Коментари - Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор | Днес.dir.bg

Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор

Президентът обсъди с новоизбраните евродепутати темите за евроизборите, избора на нов български еврокомисар и неговия ресор.

Обратно в новината

Коментари - Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор | Днес.dir.bg

Коментари

Бареков, нали искаше да махаш Плевнелиев от Дондуков 2, какво ти стана да не си прекалил с въшебния прашец та ти омекнаха коленцата.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОКОМИСАР! ПЕЕВСКИ ИМА ВОЛЯ ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА! ТРУДНИТЕ СИТУАЦИИ ИЗИСКВАТ ТРУДНИ РЕШЕНИЯ 14 Юни 2013 Станишев: Пеевски има воля да работи за държавата и хората! "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси" 14 юни 2013 Станишев защити нестандартното решение за Пеевски, срещна съпротива в БСП Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС с думите, че трудните ситуации изискват нестандартни решения.

Нека да е Дудука,бе! Той ще прави кавали с далеч по-голяма стръв - вече е натрупал достатъчно опти през малкия си, но изпълнен с ибрикчийство и чалга живот!!

Колко красива снимка.Двама представители на една ...пасмина.

Махнете го тоя п...о маринкин Плевнелиев, че само ви излага.

Че какво да прави един относително приличен човек при подлогата на всички велики,които го пожелаха, нарочен за президент на страната ни!

Че къде се е дянал тогава, да не е отишъл на майната си?!

тои няма и място там.

Как ли ще спи тази нощ президентът, понеже Станишев не е отишъл на срещата в президентството?! Едва ли ще страда от отсъствието му, впрочем.

За Хелоуин ще се маскирам като социалист. Ще взема всички сладкиши от децата, които са ходили по къщите на съседите, и ще ги дам на онези, които ги е домързяло да излязат от къщи.

Боцко, няма какво да се маскираш! Ти си си социалист.

"Президентът прие на официална среща новоизбраните евродепутати. От всички 17 не дойдоха трима - Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ)." - това е под заглавието на новината. Имам въпрос към редакторите на ДИР - ЗАЩО НЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ЗАГЛАВИЕ НА НОВИНАТА ЕДНО ОТ ДРУГИТЕ ДВЕ ИМЕНА НА ИЗБРАНИ ЕВРОДЕПУТАТИ И НЕ ПРИСЪСТВАЛИ НА СРЕЩАТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО?

Кое е общото между отслабването и мисленето? И двете са много лесни, но в първия случай не трябва да ядеш, а във втория трябва да измислиш нещо.

- Каква е разликата между организираната престъпност в чужбина и България? - В чужбина организираната престъпност се занимава с рекет и измами. - А в България? - Организира предизборни кампании.

тоя станишеф още ли е тука

А Станишев ,..какъв фактор е в Бг ---ВЕЧЕ?

Червени тролчета, забравихте ли, че червеният ви вожд с розовите очилца беше назначил човек от СИК / Иван Иванов / като зам. - министър , който се задържа на този пост само няколко часа, понеже стана голям скандал за този факт ? Забравихте ли, че Сергейчо назначи човек от ВИС 2 в ИБ на БСП ? Забравихте ли, че през 2008 г. Сергейчо назначи Трактора на висока позиция в ДАНС ? Забравихте ли, че Пешо сумиста беше млад цоциалист ? Сталинишевица и Брендо имат общ ковчежник / счетоводител / . Какво ви говори този факт ? Амнезия ли имате или не можете да разсъждавате ? Не е ли ясно, че Сергейчо е свързан със СИК, ВИС 2, Брендо, Маргините , Трактора, Пешо сумиста ?

А ти май имаш избирателна амнезия. Забрави ли как си събираше министри Тиквата? Забрави ли за Митко Каратиста, за Пашата? Забрави ли за оня с тефтерчето, дето го осъдиха? А забрави ли че самата Тиква беше "застраховател"?

Защо не са издигнати крепостни стени и на Президенството?

За какви приоритети говори този мишок, след като виждаме, че САЩ и ЕС си правят каквото си искат в България? За какво изобщо има избори?

