Станишев за КТБ: БСП стана щит на банковата система

Според Сергей Станишев стенограмата от КСНС ще покаже, че БСП стана щит, който спаси банковата система, икономиката и спестяванията на милиони българи.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за КТБ: БСП стана щит на банковата система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаря Станишеф успешно работи по пълното потапяне на титаника БСП. Засега е в плитчина, но той успешно го бута в дълбокото и скоро "тъпият " български народ ще е напълно наясно с мръснишката роля на така наречените социалисти". Добре, че са на мода в Европа, та все още и тука ги има.

След тоя ми идва само да сравня БСП с NSDAP

ОБИЧАМ ГО ТВА МИЛИХУ БЕЕЕ, МН. МЕ КЕФИ! Абсолютен гьонсурат - и в лице и по душа

Това л...но пак се изходи.

Станишев, с Пеевски и Орешарски "Защитихте" КТБ, сега е ред на друга банка ли?

E-e-e-e-e-e, Тва комунист кът лъже мярканяма. Добре, че има идиоти да им вярват.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия имаме пълната готовност и опит след 1997 и КТБ отново да станем щит на банковата система. Готови сме да направим още по-тежки компромиси за свои сметки.

В ТАЗИ СТЕНОГРАМА ЯВНО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА КЕША, КОЙТО СИ ВЗЕЛ С ЖЕНА ТИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

четете афера.бг и бивол по въпроса!

Масово българите имат доста "странни" представи за света.Една от тех е представата,че всеки, дори един хванат от гората може да доде в софия и да си направи банка.За БГ е сложно да проумеат че селяндура с мустаците изобщо не е бил собственик на ктб.Той е една марионетка на тезикоито са го сложили там.Те са тези които фалираха банката,а след това тези пък които те са назначили за "политици" направиха така че кинтите да не бъдат върнати.А БГ да бъдат изчукани с 5-6 МИЛИАРДА лева.Ако овластените за таа работа искаха парите да бъдат върнати можеха....Да ама те не искаха. Щото техните господари беха решили да ви окрадат вас БГ,които сте най-глупавите хора на света. Тъпи селяндури на които е НЕВЪЗМОЖНО да се обясни колко са тъпи.Тва са българите- фасони, джуки-но всъщност едно големо нищо.Мърша, нали така на времето некакъв ви беше нарекъл. Е ми тва е.Да му мислат теа дето не са мърша. Щото е непоносимо трудно да живееш заобиколен от такива дето вонат,щото мършата вони.И ако некой е по чувствителен си тръгва и най-вероятно без да съжалява.Но вие БГ мърша сте над теа неща... Снощи гледах "оскарите"-извинете "аскерите". хаха.Хванах некакъв възрастен да говори...Не разбрах точно ама май беше режисьор.Дали му неква награда.Е ми щех да повърна. Възрастен човек и да не може да проумее че ПАРИ ЗА КУЛТУРА НЕ СЕ РАЗДАВАТ. Както искаше той."Кутурниците" като всички други требва да си изкарат парите.И като излага едни "аргументиии"...Свинара от правец даваше от моите пари на теа нищожества да за да го величаят и промиват БГ мозъци.И сега пак като едно време-пенсии по 700 лева за некои "културници" .И тва е...Разбрахте ли що сте мърша тва вие БГ...

И кагато света ви попита с НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ,какво мислите по въпроса 98,75% от вас казахте-ооо всичко е ОК.Само 1,25% избраха това квадратче. Нали не се лАжете,че наще убавци у парламента са искали квадратчето.Че те да не са луди бе.Ми тва е все едно да режеш клона на който седиш...Разбрахте ли бе мърши.Хората от света беха "помолили" наще лайна у парламента."Молба" на която нема отказване.Искаха да ви видат акълите.И вие им ги показахте.И не ми се правете на умни че избора на квадратчето немало да има значение.Нема ли???Щеше да имаааа,ама де толко акъл у българин провансал...

И комунистчета, и герберчета - всички са в играта и сега, след като успяха да прочистят всичкоу което би ги дискредитирало, хукнаха да блабосват за отваряне на документация! В крайна сметка вложителите ще се окажат виновни, че са доверили парите си на подобни мошеници! Нагли муцуни, нищо повече!

