БСП дава на съд избора на Плевнелиев и Попова

БСП ще оспорва законността на избора за президент и вицепрезидент пред Конституционния съд, каза лидерът на левицата Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП дава на съд избора на Плевнелиев и Попова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ИМ СЕ ИСКА НА БКП / БСП ДА ЛАПАТ КОКАЛА ОЩЕ 5 ГОДИНИ ...

Другарю, Станишев, скоро ще участваш в едно сафари, в което ти ще бъдеш мишената. Знаеш от кого...

..Какво ли кара хора учили с години да работят за партия, която всички мразят...сякаш си женен за любовницата на съдията от който искаш развод. Гадно е..Жалко за образованието и труда Станишев. Дръж се. Хвани се за нещо сергей, че хиляди пъти повторена с желание лъжа става реалност. Кой го знае по добре от бсп. ха- ха - ха ха ха

Заради такива като тебе"глупако"ще сме на това трагично положение.Изпълнен си с омраза, злч и простотия,качества,които имат цинично-мутренските ти управници!Поздравленияза СТАНИШЕВ,ПРОСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ УМНИТЕ и здравомислещите!

НА ВНИМАНИЕТО НА УМЕН: БАБИ ТИ СИ МАЛОУМЕН!

Станишка, мил и сладък, Моля те да останеш начело на Партията с голямо главно П. Нямам търпение да досринеш тази бърлога комунистическа и веднъж за винаги да я изпратиш на заслужен отдих в небитието!

Време е Българският народ да изрине червените боклуци на политическото бунище!

Заради такива като тебе"глупако"ще сме на това трагично положение.Изпълнен си с омраза, злч и простотия,качества,които имат цинично-мутренските ти управници!Поздравленияза СТАНИШЕВ,ПРОСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ УМНИТЕ и здравомислещите!

Аман от позитански тролове! Изсмучи си от пръстите едно постче и почне да го цвъка навсякъде! Творческа немощ!

Хайде,сбери ги Станишев,недоволните другари и с теб отново в гората, по примера на родата ви, пак партизанската, от там се борете за "власт народна". Възроди "геройството" на дедите ви да яхате народа ,но от поляните с кошарите.То тъй е скучно от креслото да недоволстваш-сдавай в начале,емоция и гибел на българи и интелект- за ваш трофей отново

А него кой ще го даде на съд и кой ще го осъди за това че за 4 години България изостана с 40 от другите! НА БЕСИЛОТО - СТАНИШЕВ, ДОГАН И "ЦАРЯ"!

Хайде,сбери ги Станишев,недоволните другари и с теб отново в гората, по примера на родата ви, пак партизанската, от там се борете за "власт народна". Възроди "геройството" на дедите ви да яхате народа ,но от поляните с кошарите.То тъй е скучно от креслото да недоволстваш-сдавай в начале,емоция и гибел на българи и интелект- за ваш трофей отново

аиде обратно да си ходиш в русия, вместо да даваш акъл. там ходи да ги "оправяш"

станишка, знаеш ли колко си смешен отстрани като ни говориш за принципи?

_ , Сергей, А скрий се накрая ! Омръзна !

Аз гласувах на двата тура и имам впечатление от две секции в София в кв. Гео Милев и кв. Гоце Делчев . Нямаше никакви безредици, да вярно на първия тур имаше гол.чакане около час , но имаше и стаи пред , които нямаше никакви опашки , но това е наследство - като разпределение на списъците от предишни избори . Имам приятели в комисии , не потвърдиха нищо от това с , което ни заливат по медиите . Чудо трябва да стане рак да спечели БКП / те не са за мен БСП / с нищо не се идентефицират със социалното със социалдемокрацията на дядо Благоев не че съм фен . Подаръци не се правят на избори , не ви ли стигнаха толкова години ,, крадливо управление ,, това е цитат аз за радост няма как да го установя сам .

Ангелов, приказваш точно като на открито партийно събрание от преди 1989 година. Бас хващам, че си бил член на БКП преди тая година и че още си пазиш партийната книжка. И че всяка вечер преди да си легнеш - с умиление я гледаш и милваш.

