Преподаватели: Станишев манипулира за студентските протести

Преподаватели изпратиха отворено писмо до лидера на БСП Сергей Станишев, в което го критикуват за интервю в предаването “Всяка неделя”.

Обратно в новината

Коментари - Преподаватели: Станишев манипулира за студентските протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече от тези преподаватели не са се реализирали или са се реализирали платено и сега връщат дълга ,а този Динев откъде е сигурен ,че няма да им обяват нулева година и неговия работодател при когото е на хранилка тези дни ще върне ли таксите на другите които се финансират от родителите или по зле учат и работят ,не търсят лесното кото този Динев

Преди малко писах ,но явно подбират само хвалби?Тази сутрин гледах една "начинаеща"преподавателка с вид на мокра мисирка, не можа да върже две смисленни думи,такива са не за бой а за убиване!!!!!!!!

Студентите и от преподавателите не са доволни. Не разбрахме за тях оставка ще има ли?

Наглишев пак ли словоблудстваш. Пак ли намери виновен за проблемите на България и пак ли няма нищо общо с твоето котило?

Сер Гей е бил,е и си остава тъпо парче

Още ли си мисли някои, че ще се случи нещо хубаво в тази държава?

Станишев манипулира всекиго и всичко !

wenci

Направо създава Реалност : ):0 ?1

Браво на преподавателите, не на манипулацията, не на безочието!

"По същия начин и днес Ранобудните студенти посочват ключово важни проблеми на управлението: нелегитимните връзки на управляващите с корпоративни групи, имитирането на социално-ориентирана политика, разпалването на вражди и сътрудничеството на управляващите партии с компрометирани, ксенофобски партии, изброяват още преподавателите" Много държа да науча, къде го посочиха това и какви конкретни примери дадоха. Защото да ти кажат "недей да дружиш с лоши момчета" нищо не означава.

Не съм комунист и нямам преки роднини комунисти. Но не съм и фашист. Не може да се публикуват списъци с неудобни на фашизоидите и да се пречи на всички да изказват мнение различно от тяхното, чрез блокади и недопускане до медии. Но е така защото най върлите антикомунисти са бивши членове на БКП, бивши доносници на ДС и техните наследници.

9 юли 2009 Младен Червеняков: Станишев да подава оставка Оставка на сегашното управление на БСП и формиране на временно ръководство поиска Младен Червеняков в предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин". Той уточни, че кризата на политическата система се проявила на тези избори в три много уродливи явления - купуване на гласове, мутризация на част от политическия живот на страната, кризата на традиционните партии. "В опозиция ние трябва да решим първо вътрешнопартийните си проблеми - оставка на сегашното ръководство, формирането на временно ръководство, което да подготви извънреден конгрес", посочи той и добави, че на БСП е необходим задълбочен разговор на всички партийни нива. Сериозният проблем е кризата в политиката на БСП. Tази политика в продължение на последните 10 години може да се оприличи като политика на нищо правене, политика на конформизъм, политика на участие във властта на всяка цена. Вземането на решенията на централните органи на партията поради неясни съображения, формирането на ръководство не като отбор, обединен около политика, а поради някакви тънки сметки и баланси, изцяло липсата на дискусия в самата партия. Аз не си спомням Висшият съвет в последните 10 години да е дискутирал сериозно и задълбочено който й да е било важен въпрос за политиката на партията..." Големият на проблем на БСП е, че във всичките години на прехода, тя не стана инициатор на нито една от големите промени, които са направиха, продължи Червеняков. "Често пъти демонстрирахме арогантност, консумация на властта и това са неща, които трябва честно да си ги признаем. И проблемът, който стои пред БСП, е как да се преодолее тази криза", призна Червеняков.

Вече и академично се подлагат. Напомням: до 2009 г. имахме "само" 2100 професори по всички направления на науката и изкуството, днес вече са към 7600!!! Е какда не се търкалят в краката на Боко и боковците, които ги хабилитираха, как той да не е доктор" редом да Христо Стоичков, който между впрочем би бил още по-подходящ за президент, ако воинстващата простащина победи в България в близките години!!

А с какво червената и войнстваща простащина на съсела е по-добра от тая срещу която пишете? Може би защото е социалист? И от кога в хабилитирането участвува и премиерът? Що, вместо да пишете простотии, пардон, коментари не отидете да се прегледате при доктор?...

Измислете нещо ново?-от 24 години, боклуците са ЧЕРВЕНИ.

11 юли 2009 "Сбогом, Станишев" Оставка от редиците на БСП поиска Младен Червеняков в интервю тази сутрин. Досегашният депутат обаче не хвърля цялата вина върху лидера на партията: "Проблемът не е само в Сергей Станишев", коментира политикът. Според него, бившият премиер е само продукт за задълбочаващата се криза в редиците на БСП. За провала на БСП, Младен Червеняков коментира: "Основен проблем е кризата в БСП, разпад на структурите, липса на ясни принципи и морал в партийния живот. Големият на проблем на БСП е, че във всичките години на прехода, тя не стана инициатор на нито една от големите промени, които са направиха". Според него БСП е отстъпила от редица свои постановки без да даде обяснение защо го прави: "Често пъти демонстрирахме арогантност, консумация на властта и това са неща, които трябва честно да си ги признаем", призна опасенията си бившият депутат. БСП е "някак си парцелирана на кланове", всеки от които работи за себе си. Нищо чудно, че "хората ни изгониха с камъни поради редица натрупани проблеми", коментира Червеняков.