Това вече няма ама никакъв смисъл, костинбродски фалшификат за президент, за евродепутати най-големите имамници с малки изключения.

Трай, че ако излезе истината за Костинброд и Станишев и Местан и Бареков и Сидеров ще трябва да си купуват пижами и джапанки..

Чакам ги всичките у Южното крило на Софийския централен! :)

парламента е заприличал на крепост от средновековието. Ограден е с метални огради и зад тях патрулират здравите еничари на МВР, биещи без никакви угризение, жени, ученици и студенти. Заслужиха си увеличението на заплатите с кръвта на народа.

това е среща на Българските евродепутати. Стнишев няма работа там, той не е Българин

След като Станишев се откаже от мястото в Европарламента, което заяви, че ще направи в края на месеца, на негово място ще влезе де факто Иво Георгиев Прокопиев който е кум на Петър Курумбашев! Де юре ще е кумеца на олигарха. КАПИТАЛ и ДАЛАВЕРИ

Сергей Станишев не присъства на срещата с президента поради лични творчески ангажименти. Озарен от творческа мисъл през призмата на скоро провелите се избори за представители в европейския парламент - той седна да напише новата си книга озаглавена " разликата между кръгче и квадратче от социялна гледна т о ч к а "

Барекофффф и Джабазкиии ели да строят " Южен поток " . Господи, бъди справедлив и не позволявай никога повече такива като тези двамата и Сидеров да са част от управлението на страната ни, иначе всички ще се преселим или в Европа или на онзи свят ......

Аз вече се питам дали в Позитания са останали мислещи хора (но мислещи не за банковите си сметки, а за отговорността пред обществото или поне пред електората)...

До вечера му искаха оставката на комсомолския идиот Плевнелиев, сега му ходят на гости.

- Дядо, ти бил ли си комунист? - Бил съм дядовото! - Ама по убеждение или на сила? - Абе единия май беше убеден комунист, но и двамата ги бих с кеф!

Защо ми се струва, че поведението на представители на една определена партия е като на зле възпитани подрастващи 2-3-ти клас? = С постановление на МС кабинетът разпредели приблизително 500 милиона лева на родните общини по програмата Устойчиво развитие на регионите". Кметовете са ядосани, че парите се разпределяли от две централи - на Позитано" 20 и в централата на ДПС. = Миков "смени" ключалката на стаята на ГЕРБ. Депутатите на ГЕРБ се оказаха със запечатана стая в Народното събрание. Патронът на вратата е бил сменен и те не могли да я отключат... С писмо Михаил Миков обясни, че "не е отнеман кабинетът на Бойко Борисов, защото такъв никога не му е бил отреждан". = Държавната комисия за енергийно и водно регулиране предложи увеличение на цената на парното с над 10% от 1 юли. Изненадващо, от Асоциацията на топлофикационните дружества настояват поскъпването да стане по-плавно, като се започне с не повече от 5% на година. Регулаторът предлага парното да поскъпне за сметка на намалението на цената на скъпия ток, произвеждан от топлофикациите. Според дружествата обаче минималното поевтиняване на тока няма да се усети от потребителите. = Притиснат в ъгъла от едноличното решение на коалиционния партньор ДПС за предсрочни избори в началото на зимата и отказ на подкрепа за "Южен поток", лидерът на БСП Сергей Станишев отвърна на удара с искане да се въведе задължително гласуване и изборите да бъдат изтеглени още през септември. = Президентът прие на официална среща новоизбраните евродепутати. От всички 17 не дойдоха трима - Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ). Левицата беше представена от младия Момчил Неков, който измести Станишев от водач на евролистата, и досегашната евродепутатка Илияна Йотова. Запитана защо го няма, Йотова отговори, че този въпрос трябва да бъде отправен към самия Станишев.

Роската бързо прави комсомолска спявка, та да види на къде да се надупи, че повечето от покананите му искат оставката и то веднага.

В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните. - Успехите на правителството... Приватизацията бележи... Расте доверието на международната... Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла. Агитаторът пита: - А вие защо не ръкопляскате? - Аз? Аз съм санитар...

Аз съм гласувал само за един от тези ЕД и мисля, че е най - достойния. Пожелавам и на останалите успешен мандат.