Тоя лигльо докога ще виси по сайтовете...?

Лекари след десетминути сърдечен масаж: -Няма пулс, няма дишане, какво още да направим? -Може би само чудо ще спаси тази стогодишна старица, колега. -Дай си телефона ! Има един, който съживи с целувка столетница... Ало, господин Доган ли е?

Бедни миСтанишев, не виждаш ли, че вече са завладяли всички власти и всички синекурци са им клекнали, включително прокуратура и съдилища? Къде си тръгнал бедни би беднти и бледни Стнишев!Късно е вече! Боко от Банкя прецака всички и заграби цялата държавна власт! Спасението е само едно и ти го знаеш!!

А защо не оспорихте изборите за президен при изборния туризъм на Доган

чи Първанов сам може да сезира КС , странно. Станишеф пък сам може да сезира омбудсмана..... Пък избират варианта с 48 дупедати.... ПАЛЯЧО :)

Ако БСП плати новия избор за президент, става да опита. Дайте 10 милиона.

Рот фронт - мафията се обединява, но сега ако трябва ще им счупим и коравите крадливи и мафиотскои глави...! Ще почнем от ведомственият им мафиотски КС например...! И този път, пак Няма да минете/NO PASSARAN, другари пост комуняги и етническа незаконна сбирщина!!!!!!

Бе верно ни обедини ГЕРБ /Граби Европа Разтуряй България/ ама може да позакъсаме с паричките ако се вдигне много шум покрай тези избори... Може да не сме купили някой съдия и вземат наистина да ги касират... отиде ни Царя, вземе и да го затворят Човека... МЪКА! ГЕРБ-ери от вси катуни обединявайте се!!!

Нито оригинално, нито вярно. ГЕРБ означава друго и прави друго. За катуните не мога да се съглася, защото в Европа само там, където има комунизъм, останха бедни и нещастни хора. Чехия, Унгария, България, Румъния, Македония, Сърбия, даже бившите райони на ГДР, въпреки че са дотирани със стотици милиарди. Помиришете на какво мирише от социалистическа Гърция: на големи лайна, които приличат на Лукановите, Виденовите и Станишевите. Борисов вкарва България в добро за нея русло, когато кризата е невероятна! Е, не е БСП, но и няма да бъде, защото сте некадърен ген. Така сте подбрани - некадърността идва от подмяната на предназанчението ви. Вие сте работници, не сте управляващи. Ако отидете по заводите, ще бъдете кадърни и желани. Така сте некадърни и нежелани като мръзни псета ше ви гоним!

Този да не е мним Станишев? Щото има вече мним Първанов във фейсбук. А и БСП е мнима БКП или обратно, БКП е мнима БСП ... Мнимимимизми...

Простият човек се съгласява с всичко-с мутренска държава,нечестни избори;с икономика ,сриваща се на долу;с необразовани ББ, ЦЦ и още мн други,които го управляват.Остава му само омразата и чувството,че е спечелил нещо,което ще го топли през зимните месеци,защото няма пари да си плаща парното.Държавният резерв от 8 милиарда свърши,ББ. го закри преди 1 седмица и веднага заговори за криза и затягане на коланите,така че докрая на мандата дупе да ви яко!

Кризата, ако не си разбрал, се вихри и по нашите географски ширини още от 2008 г.! Но странно защо нашите управници тогава не я познаха!

Ей, голям смях с това Позитано и днес: Резерва не е закрит разбира се , това няма как да стане, освен при социалистическо управсление, доказано антихуманно...

То все някой друг ви е виновен, защото сте робски душици и дори си плюете в лицата/защото ви е ясно че изборите са за касиране/но само и само да плюете без да мислите...

Овчеглавието ви е за смях.На същата страница има статия "Правителството закри държавния резерв".ББ трябва да дойде и да ти го напише на челото ли ,за да се сетиш?!Имам чувството,че живея в държава пълна със зомбита.

