”За кожата на един комисар” (от Сергей Станишев)

Председателят на БСП Сергей Станишев написа статия, озаглавена „За кожата на един комисар”, и посветена на ресора, който получи България в Еврокомисията.

Обратно в новината

Коментари - ”За кожата на един комисар” (от Сергей Станишев) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо, крайно време е тая държава да я закриваме. Впрачем, Бойко и Дянков ще имат грижата.

Бойко, крайно време е да му отпраскаш един врат на това ГЕЙче сЕРГО!

Еи тоз серГеи излезе голиамо животно,ако може да се види от страни от каде ги има тиа претенции това педерастче гадно направо незнам,наистина е срам за БГ че ни е бил министар председател,.Но и БСП маи са слиапи та не го скриат ниакаде,нагли и нахални изроди,но времето ви наистина мина

Проблемът е в българският манталитет на подбор на управляващи, който е различен от този в Европа. У нас на важни и ключови за държавата позиции понякога се назначават (поставят) братови, чичови, ученически приятели, състуденти, приятели на жена ми/любовницата, политически активисти, съседски приятели, бизнес приятели-все хора без необходим потенциал от опит, мозък, образование, почтенност и възможности за дадения ресор. Тръсват се те на съответните столове с високи заплати и си правят това което си знаят (някой демонстрират и ненормалност до лудост). Да си нормален и много способен и много работлив е водещо. Да си придобил всичко на база труд и ум и образование е условие за успеха. Затова драги Сергей, защото подбра лош, много лош и некоректен екип се затри и народ и партия и . В случая се развива историята на Сергей но при нов и по-труден сюжет за народа ни. Нервността понякога на Бойко идва от факта, че започва подсъзнателно до съзнателно да фокусира/анализира как прибързано е направил избор на хора за определени държавни позиции (Например: не можеш да си нов Министър на образование и да се изпъчиш пред интелигентни хора и да кажеш, че без пълен член няма действие и да се смееш на казаното като; Или да си Зам Министерка на здравето и да кажеш, че добрите им намерения за здравето ни постилат пътя ни към АДА-само за последната седмица два от многото бисери на хората на Бойко).Който ги чуе се чуди дали е истина??? . Предимство на Бойко пред Сергей е, че ако го осъзнае рано и че ако се отърси от внушения на хора (няма доверени хора-има използвачи-това е около него, това беше около Сергей) -той ще изведе България от блатото. И за народа и за бъдещето е важно. Ако не успее, догодина ще върви по пътя на съдбата на Сергей-да си пише статиики с анализи или ГЕРБ да прави листовки за пицарии както БСП днес (срамно е и то в парламента). Румяна, на която е посветена статията е пример на творение на българския манталитет и подход на издигане на кадри-затова тя е комисар в задния двор на Европа (урокът, който ни дадоха е важен и вярваме, че Бойко ще го разбере бързо).

Не знам точното медицинско наименование на болестта която тресе това човече, наричано от някой серГЕЙ, но амнезия ли беше или сексуална дезориентация ли е или просто си е нагъл? Но целокупния ни народ помни как ходеше до Берлин да изнася смешни сказки пед студентите, а Меркел не го приемаше. Ние помним как Барозу му даваше заето на всички негови глупости наричанираумни инциативи. Знаем, че заради крадливото му другарче Гагаузов, батко и братко /все още неосъдени!/ ни спряха парите за пътища и сега българи гинат по средновековните ни шосета. Хайде стига му толкова. Този налгец така и няма да разбере колко ни е опротивял. И сега плюе нагоре, а плюнките падат върху му.

Всичките некадърници, които се опитват да си защитават паричките пред новоизлюпените лъчезарни мозъЦи, говорещи от името на ЦЕЛИЯ народ - да се върнат на село и въобще да не мислят да се върнат. Изпапкахме Ви - некаръници.

ВИЙ ЧУХТЕ ЛИ? СТАНИШЕВ БИЛ СЕРГЕЙ? А АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ Е ПРОСТО ... ГЕЙ..

