Коментари - Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му | Днес.dir.bg

Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му

Лидерът на БСП Сергей Станишев се закани да търси съдебна отговорност от политици за нападки срещу семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му | Днес.dir.bg

Коментари

1) ПАРТИЯТА назначи таз изперкана VIPкур..ва за жена 2) Направи МУ деца 3) Обозначи ГО за мъж, въпреки 4) .. 5) .. А, ВИЕ - все ще сте си в тъмното, на завет и никой ама на никои не му пука какво Ви е на душата. НАРОДЕ ????

Значи, аз като не съм политик, мога да си се изредя от Моника, до девето коляно, че и лелината му. Ха ха..

ЗА КАКВО ГОВОРИ ТОЯ????

С тази Цацаратура-Сарафоратура и Народен съд може да си направите! Но целия БГ народ не можете да осъдите, гниди продажни!

Чакаме г-н Станишев, чакаме да съдите някой. Ай да видим.

Ще съди тоя боклук.. Баба си..

За Моника люинска ли става въпрос?

Не е Люински, която колекционира саксофони и "колосани" рокли. Таз' Моника колекционира банки и след "всеки" и оставя по няколко деца и банка! Ама много е плодовита да знаеш!

семейство?

Абе я , тоя не е готов дада се жертва за народа си - от такоф социалист и чеп за петърчка капуста не подходит

Ние трябва да те съдим Станишев, че всички ти казват, че не си добре. Превърна държавата в разбунен кошер, каквато не е била 23 години и сега се мъчиш да обвиниш някого за това. Не ти и жена ти сте виновни. Тебе историята вече те осъди. Преди се прикриваше зад царя, ама сега няма зад кого. Лъсна ти ограничеността и некомпетентността. Можеш да рушиш, но не можеш да градиш.

От ей такива алчни селяни , като Моника и Станишев , България не може да се оправи. Неговият баща от село Щука с обвинение от Тататарчев за присвоени 21 милиона. Тя се жени все за комунистически паралии и все около парите се върти и сега ще ни съдят. Я се извинете на какво превърнахте България. От 10 място в света преди 1944 година до една клоака, където сега мъкнете и цигани от цял свят и за убийствата. Само циганите могат да са ви съюзници. Нормален човек с вас общо не може да има.

Семейството ми е за пример, никой не бива да се подиграва с него

Ще съдиш ама фактите са налице- къща за 2 милиона , а се навира под наем и 3 милиона в сметки. Нали сте социалисти? И кой ще ви осъди, като сте накачулили вашата държавна сигурност навсякъде в съда. Ние ще ви съдим в Европа, където съдружника на Моника вече получи 2,5 години.

А аз моем ли да съдя Станишев, оти като го видим, вдигам кръвното?

накрая се оказало че не може да осади зеля балгарски народ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иде ми да го цункам по мишата сладка муцунка! Никоя жена не може да устои на Станишев!!!!

То това семейство и особено жената на кого ли не е било.

Сергей Станишев отказа участие в bТВ за аферата Хохегер, но зае тази сутрин здрави позиции в правителствената ТВ 7. Появата му най-вероятно е следствие от зачестилите срещу него атаки от съпартийците му Румен Петков, Георги Първанов, Димчо Михалевски, Кирил Добрев и Георги Кадиев. Във връзка с връщането на Делян Пеевски в парламента Станишев призова да се научим да уважаваме институциите.

Той Пеевски огромна институция! Особено отзад!

Чакай да пораснат децата ти достатъчно, за да те питат на вечеря "Вярно ли е, тате, че си прост и че си крадец?"

Тоя калъф изпра всички мръсни пари в България, включително и тези на собствената си крадлива жена.

народе какво чакаш та не растегнеш хар Mониката?

Не помня, някой да е обиждал на Станишев, семейството!!!-Всички обиди, обилно се изливат върху неговата, глава?А тя от Днепро-петровски чугун та трудно вдява.

Ако можеше да се осъдиш сам, щеше да иизпълниш заканата си, Хамстер. Ти си този, който обижда семейството си. Патологичен мошеник.

страшният гняв на Съсела.

Ще ме умориш! Този долен съсел пигмей....

Ами търси бе ....! С твоите простотии срина не само БСП , а и държавата. ПЕС , МЕС - време е да си ходиш ...!