ЯЖТЕ МИ САЛАМА :)))))

Изборите трябва да се касират! И всички, които твърдят обратното, са или слепи, или глухи! Бяха извадени достатъчно доказателства за фалшификации от страна на управляващите, така че мен не ме интересува кой иска касирането им! Престъпен е закона, беше отнето правото на глас на хиляди българи!

Абе кат си толква навит извади няколко милиона от джоба си и организирай още едни избори, само мен не ме занимавай с тва. Аз не ща да плащам пак за избори, на които резултата е ясен - комундетата падат :)))

Теб не те интересува, другия също... Това е незаинтересованост към собствения ни живот! Лично аз предпочитам всяка година да плащам за избори, докато политиците ни не се научат да работят за хората, а не за собствените си джобове! А тук опира до честност на избори, тук е подменен вотът на българския избирател и не разбирам как на теб изобщо не ти пука за това!

Точно!!

Кое е точното? Това, че си ГОЛА ВОДА ли?!

Винаги е имало достатъчно доказателства за касиране на избори! При всичките избори до сега! Само нее е имало такова педерастче, което да се унижава. Изборите не бяха купеи като цяло, а покупките бяха от всички партии. Глупостта е опвсеместна и никой нее може да я озапти! Станишев е глупак, който не е заработил нито лев с труда си през целия си живот. Той е слаб мъж, негоден политик и срамна личност. Вече наистина влезе в историята - на бунището. Предизивка гнева на народа на България и мисля, че ще си получи заслуженото. Преди последната му глуспост можеше да му се размине.

Изборите не бяха честни, трябва да бъдат касирани задължително. Добре, че има още хора с кураж в тази държава.

И кой е куражлията - Станишев.

Абе Хамси, колко пъти хората трябва да ти кажат "ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ТУК" за да го разбереш ??? Загубихте катастрофално парламентарните избори, загубихте президентските...тва не те ли навява на някои мисли ? НАПРИМЕР ЧЕ ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ ??? ЧЕ НЕ ИСКАТ НЯКВО МАМИНО СИНЧЕ БЕЗ ЕДНА ГОДИНА ТРУДОВ СТАЖ, ДЕТО И В КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С ВЛАСТА ?

Кой е по-подходящ да се "разпорежда с властта"? Този ли, който е завършил политически науки в Англия, или онзи, който е учил в Симеоново за милиционер. Този ли, който дори не е бил член на БКП, но има принципи и е все още е само към тази партия, или онзи, който бързо се ориентира към партията, от която има изгода, като и досега си пази комунистическата книжка, за всеки случай. Кой е по-мъж - който не се вайка и не търси постоянно оправдания и си държи на думата или онзи, който непрестанно хленчи, че други са му виновни за некадърността и през ден сам се опровергава, а и е доста страхлив като политик? И най-важното по кое време живееше средния българин по-добре, преди 2-3 години, или сега??

Сори ама кат видя на тоя физиономията се сещам за всичко друго но не и за мъж :))) Абе не ме кефи и за тва не гласувах за него. Не знам колко добре се е живеело преди 3г. за мен няма промяна през последните 6-7г. Все работя на 2 места. На едното място ме осигуряват и плащам данъци, на другото работя само за себе си и не плащам никви данъци и осигуровки, щото държавата си е държава ама и аз съм човек и имам нужда от еденйе, пиййнйе джиджи биджи, цък, мък тва онва... и така свързвам двата края. Ама си бачкам де и за тва не искам да гледам някво там...абе хайде мъжленце да го наречем дето родителите му са го хрантутили докато навърши 40 и всичко дет знае е на теория :)) Айде със здраве,че сега съм на тая работа дет ме осигуряват и трябва да внимавам шефа да не ми гледа в компа :)))

Да започнем от "най-важното" - според теб, заслугата да живеем по-добре преди 2-3 години е на Станишев? Не! Неговата "заслуга" беше да убеждава чрез медиите българите, че в България криза няма- точните му думи пред една журналистка бяха: "Къде виждате в България криза?!" Харчеха като за световно: за "водни огледала", за административни сгради, за розови БМВ-та, супници и т.н., за измислени "природни бедствия", за какво ли не! Вместо като "национално и социално отговорни" управници, за каквито винаги са се имали, да пестят и да заделят пари за тази криза, която се стовари и на нашите глави и която сега се вихри по цял свят!

