10% от заплатата на левите евродепутати - за студенти

10% от възнагражденията на бъдещите български леви евродепутати – във Фонда за подкрепа на талантливи студенти.

Обратно в новината

Коментари - 10% от заплатата на левите евродепутати - за студенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опорните точки са си наш патент! Другарю благ, моля не ги приписвай на друг! Винаги сте були шумкари/не партизани/, слагачи и лъжци и така 100 години. Как не се затрихте бе?

лъжа и демагогия...популизъм!!!!

Черен пи ар?!? Доживях червен башибозук да говори за черен пи ар. Майсторите на задкулисните назначения, на неизпълнимите популистки обещания, на затриващите България с кражби, на раздаващите на пенсионерите и циганите подкупи под формата на 4-5%увеличение на пенсията и коледни и великденски трохи... Гавра с народа!

тиквите се напъват,ха дано някои пак заблуден гласува за герба,ама няма.паднахте в канала и там ви е мястото.и да квичите и да разчитате на черен пuaр,абсурд,нивото ви е под санитарния минимум,че и по ниско,сами си го сваляте,опорните точни много афиф!

Черният ПР, е ваш патент. ГЕРБ се гордеят с постигнатите резултати. ГЕРБ са единственото правителство, постигнало реални успехи в борбата срещу корупцията и срещу сивата икономика. По-бял от този ПР - здраве му кажи.

Ей,сега ще повярваме,голяма борба беше,много "успешна"!Отдавна сте в канала,и все и по надълбоко!

Всички водачи на листи ще отидат В Брюксел и !само 10% от тлъстичките им заплати могат да издържат студентството.......... Но България може да се доближи до Европейските ценности и стандарти само с бюлетина 18,защото само ГЕРБ направи нещо полезно за страната и само ГЕРБ е приет от Големите държавници на Европа

Това, което комунист може да ти обещае, цял народ за 100 год. Не може да изпълни!!!

А пари за умствено изостанали , но иначе много талантливи старци? Или пак за младите - бъдещето За старите - гробището a в настоящето.... кой? A?

Голяма наглост! Предлагам: 10% от всички взети от правителството заеми да отиват за наука и образование. За същото да отиват и 50 % бюджетния излишък и 3% от всички приходи от данъци. Тогава ще имаме добро образование и качествена наука.

в резултат рязко ще намалее числото на вярващите в комунистическите лъжи!

Това освен предизборна агитация е и незаконно. Заплатите на депутатите се определят от ЕС. Сумите са за заплати, а не за студенти. Дарението е личен акт, освен ако не са си направили договори за включване в листата за евроизборите под условие - 10 % от заплатата. Това е незаконно.

СЪСЕЛ, АМА В БГ ИМА ЛИ СУДЕНТИ - ИСТИНСКИ, ДЕ???ТИ КУПУВАШ ЛИ ГИ,ПОДКУПВАШ ЛИ ГИ, КАКВО ГИ ПРАВИШ В МОМЕНТА???ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ТОЗИ ЖЕСТ ПРЕДИ ТОВА?БГ МЛАДЕЖ Е НАПЪЛНО НЕГРАМОТНА И ГО ЗНАЕТЕ, НЕСРЕТНИЦИ!!!!!!

Купуването и продаването на гласове е.... доходоносно! ;-) Само дето това не е купуване ,а само една агитацийка . Малка такава една и с нищо не задължаваща обещаващият.

Купуването на гласове с отложено плащане разрешено ли е ?

Вземат парите от родителите и ги дават на децата им. После се бият в гърдите, че те са ги дали. Е да, ама не! Предизборен цинизъм на квадрат! Купуването и продаването на гласове е престъпление. Който гласува за престъпници е престъпник. Гласувайте хора, да ги изметем тия. Не оставяйте някой друг да гласува от ваше име.