И аз, гордея се с избора си.Дано на следващите избори да са повече като него.

Ама защо да ходи, той нали щял да се отказва!? Или вече е променил решението си!

Имам чуството че всички коментари и минуси срещу мен ги пише едно лице. няма да се учудя ако това е лично Бойки борисов. а аз ще продължавам да казвам истината. и вижте вашият правопис колко е неграмотен.

- И защо мислиш, че преди беше по-добре? - пита една баба връстничката си. - Преди всеки си гледаше работата - комунистите воюваха, евреите търгуваха, циганите крадяха. А сега какво? Евреите воюват, циганите търгуват, комунистите крадат...

ББ само за това мисли, как да ти цъка минуси ха ха ха...

Започвам да мисля че нарочно го правиш;)

Голям праз, че Плевнелиев се е срещнал с евродепутатите! Нещо да са решили какво ще правят тези депутати в Брюксел и чий интерес ще защитават? Не! Ще се плюват един друг по партийна линия и ще гласуват санкции срещу Русия! Ха! Най-добре е да го закрият този Европарламент, за да не им плащаме незаслужените заплати и ... кой откъде е!

Не можете да си представите колко бедни щеше да сме, ако не е ЕСу за всеки внесен лев получаваме 3, да не говорим, за раотищите в ЕС българи. Защо ли никой не отива в Москва, Пекин, Куба..

Преди избори: - Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас! - Не е достатъчно. Трябва ни мнозинство.

Като гледам какви успехи бележи образователната реформа у нас, все повече се убеждавам, че в обозримо бъдеще на завършващите висше образование ще раздават хартийки, на които със златни букви ще пише Деплома!

Ама пък ББ как уважи Серж...И то не веднъж и дваж...Голямо уважение,голямо нещо.И накря го уважи и Доган.Накрая,но не и еднократно..Сред многото глупаци в БСП,Сергей наистина изпъква.Наистина е лидер.

Hяма мислещ глупак балкански!!

Се срещнало със фалшивите европрасета.

всички които са ми писали миноси не знам дали усъзнават мизерията си. станишев е най умерения политик. ние сме зад него и южен поток. щом седесарите лаят значи станишев е прав.

Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат партийни членове. Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен. Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен. Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна. Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали: - Какво стана, защо си оклюмал? - Да им Не ме приеха. Казаха, че преди да стана червен съм бил зелен. Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко: - Да им и мен не ме приеха. Казаха, че съм имал връзки с чужбина. След това влиза Бобът и той излиза в същия вид: - Да им Не ме приеха, казаха, че съм издавал тайна. Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали: - Какво стана, да не би да те приеха? - Приеха ме! Казаха: една тиква повече или по-малко все тая и ме приеха.

И кво каза с тая тапня. Ще се пукна от смях. Поне да беше говорил по темата, българия загива заради сдс и герп. явно ти си от тях

От трибуната: - Другари, следващата петилетка ние ще живеем по-добре! Глас от залата: - Ами ние Усъзнатите???

А какво е минОси?

С какво мислиш бе, Тикво?

Под достойнството е на наследниците на паразитната комунистическа номенклатура да се срещат с треторазредни комсомолски секретари

Аз съм известният п.....с Петър Волгин. И аз съм следващият при Бареков! Tъпунгери, слушайте като ви кажа нещо!!!

НА ВЪПРОСА НА ПЛЕВНЮ, ЗАЩО СЕРЖ ГО НЯМА, ЕДНА ОТ ВАЗИТЕ В ЗАЛАТА СЕ ОБАДИЛА:В РУСИЯ СЪМ..В РУСИЯ СЪМ!!!

За Станишев и Сидеров вече все по малко ще се говори. От какъв зор президента да ги кани и да се среща с тях.

То пък и един домакин! Защо ли да си губиш вpемето доpи по пpотокол! Нали ББ го сложи там да му "топли" мястото !

Защо щpакате минуси - не помните ли нощта на пpезидентските избоpи и pепликата на ББ сpeд pадостните млади геpбеpи! Наpод, който не помни - повтаpя гpешките си ! Дали пък диагнозата на повечето непомнещи е Алцхаймеp? Тогава им е пpостено.