Ура, другари! Браво, другарю Станишев. Какви прозрения, какви сравнения. Щит- страхотно!!! Ама за крадците в КТБ. А раята- тя плаща сметката,нали е рая. Заври си щита...е, на специалното място на тялото.

Другаря мръстник Станишев е страхотен лъжец и помияр.Кой фалира банковата система 3 пъти за 10 години--естествено БСП,кой лъже и краде--естествено БСП,кой сере лайна в живота на хората--естествено БСП,кой създаде фирмите убийци--естествено БСП,кой окраде България--естествено БСП,кой деградира обществото ни-естествено БСП,кой,кой.........-естествено БСП Тъпака Станишев да мълчи,тогава

Аз съм изумен и мисля да предложа работа на г-н Станишев, ако остане безработен и беден. Досега не бях виждал човек, който е в състояние с един замах да изкърти не само всички стари мивки, но и тоалетните чинии и фаянса от стените, които са за подмяна. Наистина фамозен човек е г-н Станишев.

ЧАСТ ОТ ЛИПСВАЩИТЕ ПАРИ В КТБ СА ПОЛУЧЕНИ ОТ НЕГО И ЖЕНА МУ ЗА ПИ АР НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ТАКА, ЧЕ БОКЛУК ДО БОКЛУК

щит,щит...колко да е щит Бойко трябваше да плати след това масрафа...и забележи сергей-пак с наши пари! между другото,както стана и с предизборно увеличените пенсии-вий ги "увеличихте",да му мислят другите как да ги плащат-типично по социалистически(моето си е мое,другото е общо или дайте да дадем)!!! на кое му викаш щит...!?

Ia hodi na bancika. Ot 1944g do sega kolko pati ograbvahte naroda do proseshka toiaga? Zatvorete si pluvalnicite!

Добре де ... "комунягите" ясно ... ама ЗАЩО никой не коментира ролята на Борисов и ГЕРБ ... в цялата тая случка с КТБ ... Как така КТБ стана основна банка за държавните фирми и през кой период ... Какво говореше Борисов ПРЕДИ "фалита" на КТБ ... Обеща ли Борисов ПРЕДИЗБОРНО преди ББ2 да изкара цялата истина за КТБ ... Правиха ли се комисии в НС с председател Цачева и мнозинство от ГЕРБ за КТБ ... Външна фирма "разследва" случката КТБ за която бе платено от бюджета .... и какво ... НИЩО ... НИЩО ... Отделно Плевнелиев на ТРИ ПЪТИ отказа да разсекрети същата тази стенограма ... и последният път след решение на Административният съд ... поради ... ЛИПСА НА ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ... Та ... ясно ... "комунягите" Виденов "съсела" ... те ясни ... ами КОЙ да попита за "най чистата""партия" ГЕРБ и за "безалтернативният" и вожд ...

Баце, КТБ никога не е била държавна и това е мит. Влоговете на държавни фирми, общини и дуги такива са били около 230 милиона. В сравнение с 3, 5 милиарда смятай колко процента е. ГЕРБ нямат отношения към КТБ. Пееш опорна точка.

Така така ... истината боли знам ... и сега е модерно когато не ни харесва да се казва "опорна точка" ... И ... къде съм написал че КТБ е държавна банка ?! И ... как така ТОЧНО знаеш колко пари на държавни фирми е имало там ... или за теб банкова тайна НЯМА ... айде ... ГЕРБ ли ... "НАЙ ЧИСТАТА" /цитат от изказване на Борисов/ партия ...

Дори да се абстрахираме от предния коментар, държавните пари в една банка, ако ще 100% да са, сами по себе си не водят към фалит. Дори напротив.

Айде пак глупости! Питай си уя на Женевското езеро и не се обаждай повече бе съсел тъп.