Мен ако питаш Станишев би хленчил най-много, ако имаше изгода да хленчи как управляващите преди него са ни докарали до доброто състояние по негово време.

Политическите науки в Англия се уреждат да се учат знаеш как... За съжаление некадърното и лъжливото и отатък Англия да отиде, пак такова си сотава, само табели му окачват, че си е платило. Не е до наука, а до личностна идеология и способности. Некадърни са. Комунизмът и социализмът (не социалното общество, а социализмът) са селекцияя нна некадърност. Те привлизат простите като фенера пеперуди. Само че не е фенер, а партия и не пепруди, а сборище от неспособни на друго, освен да крадат и да лъжат (и себе си - защото капитализмът отдавна построи социално общество и там работниците са мноооого богати! нямате си и бегла представа даже колко!)

Абсолютно са прави. Онези двамата смешници може и да са спечелили, ама въпроса е да са го направили честно, а това не беше така.

Колкото и да вият гербетистите, касирането на изборите е абсолютно правилно, най-нечистите избори от 22 год. Ще изберем достоен президент, не мишки, далавераджии и послушковци.

Бавно умират.

Този няма ли да се хвани нещо да работи?Хората са притиснати от проблеми и забравиха за изборите той щял дела да води.

Толкова смешен и жалък човек... И до него бившата седесарка Курнелия, Кутев, Руменовци, Кадиев и разни други бимбяни персони. Ами БСП няма пари да плати на безбройните си застъпници. Нямат пари да платят на Ламбо, дето си губи времето да им вдига рейтинга. Много смешен и жалък човек, щял да съди... Нека говори.

Какво всъщност искат комунистите, които естествено отдавна ги няма и има някакви социалисти като в Гърция, Италия и Франция ? Отговорът е, че търсят ...под вола теле. Търсяг дестабилизация. Търсят харчове на парите на народа. Търсят ...кокала си.

Омръзнало ми е от този СерГЕЙ. Ако трябва пак ще гласувам но те БСП ще са с още милиони назад от раздадени пари на циганите. Той не разбрал че са загубили изборите. Ако трябва трети път ще загубят!!! Дано да обеднеят и да се разпаднат като партия...Затова нека Серго си е на поста....

Бате Серго, плати на чичко Данаилов хонорара за ролята кандидат вице на Калфин. 250 000 лева е отлична цена.

Дадоха им цялата власт и сега ще им гледат сеира. До парламентарните дето ще се сгромолясат със гръм и трясък. Тоя вместо да гаси пожари, той ги поражда.

Нищо не са им дали. Те сами си го взеха. А на парламентарните избори, забележи ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ, след две години ще останат още 2-3 години ПРЕЗИДЕНТ и ОБЩИНИ . Дупе да им е яко на социтата с трамвайчето.

....и спомнящите си и мечтаещи за миналото --намаляват. Ех, годинките ни стават множко...

Ама наистина си личи, че си каруцар!

Плевнелиев ще махне агентите на ДС. Това е българин а не руска подлога като теб, п.....

Надай се коньо на зелена трева...Та те ги издигнаха в кабинета, за кметове и депутати..Само слабо мислещ човек може да види тука "принципи" а не разчистване на сметки..А знаете ли че действащите в момента са "защитени" да не попадат в подобни списъци..Защо ли??????

Много просто - не с аимали навършени 18 години преди 1989.

БЛЯН!!СЪН с широко отворени очи..Мираж ..Заветното президентско кресло ще го видите през крив макарон!!Нещастни,гладни озъбени хиени!!!Никога отново власт не трябва да се дава в крадливите ви ръце!!!

Малийййй, каква безпомощност лъха от изказванията, какво безсилие на гейбърите. . . просто сте жалки. . . . или както казваше някой "ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ" Ало-о-о, Централата на ГЕРБ. Ако плащате добре - можете да си намерите по-добри хора да дращят по форумите. Ако не плащате добре - по-добре си спестете и тези пари, които давате, щото тези дървета тук нищо не правят (принципът е: малко дал, ама нищо не взел). Ако пък тези тук не са платени - това вече е за обяснение от специалист психиатър.

