Станишев разкритикува в Брюксел управляващите в България

В България през последните 20 месеца има отстъпление по отношение на гражданските права, никога не съм вярвал, че ще стигнем до това положение, 20 години след началото на българския демократичен преход.

Обратно в новината

Коментари - Станишев разкритикува в Брюксел управляващите в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много простотии сътвори тази опозиция начело със Станишев. Излагането е пълно. Да поплаче в Брюксел и да чака някой да му даде кърпичка. Срам! И с рев, и без рев, няма да си вече шеф!!!

Станишев, и ти си тръгнал по пътя на Тато. Стига ти толкова - дай път на други да се изявят. Свалените от постове в България са стотици хиляди и ти няма да си първия. Спомни си и баща ти... Иначе партията отива в небитието, не гледай статистиките. Имаме нужда от бойка партия, европейска по дух, с ясни инономически програми до детайли, с хъс към обикновените неща от живота ни, с елиминирането на онези от службите, с махането на идиотите, олигофрените, тъпаците и наглеците. Няма друг път!

евала серго-брава таквис като тебе еродирани балгари винаги щеса на или мин.пречседа. или президент

А Вие другарю Станишев повече от 50 години да не би да сте зачитали на хората правата . Тормозехте ги и ги избивахте защото бяха по работливи и грамотни от Вас комунистите . Вземи прочети историята пък тогава приказвай .

кога ще се освободим от социализма?

Когато бабите и дядовците не ходят да гласуват....

И за кой ще гласуват бабите и дядовците .. за тоя дето им вдигаше пенсиите по два пъти в годината или за тоя който две години не им вдигна пенсиите. И за да няма празни приказки да уточня: вдигането( индексиране) на пенсиите става по силата на чл. 100 от КСО. Питам и отговор не искам: кой се кани за втори път да наруши Български закон. И как се наричат хора престъпващи закона.

Г-н Станишев е вреден за националната сигурност и трябва да бъде съден това. А за морала му е по-добре да не говоря .........

Дедо Аню, ти ли си това? Давай, можеш!

Червените пут..ци трябва да бъдат въдворявани в лагери, както те правеха с другомислещите ,не да губят времето на европейските институции

ТОЗИ ЧОВЕК Е ЗА ЗАТВОРА! КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ДА КРИТИКУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е НЕ ЗА КРИТИКА АМИ ЗА РЪЧИЧКА С НЕГО И КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР!!!!

Сисе, дай, кажи едно доказателство. То ние с ушите си чухме и с очите си видехме за мутринските далавери на любимите гербери, по-точно на ЦК на ГЕРБ, та нищо не последва, а така само празни приказки във въздуха, ги разправяй на баба си.

Доказателства колкото искаш, но у нас съд няма.......най-малкото за кражбата на доклади ,които тракторът търгуваше после и двамата са за пандела.

стига си демагогствал.

Така му се струва на Станишев, защото беше СВИКНАЛ ТОЙ И НЕГОВИТЕ "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ КАПИТАЛИСТИ" да самоуправства и се облагодетелства от народните придобивки,кусайки с ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК..!

ПРАВ Е!! аМА ДРЕМЕМЕ!!

Компромиса дето направи и влезе в ТРОЙНАТА коалиция, докара нещата до тук!Или по - точно мерака да управлява на всяка цена.Пак МЕРАКА (да направи магистрали) ще свали Бойко .

Станишев е бита карта и няма какво да се натиска още за власт.Да се маха по-скоро и да освободи БСП.Бойко 2 год. се оправдава със старото управление,но нищичко по-добро не се случи.Няма вдовишки добавки,увеличение на пенсии и заплати,подобрение на здравеопазване и образование.И тоз измислен/набеден/герой ще си получи заслуженото

Какво са ревнали герберите? Че то е верно, че при Станишев беше по-демокрация, отколкото сега. Еднолична власт и тоталитаризъм, някои не искаме, имали сме вече. Мерси, Бойко.

еднолична власт... тоталитаризъм... и то сега... безпартиен ли??? да бе...

