕТАНОВ небеше никак ДОБЪР ? ОБЪРКАХ СЕ АМИ СЕГА ?

Ама и тоя Главен секретар ако е зет на оня шушлек Камен Пенков от Скорпио много лошо. Камен Пенков е човече на Румен Петков. Скорпио е една от най-нечистоплътните охранителни и петролозарядни фирми.

Е как да не е,след ,като той ще е удобен,няма да се бори с мафията,няма да преследва големите кукловоди,а само с кокошкарите ще се занимава! Нормално е да е по добър за мафията,но не и за хората!

Стойте вцепенени, стойте! Продължавайте да се карате помежду си! Обиждайте се! Все някой знае повече, все не му е времето! Не отивайте утре сутринта пред Парламента да спрете Злото! А утре, най-грозната башибузушка банда ще нахлуе в живота ви! И не само енергийната мафия, а и синтетичната мафия ще дойде! Защото Цветлин Йовчев е закрилника и на нея! И трафика на хора и убийствата! И сирийските контрабандисти на Асад ще се довлекат в България. Лоши ви били тези до сега, защото искаха, но не можеха? Е, хак да ви е! Сега тези, които грабят, изнасилват, лъжат, продават българите като синджир роби, сега те ще ви оправят живота като за гроба! Бог ми е свидетел, никога не съм бил толкова отвратен от тези българомразци, гласували за БСП, ДПС и Атака...и от тези страхливци, които се крият по дупките на мизерният си живот!

Ти пък да не си ЦЦ или ББ. Откъде го познаваш Йовчев, близки ли сте си..............Или те е страх.

Във полицията имало ПОЛИЦЕЙЩИНА какво да има ГЕЙщина! Правителството беше НАД партийно..експертно...НО някой си искат КВОТИТЕ..министри...областни..зам.министри...апаратчици...каналджии...таткин..лелин...езици.?!? Подменихте вота обявихте се за СПЕЧЕЛИЛИ и започнахте вашата песен НО нито сте във тон нито във синхрон!Да за 3 месеца ще натворите много небивалици както вие си знаете!Вече много сте спокойни..умерени..поучителни...пренебрежителни...и Т.Н.

Колко добре звучат тия всичките неща дето ги говори , дали са истина обаче един бог знае. Искрено се надявам да направят нещо тия бастуни дето ни управляват към момента щото Боко освен да се прави на МАЧО не успя нищо да направо. Само се доказа какъв селянин от Банкя е.

Е то нищо не става веднага - нека минат няколко месеца поне....... Онези ги чакахме 4 години и се видя, че по-добре не става. И последно, понеже съм от София - градът ни става все по-хубав при Йорданка Фандъкова. Бойко пак беше силен по приказките.........НЕ ПО ДЕЛАТА.

гюргя да сложат ще е по- добра от този престъпник!

Всеки си има мнение, но бих искал да прочета нещо от хора, които работят в системата на МВР. Важно е те какво мислят, много от тях са почтенни и свестни хора, тяхната гледна точка е важна!

По добър е ,че ще ти ходи по гайдата.

Съсела изпълзя! Бяхме се притеснили, че е изчезнал, пък той тука!

Спокойно, няма отърване от него. Само Путин може да си го "вземе".

Хайде да броим пилците наесен !