Станишев нарече Найденов министър на поскъпването

Мирослав Найденов е министър на поскъпването, не на храните, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Първенец. Имам по-висок рейтинг от Станишев, заяви в отговор Наденов.

Обратно в новината

Коментари - Станишев нарече Найденов министър на поскъпването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големите поскъпвания, които аз знам, са: 1. по времето на Луканов, когато усъмнахме с цени около 4-5 пъти по-високи от предишните. 2. По времето на Виденов, когато левовете станаха по-евтини от тоалетна хартия (за да не казвам какво можехме да правим с тях) и имаше покачване на цените с 1000%. А заплатите станха 5 долара месечно. 3. По времето на Станишев, когато жилищата поскъпнаха около 4 пъти, заплатите обаче не се качиха толкова, а стоките си вървяха нагооре без да спрат. Ако погледнем кривите на цените, ще видим, че по времето на ГЕРБ и ма забавяне на ръста. И че заплатите са останли по-адекватни на цените, отколкото при Станишев. Тази грозна личност лъже по-безочливо и от преди. Като си мисли, че именно с лъжа се прогресира, убеден от промотиарнето му за цар на лумпените. Да, момче жалко! Расте се с лъжа, но само сред лъжците ПЕС. Така ще се затриеш окончателно, не че не си тръгнал отдавна натам. Подобие на личност, кукла на конци. И чене на конци. Ако искате Станишев да излъже вместо вас, само го помолете, веднага ще се отзове. Стига да е на тема против ГЕРБ, даже няма да чака и секунда. Нагло, безочливо, като че околните са всички негов електорат. Поне да се пазеше за партийните сбирки, както до скоро. Но сега реши, че Земята е негова и като маймуната, дето се качила нагоре (за мен е падение, но нейсе), та й се видял червеният задник.

Прав е Миро! Не е той министър на поскъпването ... само. Той е и на ирландското месо, и на калинките в ресорите на МЗХ, и на Екоравновесие, и на фалшивото БДС за млякото, месото, хляба .... и на прескъпите Фейсбук страници, и на богатите 25 годишни мацки, и на ГОООООЛЕЕЕМИТЕ ЛОКУМИ !

Не се сърдете на С. Станишев! Човекът е роден със сребърна лъжичка в устата - първата работа в живота му е Премиер.. мислите ли, че реално е такъв гении?! За какви цени говори той, като през животът си не е купил един хляб или кило сирене, без УБО или НС?! България през 88-89-та едва връзвахме двата края, Станишев папкаше отбрани ястия от стола на УБО, донесени му до вратата от правителствена кола..?! Този човек не живее в нашата реалност - той повтаря само лозунги. Не че процъфтяваме, не че Миро е невероятен, но в сравнение със Станишев - дори МУнчо Лудият е Бог, бе!

Подобно на брадатата Сибила от ДКЕВР, всеки път когато Мирко ми задудне за намаления и замръзвания на цените, вътрешното ми чувство започва да ми нашепва: стегни се, и това ще се увеличи! И не ме лъже, ма....а му!

Браво на KGB !!!!Много точен и верен коментар,с уточнението, че и в казарма не еходил,което е важно и е едно от нещата, с които всеки истински мъж на неговата възраст се гордее.

Миро прасока е много отворен ама да не му покажат някоя хватка от каратето на изборите... както боко му показа в японско... клоун!

val55

Щом вече почнаха да си мерят..... работата отива на много зле за държавата и всички нас!

А сергея беше министъра на поевтиняването и процъфтяване на българския народ.

вярно е това за дребния и средния бизнес