Някаква жена се явява на изпит за вкантната длъжност чистачкана Позитано 20. Излиза и плаче. Питат я: - Какво стана? - Ами скъсаха ме Питат ме отначало какво е това: две нули, М. И аз казвам мъжка тоалетна. После какво е това: две нули, Ж. И аз казвам женска тоалетна. А след това ме попитаха какво е това две нули, Н, аз не знаех и ме скъсаха. - Ей, ама ти не знаеш ли че винаги задават два въпроса по специалността, а третият е политически?

тъпо.

Под шапитото на цирк "Президенский", на манежа се събраха стари и нови дегустатори(пардон, деятели) за Евро софрата! Въпросните особи дефилираха, предвождани от палавото пуделче Офшорко!

Че каква работа има Станишев при Плевнята?

Той не е евродепутат, само за малко е!

Напротив - Станишев е евродепутат , а Плевнята няма нищо общо с ЕП!

Защо се е кандидатирал тогава? Само да подлъже твърдия електораД да гласува за 15? Според мен на това трябва да се търси наказателна отговорност.

....ГЕЙ е отсъсвал,но техническата грешка е била там!

И още по добре че не са отишли тези двамата от БКП , съсела и старата лисица - вечния депутат! То съсела нали ще е за малко, така че защо му е да ходи! :-))

Новинари твърдят, че тримата Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ) са се занимавали с изглаждане на различията между двете партии. Интимните неформални контакти ще помогнат за консенсуса в пленарните зали е заявила в интервю Габриел.

По социалистическо време група студенти се явават на изпит по политикономия. Излиза един- доволен, ухилен Колегите му го питат: -Какво стана, бе? -Скъсаха ме. -А защо си такъм доволен? -Това нищо не е, Пешо направо го арестуваха.

Абе какъв европарламент? Я да си седят дома и да бачкат тук в полза роду. Някой от досегашните да е отчел какво е свършил в Брюксел за страната ни? Само харчат народни пари!

Коментари - Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор | Днес.dir.bg

Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор

Президентът обсъди с новоизбраните евродепутати темите за евроизборите, избора на нов български еврокомисар и неговия ресор.

Обратно в новината

Коментари - Президент и евродепутати: Бърз избор на еврокомисар и ресор | Днес.dir.bg

Коментари

Бареков, нали искаше да махаш Плевнелиев от Дондуков 2, какво ти стана да не си прекалил с въшебния прашец та ти омекнаха коленцата.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОКОМИСАР! ПЕЕВСКИ ИМА ВОЛЯ ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА! ТРУДНИТЕ СИТУАЦИИ ИЗИСКВАТ ТРУДНИ РЕШЕНИЯ 14 Юни 2013 Станишев: Пеевски има воля да работи за държавата и хората! "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси" 14 юни 2013 Станишев защити нестандартното решение за Пеевски, срещна съпротива в БСП Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС с думите, че трудните ситуации изискват нестандартни решения.

Нека да е Дудука,бе! Той ще прави кавали с далеч по-голяма стръв - вече е натрупал достатъчно опти през малкия си, но изпълнен с ибрикчийство и чалга живот!!

Колко красива снимка.Двама представители на една ...пасмина.

Махнете го тоя п...о маринкин Плевнелиев, че само ви излага.

Че какво да прави един относително приличен човек при подлогата на всички велики,които го пожелаха, нарочен за президент на страната ни!

Че къде се е дянал тогава, да не е отишъл на майната си?!

тои няма и място там.

Как ли ще спи тази нощ президентът, понеже Станишев не е отишъл на срещата в президентството?! Едва ли ще страда от отсъствието му, впрочем.

За Хелоуин ще се маскирам като социалист. Ще взема всички сладкиши от децата, които са ходили по къщите на съседите, и ще ги дам на онези, които ги е домързяло да излязат от къщи.

Боцко, няма какво да се маскираш! Ти си си социалист.