ЗА КОЖАТА НА ТОЯ ГЕЙ НЕ БИХ ДАЛ ПУКНАТА ПАРА! ТОЗИ МОСКОВЧАНИН В СЪДРУЖИЕ С НЯКАКЪВ МАНГАЛ ЦЕЦИ, НЯКЪВ ТУРЧИН ДОГАН, НЯКЪВ КОМАРДЖИЯ КОБУРГОВ, НЯКЪВ КАККАЗЕЦ АЗЕР И ОЩЕ ДРУГИ МОШЕНИЦИ......ТА ТАЗИ ШАЙКА НИ СМЪКНА ПО ДЕСЕТ КОЖИ....ЗАСЛУЖАВАТ ЖИВИ ДА ГИ ОДЕРЕМ... АМА БЕЗ ПАРИ..

Дано не се човекът с nik Val. Разсъжденията на Val много ми допадат, жалко би било да се окаже станишковка.

абе обратния хамстер защо не е в клетка? и какъв пост точно трябва да дадат на най-бедната страна, с най-крадливия бивш премиер и най-тъпия настоящ такъв?

За Румяна: Не е прав Сергей да обвинява Бойко (пак се улавям, че го защитавам). Но, Румяна е представила свойте качества в светлина каквато тя е и ние я видяхме, и е лично оценена от едни много опитни и знаещи западняци- тя има вероятно слаба конкурентност и тази оценка е за нея-не е за Бойко. Отговорността на Бойко е, че нея избра-но както Сергей пише-приятели и интереси и още са свързани с назначенията. На запад те преценяват-не е като у нас, да пиеш заедно с някого и да му служиш с и да те назначи на държавна работа. Там искат качествени хора с идей за работа и опит и интелигентност и още. Имат и голямо проучване за развитието на даената личост (за Миглена имаха данни за опит и работа значима в област и за която образованието й помогна). А и личният контакт с Кунева е 100% различен и затова тя получи добра позиция, а сега ние не получихме за Румяна позиция с по-голям респкт. Мотивът сериозно поведение има роля някъд на запад. Това е и Бойко не може да налива в главите им ежедневно на всички, които назначи. Ние виждаме какви са министрите- мижава работа, а с откачалки Зам Министерки станахме за смях преди 1 седмица. Не става ако нямаш екип конкурентен и да е утвърден от западняци с респект. Добре, че и този пост получихме. Да бяха предложили конкурс-да се явят силни хора и да отидат да вършат работа и България да е на позиция. То не става само с усмивки и търчи-лъжи, и угодничество- там на запад искат реални качества на ум, капацитет, езици и комуникация,,голма интелигентност трябва и ИДЕЙ. Кои глави имат идей и за какво-знаем се. От гербер е.

СКРИЙ СЕ МАЛКО ОЧИЛАТО ЧОВЕЧЕ. МАЗНАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ ОМРЪЗНА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

Поживьом, увидим... /както казва един народ, по-на изток/ кой е по-умен и по-работил за България - предишния или сегашния. Още малко време трябва.

По-спокойно, нещо сте се объркали, не е митинг, да скандирате толкова. Знам, че и вие не си вярвате, но защо товарите и другите с кухите си лозУнги.

Като ви слушам, скъпа дамо, ми се струва че сте като едно симпатично животинче, с вълна, от която стават хубави пуловери за което дават субсидии от ЕС, и понеже може да не се сетите кое е - започва с буквата о. Станишев е толкова дискредитирана персона, че е най-добре да се скрие и да си ближат с Меликов ..... раните от общественото порицание. Нямаме нужда от никаква нова АЕЦ, целта на която е само да се напъхат парички в ръцете на братушките, а ние да се облажим с реактори, които са морално остарели и то при несигурен пазар за произведеното електричество. А фактът, че съседите ни строят АЕЦ не ви ли говори, скъпа ми ОВЦО, че е само комунистическа пропаганда тезата, че има пазари където да изнасяме и да печелим. Бееееееее

Ти живееш в друго измерение, драги.

Какво е написал Станишев? Критична статия, анализ или просто един пасквил.Няма ли кой да му каже,че става все по-смешен и смешен и вдига още повече авторитета на Бойко.

Голяма грешка приятели, това е една много хубава позиция, стига да знаете как да я използвате - тази на комисар по международните дела и извънредните ситуации.....!!!