А какво е сега, бе другарю пъдар? Точно човек, който не е в партия, може да види реално нещата. А не като бате ви Бойко, скачал от една, на друга, че и трета партия. Станишев не е бил в БКП, за разлика от Б.Б. и е класи над него във всяко отношение.

дечицата на сифилистичния Ленин,се разлаяха по форумите.

комунист= крадец, лъжец, манипулатор, паразит и предател идва ВИДОВДЕН

направи поредният си глупав гаф!Този световно неизвестен в Европа малчуган/не и на години,а само на акъл/досега не направи никакво впечатление на политиците !Той е сив,невзрачен,неконтактен!Пълна противиположност на едрия,красив и набиващ се отдалече харизматичен мъж на когото с възхищение най-големите му мерят с педи гърба!А мърльото-да си ходи в Херсон!

Шок и ужас! Безумно е това - казаното от теб. Ако на сериозно, естествено. А?

Верно, прощавайте молим... Само Св. Боко Боклуко знае що е срам, свян, скромност и интелект.

Кестен му се пече на дупето на Станишев! Съвсем скоро дъртите мафиоти зад БСП ще му потърсят отговорност за намаляващата подкрепа.. първия път мина метър, защото в стриителния бум добре се погрижи за мафията, но сега... за малко да ми стане жал! ;))

искам да задам въпрос към всички пишещи във форума и защитаващи комунистическата гилдия- въпроса ми е ЗАЩО ПРЕЗ 2009 ГОД НАРОДЪТ ОТХВЪРЛИ КАТЕГОРИЧНО СЪС СВОЯ ВОТ БСП И СИЕ-ДПС,НДСВ ,защото управляваха добре държавата ,разбира се ,че НЕ, и сега тези същите муцуни се притесняват за хората ограбени от самите тях,ето това е наглост и тези продажници нямат място да управляват България,тяхното място е в концлагерите,които те строиха на времето

категорично ви подкрепям в това изказване...какво им дава самочувствие да се перчат?...еми в тях са големите пари и бизнес, за мен това е отговора.

еднолична власт... тоталитаризъм... те самочувстив нямат... или по0точно имат някакво изкривено... но трябва така да говорят, пък белким някой им се върже. щото народа бързо забравя и се надяват пак да дойдат и да крадат. да се надяваме че няма да е скоро.

Защо ли? Народът, разбира се, не живееше в разкош и повярва на лъжите на Борисов, че ще цъфне и върже, като дойдат те на власт. Затова. Очакваше се всичко да стане от добре - по-добре. А то какво? От зле - на по-зле. Борисов е на принципа: Каквото аз мога да ви обещая, никой друг не може. Само сравнете с една и съща сума какво си купувахте преди и сега, при непроменени от две години доходи. Това е истината, ако не я виждате - сте слепци, или лъжци. Шменти-капели, драги сънародници.

"ЗАЩО ПРЕЗ 2009 ГОД НАРОДЪТ ОТХВЪРЛИ КАТЕГОРИЧНО СЪС СВОЯ ВОТ БСП И СИЕ...?" Г-н Танев, вашият въпрос има много прост отговор. Народът през 1992 г . отхвърли Луканов, през 94 - Ф. Димитров, през 97 - Ж. Виденов, през 2001 г. - Костов, през 2005 - Кобурггогски, през 2009 - Станишев , а през 2013 ще изхвърли Борисов все поради ЕДНА И СЪЩА ПРИЧИНА : бългъринът е тотално неспособен да вземе съдбата в собствените си ръце и е готов да я предостави в ръцете на следващия самообявил се Месия.

Ако ми отговорите защо през 2001 год. отхвърлиха Костов и приеха на бял кон Сакскобурготски ще ви отговоря и аз....

миястото на един дегенерат и импотентен политик, участвувал в явен грабез на европеиски средства е само в затвора. престапникат -наглец сатанишев се исзивиява като меся. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора я си спомнете едно време,ходехме на Море всяка година по една седмица минимум,но тогава имаше заводи имаше станций за почивка,я на море я на витоша,а сега какво ни направиха продадоха всичко работим като идиоти на частниците,пари няма почивка няма,болнични няма,а те частниците си купуват нови луксозни коли,благодарение на нашият труд.няма да се върне старото добро време.Вече кой каквото обещава нямам вяра на никой.