ти пак вземи се скрий.няма да има комуняги повече,не го ли разбрахте.

Има, има... комунисти. В ГЕРБ, особено в ръководството, е пълно с тях.

"Избора на Плевналиев много ми прилича , на избора На Антония Петрова за мис България !!! Всички я оплюват , ама стана Мис !!!!! " Браво точно и на място.....

Ееех чак сега ли се сетихте. Трябваше още след -я тур да им теглите сиктира на мутрите и да им веете резила по свето и космоса, за да им беше отишло зян плащането от откраднатото и от контрабандата за купените избори... Абе нема такава държава .... прав е Слави

намери кого да цитиращ - Дългия бастун!

Качват Боко на шейната и ще го пуснат по следите на Жан Виденов. Да ама той беше по - тарикат, докато тоя тотално зацапа свещите. Умът не само царува.............

Безсрамието на този лалугер с очила е безкрайно.Да,така е, в България за тези 20 години може и да не са се провеждали такива избори,но за "тези"21 години дабре помним мръсните и долни манипулации на комунистическото правителство,като фалшифицираха изборите за Велико народно събрание на 10.юни 1990 година! Така,че Станишев да не се прави на ощипана мома.Уточнявам,че не защитавам ГЕРБ.

бсп и станишеф добре осъзнават ВЕЧЕ, че ако не се чува нещо за тях в следващите две години. те ще бъдат напълно забравени от народа, но също така искат и друго нещо да постигнат да накарат ГЕРБ да поискат от ДПС подкрепа за вота който смятат да внесат бсп за изборите за президент и така да ги обвиня в НОВОТО к00лионно партньорство, което за мен е предварително договорено и мислено с дпс

изборите трябва да се касират , заради абсурдния изборен кодекс напарвене някаолко месеца преди самите избори в полза на упралявавчите. този абсурден начин да се гласува само с х и то с син химикал., дава двиякоя талкуване на изписания х от доминирачите в изборните комиси и ченоме от герб. околко 108 000 недеиствителни булети за избор на презеден имам тоест околко 3% ако тез абсурди ги нямаше избора чше да е др и нямаше да в полза на управлявачите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Льольо, всеки средно интелигентен и грамотен индивид може да се справи с Х-а и синия химикал. Виж, с неграмотния и платен "електорат" може и да има проблеми. Ти от кои си , та срещна такива "трудности" при избора си?

Ама зависи и с какво е пълен "синия"химикал...

БСП още не е платила на застъпниците си. Днес успокоих една жена която се ядосваше, че още не си е получила парите с факта, че първо трбява да съберат парите на Баш Стефчо артиста и тогава, но както ги изхвърлиха от властта скоро ни този ни онези ще видят пари. Тоз мишок с кви пари ще води съдебни дела? Жизнено важно е да се включат във водопровода щото ще има глад майка глад-вие ми се свят хахахаха.

Треперете герберасти!!!Касацията идва!!После е кастрацията......

Ами сложете урните в съда и пак ще гласуваме.

На какъв точно съд ги дава? Тиган тенджера или нещо по-голямо кат буре с ракия примерно ? Аиде наздраве и честита ви загуба. Я направо се оплачете на най-висшата инстанция в Пловдив- арменския поп ;-)

В МОМЕНТА СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ РАБОТЕЩИ В БДЖ , А ТОЗИ ГЕЙ СТОЯЩ НАЧЕЛО НА "СОЦИАЛНАТА " ПАРТИЯ БСП НИ ЗАНИМАВА СЪС СКОТОУМИЯ - КОЙ БИЛ СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ. Сетила се Мара да се побара !!! Ами ти ги загуби умишлено бе Станишев. ХОДИ СИ И ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ !!

Ами те самите законотворци са си го дали това право. Да се съмняват и проверяват. Важно е какво ще стане след това.