Фидосова: Станишев никога не е стигал до къра

Мисля, че Станишев никога не е стигал до къра и не знае кога се прибира гроздето, коментира Искра Фидосова от ГЕРБ по повод искането на БСП за най-късната възможна дата за изборите - 13 ноември, за да приключат хората с кърската работа.

Обратно в новината

Коментари - Фидосова: Станишев никога не е стигал до къра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама моля ви! По-хуманно отношение към другарката Фисосова!

някаква мода ли е тия политици да се изказват, все едно са на къра???!!?? не са смешни, нито интересни, просташки е начина по който се общува в парламента напоследък.

Какво е виновна Фидосова ,че е пълна? На това се повиграват крайно циничните хора. Ако не я виждате като фигура а четете какво пише тя няма ли да се съгласите ,че е права?

За какво е права?Тя знае ли,че като се прибере реколтата след това земята трябва да се изоре и да се засеят есенниците?А хората,които разчитат на произведеното в двора си ,за да оцелеят,трябва да го почистят,да го изорат,т.е. да го подготвят за следващата година преди да са заваляли дъждовете и снеговете.И смятате ли,че те ще предпочетат да отидат да гласуват вместо да използват ''уикенда''за да си подсигурят препитанието /

Тотално права си е жената този път и дума не можете да обелите. Никой по света не се дели на мъж и жена, на дебел и тънък, на черен или бял, а само на тъп и некадърен, и умен и можещ! Запомнете го най-сетне, че ще видите Шенген когато баба ви се окаже от мъжки пол.

Като гледам Фидосова се питам тя знае ли какво е кър? 200 кила до къра не се носят лесно...

И това го казва труженичка номер 1 в България. Носител на титлата Сърп и Чук за Трудовак на века. Жената която не излиза от нивата. Ама то си и личи де. Алоо Фидосова, тая шия не е от туршия. Ори Фидосова. Ори Ори Ори.

Не ми харесва Фидосова като политик и оратор , но в случая тя е абсолютно права

И в какво толкова е права?

мърляч,внимавай като плюеш обиди по най-голямата партия в страната!По веднъж да те плюнем дри..ьо и си се удавил!

Фидосова,само не спомена,кога се берат пържолите и какво има общо това с изборните дати?

А Фидоската кога е стигала до къра??/ може би по малка н../.Ако ББ не я отстрани за да не ръси глупости скоро време ще загуби това 1-во място....Явно гледачката на Берлускони им е одобрила тази дата та са се заинатили като магаре на лед....

"На 26 октомври свършва традиционният период - от Гергьовден до Димитровден, за наетите сезонни работници - пастири, ратаи и др. Затова и празникът на свети Димитър се нарича още Разпус. На 5 ноември 2011 г. е Архангелова задушница една от най-големите задушници"

скриите това недоразумение на природата и не пишете тези гениални мисли изсипани от устата на тази Фидосова ,защото Станишев ако опре ножа до кокала сигурно и на къра ще иде само и само да остане във властта ,докато тази слоница няма да може да стигне даже до там а ще трябва влакова композиция да я транспортира а пък ако е заредена и с мъдри мисли още по зле.

И.Ф. не с ее сетила, че под "кърска работа" БСП имат предвид ходенето за гъби. БСП пък не са се сетили, че ходенето за гъби се подбира в зависимост от датата на изборите, а не обратното.

За първи път чувам, че гроздето се прибирало от къра. Не знам кой не е стихал до къра, но виждам кой си просто само за там.

Хора не трябва да се допуска датата на белотажа да съвпада с датата на баирама зашото пак ще ни залеят турците от турция за да ни определят кой да ни е президент .така че Фидосова е права и то много!!!прочетете какво са говорили партиите през 2006 за определяне на тогавашната дата и помислете малко и ще видите че е права фидосова .

Това беше "хит" отдавна...Защо не гледате в настоящето и бъдещето..Какво са ви виновни турските българи за това че другите българи по другите държави не ги е еня и не ходят да гласуват???

Турски българи няма

Тая Фидосова, ходи да прибира реколтата от далаверите си.

ЗАТОВА, ЧЕ ФИДОСОВА E ДЕБЕЛА, НЕ БИВА ДА Я МРАЗЯТ, НО ЗАТОВА, ЧЕ Е НАГЛА, БРУТАЛНА И ПРОСТА Я МРАЗЯТ НАД 70%.

Станишев не е ходил на "къра", ами тая с-я - майка ходила ли е?

Стагфлацията е световна. Станишев при световен възход да беше построил нещо. А Станишев за селското стопанство дето се е загрижил в неговия мандат размазваха от бой протестиращи земеделци и животновъди. В пълен контраст с отношението към безчинстващи орди цигани в София!

За Станишев не знам, ама тази като я гледам няма как да е стигала до къра.

Eй, голяма наглост са това ГЕРБ, бре! С ушите си чухме в СРС какви ги твори другарката Фидосова, говореше се и за едни много пари, които и взела... и какво нищо. Пак ще пъчат като да са най-моралните и чистите на света. Нещастници.

Тя, Фидосова от кърска работа я вижте на каква фиданка кръшна и стройна е станала!

Не е нужно да е ходил до къра, за да знае.... ето от къде."Кандидатите за кметове на общини издигнати или подкрепени от БСП спечелиха изборите в 110 общини 48 на тур и 62 на тур. В тази бройка не влизат подкрепените от БСП кандидати на други политически сили, както и 9 членове на БСП избрани за кметове на общини, но не като кандидати номинирани от общинските организации на БСП. Само за сравнение втората и третата политическа сила на тези избори съответно ГЕРБ и ДПС имат по 41 кметове на общини. Това е от изборите 2007 г. Общо общините в БГ са 264.