стига простотии бе тате.

Що не станеш частник, тогава. Че да ти купуваме и на тебе коли. Да ти кажа ли? Щото се иска можене и знаене. Ама на тебе ти е по-добре тези дето могат и знаят да са с твоя стандарт, дето сигурно не можеш на 2 магарета слама да разделиш.

За партии "покойници" можем да пишем само хубави неща. Преди БСП да загуби изборите повиши пенсиите, заплатите също нарастваха. Сега при ГРОБ се задават въпросите: -Защо да има пенсионери? -Защо да се увеличават заплатите? -Защо трябва да има болници и бърза помощ? -Защо трябва да има училища? ... България има нужда само от МВР, министерство на отбраната и така наречената държавна администрация. НЕКА "МЪРШАТА" ДА МРЕ ЗАЩОТО МОЖЕ САМО ДА МРЪНКА!!!

Какво доживяхме, комунистите да защитават гражданските ни права. Обаче, забавното е, че е прав...

Напълно прав е Станишев! ГЕРБ ни върна в 50-те години на ХХ век - с наглата полицейщина, невижданата досега корупция, шуробаджанащина и простащината на Вожда и обкръжението му. Глупостта наистина няма предели...

Това ,че Бойко ги е правил като Гея е само в твоето болно съзноние!Абе то си е доказано,не може да си "мека китка" па да си и мъж!

ЗАЩО ЛЪЖЕЦЪТ НОМЕР 1--- БОКО БИРЕНИЯТ -КАРТОФФФ ВИЕ ОТ БСП, СТЕ ГО НАПРАВИЛИ С ТОЛКОВА МАЛЪК НОС . ТА ТОЙ, НОСЪТ МУ, СЕ БИЖДА ОТ КОСМОСА! ПРАТЕТЕ ГО КОМАНДИРОВКА ПРИ ЛУКАШЕНКО!Беларусия показва, че действително е държава и е способна да защитава надеждно своите граждани. Беларуският президент Александър Лукашенко и неговите служби заслужават най- искрени адмирации! ПРОДАЖНИЦИТЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ-- ликвидирани, а ПРЕСТЪПНИЦИТЕ--изолирани..... Това действително е държава!!!

Ами на тоя това му е работа.Въпросът е друг:Станишев спомня ли си кога започна безогледното слушане и нарушаване поголовно на гражданските права?Ами със наредба 40,за точно тия точки от нея български съд ги анулира.По времето на даскал Петков тя беше създадена.Май и България беше осъдена за това някъде из Европа.

Калитко, овчарче мило, паси си стадото, че за политика не ставаш! Сергей го приемат навсякъде, защото е умен и езици владее! ББ владее само шопски и често говори едни неща, които на другия ден сменя! Когато чуеш Бойко Борисов да каже нещо днес и утре да не го смени, тогава и ЕС ще го приеме! Иначе му се смеят и на него и на нас! Хайде, Калитко, бъди мъж и по женски не се дръж!

ТЪЙ ГО ПРИЕМАТ, ЧЕ СПРЯХА ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА. НЕ НА СТАНИШЕВ, А НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАРАДИ СТАНИШЕВ. А БОРИСОВ ДНЕС УСПЯ ДА ВКАРА И "ХЕМУС" КАТО ЕВРОПЕИЙСКИ ПЪТ И ДА ПОЛУЧИМ 2 МИЛИАРДА ФИНАНСИРАНЕ. ЩО СТЕ ТОЛКОЗ НАГЛИ ДА ОТРИЧАТЕ ОЧЕВИДНОТО? ПРОМИТИ МОЗЪЦИ И ЖАЛКИ ЛАПАЧИ СТЕ ЧЕРЕВЕНИТЕ.

На кого викаш ти промит мозък, бе, на Бойко ли? Внимавай много! А и не само той е червен, моля, моля...

