Станишев готов за разговори с Борисов, но в парламента

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че няма как да подмине заявеното от Бойко Борисов желание за водене на диалог и е готов за разговори. Социалистът обаче постави условие - това да стане в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Станишев готов за разговори с Борисов, но в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев, с диктатори и терористи не се преговаря. Мястото на Тиквата и антуража му в затвора, след влязла в сила присъда.

Лъжец нагъл изчерви се до кости като излъга ,че не знае за фирмите на Моника Л......И ТАКЪВ ЧОВЕК Е В УПРАВЛЕНИЕ какво остава за другите

В парламента? Моооже, но в кенефа.

СерГея ще се моли на Бойко ама нема да го огрее.........

...В парламентарната тоалетна. ... Да могат да бъдат записани!

Другарю СтаниГейшев, Може ли преговорите да се проведат - от 19:30 до 20:30 пред Министерския съвет.

МИ ТОЙ СТАНИШКАТА - НЕ Е ЛОШО - ДА СИ НАПРАВИ ДОБРЕ СМЕТКИТЕ!!!! А ТЕ СА - НА ТАКИВА ПАЗАРЛЪЦИ- СЕ СРЕЩНАТ ЧЕСТО НАШИ ПОЛИТИЦИ..- И СЛУЧАЙНО - ЗНАМ КАКВО "ДОГОВАРЯТ'- ОБИКНОВЕНО- ИМУНИТЕТА СИ ..- ИЛИ ОСТАВАНЕ В "ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА"..ИЛИ ПРОСТО СЕ КУПУВАТ- ЕДИН ДРУГ ... ДА ВНИМАВА - СТАНИШКО - КАКВО ЩЕ КУПИ ИЛИ ПРОДАДЕ..- ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ ПОСЛЕ Е КУПЕН ЦЕЛИЯ -БАРАБАР С ПАРТИЯТА МУ СТОЛЕТНИЦА... , ЧЕ ТОЯ Е ДОСТА ГОЛКЯМ ЗАЛЪК ... ЛИЧИ МУ ПО МИЛИАРДИТЕ - ДЕТО ОДРА ОТ НАС-ЗА ТИЯ НЯКОЛКО ГОДИНИ...

Борисов е последния шанс за Станишев. Нищо, че уж поставя условия. Надявам се, Герб този път да проявят мъдрост. Никога повече в преговори - разговори с БСП. Станишев наистина много е закъсал, щом кани Борисов, който самият той прати в "пълна изолация".

как ще стане тази работа, ББ не се появява в парламента защото не е втасал още, сигурно ще се появи, когато му дойде времето(кагато втаса като селски хляб)

.. от баба си , от какво....ама го помниш хлебеца!?...

станиШев се усети че евро пари няма да има.

"Станишев готов за разговори с Борисов, но в парламента?!?" Стига, бе, Станишка, ти като мислиш, че съм от село съм прост! Да говориш лъжите си, а аз да слушкам! Аде нема нужда! Предлагам ти да се разберем на по- високо ниво - Брюксел? Ти ще си ПЕС а аз обикновен Шаро? Става ли?

Ах, ти ненаситник такъв, палавник!!! Сега и Бат'Бубойко ли искаш да съблазниш с благи приказки за преговори. И преди преговорите добре да се замиеш - "да скърцаш", и "смазочните" материали да подсигуриш. Ти си знаеш, само "голямо преговаряне" те оправя тебе!

Серго, защо така бе мама. Никой не иска да играе с теб на Парламент.

сер гея защо ти е бойко я каква шведска тройка сте с агент павел и руско турския измекяр злодея много си нахитрел но и твоя край идва тя танцуваше едно лято гледал ви си го в украйна и юри хипов и ево команда

ЗА КВО МУ ТРЯБВА БОЙКО НА СЕР-ГЕЙ ? НАЛИ СИ ИМА ДПС, ДА СИ УПРАВЛЯВА С ТЯХ И ДА СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ. СЛЕД КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е СЪСТАВЕНО С МАНДАТ НА БСП, ЗНАЧИ НЕЙНИЯ ЛИДЕР НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ И НАЗНАЧЕНИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ОПОЗИЦИЯТА МОЖЕ САМО ДА ДАВА ПРЕДЛОЖЕИЯ И МНЕНИЯ, ПРЯКАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА МС Е НА СТАНИШЕВ. БОЙКО МУ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВЯО И ДА УПРАВЛЯВА. АМИ ДА УПРАВЛЯВА ТОГАВА ! БОЙКО ЗА КВО МУ Е ?

