Станишев: Решението за смяната на Бокова е абсурдно и срамно

Решението за смяна на кандидатурата ни за генерален секретар на ООН е абсурдно по същество, срамно като интригантска среда и много рисково за България.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Решението за смяната на Бокова е абсурдно и срамно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсурдно и срамно беше изобщо предложението на правителството на "сламения" кандидат за президент Орешарски да бъде издигната дъщерята на един български убиец за световен лидер.

имението в Швейцарско, ами прави внушения по медиите.

Е ЗА 20 МИЛИОНА ЕВРАЦИ, ПАК ГО ИЗБИРАИТЕ ЗА СЕКАКЪВ, ПЕДИ СИ Е

СЪСЛЕ, НАПЪЛНИ БУЗКИТЕ ДОКАТО СИ ТАМ, ЧЕ ПОСЛЕ НЕ ТЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СИ НАМЕРИШ РАБОТА, А И ПРИСЪДА ИМАШ ДА ИЗЛЕЖАВАШ, ЗАРАДИ ЗАГУБАТА НА ВАЖНИТЕ ДЪРЖАВНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАРАДИ ЗАМЕНКИТЕ, ДОКАТО БЕШЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ....С ЕДНА ДУМА - ПЪЛЕН БОКЛУК СИ.

И това го казва човека изгубил всички избори на които се е явил. За какво му се дава изобщо трибуна на тоя шут?

Здраствуй бляд . Здарова бляд . Мине не мине време и плъшока изпълзи от някъде .

Ако мога да перефразирам - Абсурдни и срамни в България са само комунделите - лумени, мафиоти и агенти на чужда държава. Съсел, тъкмо започваме да забравяме мазната ти и нагла муцуна и ти отново изпълзяваш отнякъде, бе. Защо не си траеш, бе сър Гей. На 99% от хората име се повръща само при мисълта за тебе...

А при мисълта за Боко или К. Георгиева оргазъм ли получаваш?

Гербаджийската мутра Боко се различава малко от съсела - единият е по-прост, другият е по-злонамерен. Оргазъм ще получа когато и двете мафиотски шайки утекат в канала и оставят хората на мира. Ако не си извадиш езика от задника на съсела, най вероятно ще утечеш с него.

Следващия дето ще се прибира си ти сър Гей. Стига толкова 2 поколения малко почивка. И за вас и за България.

ДА, НАИСТИНА Е СРАМНО И ПРЪСТЪПНО ТАКЪВ БОКЛУК ДА БЪДЕ ИЗОБЩО ПРЕДЛАГАН НА ТОЗИ ПОСТ!!!

Сергей Станишев е прав - така не се постъпва в "голямата игра"! Глупостта, сервилността/слугинажът и раболепието не решават, а създават проблеми. Дори този, пред когото пълзиш в угода никога няма да гледа на теб по друг начин, освен като РОБ! Позицията на ПАРТНЬОР изисква характер, достойнство и аргументи, а ние очевидно ги нямаме!

Бокова и Станишев са олицетворение на раболепието. Никога не са избирани от българския народ избрани са от големия брат в Кремъл. Нали така? Борисов е избран от мен и останалите българи гласували за него. Той избира Кристалина и аз също смятам, че е по подходяща. Сама се е направила това което е.

САМО ДЕТО ИСТИНСКОТО Й ИМЕ Е С-Т-А-Л-И-Н-К-А.....ХАХАХАХААХ!!!!

Нека Станишев се разграничи от ПЕС, Т.К. ПЕС единодушно подкрепи Кристалина Георгиева!!! Съсела никой не го пита за нищо...дори в собствената му ПЕС....

h 1

Този национален предател - по-точно "ПЛЪХ" Станишев да не се обажда и да не говори простотии, които пък изобщо не разбира. Той НЕ Е ХОДИЛ в КАЗАРМА, НЯМА БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, дипломирал се е с тема за "Значението на военните униформи". Тое самозабравило се тъпоумно и елементарно келешче. След позорното му управление с ПОДКРЕПАТА на "ПРОКЛЯТИЕТО ДПС" не желая да слушам и думичка от този жалък евреин - СРАМ за ЕВРЕИТЕ, КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ. Не е негова работа какво се случва в държавата, която той предаде ПОДМОЛНО и АНТИ-БЪЛГАРСКИ на Доган да управлява, т.е. ДА КРАДЕ !!!.