"Президентът прие на официална среща новоизбраните евродепутати. От всички 17 не дойдоха трима - Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ)." - това е под заглавието на новината. Имам въпрос към редакторите на ДИР - ЗАЩО НЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ ЗА ЗАГЛАВИЕ НА НОВИНАТА ЕДНО ОТ ДРУГИТЕ ДВЕ ИМЕНА НА ИЗБРАНИ ЕВРОДЕПУТАТИ И НЕ ПРИСЪСТВАЛИ НА СРЕЩАТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО?

Кое е общото между отслабването и мисленето? И двете са много лесни, но в първия случай не трябва да ядеш, а във втория трябва да измислиш нещо.

- Каква е разликата между организираната престъпност в чужбина и България? - В чужбина организираната престъпност се занимава с рекет и измами. - А в България? - Организира предизборни кампании.

тоя станишеф още ли е тука

А Станишев ,..какъв фактор е в Бг ---ВЕЧЕ?

Червени тролчета, забравихте ли, че червеният ви вожд с розовите очилца беше назначил човек от СИК / Иван Иванов / като зам. - министър , който се задържа на този пост само няколко часа, понеже стана голям скандал за този факт ? Забравихте ли, че Сергейчо назначи човек от ВИС 2 в ИБ на БСП ? Забравихте ли, че през 2008 г. Сергейчо назначи Трактора на висока позиция в ДАНС ? Забравихте ли, че Пешо сумиста беше млад цоциалист ? Сталинишевица и Брендо имат общ ковчежник / счетоводител / . Какво ви говори този факт ? Амнезия ли имате или не можете да разсъждавате ? Не е ли ясно, че Сергейчо е свързан със СИК, ВИС 2, Брендо, Маргините , Трактора, Пешо сумиста ?

А ти май имаш избирателна амнезия. Забрави ли как си събираше министри Тиквата? Забрави ли за Митко Каратиста, за Пашата? Забрави ли за оня с тефтерчето, дето го осъдиха? А забрави ли че самата Тиква беше "застраховател"?

Защо не са издигнати крепостни стени и на Президенството?

За какви приоритети говори този мишок, след като виждаме, че САЩ и ЕС си правят каквото си искат в България? За какво изобщо има избори?

Това вече няма ама никакъв смисъл, костинбродски фалшификат за президент, за евродепутати най-големите имамници с малки изключения.

Трай, че ако излезе истината за Костинброд и Станишев и Местан и Бареков и Сидеров ще трябва да си купуват пижами и джапанки..

Чакам ги всичките у Южното крило на Софийския централен! :)

парламента е заприличал на крепост от средновековието. Ограден е с метални огради и зад тях патрулират здравите еничари на МВР, биещи без никакви угризение, жени, ученици и студенти. Заслужиха си увеличението на заплатите с кръвта на народа.

това е среща на Българските евродепутати. Стнишев няма работа там, той не е Българин

След като Станишев се откаже от мястото в Европарламента, което заяви, че ще направи в края на месеца, на негово място ще влезе де факто Иво Георгиев Прокопиев който е кум на Петър Курумбашев! Де юре ще е кумеца на олигарха. КАПИТАЛ и ДАЛАВЕРИ

Сергей Станишев не присъства на срещата с президента поради лични творчески ангажименти. Озарен от творческа мисъл през призмата на скоро провелите се избори за представители в европейския парламент - той седна да напише новата си книга озаглавена " разликата между кръгче и квадратче от социялна гледна т о ч к а "

Барекофффф и Джабазкиии ели да строят " Южен поток " . Господи, бъди справедлив и не позволявай никога повече такива като тези двамата и Сидеров да са част от управлението на страната ни, иначе всички ще се преселим или в Европа или на онзи свят ......

Аз вече се питам дали в Позитания са останали мислещи хора (но мислещи не за банковите си сметки, а за отговорността пред обществото или поне пред електората)...

До вечера му искаха оставката на комсомолския идиот Плевнелиев, сега му ходят на гости.

- Дядо, ти бил ли си комунист? - Бил съм дядовото! - Ама по убеждение или на сила? - Абе единия май беше убеден комунист, но и двамата ги бих с кеф!