мдаа....за студенти деца на съпартийци

Приказки на едро и без мярка. По-добре е да няма леви депутати, защото първото нещо което човек разбира от платформата на социалистите е, че това са приказки и обтекаеми нищо не означаващи изречения, щедро раздавани на едро. Някои от тях са такива, че човек веднага се сеща да запита, а защо другари като управлявахте 70 години не направихте нищо от това и я докарахте до днешната национална катастрофа? Кои са вашите 3 успешни правителства за тези 70 години и какво свършихте в ЕП вашите депутати там, за 0да преценим какво биха свършили бъдещите ви такива.

Pesh0

Дали не знае какво искат студентите , както и всички грамотни българи ? Пречупи успешно , вярата в хората , че нещо зависи от тях, наченките на гражданско общество . Сега загрижен за студентите :) Най - много да финансира някой контрапротестиращи , ама сега вече официално :)

Казах !

Ох, аман бе от светли обещания;о) Преди няколко години бях на селска сватба - направо се възхитих от обещанията на пийналите сватбари. Една леля беше налапала микрофона и го играеше сватбарско конферансие и непрекъснато крещеше "Кака дава толкова, вуйчо толкова, а леля още два пъти по толкова". Та и Станишка сега така е влезнал в ролята на евросватбар;о)

На Съсела 10 цирея на задника да му излязат. Да знаете, че БСП са много зле с рейтинга, щом прибягнаха до тоя див популизъм, кога червените маймуни са давали нещо на народа?

Luna0102

Що така предизборно бе байно? Ти не че си допрял до заплата, но досега що не си даде част от заплатата, че даже като беше премиер взе над 20 хиляди лева отделно от заплатите за неползвани уж отпуски. Ама докато има будали да ти се връзват, ще има и тарикати като теб.

Защо не ги дадете ... няма такъв популизъм

10% от заплатата на левите евродепутати - за(ЛЕВИ,НАШИ) студенти

Вече обещаха на моето дете. Много е то кадърно, маминото.

rado_7_6@

Конче и шарена каручка дарявам за младоженците съслита и дудукчо. Дайте ся да плюскам кебапчета и да люскам люта рикия. -- Евромий Попбесепаркин

8901

Точка точка точка Ех, летете ескадрони точка точка точка Още 5 дни ( 120 летателни часа ) останаха и после точка точка Ти другарю Съсел, си свикнал само да вземаш. Никога не си дал нещо на тази държава. Сега отново искаш да набуташ другите да дават. Ти нали няма да ставаш евродепутат. Пожелавам ти, "капитане" на потъващият 120 годишен "Позитаник", от все сърце най накрая, след 13 години на руля му, да достигнеш до спасителния връх Бузлуджа и там да го хвърлиш на поляната пред чинията. Качваш целия екипаж на чинията и отлитате за бунището на историята.

Станишката не лъже за първи път. Сега е като за последно ... забърка и студентите. Станишев ,,намали" безработицата, ,,увеличи" заплати и пенсии, ,,премахна" плоския данък ... и т.н. ... Все лъжливи предизборни обещания на соц.лидера.

Сигурен съм че едно от изискванията за тази помощ, ще е студента да е член на комсомолската организация на БСП. ПОПУЛИСТИ ГАДИ МИ СЕ ОТ ВАС! ДО СЕГА ЗАЩО НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ А СЕГА СЕ СЕТИХТЕ. НАЛИ И СЕГА ИМАТЕ КВОТА И МЕСТА В ЕП. ИМА ЛИ РЕЗУЛТАТ ОТ ВАС ТАМ?

експерт е бате, казвм ти.. така и ние не можем

някой вдяна, макар и БСП, че тези европейски заплати не ги заслужава нито един българин, даже и Калфин:). А дори и да ги заслужава някой?!?- то е истинска срамота спрямо доходите на работещите в Република България, даже и спрямо Премиера, който и да е той:(

и като смтнем, че евродепутатите от бcп ще са нула всичко си идва на мястото. той си го знае, за това и по изключение този път не лъже

Евродепутатите си имат ясно определени задачи, за което получават възнаграждение. Да влагат времето и заплатата си в защита на националните интереси, за да не бъдем подминавани при финансиране и да не бъдем дискриминирани от структурните проекти, а пък талантливите студенти ще се намери кой да ги финансира, стига таланта им да е от полза някъде.