Някой спомня ли си сега как Доган, доста преди Цацаров да атакува КТБ по заповед на Пеевски, в един от моментите си на алкохолно опиянение и патологични комплекси и нарцисизъм, изрече: "В България НЯМА ПО-ГОЛЯМ БИЗНЕС И БИЗБЕСМЕН, КОЙТО ДА НЕ ТЪРСИ МОЕТО ОДОБРЕНИЕ (ТОЕСТ РАЗРЕШЕНИЕ)!... И АКО НЯКОЙ БАНКЕР НАПРИМЕР СИ МИСЛИ, ЧЕ ИМА ПО-ГОЛДМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ МЕН, ТОЙ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ!!!" Хайде сега който е пропуснал това КРАСНОРЕЧИВО поредно прозрение ба Хидромелиоратира направено - отново - ДОСТА ПРЕДИ АТАКАТА НА БАНКАТА, да си направи труда да го потърси и бамери. НЯКОЙ ДА ИМА НЯКАКВА ДОГАДКА КОГО ТОЧНО Е ВИЗИРАЛ ФОГСН? КЪМ КОГО ТОЧНО Е ОТПРАВИЛ ТОВА ЯСНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ? И защо Борисов като се върна от САЩ заяви, че ПОНЕ една банка юе фалира?

обичат да прикриват далаверите си с ъс високопарни изказвания - щит на банковата система,голям шлем,сполука за България,Промяна и.... накрая гола вода.

Серьожка, оди се цункай с Местан, това го можеш най-добре. Остави сложните работи на Решетников, той ще ви каже какво да правите.

Тоя няма няма па изтрещи някоя чутовна простотия. Та БСП фалира над 20 банки през своето управление, всички кредитни милионери са техни функционери. Ние не забравяме толкова бързо.

ДПС са натискали за "банкова ваканция", защото Ццаров атакува банката по заповед на Пеевски, който се финансираше от нея - и Цветан Василев му помагаше, срещу политическите протекции на Догсн и Пеевски, които чрез Цацаров (делата срещу Цветанов бяха предупреждение и напомняне и на него, но най-вече за Борисов) за бизнеса си и агресивната си стратегия по придобиване на големи активу, де факто финансирани от парите в КТБ - на хора (високи лихеи) и на държавни предприятия. А ГЕРБ са подкрепили предлижението, защото Борисов го държат изкъсо, или както добрият му приятел Веждин Рашидов се изпусна някакъв си (ДПС) ги разигравал и изиграл, след като са се хванали с него... А ДПС са искали на всяка цена да прокарат веднага тази банкова ваканция, за да разгорят паниката и да увеличат кризата, да я разпрострат върху цялата банкова систрма, да ударят гинансовата система като продължение на атаката си, ЗА ДА Я ПРИКРИЯТ В ПАНИКАТА! Просто там се е появил един човек, истински професионалист и банкер, който им е описал много точно какво ще предизвикат и причинят, какви ще са щетите, обяснил го е аргументирано и им е отнел възможността на тези - все пак това не са малко хора там - после да се оправдават, че не са предоолагали и не са знаели какви ще са последствията ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА АТАКАТА ИМ СРЕЩУ ЦЯЛАТА БАНКОВА И ФИНАНСОВА СИСТЕМИ НА БЪЛГАРИЯ! Това е станало в общи линии, другито са подробности, мисля аз. И това обяснява защо толкова упорито крият тази стенограма - там просто лъсват конкретните имена на престъпниците и марионетките им, които всички знаем.

Столетницата самоназовала се напоследък като БСП традиционно спасява всичко.Е имаше дефолт при Луканов, нещо дребно при Виденов ама без толкова не може, труден и отговорен е червенознаменния път на Партията :}

Фалитът на КТБ беше отмъщението на ДПС заради падането на Пеевски. Просто развалиха съвместната си комбина с БСП. Спас Русев и сие (хората на БСП) си взеха тяхното, ДПС и Пеевски си взеха тяхното. За нас остана средното. Пръстче.

забряваш герб скъпа моя????????

..... ГЕРБ които в първият си мандат направиха КТБ "значима" и много голяма "банка" като съсредоточиха капитала на почти всички държавни фирми .....

Вярно, забравих ги! Борисов се възползва от ситуацията, но само за да се върне на власт, а не да се разправи с мошениците. Не че имаше шанс - как да победиш собствениците на България, но той даже и не опита. И това трябва да се помни от всички.