иска ти се ама никой не ти обръща внимание.В парламента сте 5 човека играят театър на кръст когато няма гласуване и 70 човека когато има.От тези 70 има 5-6 които уж се противопоставят, а после всички дружно гласуват ЗА. Това не е парламент това е пълен смях.ПРОТЕСТИ до дупка докато паднете това е изхода от ситуациата.

БСП е нещастна безгласна буква в парламента. Те са изцяло подчинени на ДПС. До такава степен са зависими от тях че не смеят дори шепнешком да изказват собствено мнение за каквото и да било. Те изпълняват заповедите на Доган. Орешарски е пионка на ДПС, той е една кукла на конци, която играе ролята на параван, който да закрива човека, който реално комадва всичко в държавата в момента - Доган. Симпатизантите на БСП могат да благодарят за положението, до което в момента е докарана партията им единствено на Станишев. До сега никой не е докарвал социалистическата... още партия до такъв срамен крах. А колкото до атака те са шутовете на султана и понеже вече знаят че повече няма да влязат в парламента сега се радват на всяка троха щедро подхвърлена им от Доган - днеска има, утре няма, това е принципа на Волен и неговата шайка. ГЕРБ постъпиха мъдро като се разграничиха от всичката тази политическа мръсотия и нечистоплътност, защото който работи с помия рано или късно се омазва.

кой е по-голям шпионин гей или б.б. и цв.цв. Програмата за шпиониране "Фин Спай" е била открита на сървъра на закритото преди години министерството на държавната администрация и административната реформа. Шпионската програма струва 300 000 евро, каза Бил Марзак. Той и колегите му обясняват, че в средата на 2012 година те са намерили активен сървър на Фин Спай", който е регистриран на IP адрес на българското министерство. То беше закрито през 2009-а, а материалните му активи бяха предадени на други ведомства.

Събирайте се да крадете заедно, нали виждате, че хората не ви харесват. Правете се на сърдити, за да ви повярваме, а после се съберете и обичайте.

-делянчо не го реализираха --емо свогенски го реализираха ---сокола язди гея и го пришпорва и му дърма юздите

СТАНИШЕВ, проблемът Ви, не е в ГЕРБ (АТАК или лошото разположение на звездите...)!... Проблемът Ви е в ежедневното рефериране (подписване)!... на БЕЗУМНАТА КАДРОВА АГРЕСИЯ НА ДПС !... Вместо да размахвате показалец си научете урока от годините на управлението на Тройната!*

Айде Танче, давай бате! Тези ще загробят/ заграбят/ държавицата!!

кой ще говори с педерас

....квалифициран манаф!...

Що, бе? Аз бих се облажил с госпожата.....

Това е начинът - в народното събрание - компетентно, аргуменитрано, принципно и в открит диалог.

Да, но в нормален парламент а не в сборище с изроди. Те прогониха ГЕРБ а сега като видяха дебелия край, започнаха да ги притискатда се връщат. Това което се случва е също начин на работа на парламента. Все едно дали ГЕРБ ще са там или ще ги няма, няма да има разлика в работата на този парламент.

Само в парламента ,защото навън го чака метла и страх лозе пази.

АЛО, ПЕС, КОГАТО СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ, ТОГАВА ПОСТАВЯЙ УСЛОВИЯ. ЗАСЕГА СИ ЯЖ БАКЛАВАТА С ДПС И ДРЪЖ ЗА ПИЩОВА БОЛЕН, ЧЕ СКОРО И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ КМЕРИ.

ПЛЪХ НЕ ДОНОСЕН

То и Бойко ще дойде в Парламента ,...АМА ДРУГ ПЪТ!

Коментарът е скрит защото съдържа цинизми и накърнява доброто име на великия вожд на ПЕС и любимия другар на всички С. Станишев.