Защо ми се струва, че поведението на представители на една определена партия е като на зле възпитани подрастващи 2-3-ти клас? = С постановление на МС кабинетът разпредели приблизително 500 милиона лева на родните общини по програмата Устойчиво развитие на регионите". Кметовете са ядосани, че парите се разпределяли от две централи - на Позитано" 20 и в централата на ДПС. = Миков "смени" ключалката на стаята на ГЕРБ. Депутатите на ГЕРБ се оказаха със запечатана стая в Народното събрание. Патронът на вратата е бил сменен и те не могли да я отключат... С писмо Михаил Миков обясни, че "не е отнеман кабинетът на Бойко Борисов, защото такъв никога не му е бил отреждан". = Държавната комисия за енергийно и водно регулиране предложи увеличение на цената на парното с над 10% от 1 юли. Изненадващо, от Асоциацията на топлофикационните дружества настояват поскъпването да стане по-плавно, като се започне с не повече от 5% на година. Регулаторът предлага парното да поскъпне за сметка на намалението на цената на скъпия ток, произвеждан от топлофикациите. Според дружествата обаче минималното поевтиняване на тока няма да се усети от потребителите. = Притиснат в ъгъла от едноличното решение на коалиционния партньор ДПС за предсрочни избори в началото на зимата и отказ на подкрепа за "Южен поток", лидерът на БСП Сергей Станишев отвърна на удара с искане да се въведе задължително гласуване и изборите да бъдат изтеглени още през септември. = Президентът прие на официална среща новоизбраните евродепутати. От всички 17 не дойдоха трима - Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ). Левицата беше представена от младия Момчил Неков, който измести Станишев от водач на евролистата, и досегашната евродепутатка Илияна Йотова. Запитана защо го няма, Йотова отговори, че този въпрос трябва да бъде отправен към самия Станишев.

Роската бързо прави комсомолска спявка, та да види на къде да се надупи, че повечето от покананите му искат оставката и то веднага.

В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните. - Успехите на правителството... Приватизацията бележи... Расте доверието на международната... Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла. Агитаторът пита: - А вие защо не ръкопляскате? - Аз? Аз съм санитар...

Аз съм гласувал само за един от тези ЕД и мисля, че е най - достойния. Пожелавам и на останалите успешен мандат.

И аз, гордея се с избора си.Дано на следващите избори да са повече като него.

Ама защо да ходи, той нали щял да се отказва!? Или вече е променил решението си!

Имам чуството че всички коментари и минуси срещу мен ги пише едно лице. няма да се учудя ако това е лично Бойки борисов. а аз ще продължавам да казвам истината. и вижте вашият правопис колко е неграмотен.

- И защо мислиш, че преди беше по-добре? - пита една баба връстничката си. - Преди всеки си гледаше работата - комунистите воюваха, евреите търгуваха, циганите крадяха. А сега какво? Евреите воюват, циганите търгуват, комунистите крадат...

ББ само за това мисли, как да ти цъка минуси ха ха ха...

Започвам да мисля че нарочно го правиш;)

Голям праз, че Плевнелиев се е срещнал с евродепутатите! Нещо да са решили какво ще правят тези депутати в Брюксел и чий интерес ще защитават? Не! Ще се плюват един друг по партийна линия и ще гласуват санкции срещу Русия! Ха! Най-добре е да го закрият този Европарламент, за да не им плащаме незаслужените заплати и ... кой откъде е!

Не можете да си представите колко бедни щеше да сме, ако не е ЕСу за всеки внесен лев получаваме 3, да не говорим, за раотищите в ЕС българи. Защо ли никой не отива в Москва, Пекин, Куба..

Преди избори: - Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас! - Не е достатъчно. Трябва ни мнозинство.

Като гледам какви успехи бележи образователната реформа у нас, все повече се убеждавам, че в обозримо бъдеще на завършващите висше образование ще раздават хартийки, на които със златни букви ще пише Деплома!

Ама пък ББ как уважи Серж...И то не веднъж и дваж...Голямо уважение,голямо нещо.И накря го уважи и Доган.Накрая,но не и еднократно..Сред многото глупаци в БСП,Сергей наистина изпъква.Наистина е лидер.

Hяма мислещ глупак балкански!!

Се срещнало със фалшивите европрасета.