Съпругата на председателя на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев - Моника, най-вероятно ще влезе в управлението на един от най-старите интернет портали у нас Дир.бг, пише Дневник. Тя самата е потвърдила поканата и е допълнила, че нейната компания Актив груп от няколко месеца се занимава с нова маркетинг концепция за сайта. Дружеството "Дир.бг" АД има и нов собственик - австрийската компания Еxibu GMBH, чиито собственик е виенският адвокат Христо Чакъров, син на някогашния съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров.

Съселът много говори и накрая нищо не казва . Много обича да се целува , с Местан .

Станишка, а през фаталните години 96 и 97, какви бяха последиците - Ментално - шизофренични!?

Шилo

В казуса в КТБ няма невинни, и точно там ги стяга чепика всички политици. Не се намери ни един честен политик, който да излезе и да каче, че ЦаЦаря е гол! Е, Радан и Ко. ги приказваха тия работи, ама с голямо закъснение, когато видяха, че не могат да участват в далаверата. Но БСП дето били пазели банковата система - опаааа, ние не ядем доматите с колците!

БСП и ДПС , докараха държавата и народа , до просешка тояга . БСП слугувайки на ДПС , допусна най-голямата грешка , защо ? Защото ДПС бидейки на ВЛАСТ 20 Г., си самоподари като препълни партийната си каса ,... и територия /например чрез заменки , ...куцо магаре на бай Ахмед , за 2-5 декара земя по Черноморието /. ДПС си самоподари и безотчетни пари ОТ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ /ЕМЕЛ ЕТЕМ/ . ДПС си самоподари и най-вече ,...ВЛАСТ . С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ,....БСП ! ВСЕКИ 2-РИ В БЪЛГАРИЯ Е НЕГРАМОТЕН , А ВСЕКИ 3-ТИ Е БЕЗРАБОТЕН . ЗАТОВА И НАПУСНАХ , РЕДИЦИТЕ НА БСП . Колкото и да е ''прав'' Станишев , аз никога не мога да му вярвам .

абе вие кретените с минусите,я си спомнете колко банки фалираха по времето на социалистите и колко пирамиди имаше бе.или май сте родени след това,и всичката пара отиде в техните хора,та даже и оня църния костов се облажи,я да вървите на майната си с тия крадци и мошеници начело с тоя и оная крушвишката айдукиня,та даже и тоя айдук я изгони за корупция,ръгнали за нови кражби

Шилo

Много приказки - на пазара! Докато не видим какво са си казали при Президента (с цел да опазят гнилите ябълки), всякакви приказки кой за какво бил щит, са просто приказки без покритие!

Винаги, когато става въпрос за кражбата на века в България, за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КТБ, за 4 милиарда, ПЪРВИЯТ ВЪПРОС И КОМЕНТАР БА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Е: А можеше ли И НАЙ-ЗДРАВАТА БАНКА. КОЯТО И ДА Е БАНКА ДА ОЦЕЛЕЕ СЛЕД ОРГАНИЗИРАНАТА СИНХРОНИЗИРАНА ПУБЛИЧНА АТАКА ОТ НЯКОЛКО МОЩНИ ИНСТИТУЦИИ СРЕЩУ НЕЯ, от ПУБЛИЧНАТА Й ЕКЗЕКУЦИЯ?!?!? И точно този въпрос трябва непрекъснато да се задава и на Борисов, и на Цацаров, и на всички, които имат отношение към това огромно престъпление! Защото ОТ ОТГОВОРА МУ СТАВА ПРЕДЕЛНО ЯСНО КОЙ КОЙ Е В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И БЕЗОБРАЗИЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ! И един спомагателен подвъпрос - вижте как навсякъде другадд по света хората и институциите постъпват, ако и когато има престъпления в банки, погледнете как "пипат" разследващите органи И ДАЛИ АТАКУВАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН СГРАДИТЕ, ЦЕНТРАЛНИТЕ офисИ БА ТАКИВА БАНКИ, с маскирани и си водят и телевизия да ги снима, и поске излизат с един куп откровени лъжи и простотии за да оправдаят и ожяснят безумните и "необясними" техни действия - като ча Цеетан Василев откраднал лично над 200 милиона КЕШ с едно бусче!!!, че н...е били атакували банката, а офиси в нейната сграда???, че били изчезнали всички кредитни досиета от банката!!!!, че арестували ... УБИЙЦИТЕ НА ПЕЕВСКИ!?!?!?!?!?, ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ОТКРОВЕНИ ИДИОТЩИНИ И ПРОСТОТИИ СА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ТЕХНИ - на пройуратурата на Цацаров и БНБ на Искрив ИСТИНСКИ, РЕАЛНИ ТЕХНИ ИЗКАЗВАНИЯ, с които СЕ ОПИТАХА ДА ПРИКРИЯТ И ОБЯСНЯТ ПОРЪЧКОВОТО СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Не знам Станишев какви ми ги говори сега, знам какви ги говореше Борисов тогава, лятото на 2014г: "Аз, като се върна една банка ще фалира, а може и още една ..." - от Вашингтон, САЩ "Веднага трябва да извикаме МВФ и Световната банка и да теглим кредит от 6 млд ..." - на летище София след като се върна "С такъв министър председател и с такъв министър на финансите, бих посъветвал хората да не си държат парите в банките ..." - пак на летище София ... та ... май всичките са знаели и знаят каква са я "творили" и вършили .....