Ти май бълнуваш. Къде го приемат Станишев, че не си спомням нещо? Даже и Путин не щя да го приеме ! Не стига , че спряха цялото финансирене от Европа по негово време заради кражби и корупция, ами и наглец - тръгнал да реве - ама сигурно само социалистите го чуват.

Пии си хапчетата, че говориш за събития около 20г преди Станишев!! А сега къде са ти правата? Имаш право да плащаш- БЕЗ ДА ПОЛУЧАВАШ! Здравни осигуровки върху измислена заплата, която не получаваш, парите отиващи в частната банка на Цуралина, а не по предназначение, шуробаджанащина навсякъде и мутромафиотщина!!! Че маиките ги изкараха престъпници, задето раждат българчета, за сметка на циганките, които взимат помощи по 500лв на месец без да работят и плащат НИЩО!Това ли ти харесва?? !!!!!

Хамстера пак клепа българите,и пак в чужбина,защото тук никой не му вярва,не можели завалиите да си харчат откраднатите милиарди у нас спокойно,даже ги плашат със съд...

-Така харесва ли Ви Господа админи. -Станишев, прави ти чест , че се стараеш, но спомняш ли си Г-н Елцин, как спечели изборите, а!? -Моята рубла не е еднаква с тази на гражданите. -Ама бил Пияница...Да така е ама има и по-важни неща... -Пак ти казвам: -Прави ти чест това, което се опитваш да направиш, но къде е равния шанс и на обикновенните хора, които с нищо не са по некадърни от теб... -Апропо, техните бащи не са били в правителството... -Нищо лично против теб, ама къде е конкуренцията...

ИЛИЯНЕ, прав си, че на двамата с ЯНЕ им трябва нов размер, но не 7,65 за главата, а торпедо за .......! Тогава ще са щастливи, а не--нещастници!!!

Поплачи си СерГЕЙЧо,поплачи,може така и да ти олекне.

Около казана на българите в Ада няма дяволи - те сами се пазят!

До гуша ми дойде от това леке Станишев. Не знам докъде ще ни докара правителството на ББ, но със сигурност знам, че не искам повече да ни управляват станишевци, симьончовци и догановци. С тези поне е по-весело и не е скучно. Не може да се отрече, че се стремят да променят нещата в тази страна към по-добро. Правят гафове, но си признават и се опитват да се поправят. Притесняваме позицията на ББ за Беляне. Започвам да си мисля, че енергийната мафия го е уплашила и е готов да отстъпи пред руснаците, а това е опасно. Освен, че ще ни струва страшно много пари, няма да я построят както трябва, защото просто не умеят да изпипват нещата и всичките им работи са мърляви. При предишните гафовете просто се прикриваха.

Не знаеш докъде ни докара правителтвото на ГЕРБ?!? Майтапиш ли се? Само се огледай, ако живееш в България. Само ако не си партиен другар на Борисов, и ти би страдал от некъдарността на управляващите ни сега. Знаеш ли какво е стагфлация? Питай някой пенсионер, например. Колко българи ще останат в тая България, незнам... И деца дали ще се раждат... Той и Вожда, защо ги раждате... Пълен абсурд и хаос цари.

-Госпожо Българка...Тея 20 години, къде беше, да не би да си била в зимен сън... -Не съм фен на Бойко Борисов, но първо е много земен и второ, за един мандат чудеса не стават. -Ще гласувам за тези, които грешат и се извиняват, а не за тези, които са безгрешни... -Извинете за острия тон ДРУГАРКО

ficho666

Запознават се Станишев и Бонд в един бар. Бонд: Бонд..Джеймс Бонд, Станишев....Сергей...Гей Сергей!

Характерно за вас - герберите, че мислите и говорите като да сте в първи клас. Спряло ви е развитието там някъде.

характерно за комунистите е че не мислят изобщо. партията майка мисли вместо тях.

Напълно прав е Станишев! ГЕРБ ни върна в 50-те години на ХХ век - с наглата полицейщина, невижданата досега корупция, шуробаджанащина и простащината на Вожда и обкръжението му. Глупостта наистина няма предели...