кое семейство това тук в България или онова по-голямото в Москва

То пък едно семейство. Да си вземеш жена с две деца и бивша на дъртак. Некадърник. Не може да си оправи личния живот тръгнал да оправя другите.

САМО ТИ ЛИ ИМАШ СЕМЕЙСТВО-ТА ТВОЕТО КАТО КРАДЕ ОТ НАШИТЕ?НИЕ КАКВО ДА КАЖЕМ!!!БОГ ЩЕ ВИ СЪДИ,ГОРКО НА ДЕЦАТА ВИ!!!!

Кукловодът на Сергей е Моника.

Навсякъде , който иска да става политик гледа да има стабилно семейно положение , като белег за надежност . У нас невиждана цигания дето и във факултето я няма. Водачът на националистите и богослов православния циркаджия Сидеров явно не е чувал за заповедта "не откривай голотата на снаха си ..." и споделя леглото си с момичето на доведения си син. Станишко обратно на всички нормални лидери първо стана министър , после взе да хойка, после доби дете от друга и чак накрая се ожени. Бойко и Доган въобще не познават институцията семейство, напълно са му отпуснали края : каквото дойде в леглото и докогато си искат. Въобще тия момчета и в държава на циганите няма да ги изберат,щото и циганите не са дотам цигани.

centsche

И аз съм за това политиците да имат здрави семейства. Щом не можеш да оправиш собствения си живот, абсурд е да подобриш живота на сънародниците си. Така наречените вълци единаци в политиката мислят само за джоба си и за оная си работа. Народът ряпа да яде!

centsche

Направо не разбирам списващите по-долу. Моята дъщеря и жената на Станишев родиха по едно и също време. Гледам как е ангажирана дъщеря ми с бебето. Не мога да си представя как може да прави нещо друго, освен да се занимава с него. Освен това до колкото знам Станишеви имат още едно малко дете. Как би могла майка на две толкова малки деца - едното бебе на 3-4 месеца - да върти политиката в държавата? Напълно логично имам чувството, че вече Станишев не е достатъчен на ББ да оправдава неуспехите си във властта. И ето намери: жена му е злият гений. Интересно, че и други подеха тая абсурдна към момента идея. Щом Моника е толкова веща в политиката, че в това положение на майка успява да командва държавата, защо на следващите избори не я изберем за президент? Това е някаква супер жена, според ББ.

IQ ти е по-малко от размера на обувките

centsche

Влез в Хулите, за да ми видиш IQ -то.

Попитайте колко бавачки и слугини има при Станишеви и ще разберете защо дъщеря Ви няма време .

centsche

Като е била бременна между две повръщания, а сега между две кърмения крои държавен заговор :)

Гея, Бея и Злодея! А тоз спец по СеСеСеРЕ копчетата за кого се мисли - ама, ай ... щото ще ми изтрият постинга. Ех, Моника, Моника - не се насити на мжжж, то не бе чудо то не бе приказ все чичко паричко си ги подбираш - личи си че си класна прост....утка

Жена ти е елитна ..... айде съди ме

Така ще го овършеят следващите, че семейството му ще се премести на нов адрес. Т.е. на два адреса, че женският затвор е отделно. Крадец, уреждач на мангизи за гаджето си. Срам за Закона, за демокрацията и за народа ни!

Никой да не щипе момата!

ауууууууууу ами сега, какво ще правим всички мислещи с правилните глави българи...лелллеее, чак се изплаших от тоя гнусен натегач, че и от тъпото му семейство ....от уплах ще сънувам кошмари, пу пу...

нормално за грозен противен съсел със заешка устна , назначен по партийна повеля на служба за която няма място и провалил партията си и всички избори , въобще дълбоко комплескиран и недоказан човек, да е манипулирани воден за носа от калена в битки за мъже , интриги , ласкателства и женски номера софийска тротонетка, подвизавала се в доста заможни легла . нас това не ни интресува, това си е негов дерт.Интресува ни възмжно най-скорошно сбогуване с тази остатъчна червена сволоч.

Пътник си братко, не сме виновни нии, тя природата го връща на активните борциБащата ти с таквоз чудо как се сподоби, бога питай, грехове явно е имал. Каквото го докснеш все пропада и който само веднъж те види знае защо. И да съдиш , брате все тая, прокълната работа и гнусна и всеки плюе.