... да ... и това, че Борисов и Владислав Горанов ходеха и убеждаваха, че най доброто за банковата ни система е ЕДНОСЕДМИЧНА "банкова ваканция" .....

Всичко е много точно извадено от контекста. Браво Genosse Goebbels!

Ако опрем БСП да пази банковата ни система. Все едно да туриш лисицата да пази курника, заеби.

най големите айдуци на банки станали щит,ай сиктер бе гей нещастен,то бива наглост ама па вашта зе да надминава и гербаджиите

Няма по-нагли от комунистите, срам нямат, за съвест да не говорим.

Не само щит,ами и меч и баща и майка и въздух и вода,както по времето на Жан Виденов

Щит за политическите крадци и меч за електората. Такива загуби г-н Станишев и без хора от елита в затвора ?? Я си помислете колко от Вашите другари бяха на хранилка в тази банка ?? А и парите на руските спец служби също бяха там и бяха впрегнати да се корумпира политическата класа. Нали ?

Този е невероятен наглец! Не, че някои от нещата, които казва, като например за ДПС и ГЕРБ и "банкивата ваканция", за която натискаха ЗА ДА РАЗШИРЯТ И ЗАДЪЛБОЧАТ БАНКОВАТА И ФИНАНСОВАТА КРИЗА В ЦЯЛАТА СТРАНА за прикриване на АТАКАТА ИМ СРЕЩУ КТБ не са верни. Но точно този корумпиран мошеник принуди стс заплахи цялата парламентарна група на БСП (заседанието им бе преди заседанието на парламента и то се забави по тази причина!) да изберат перача на Доган - Пеевски за шеф на ДАНС, а вече всички в и извън България са съвсем наясно, че КТБ БЕ АТАКУВАНА И УДАРЕНА ОТ ЦАЦАРОВ ПО ЗАПОВЕД ТОЧНО НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН И СЪС ЗНАНИЕТО НА БОРИСОВ! Всъщност съдържанието на прословутата стенограма, важното в бея ОТДАВНА Е ЯСНО, НЕ Е НИКАКВА ТАЙНА!

Страшен щит е БСП за банковата система. Спор няма. Особено 90-те години когато комунистите обраха банките и парите на хората. Или Станишката си мисли, че вече сме забравили?

"Щит"? Къв щит бе, Съсел, като 4 милиарда лева българските граждани ги платихме?! И като толкова милеехте за гражданите, защо оставихте Прасето на ДеПеСе-то да срути банката, с помощта на този, над когото е само Бог?!

Вярно е, че комунягите нямат връзка с главата, като видни представители на простолюдието. На това вече дори и червените бабички ще му се смеят.

Да ве я и у гарантите!Къде са парите от банката?

Браво, другарю Станишев, успяхте да ме втрещите дори и мен с това изказване. Загубих дар слово и се прекланям през Вашата безкрайна наглост, несравнима дори с тази на покойния ни другар Андрей Луканов!

кое бсп бе, това дето фалира държавата през 1997-ма ли?! Или това дето фалира около 100-тина банки пак по същото време. Тоя е брутално нагъл лъжец.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Два пъти фалит на банки. И двата пъти при управления на БСП. Станишев, да си прибирате "Щита"!!!