Срамен и абсуредн си ти да тее в разлъзганият съсел.Солоташак на Свиньо - седнал да раздава оценки.

не е срамно, щото кристалина вие и руснаците не може да я ..., както бокова. срамно е че теб и бокова руснаците те ...

Какво може да се очаква от човек с пожарникарски възможности! Ала всеки народ заслужава тези които го яздят! Наистина грозно и жалко от Герберианците!

Този национален предател - Станишев да не се обажда и да не говори простотии, които пък изобщо не разбира. Не зная какво е учил, но си е тъпоумно и елементарно келешче. След позорното му управление не желая да слушам и думичка от този жалък евреин. Не е негова работа какво се случва в държавата, която той предаде на Доган да управлява.

Съсел, ти по нищо не се различаваш от мутрата. Освен че си учил повече от него, ама затоа и хитрееш повече с химикала. А мутрата е селски хитрец ние си го знаем и залита.

А господин Станишев, Вие като се "осрахте" с извинение при Вашето управление, понесохте ли си наказанието или лекичко се скатахте у Европа и сега отново започнахте много да ги разбирате нещата. Малко срам нямате ли?!

Всички комунисти ревнаха в един глас!

Не всеки честен и достоен човек е комунист, може просто да е патриот!

Не може да отидеш на парада в Москва при санкции срещу Русия и да се надяваш САЩ и Великобритания да те подкрепят! Крайно време е,след 27 години,да изчистим всички комунистически и ДС-изчадия от всички властови позиции ЗАВИНАГИ !!!

Ако има нещо срамно, това е огромната наглост тази личност да бъде издигната от уж демократична България, след е известно коя е, кои са престъпните и роднини (баща, брат и племенник) и по какъв начин се е издигнала!

Абе глупако! Чешкия президент като отиде на парада в Москва, по-глупав ли е от нашия чехльо и какво лошо последва за Чехия, а?

и единствено правилно. А като толкова си я харесвате, си я направете генсек на коминтерна.

Нормална реакция,нали Филип Боков му беше шеф на кабинета

Всичко ок, само да не беше се изказвал тоя.

Подмениха я по начин, по който ти правеше заменките с ДПС със земи от чукарите с тези по морето. За милиарди. И после сложи плоския олигархичен данък в интерес на твойте новобогаташи.

СерГей и БонБокова!...

Седнал тоя да ми говори за срам, не че харесвам герберите, те и те са от същото котило, но тоя хептен не мога да го дишам!!

А като изберат Кристалина пак ли ще се срамуваш бе папуняк?

Абе руски тролове, така сте се нахвърлили на темата за ООН, че няма кой да защити проруските сепаратисти в Украйна които в другата новина се съобщава, че те са свалили малайзийския самолет ........ я се стегнете малко !

представяне от това, никъде го няма Срамотаааааааа

Ти си срам за България ! Избяга като съсел в Брюксел барабар с крадливата си женка. Ела тука, като много знаеш. Срамен изборът ти за шеф на леваците в Европа. Как така стана да те сложат на този пост? С цялото ти срамно минало???

Станишев нали и той като Бокова е от монархията на пролетариата си защитава колежката.

Запомнете има български и руски комунисти. руските избиха българските някога, но останаха още, които никак недолюбват руския ботуш. Но пък комунист ли е все е нещо нетукашен, все е нещо недоразбрал и крив. Така или иначе изявлението на властта за Бопкова показа желаната от руснаците непоследователност, която ползва сръбския кандидат и португалския комунист, които във всяко време може да кажат: "Ама нека другарката Георгиева да мине цялата процедура и после да говорим!" Или някой от вас си мисли, че и в ООН минават парашутистите и калинките, както в България. Защото в момента Кристалинка си е чиста калинка. Сори, ама се видя как станаха за срам.