Много трудно човек може да спазва хигиена на изказа, ако темата е "ПОЛЗАТА ОТ ЧУМАТА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА ОЦЕЛЕЛИТЕ"! (Или за еднопосочият билет на Станишев). Няколко примера: -1- Законотворческият принос на Петър Димитров, Сергей Станишев & ко за въвеждането на т.нар. Плосък данък (Намаляването на данъкът върху печалбата от спекула - Корпоративният данък от 22 на 10%); -2- Отменянето на Подоходната данъчна скала" (в частта й за необлагаемият минимален доход); -3- Законотворческият принос на Янаки Стоилов, Сергей Станишев & ко - за въвеждане на банковото робовладелство през член 147 от ГПК; -4- Законодателният принос на Румен Овчаров, Сергей Станишев & ко - за въвеждане на топлофикационното крепостничество. И... Спирам до тук, защото не съм мазохист! Но всеки може да продължи темата за - "Ползата от еднопосочен билет за Станишев!

а аз мога ли да го съдя този педераст станишев за това че е обрекъл мен моите родители и моите деца на глад за идващите 50 години....

Това ,че една мишка иска да съди читавите хора,не е ли по темата и къде е спама,дирници.

Комунистите освен друго и цензура налагат, не само на телевизиите и печатните издания, но и еднолична.

Тоааа пак мучи кат такова, бе дееее, само доган не те еееееее обиждал

д-р андреева е близка приятелка на майката на Моника,д-р Янова , дългогодишен аг и педиатър в Студентска поликлиника.спомогнала за разрешаване на проблеми на много наследници на ЦК и Политбюро, особено на Батето, който чусто посещаваше тенис-кортовете до ТУ.Братовчедката хна М.С. е дългогодишна служителка на белгийска фармацевтична фирма и позната на мистър"Актавис", съпруга й е известен в бизнес средите с познанствата си в социалдемократичните среди на Австрия и Германия.Най-потресаващото нещо за М.С. е че е внучка на съден от НароденСъд !Прадядо й е фабрикант от Дебелец и реституцията добре е напълнила джобовете на фамилията й.С.С. и съпруга на братовчедка й са в клуба "МГИМО".

Другарю Станишев - самият Вие, сте обида за семейството си! И не само...

Коментари - Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му | Днес.dir.bg

Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му

Лидерът на БСП Сергей Станишев се закани да търси съдебна отговорност от политици за нападки срещу семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Станишев се закани да съди всеки, обидил семейството му | Днес.dir.bg

Коментари

1) ПАРТИЯТА назначи таз изперкана VIPкур..ва за жена 2) Направи МУ деца 3) Обозначи ГО за мъж, въпреки 4) .. 5) .. А, ВИЕ - все ще сте си в тъмното, на завет и никой ама на никои не му пука какво Ви е на душата. НАРОДЕ ????

Значи, аз като не съм политик, мога да си се изредя от Моника, до девето коляно, че и лелината му. Ха ха..

ЗА КАКВО ГОВОРИ ТОЯ????

С тази Цацаратура-Сарафоратура и Народен съд може да си направите! Но целия БГ народ не можете да осъдите, гниди продажни!

Чакаме г-н Станишев, чакаме да съдите някой. Ай да видим.

Ще съди тоя боклук.. Баба си..

За Моника люинска ли става въпрос?

Не е Люински, която колекционира саксофони и "колосани" рокли. Таз' Моника колекционира банки и след "всеки" и оставя по няколко деца и банка! Ама много е плодовита да знаеш!

семейство?

Абе я , тоя не е готов дада се жертва за народа си - от такоф социалист и чеп за петърчка капуста не подходит

Ние трябва да те съдим Станишев, че всички ти казват, че не си добре. Превърна държавата в разбунен кошер, каквато не е била 23 години и сега се мъчиш да обвиниш някого за това. Не ти и жена ти сте виновни. Тебе историята вече те осъди. Преди се прикриваше зад царя, ама сега няма зад кого. Лъсна ти ограничеността и некомпетентността. Можеш да рушиш, но не можеш да градиш.

От ей такива алчни селяни , като Моника и Станишев , България не може да се оправи. Неговият баща от село Щука с обвинение от Тататарчев за присвоени 21 милиона. Тя се жени все за комунистически паралии и все около парите се върти и сега ще ни съдят. Я се извинете на какво превърнахте България. От 10 място в света преди 1944 година до една клоака, където сега мъкнете и цигани от цял свят и за убийствата. Само циганите могат да са ви съюзници. Нормален човек с вас общо не може да има.