Бг. политиците го докараха вече баш на циганска сватба! Серигейчо "За оная циганка там давам 10%!" Местан посран "Аз давам 20%" Болното " Ще накарам БСП-ДПСто да я купят с по 50%!

Станишев добави също, че този Фонд ще бъде подкрепен и от членове на БСП, като и че идеята е да бъдат събирани около 250 000 лева на година То тази сума по някакъв начин кореспондира и с обещаните 250000 работни места. На безработен по лев. Онзи ден по медиите коментираха,че един евродепутат средно за мандата си получава около един милион евро.Това са по 200 хил.евро на година или 400 хил. лева. Сами си правете изводите за какво иде реч.

Толкова сте тъпи и некадърни и 4 -те парламентарно представени партии (естествено БСПто водите хорото), че за да седнете у ЕП трябва да давате на 100% заплатите си за талантливи бг. студенти, а не за "вашите" студенти!

Съсела е много пестелив със същия успех можеше да обещае и 100% един път да минат изборите и всичко ще бъде забравено тея пари които обещава няма даги види нито един студент

Тоя минус как да го разбирам че чакаш пари от съсела ли обясни:-)

Станишев към стадото: Бееееееееееееее,беееееее,бееееее!!! И то му отвръща с : Бееееее,беееее,бееееее!!! Дано шилетата са намалели покрай Гергьов ден,защото иначе лошо ни се пише....

10% за студентите 10% за пенсионерите 50% да Пеевски и евродупутатите вмсто да гледат за България и БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРСИ ще просят на Град плас до пикаещето момченце в Бюксел! БИВА ПОПОЛИЗЪМ АМА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ВЕЧЕ! Депупатите да управляват и да направят България годна за живот вместо да я крадат и унижават! ПОЛУЛИСТИ!

Стипендиите на кои студенти? :) На синковци, щерки и нааай много някой племеник? :) Деба популистите недньи деба...

Като са толкова ларж, да дадат и 10% от подкупа за Южен поток или от Белене ;)) Ще направят всички български студенти богати хора ;)))

Ще ги направят "духовно" богати и със сигурност с леви убеждения.

Дори и 20 % от заплатите на соц. евродепутати, а не само 10 % /сигурно десетте процента им е някакъв любим процент на власимащите/ да се отделят за студентите, пак няма да компенсират бозите, които могат да натворят. Не се подлъгвайте младежи, за двеста лева да си продадете мечтите за по-добър живот.

10% от заплатата на левите евродепутати - за студенти Само за леви ли студенти става дума? Тези издигнаха популизма и в европейски мащаб. Какво друго да очакваш от некадърници, лъжци, циници и безхаберници- само празнодумие.

Защо не 10% от депутатските заплати и субсидията или 10 % от 21 млн.долара за които на баща ти беше образувано дело през 1992 г?Искаме си откраднатите пари,ние сами можем да издържаме с тях нашите студенти,и то всички,а не само на червените ви другари.Всяко обещание ни отвращава.

Скорпиона Сатанишев усеща , че огнения обръч се затваря около него и ще се ухапе сам...............

Поредните обещания и след това всичко ще бъде забравено! На предните избори обещаха 250 000 работни места и построяването на АЕЦ Белене,сега пък 10% от заплатите си за студентите,всичко е фарс,защото идват избори,след изборите всичко ще бъде забравено!!! Стига лъжи,вече никой не ви вярва!!!

Аз не вярвам- око да види, ръка да пипне:)

Съсела е отворил торбата с лъжите и няма спирачки

менте !!! стига смях !!! моля !!!