Извинете, Аз -- частта от изказването Ви относно несъществуването на предели, не би ли следвало да се адресира към селекционерите ?

Повечето коментатори бъркат желано с действително. Станишев в момента е единственият български политик, еднакво добре приет и в Лондон, и в Москва, и в Брюксел. За съжаление друг такъв си нямаме. И това не зависи от факта дали Станишев ми /ви / харесва или го смятам за мушморок. Първанов си остана чужд за Запада, Ф. Димитров и И. Костов не бяха добре приети в Москва, а ББ - нито в Брюксел, нито в Москва. Тъжно, но факт.

ТИ НА БАБИТЕ В КЛУБА ОБЯСНЯВАЙ ТИЯ НЕБИВАЛИЦИ! СЕРГЕЙЧО НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ДАЖЕ В МОСКВА. ПО ЕВРОПАТА МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМАТ ДОБРЕ САМО В НЯКОЯ ЛЯВА ДРУЖИНКА..

Николай

Когато пишеш само с главни букви в интернетет, се приема че крещиш. Ти не можеш ли да говориш нормално, дори когато не си съгласен с нещо?

Ей ти, който имаш повече права днес- блазя ти, защото 90% от българите нямаме този късмет! Обедняхме, оголяхме, страхуваме се и от ББ и от ЦЦ и от ЗдравеНЕопазването и от ОБЕЗобразованието, които се установиха с правителството на ГЕРБ! Пиши как ти си оправил тези неща за себе си!

МОЛЯ ДРУГАРКО, ПЪК БОКО МЪ БИЙЙЙЙЙЙ! ВЕЧЕ 7 ПЪТИ.. И ПАК ША МА БИЙЙЙЙЙ! А НА НАС ВЛАСТТА НИ Е ДАДЕНА ПО РОЖДЕНИЕ. КАК СМЕЯТ ТИЯ СЕЛЯЦИ ДА НИ СЕ БЪРКАТ. ИСКАМ СИ ВЛАСТТА. ИСКААААМ! ИСКАМ СИ Я ПЪЪЪЪК!

Ами, това ви е нивото, гербераци, това е. Тъжна работа.

като твоето, като моето и т.н. всъщност твоето може да е малко по-ниско :)

"...освен да реве като вдовица за..." Напълно вярно, само че се отнася с пълна сила за друг човек, с инициали Б.Б. Разбирам, Вие сте от жените, които ката нощ Бойко сънуват, но това не го прави добър политик, ръководещ цяла държава. Така е.

Гей/весел на английски/Станишев освен да реве като вдовица за....нищо друго не може да прави!Другарю гей/весел на английски/аман бе!Направи едно нещо сносно в този живот, че така зян ще го изживееш!За смях си и на пеленачетата!

този смешник, дори не подлежи на коментар

За съжаление Станишев е прав, за това което е казал в Брюксел. Не съм харесвал БСП и Станишев никога, но на фона на това мутренско и безпринципно управление на ГЕРБ изглеждат много по-добре. Гласувах за ГЕРБ, но съм отвратен от некомпетентността и арогантното им отношение към всичко и навсякъде, няма едно предизборно обещание изпълнено както трябва/ да не говорим, че повечето изобщо не са и помисляли да ги изпълняват- оказват се най-наглите лъжци, които някога са ни управлявали!/.Ако трябва да бъдем обективни Освен личен интерес нищо друго не се преследва в това правителство- преминаха всякакви граници на безочии и безнаказаност и няма нищо вярно в това, че с нещо нередно са се преборили- отидете по места да видите какво е на практика, оставете тези платени медии и вижте реалността, ако можете разбира се!!

И какво, като лицемерният хамстер знае английски много добре, след като го използува само за да плюе държавата си - всички нас! - в Брюксел! Долен и мръсен предател! Недостойна отрепка от род на комуноиди, подлец и мръсник! Да беше онемял по-добре - със всичките си езици!