... те възпитаниците на Москва няма начин да не се подкрепят, пък и бащите им са съучастници в престъпната групировка БКП... Станишев, нямай грижа и Кристалинка е партиен потомък...

Сергей Станишев който ни натресе Орешарски и Делян Пеевски и фалира КТБ, след което обеща, че няма да ходи в Европарламента ,но избяга позорно ИМА СРАМ!!!

и малките деца знаят кой източи КТБ след като дойде от посещението си в САЩ и каза, че една банка ще фалира за да подготви почвата за точенето!

Не знам Станишев дали има срам, но ти и себеподобните ти от протестна мрежа, които се скъсахте да ревете, когато Орешарски взимаше 1 млрд лв заем, а не ви се чу гласа въобще, когато Борисов взе 16 млрд (а преди това 4 млрд) заем, със сигурност сте лишени от подобни чувства!

Всъщност Бокова води борбата от свое име и не е длъжна да се оттегли. Лош знак е оттеглянето на подкрепата от държавната власт. Това показва, че руските комунисти надделяха и наложиха разцепление.

то и ти си абсурден и *без)срамен, ама нейсе...

МНОГО МИ Е ХУБАВО, ЧЕ ЕДИН ТРОЛ ХОДИ ПО МЕН, И НЕПРЕКЪСНАТО ДЕБНЕ КАКВО ПИША, И КОЙ КЛАВИШ СЪМ СГРЕШИЛ !! ВИЖДАМ, ЧЕ Е НЕРВЕН, И МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ СКОРО ЩЕ МУ ХАПНА ЖИТЦЕТО, КАКТО НА МНОГО ТАКИВА КАТО НЕГО !!!

Да не хапнеш!...

отваряй газовия хъп.Тук във форума русофилчетета газ серат.В големи количества.

Най-щастливи са у САЩ и Португалия. Пътя е свободен вече

" Куриоз ( нерегистриран ) 28.09.2016 15:13 Европейските социалисти подкрепиха кандитатурата на Кристалина Георгиева,а щефа им "евросоциалиста" Станишко рони сълзи за фаворитката на Кремъл Бокова." Сменете местата на Бокова с Нристалина, Станишев с Борисов, ПЕС с БСП и коментирайте.

Има неща и кандидатури в политиката, които отиват в миналото окончателно и безвъзвратно колкото и да не им се иска на някои.... Това в никакъв случай не означава че тези хора не биха могли да се изявяват в професиите си ако са добри лекари, адвокати, учени. Лошо е само за тези дето освен политик по наследство не са придобили никаква друга квалификация.

Станишев, ти па от къде знаеш кое как се прави в дипломацията, след като дисертацията ти е по история на униформите в червената армия?! Дори не си завършил и прословутото МГИМО - комунистическата школа по дипломация, задължителна за всички деца на политбюро с амбиции в политиката! Какъв шанс за България има бокова, която пада все по-надолу и от трета вече е шеста? След като стана ОЧЕВАДНО, че тая жена няма никакъв шанс, Бойко решава да играе вабанк! Така се прави винаги, когато нямаш никакъв друг шанс в една конкурентна борба! Бойко може хич да не разбира от дипломация, но като спортист знае много добре, че дори и най-силният ти нападател ТРЯБВА да бъде сменен, ако играта не му върви, ако допуска провал след провал.

Бокова няма да се откаже. И?

Ще постави нови нива на понятието дъно.

Да сте чули досега Кристалинка да е правила някакви изказване срещу Русия,Путин и руската политика.Не си спомням.

Върни лентата 2 години назад и потърси позициите ѝ покрай Крим...

Щом Бурсукът квичи като настъпен, значи нещата са в правилна посока!

Кремъл видя,че фаворитката им Бокова няма шанс и изтикаха скритата си клетка Кристалина.