всички които са ми писали миноси не знам дали усъзнават мизерията си. станишев е най умерения политик. ние сме зад него и южен поток. щом седесарите лаят значи станишев е прав.

Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат партийни членове. Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен. Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен. Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна. Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали: - Какво стана, защо си оклюмал? - Да им Не ме приеха. Казаха, че преди да стана червен съм бил зелен. Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко: - Да им и мен не ме приеха. Казаха, че съм имал връзки с чужбина. След това влиза Бобът и той излиза в същия вид: - Да им Не ме приеха, казаха, че съм издавал тайна. Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали: - Какво стана, да не би да те приеха? - Приеха ме! Казаха: една тиква повече или по-малко все тая и ме приеха.

И кво каза с тая тапня. Ще се пукна от смях. Поне да беше говорил по темата, българия загива заради сдс и герп. явно ти си от тях

От трибуната: - Другари, следващата петилетка ние ще живеем по-добре! Глас от залата: - Ами ние Усъзнатите???

А какво е минОси?

С какво мислиш бе, Тикво?

Под достойнството е на наследниците на паразитната комунистическа номенклатура да се срещат с треторазредни комсомолски секретари

Аз съм известният п.....с Петър Волгин. И аз съм следващият при Бареков! Tъпунгери, слушайте като ви кажа нещо!!!

НА ВЪПРОСА НА ПЛЕВНЮ, ЗАЩО СЕРЖ ГО НЯМА, ЕДНА ОТ ВАЗИТЕ В ЗАЛАТА СЕ ОБАДИЛА:В РУСИЯ СЪМ..В РУСИЯ СЪМ!!!

За Станишев и Сидеров вече все по малко ще се говори. От какъв зор президента да ги кани и да се среща с тях.

То пък и един домакин! Защо ли да си губиш вpемето доpи по пpотокол! Нали ББ го сложи там да му "топли" мястото !

Защо щpакате минуси - не помните ли нощта на пpезидентските избоpи и pепликата на ББ сpeд pадостните млади геpбеpи! Наpод, който не помни - повтаpя гpешките си ! Дали пък диагнозата на повечето непомнещи е Алцхаймеp? Тогава им е пpостено.

Някаква жена се явява на изпит за вкантната длъжност чистачкана Позитано 20. Излиза и плаче. Питат я: - Какво стана? - Ами скъсаха ме Питат ме отначало какво е това: две нули, М. И аз казвам мъжка тоалетна. После какво е това: две нули, Ж. И аз казвам женска тоалетна. А след това ме попитаха какво е това две нули, Н, аз не знаех и ме скъсаха. - Ей, ама ти не знаеш ли че винаги задават два въпроса по специалността, а третият е политически?

тъпо.

Под шапитото на цирк "Президенский", на манежа се събраха стари и нови дегустатори(пардон, деятели) за Евро софрата! Въпросните особи дефилираха, предвождани от палавото пуделче Офшорко!

Че каква работа има Станишев при Плевнята?

Той не е евродепутат, само за малко е!

Напротив - Станишев е евродепутат , а Плевнята няма нищо общо с ЕП!

Защо се е кандидатирал тогава? Само да подлъже твърдия електораД да гласува за 15? Според мен на това трябва да се търси наказателна отговорност.

....ГЕЙ е отсъсвал,но техническата грешка е била там!

И още по добре че не са отишли тези двамата от БКП , съсела и старата лисица - вечния депутат! То съсела нали ще е за малко, така че защо му е да ходи! :-))

Новинари твърдят, че тримата Сергей Станишев и Георги Пирински (БСП) и Мария Габриел (ГЕРБ) са се занимавали с изглаждане на различията между двете партии. Интимните неформални контакти ще помогнат за консенсуса в пленарните зали е заявила в интервю Габриел.

По социалистическо време група студенти се явават на изпит по политикономия. Излиза един- доволен, ухилен Колегите му го питат: -Какво стана, бе? -Скъсаха ме. -А защо си такъм доволен? -Това нищо не е, Пешо направо го арестуваха.

Абе какъв европарламент? Я да си седят дома и да бачкат тук в полза роду. Някой от досегашните да е отчел какво е свършил в Брюксел за страната ни? Само харчат народни пари!