Семейството ми е за пример, никой не бива да се подиграва с него

Ще съдиш ама фактите са налице- къща за 2 милиона , а се навира под наем и 3 милиона в сметки. Нали сте социалисти? И кой ще ви осъди, като сте накачулили вашата държавна сигурност навсякъде в съда. Ние ще ви съдим в Европа, където съдружника на Моника вече получи 2,5 години.

А аз моем ли да съдя Станишев, оти като го видим, вдигам кръвното?

накрая се оказало че не може да осади зеля балгарски народ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иде ми да го цункам по мишата сладка муцунка! Никоя жена не може да устои на Станишев!!!!

То това семейство и особено жената на кого ли не е било.

Сергей Станишев отказа участие в bТВ за аферата Хохегер, но зае тази сутрин здрави позиции в правителствената ТВ 7. Появата му най-вероятно е следствие от зачестилите срещу него атаки от съпартийците му Румен Петков, Георги Първанов, Димчо Михалевски, Кирил Добрев и Георги Кадиев. Във връзка с връщането на Делян Пеевски в парламента Станишев призова да се научим да уважаваме институциите.

Той Пеевски огромна институция! Особено отзад!

Чакай да пораснат децата ти достатъчно, за да те питат на вечеря "Вярно ли е, тате, че си прост и че си крадец?"

Тоя калъф изпра всички мръсни пари в България, включително и тези на собствената си крадлива жена.

народе какво чакаш та не растегнеш хар Mониката?

Не помня, някой да е обиждал на Станишев, семейството!!!-Всички обиди, обилно се изливат върху неговата, глава?А тя от Днепро-петровски чугун та трудно вдява.

Ако можеше да се осъдиш сам, щеше да иизпълниш заканата си, Хамстер. Ти си този, който обижда семейството си. Патологичен мошеник.

страшният гняв на Съсела.

Ще ме умориш! Този долен съсел пигмей....

Ами търси бе ....! С твоите простотии срина не само БСП , а и държавата. ПЕС , МЕС - време е да си ходиш ...!

кое семейство това тук в България или онова по-голямото в Москва

То пък едно семейство. Да си вземеш жена с две деца и бивша на дъртак. Некадърник. Не може да си оправи личния живот тръгнал да оправя другите.

САМО ТИ ЛИ ИМАШ СЕМЕЙСТВО-ТА ТВОЕТО КАТО КРАДЕ ОТ НАШИТЕ?НИЕ КАКВО ДА КАЖЕМ!!!БОГ ЩЕ ВИ СЪДИ,ГОРКО НА ДЕЦАТА ВИ!!!!

Кукловодът на Сергей е Моника.

Навсякъде , който иска да става политик гледа да има стабилно семейно положение , като белег за надежност . У нас невиждана цигания дето и във факултето я няма. Водачът на националистите и богослов православния циркаджия Сидеров явно не е чувал за заповедта "не откривай голотата на снаха си ..." и споделя леглото си с момичето на доведения си син. Станишко обратно на всички нормални лидери първо стана министър , после взе да хойка, после доби дете от друга и чак накрая се ожени. Бойко и Доган въобще не познават институцията семейство, напълно са му отпуснали края : каквото дойде в леглото и докогато си искат. Въобще тия момчета и в държава на циганите няма да ги изберат,щото и циганите не са дотам цигани.

centsche

И аз съм за това политиците да имат здрави семейства. Щом не можеш да оправиш собствения си живот, абсурд е да подобриш живота на сънародниците си. Така наречените вълци единаци в политиката мислят само за джоба си и за оная си работа. Народът ряпа да яде!

centsche

Направо не разбирам списващите по-долу. Моята дъщеря и жената на Станишев родиха по едно и също време. Гледам как е ангажирана дъщеря ми с бебето. Не мога да си представя как може да прави нещо друго, освен да се занимава с него. Освен това до колкото знам Станишеви имат още едно малко дете. Как би могла майка на две толкова малки деца - едното бебе на 3-4 месеца - да върти политиката в държавата? Напълно логично имам чувството, че вече Станишев не е достатъчен на ББ да оправдава неуспехите си във властта. И ето намери: жена му е злият гений. Интересно, че и други подеха тая абсурдна към момента идея. Щом Моника е толкова веща в политиката, че в това положение на майка успява да командва държавата, защо на следващите избори не я изберем за президент? Това е някаква супер жена, според ББ.