Сегашните Протести са ново възраждане на Надеждите на народа ни трябва план, стратегия за изкореняване на корупцията и олигархията в него Важна част е ЛУСТРАЦИЯ чехски тип. Виж. в началото на Демокрацията в Чехия Вацлав Хавел каза " може и с не до там добри кадри, но никога с постоянни провокатори комунисти няма да допуснем да управляваме държавата" Сега Чехия има четри пъти по- голям БВП брутен продукт от България и три пъти по голями доходи - заплати и пенсии ...???

а по времето на комунизма Чехия имаше 30-пъти по-голям доход от България

Бойко бил мутра. А новоназначените? Вие, от контрапротеста, на СерГЕЙ ли се държите? На изМестан? На Болен? Хайде, тъкмо сте около пилоните, накарайте бабичките да изпълнят цялата програма. Около пилона, та дядовците да се хванат за сърцата скоропостижг(но. Ама така е - като партията ви е бардак, около пилоните ще сте, въпреки над сто годишната си възраст. повеля е това, спусната от Позитано, няма как да не се изпълнява. Хайде, успех във въртеливите движения! Раз-два, раз-два, завъртане, припадане, несвяст. И така - до края на света.

Онези на контрапротеста на държат на никого. Те го правят за пари и/или имат партийно поръчение. Дори не се крият от камерите. Като погледнете по внимателно репортажите по ТВ ще видите, те всички се познават и не допускат външни хора при тях. Достатъчно е да са 20 човека а Йовчев ги докладва 200. Може в цяла България да има протести, но те се съобщават като един и обезателно и контрапротеста.

Вие на СерГЕЙ ли се държите? На изМестан? На Болен? Хайде, тъкмо сте около пилоните, накарайте бабичките да изпълнят цялата програма. Около пилона, та дядовците да се хванат за сърцата скоропостижг(но. Ама така е - като партията ви е бардак, около пилоните ще сте, въпреки над сто годишната си възраст. повеля е това, спусната от Позитано, няма как да не се изпълнява. Хайде, успех във въртеливите движения! Раз-два, раз-два, завъртане, припадане, несвяст. И така - до края на света.

Става. Пилоните са колкото бабите. Кой ли е гледал в бъдещето когат са правили НДК.

моментална оставка на това престъпно правителство, орешарски е за изхвърляне веднага, нямаме нужда от неговите "експерти".....вън, вън, вън!

в момента гледаме "станишев срещу народа". защо ли не усещам щастлив краи за главният герои?

много интересно ми е как загубилите избори се хвалят с правителство,като се излагат всеки ден пред света с дементната общост в тяхна защита и подкрепата на мишо лайнара,който е там да им сменя памперсите.

станишко, доганова проститутко, по времето на предишното ти управление даде съвсем директно и без никакви скрупули 1 милион лева на господаря си псевдо-хидроинжинера доган. сега колко милиона ще му дадеш?

Той Станишко е готов дупе да даде само и само да се задържи във властта. И от 8, даже 9 години дава дупе на ДПС-то. застанал в колянно-лакетна поза пред разкпчания цип на текмефезите и услужливо разтворил бузките. Станишко направи грешка, като още в началото отблъсна ББ. И по стар комунистически обичай се обвърза с агентите на ДС от ДПС-то. Започнаха политически чистки, от които връщане назад няма. Най-голямата грешка, която може да направи в този момент ББ е да сключи сделка с БСП. Ако го направи просто ще поеме по пътя на Царя и ще отиде в политическото небитие. Нека да си припомним защо хората гласуват за ББ. Особено дясно мислещите. Не че го обичат чак толкова. Просто в негово лице виждат човека спшособен да се бори срещу БСП и ДПС. Обвързването на ББ с БСП под каквато и да е форма ще му донесе само негативи. И то в дългосрочен план. И каво ще постигне? Управляващите пшартии от 3ц ще станат 4. И всичките срещу народа. Така, с една такава необмислена стъпка Бб просто ще направи услуга на БСП и Атака. А защо да го прави? В това е въпроса. Все едно след няколко месеца в НС ще има съвсем друга конфигурация. ББ каза че ще се върне в НС само за обсъждането на изборния кодекс. И за нищо друго. Това правителство и това НС ще паднат в най-скоро време - това поне е ясно.