Не съ съгласен . Ресора на Желева е прекрасно място за изява на България. Ако Желева е активна и амбициозна ще говорят за нас по новините както досега всеги ден хвалеха Меглена Кунева по всички западни телевизии. Новините започваха регулярно с думите българската еврокомисарка направи днес... Човек се чувства горд като слуша това. Уви по Бг телевизиите не я хвалеха, но важното е че който трябваше да я оцени я оцени. Дано и за Желева да се чуват такиви позитивни отзиви. Успех!

Сергейчо извратеният ти мозък не може да приеме факта, че България, ще ДАВА на държавите в беда. Мама е пропуснала да те възпита в това.

Ние получаваме от ес такъв пост, какъвто сме заслужили за 3 год членство рева на станишев е пореден епизод от сериала 'Кой ми сра в гащите'

Да щото сме много важни направо главен комисар на комисарите ще ни дадат. С предишното световноизвестно корумпирано правителство и заканите за санкции срещу корпорациите на бившия ни комисар явно сме изградили голямо доверие. А сега се чудят за кво да се хванат старите курви.

Незнам къде сте гледали когато Станишев отстояваше пред света приемането ни в ЕС. Аз следях от близо неговите изяви на международното политическо поле и бях очарована, за първи път не се срамувах, че съм българка. Той се представяше като човеек с европейско поведение и визия и страната ни представяше по този начин. Не мога да си представя ББ в тази роля. Със сигурност нямяше да може да ни представи на това ниво, нито да отговаря на западните журналисти така както Станишев. З а другите по-сложни преговори мага само да предполагам каква подготовка е необходима. Моля правителството да отговори на един свой гражданин, ЗАЩО СТРАНИТЕ ОКОЛО НАС ЗАПОЧВАТ ДА СТРОЯТ АТОМНИ ЕЦ И ЩЕ УЧАСТВАТ В ЮЖЕН ПОТОК НИЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ТЯХ? Моля господа управляващи дайте отговор! Послушковци, които се продават, не са ни необходими. Един добър дипломат никога няма да си позволи от изказванията му да се разбира на кого слугува, както е при Р. Желева, пък вие си пишете каквото искате нещата не вървят на добре.

Хайдеее! На харизано магаре петалите не се гледат. Досега Станишев се държеше на ниво, но в послено време нещо олекна.

На повечето коментариите са лишени от всякаква логика, ама че смешници . А този мафиот Бойко дали някога ще влезе в час?

На Холандия,Дания и Белгия какви ресори дадоха. Вие ми отговоревте разбирачи.

Вече разбрах генезиса на наглостта на СерГЕЙЧО Станишев. Произлиза от простотия и некадърност! И от безсрамие!До сега го оприличавах на лалугер с очила,но защо трябва да обиждам тези симпатични полски животинчета?

За гъза на един премиер, бивш Как казва Сер-гей педераст? -Педераз аз аз азззз

Ей, злобари! Що не млъкнете, Станишив е абсолютно прав, ама не ви изнася да си го признаете. Днешното правителство става само да си затискам зелето с него.

ЧУХТЕ ЛИ? АЛЕН ДЕЛОН СЕ СЪГЛАСИЛ ДА УЧАСТВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА КЛАСИКАТА .. ПОД ЗАГЛАВИЕ ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ГЕЙ!

Много жалко,че Станишев не може да проумее колко е ясен за целия БГ народ. Той трябва да се скрие в дън земя и да не се показва и обажда години наред, ако поне малко мисли за БЪЛГАРИЯ.

А случайно да си спомняте кога и как бяхме приети в Европейския съюз. Метнахме се в последната секунда, на последния вагон за Европа. Подписа на Станишев стои под договора за присъединяване. Факт! А фактите са упорито нещо, нещо обективно, напук на всичко дебилно.

Mnogo ste jalki, platenite cherveni draskachi po forumite, MNOGO ste jalki. Dano do edin da izcheznete.

Има ли още някой от електората на БСП да не е разбрал как са печелили изборни успехи и президент предишните години? ДОН ЦЕЦИ, ЛИХВАРЯ ОТ БУРГАС, МУРГИНА, ЕМЕЛ ЕТЕМ и нейния генерал...А Станишев пише ли пише книжки и...кара трамвай, защото бил социалист.