IQ ти е по-малко от размера на обувките

centsche

Влез в Хулите, за да ми видиш IQ -то.

Попитайте колко бавачки и слугини има при Станишеви и ще разберете защо дъщеря Ви няма време .

centsche

Като е била бременна между две повръщания, а сега между две кърмения крои държавен заговор :)

Гея, Бея и Злодея! А тоз спец по СеСеСеРЕ копчетата за кого се мисли - ама, ай ... щото ще ми изтрият постинга. Ех, Моника, Моника - не се насити на мжжж, то не бе чудо то не бе приказ все чичко паричко си ги подбираш - личи си че си класна прост....утка

Жена ти е елитна ..... айде съди ме

Така ще го овършеят следващите, че семейството му ще се премести на нов адрес. Т.е. на два адреса, че женският затвор е отделно. Крадец, уреждач на мангизи за гаджето си. Срам за Закона, за демокрацията и за народа ни!

Никой да не щипе момата!

ауууууууууу ами сега, какво ще правим всички мислещи с правилните глави българи...лелллеее, чак се изплаших от тоя гнусен натегач, че и от тъпото му семейство ....от уплах ще сънувам кошмари, пу пу...

нормално за грозен противен съсел със заешка устна , назначен по партийна повеля на служба за която няма място и провалил партията си и всички избори , въобще дълбоко комплескиран и недоказан човек, да е манипулирани воден за носа от калена в битки за мъже , интриги , ласкателства и женски номера софийска тротонетка, подвизавала се в доста заможни легла . нас това не ни интресува, това си е негов дерт.Интресува ни възмжно най-скорошно сбогуване с тази остатъчна червена сволоч.

Пътник си братко, не сме виновни нии, тя природата го връща на активните борциБащата ти с таквоз чудо как се сподоби, бога питай, грехове явно е имал. Каквото го докснеш все пропада и който само веднъж те види знае защо. И да съдиш , брате все тая, прокълната работа и гнусна и всеки плюе.

Много трудно човек може да спазва хигиена на изказа, ако темата е "ПОЛЗАТА ОТ ЧУМАТА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ НА ОЦЕЛЕЛИТЕ"! (Или за еднопосочият билет на Станишев). Няколко примера: -1- Законотворческият принос на Петър Димитров, Сергей Станишев & ко за въвеждането на т.нар. Плосък данък (Намаляването на данъкът върху печалбата от спекула - Корпоративният данък от 22 на 10%); -2- Отменянето на Подоходната данъчна скала" (в частта й за необлагаемият минимален доход); -3- Законотворческият принос на Янаки Стоилов, Сергей Станишев & ко - за въвеждане на банковото робовладелство през член 147 от ГПК; -4- Законодателният принос на Румен Овчаров, Сергей Станишев & ко - за въвеждане на топлофикационното крепостничество. И... Спирам до тук, защото не съм мазохист! Но всеки може да продължи темата за - "Ползата от еднопосочен билет за Станишев!

а аз мога ли да го съдя този педераст станишев за това че е обрекъл мен моите родители и моите деца на глад за идващите 50 години....

Това ,че една мишка иска да съди читавите хора,не е ли по темата и къде е спама,дирници.

Комунистите освен друго и цензура налагат, не само на телевизиите и печатните издания, но и еднолична.

Тоааа пак мучи кат такова, бе дееее, само доган не те еееееее обиждал

д-р андреева е близка приятелка на майката на Моника,д-р Янова , дългогодишен аг и педиатър в Студентска поликлиника.спомогнала за разрешаване на проблеми на много наследници на ЦК и Политбюро, особено на Батето, който чусто посещаваше тенис-кортовете до ТУ.Братовчедката хна М.С. е дългогодишна служителка на белгийска фармацевтична фирма и позната на мистър"Актавис", съпруга й е известен в бизнес средите с познанствата си в социалдемократичните среди на Австрия и Германия.Най-потресаващото нещо за М.С. е че е внучка на съден от НароденСъд !Прадядо й е фабрикант от Дебелец и реституцията добре е напълнила джобовете на фамилията й.С.С. и съпруга на братовчедка й са в клуба "МГИМО".

Другарю Станишев - самият Вие, сте обида за семейството си! И не само...