селцата са много, а за съжаление там хорицата получават информация само пт телевизията и от в-к Дума. Нали никой не е очаквал различен от този резултат? Друг е въпросът, че в тези общини са и най-бедните хора. И така ще е, докато си избират патийни секретари за кмет. Луксът да си комунист се плаща с това да си беден (с изключение на геройски лъгалите в борбата за висш партиен или административен пост, разбира се!).

Четеш ли в-к Дума? Много по-толерантен е политически и партийно надъхан отколкото многото многотиражки наречени неутрални. Е, ясно

Фидосова е поредното доказателство, че в ГЕРБ няма нормални хора. Всички там са или луди, или дебели, или прости. Общото между тях е, че всички са кариеристи.

ДСБ - Дебили за Силна България

И аз се разсмях, защото ти очевидно си от дебилите за слаба България

Естествено, че се гонят почивните дни в Турция, за да се понесат пак автобусите - това са избори за местни власти, особено важни и единствените възможни, на които ДПС и БСП все още може и да излъжат някого и да хванат някоя бройка с решаващ глас за имотче и нива, като няма вече друго /след костоффската прихватизация и подвизите на царедворците!/. Все по-често и по-ярко се налага новата коалиция в тъмно кафяво от червените, сините в разните им разцветки, зеленикаквите турчоля и пъстроцветното Яне ... Хора, пазете се от кафявата чума, ходете на избори, защото иначе пак ще ни залее помията!

Яааа, Аврора знае кога са почивните дни в Турция! Защо ма, Аврорке, за да знаеш кога да ходиш при "рязаните пушки" ли? А кафявата чума от Атака не са ли при вас ма, Аврорке?

Г-жата явно познава всички кърски е..чи, щом с такава сигурност знае, че г-н Станишев не е бил там.

ти па, никой не я познава сексуално тая, нема жив човек дето да може да изпие толко че да я ареса и да му се вдигне самолета..хахах...тая кър е виждала на картичка от татово време!!!

Не бъркаш ли една буквичка - не е ли У вместо Ъ в оная трибуквена думичка?

Престанете с тези глупости да губите времето на хората. Ако толкоз сте се загрижили за прибирането на "реколтата" която унищожихте, организирайте членовете на партиите си , откажете се от 1 месечната си ваканция и идете на полето да помогнете. Е да вярно е че тръни много по-трудно се прибират отколкото домати , чушки , грозде...... Направихте всичко възможно да унищожите родното селско стопанство а сега сте се захванали с неща което не съществуват. Та дори и селяни няма вече. А за прибирането на реколтата не се притеснявайте - всеки ден ТИР-рове прибират реколта от Турция и Гърция. Сега българина няма работа и ви чака само да започнете да го омайвате и подкупвате за изборите.

а за бостана и тиквите помислихте ли господа управляващи,щото напоследук много тиквеници се навудиха в тая дурява! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За кого да гласуваш - нов бардак със стари.......

Другарката Фидосова ако е стигала до къра,нямаше да се търкаля, а щеше да ходи.А старите хора казват,че до Димитровден т.е 26.октомври трябва да се е прибрала реколтата и след това започва зимната почивка от кърска работа.Така,че има резон в думите на Местан.

Въобще някой нормален човек ще гласува ли на тези избори? Изключвам платените цигани и семействата на партийните членове, а да и турците!

КОГАТО нормалните не гласуват, на власт идват ненормалници, драги!

Ако измежду тези, от които са ти дали да избираш, няма нормални, има ли шанс да бъдат избрани нормални?

Кой го е еня дали гласуваме??? Има ли още вярващи че всичко е почтено и честно по време на избори?? Трябва за всички да се гласува мажьоритарно а не подредени от някой си...според мизата която са дали

Другарко Фидосова, че Станишев никога не е стигнал до къра на всички ни е известно. А Вие до къра стигали ли сте? Нещо швейцарските пансиони на сино Ви и притежаването на половината център на Монтана не ми се връзва да е резултат от кърска работа. Та спрете да се излагате на педя и на разкрач, ами ако ще го стреляте по Станишев, намерете нещо реално и достоверно. Има скелети и той в гардероба си, търсете ги де, кучешкия лай няма да помогне.

Това си е някакъв техен си - политически спор. Хората въобще не ги вълнува кога точно ще насрочат изборите - маймуните са едни и същи - няма за какво и заради кого толкова да се вълнуват.

Федосева е права това момченце не знае какви реколти се пребират през края на октомври.Ако знаеше той щеше да възроди селското стопанство през неговият мандат да не се говори за безработица а част от народа щеше да произвежда зеленчеучи където са търсени по целият ссвят.Възродете селското стопанство то ще спаси България от всякакви кризи !

то Фидосова е една отрудена, с мазолести ръце...

Как ще сравняваш сегашната мизерия, стагфлация и безработица с онова при Станишев. Тези некадърници ГЕРБ зорлем ще ни накарат да искаме пак да е Станишев, който е и класи над бате Бойко.

тинтири-минтири, интересува ги и още как, айде няма нужда всички турчуля да се изсипват тук по време на избори, стига толкова.

Е, как така? Нали все с нещо трябва да се занимават, та електоратът да не пита защо живее в мизерия!