Работата е ясна. На Тиквата здраво са ми набили мутренското канче направо от Брюксел и сега ще се чуди как да обяснява на малоумните си депутати, че въпреки всичките простотии които изговори, накрая ще клекне на килимчето пред БСП.

Това умножено по 2 важи също и за Станишката обаче

СЕРГЕЯТ ВЕДНАГА ДА КАЖЕ: 1. КОГА ЩЕ СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ? 2. КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ 10 (ДЕСЕТ) МИЛИОНА ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА? ОТКРАДНАТИ ЧРЕЗ ФИРМИТЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ (ТОГАВА) МОНИКА, ДОКАТО ТОЙ БЕШЕ ПРЕМИЕР...

Какъв е този протест без поне един счупен прозорец и без поне една счупена глава, питат някои. Точно в тази "слабост" обаче е силата на нашия бунт. Усмивките по лицата ни със сигурност много повече дразнят управляващите. За месец явни и скрити пазители (политически, мафиотски, медийни) на статуквото опитаха целия си изтъркан арсенал от средства, за да омаловажат, оклеветят, провокират, сплашат, разединят и обезсилят протеста. Не успяха. Той сменя маршрутите си, но продължава неотклонно да следва "пътя" си. С все същата упоритост и гордост. С изобретателна артистичност и усмивка, които превръщат гнева в положителна енергия.

Мутро - милиционерът. храненикът на партията забравили с обидите, високомерието, наглостта, гаврите, осмиването, нарцисизма, далаверите, обидите, кадровите бакии, лъжите и самодостатъчността. Този трябва да бъде СМАЧКАН.

Борисов е по-силен от когато и да било, а ти продължавай да се давиш в собствената си злоба:-)))) Добре, че сте в предсмъртна агония и съвсем скоро ще празнуваме Вашата драматична кончина:-))))

Борисов е по-силен от когато и да било, а ти продължавай да се давиш в собствената си злоба:-)))) Добре, че сте в предсмъртна агония и съвсем скоро ще празнуваме Вашата драматична кончина:-))))

хамстера да се скрие и да не се показва, за да не го виждаме и слушаме глупостите му.....

БЪЛГАРИЯ Е ТЕРИТОРИЯ ОКУПИРАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ДПС-БСП ! МАФИЯТА Е РЕШИЛА ДА ИЗГОНИ БЪЛГАРИТЕ ОТ СВОЯТА ТЕРИТОРИЯ !

Наближава последният и най-важен момент в борбата между една подла и престъпна власт, от една страна, и представителите на българската наука, на духовната свобода и на народното достолепие, от друга. И на вас, крилата младеж, се е паднала честта да изнесете на своите плещи тая фаза на борбата и да нанесете последния удар на една политика, по-вярно: на една верига от престъпления, която покри с позор нашето отечество

Станиш Геворден, както би се обърнал към теб всеки миролюбив германец преди да ти пробие дупка на челото с приспособлението наречено маузер, ще ти повторя една истина и надявам се, че знаеш кой я е казал. "Преди да се обединим трябва всепълно и цялостно да се разграничим" В.И.Л. А от мен поука, намери си работно място извън политиката и администрацията, иди и поработи десетина годинки, ама на пълен осем часов работен ден, а не на двучасов дроби лаф, както си свикнал. Другарю измамник, поработи и накарай и другите мързели да поработят, но не като ограничено годни за военна служба, а усилено, до лепкава пот и за 300-600 лева месечно, които да ви ги изплатят накуп венъж в годината и тогава да видим каква песен ще запееш ти и другите лентяи!

Колко пъти, колко пъти, един ли, сто ли, ни разделяха с думи тежки, аз съм твоето слабоволие, ти си мойта любима грешка.

Колко тъп трябва да е един човек, за да си мисли, че срещите извън парламента винаги са не формални, а в сградата на Парламента винаги формални? Даже и за ПЕС е тъп! Та като се срещнат и направят разпределението единственото позитивно е, че пудела Волен послушно ще клекне и ще зачака трохички. Всъщност пропадането може да спре, ако което и да е правителство твърдо запази евроатлантическата ориентация на страната. Другата алтернатива е модела Беларус - уж имаме правителство, но управлява Путин! Това на никой разумен човек не може да се хареса.

Оправете си проблема който се казва Станишев!!!! Призив към БСП...