Станишев: Грешките на Желева и Борисов ни пратиха в периферията на Европа.....:: )))))) По времето на татко и Тошо, бяхме в центъра на СВЕТА..Каквото дойдеше из Масква- веднага изпълнявахме..Във Варшавския договор- всички НАС слушаха..Или по -точно , правехме се на глухи, докато КГБ- нареди. .Не правехме и периферна политика... НИКАКВА не правехме..Бяхме си колония..При това - НАЙ-ВЯРНАТА...и безгласна .. ))Каквото татко и Тошо препредадат от московския вятър- ТОВА правехме.. ))) Ех, какви времена само,бяха...Червенат тъпота беше само на мода .. )) Друга - нямаше..И по- късно -интересите на Садам и Милошевич защитавахме , и срещу империализЪма се борехме..И народа си държахме добре затворен и спасен от мисълта - САМ да мисли..САМО ние мислехме.. )И комунизЪма строяхме.. Какви времена, чудни.., бяха : ))). ) Каква само политика само правехме ЗАРАДИ едните спонсори на Гоце- верни другари, на България и спряха МАНГИЗИТЕ от ЕС..:)) Така де, ДС- другарите винаги са по- ценни , от интересите български:))) Важн е ние , от БКП- да сме богати..:)) Това е истинската политика..:))

Аааа, сега чак ми просветна! Значи, Станишковеца като назначи Хептем Крадем за шеф на мълниите и гръмотевиците, че и министерство й направи, всъщност е искал дълбоко да обиди мандатоносителя си Доган!!! Вай, вай, вай - ква дълбока мисъл, къв сложен изказ!

ТОЯ серГЕЙ ДА ОТИВА ДА СИ ПИШЕ КОМИСАРСКИТЕ МЕМОАРИ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С АВЕРИТЕ СИ - МАНГАЛА-РЕКЕТЬОР КЪНЧЕВ, ТУРЧИНА-ПРЕДАТЕЛ ДОГАН И НАБЕДЕНИЯ ЗА ЦАР КОМАРДЖИЯ КОБУРГСКИ.. САМО НЕ ЗНАЯ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ХРАНТУТИМ В БЪЛГАРСКИ ЗАТВОР, КАТО МЕЖДУ ТЯХ БЪЛГАРИ НЯМА?

В една нормална европейска държава Станишев никога нямаше да стане премиер.Мисленето му е от времето на социализЪма.

Станишев ако съм на твое място ще се скрия вдън земя и периодично ще питам дали всичко ми се е разминало.

Тя и Етем беше в кризисното министерство и изобщо не беше играч в политиката на ДПС и коалицията... изобщо... Серго, само шамари дето не ти е била тая, ти за постове ще пишеш.

Авторът е онзи същия ,на който Европейския съюз врътнаха кранчето заради кражбите на европеските фондове.........

С образованието и визията на г-жа Желева и този ресор й е много. Дано не ни изложи. Там се иска висок професионализъм! Г-н Борисов в момента явно не разполага с подготвени кадри.

Българи прочетете от днес във вестник ГАЛЕРИЯ статията ПИШМАН ДИПЛОМАТ,ПИШМАН КОМИСАР. И тогава може да плюете колкото си искате СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.

Наскоро бях в Брюксел, преди да влезе в сила Лисабонският договор. По време на лекцията ни казаха, че най-слабото място на ЕС е външната политика, международните отношения със страни извън ЕС. Няма логика да сложат слаб комисар на слабото място. В такъв случай, оценката за Желева е много висока. И този ресор за България е чест, а не обида.

Наскоро бях в Брюксел, преди да влезе в сила Лисабонският договор. По време на лекцията ни казаха, че една от най-слабите страни на ЕС е външна му политика, международните отношения. Няма логика да сложат слаб комисар там, където са констатирали, че им е слабото място. По-скоро този ресор е чест за България.

не хврляйте камъни по Станишев, защото той мирише и ще опръска всики ни. Те нямат срам. Те всичко знаят и могат другите вълците ги яли Ех, че самочувствие. Срамона е, другрю Станишев

Защитата на потребителите е къде по-важна дейност от Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи.

Станишев е защитил магистратура на тема: Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия, но ето, че разбира и от политика, приоритети, мурафети, стойки и чалъми .... Браво...пич!