Госпожо, овладейте се! Ще ви скочи кръвното и после... Предател е по-точната характеристика на хора като Борисов и могат да се дадат много доказателства за това.

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПЛАКВА, САМО ЧЕНГЕТА СА ПО УЧРЕЖДЕНИЯТА И ФИРМИТЕ, А ТЕ СА БСП, КАКВИ ПРАВА МИ ГОНЯТ, А? МОШЕНИЦИ КОМУНИСТИ, ДА НЕ ИМ ВЯРВАТ В БРЮКСЕЛ!!!

Май забравихме колко права имахме преди 2 дестилетия, когато управляваше лявата върхушка (съставът е същия, като имаме предвид предаването по наследство на лудостта, наречена болшевизъм): право на опашки за хранителни продукти - захар, маслини, портокали; право да чакаме за автомобил москвич с години, по-късно за Лада - същото; право да чакаш за жилище, може и да не дочакаш; право да чакаш партийния секретар да ти даде позволение да отидеш в чужбина; право да живееш само в един град, даже право да учиш или не по избрана специалност (с предимсво за внуците на убийците след преврата 44-та)... да изброявам ли други права? Ето това са правата, които партията на Станишев ни даваше, когато зависише само от нея по силата на Чл. 1 от Конституцията. Сега Станишев няма думата. И добре, че е така. И все по-малко да я има ще е добър тренд.

тези мазните,които бяха облагодетелствани тогава..сега са мазни бизнесмени...ДАНО НАИСТИНА НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК НИ МАЧКАХА ДО ПРЕДИ 20 ГОДИНИ...ДАНО!

Май си мечтаеш за това време , а ГРОБАджийо ?!? Станишев не е най- правилният човек, но все едно - ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ, неуки , некадърни БОКОВЦИ-ГРОБари !

по тона и езика ще ги познаете:))

Да ги изметем, другарю, даже да ги убием, както повелява традицията от 45-та!

Моля другарко, той ме скубеее:(((..аман от вас беее..махайте се, скрийте се да не дразните хората с наглото си поведение..

Необходима е спешна промяна в конституцията. Трябва да се забрани хора били във властта да се изказват за проблемите на държавата. Нали ти, другарю Станишев, беше 4 години начело на изпълнителната власт и имаше уникалния шанс да се бориш за благото на народа си, но не би... Не че другите са цвете за мирисане, но ти другарю нямаш моралното право да си отваряш устата !

Този паткан не разбра ли че ПОРТАДЖИИТЕ -- никой не ги обича. особено ако портиш свои. Пресен пример бе с поредното оплакване на другаря Калфин и приятели пак в Брюксел за СРС-та. На обсъждането в залата бяха всико 30 човека. Толкова ли му е къса на този паметта?!?! Срам !!!!! Е единствения извод който да направиш!!! Този явно не е чувал великата фраза на Петко Каравелов - една от последните достойни фрази в българската политика, който на излизане от Черната джамия, където е жестоко малтретиран, казва пред чуждите дипломати и журналисти: В моето Отечество не стават такива работи.

Тая мишка мижитуркова няма право да се показва никъде, нито да се обажда! Благодаря

Довольно гадко поступил батя Бойко, нали Сергейчик! Борисов уж не ходит на партийни инструктажи при бойловъра Путин в Москва, не се мазни вече и на Лужков и това яко ви бръква по настоението у гащите. Не че самият Боко блести с някакъв стратегически държавнически ум, но поне не е склонен да си изува без бой слиповете пред братушките .

Eей, ти разсмя публиката... Не се бил изувал Бойко... Айде бе! Верно?!? Па той не може да свари въобще да се загащи, щото се изува на няколко страни.

Без бой не се изува, нали е бодигард, ма после се със смъкнати гащи си гила и па се инати да се бори.Има партийно поръчение да не се бърка много у политиката на братушки, ами да си строи стадионите и магистралите, да колекционира късчета от трикольорчета, да ръси носталгични сълзи по бай тошовото управление, да си играе на шашки с назначенията и уволненията на министрите... и за награда ще си го оставят жив и богат да любвеобилства по него народа .:)