и що млъкнахте ся звънете на шефчето да каже кво да пишете или сменяте смяната ай със здраве

1-во БСП правителство с премиер Андрей Луканов При първия опит за управление на страната столетницата опита да убие гражданите на България, защото ги имаше за поданици. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Западните журналисти оприличиха състоянието на държавата на дискотека. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. 2-ро БСП правителство с премиер Жан Виденов За втория червен премиер на БСП Жан Виденов може да се каже със сигурност, че той разори България. Този политически лаик превърна страната ни в гробище, а народа в духове по време на управлението си от 1995 до 1997 г. Народът бе гладен и затова пак излезе на площада. През 1996 цената на един български лев спрямо един щатски долар скача до 500 лв. За по-малко от два месеца цената на един щатски долар от 500 достигна до 3000 лв., фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., Средната заплата пада до 5 $. 3-то БСП правителство с премиер Сергей Дмитриевич 2005-2009 Ендемична корупция, конфликти на интереси, политически чадъри над мафията, липса на политическа воля за контрол над източването на европари... С такива характеристики ЕК определя България след приемането й 2007 в Общността. 4-то... неконтролируема смесица от последните две БСП правителства, доминирани от ДПС и под кронтрола на Цветан Василев- ПО-ПАГУБНО ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА!

Поздравявам те, всичко е ВЯРНО!

wenci

През посочените периоди активно се е включвало - саботаж на управлението на държавата съвместно с опозиционно и чуждо влияние / политическо и икономическо/. Затова народа го е чувствал по този начин ....като лош период. Който се хлъзва по елементарната логика "ТЕ са лошите" е обречен на грешка. Окраденото е окрадено, бития-бит и всички прее...и

как се е слуило ? руснаците са дали много жертви за да ни освободят от турско после още повече за да ни освободят от фашизма ... а сега работят заедно вече си мисля че сами са ни направили робства за да има от какво да ни освобождават, ама и тоя руски народ не е много умен бре май го водят и него за носа като нас

От интервюто на Станишев се разбра, че не само Герб са виновни за всичко, но и студентите:))

тя и червената шапчица щеше да е виновна ако не беше с червена шапчица :)

друга по-особена полза от студентските протести от 90-та година, освен тази, че Кошлука се уреди за Америка, т.е. за него постигането демократически ценности се изразиха точно в това...

Падна, правителството на Луканов.

За Ивайло Динев може да не е фатално удължаването на срока на сесията и изпитите, но за една моя позната е фатално, тъй като тя разчита на сезонната работа лятото, за да се издържа като студентка, а така ще изтърве работата, сезонът ще е започнал. Ивайлчо може и да има други доходи, но тя няма!...

тя само на едно лято ли разчита или и на всичките следващи

Демек, трай либе за китка.

А твоята поНата знаели, че ако не се, кога ще се свали таИ мафия в държавата. Поле и нейните деца, да е жива и здрава, ще учат като нея. Това ли иска тя? Защо не я попиташ? Тези политически червени изроди, трябва звинаги да бъдат заличени.

Точно Езоп, написал най-хубавите басни трябва да знае, че хората (и охлювите) не са еднакви!...Всеки си има отделна цел!

Ти съвсем ми обърка понятията. Че нали точно фашистите са известни с подпалваческите си подвизи. Или вие борите фашизма с друг фашизъм?

Вече няколко деня тайно и полека Нова Бойкова телевизия ни облъчва как протестиращите лумпени не са партийно подставени подлоги. Първо господарите, а после и Бойковия агент, бореца за правдини Дикофф чрез Бенатова ни убеждаваха колко са безпартийни и спонтанни така наречените протестъри.... Да вземем само брадатото лице на протеста главен герой в предаванията човека с наргилето, може би, а може и друго да са шмъркали.... Е погледни го тоя брадатия ...света вода ненапита, пак за Буда драпа да го върне.... за ПАРИ ли......за много ли.... не се знае!!!! Не ви ли се струва, че въпросният организатор на студентската окупация Ивайло Динев е на протеста в защита на Бойко Борисов в клипчето по-долу? www youtube com/watch?v=vwUf-z5swJ0 Слагай точки дето трябва А и пишете в Гугъл и за друг бисер: виктор лъчезаров димчев С потрес ще разберете как това мекере, измамник, "протестър", протеже на Цветанов е "студент - окупатор".

А за Цветозар Вълков- тъпанара на протеста/ дето бие тъпанчето бе/ какво ще кажете?

Кой боядиса паметника? Koй? Кой? Кой? Кой пали билбордове и портрети? Кой? Кой? Кой?

НЕ СИ ОРИГИНАЛЕН...ТУКА НИКОЙ НЕ СЕ КРИЙ...БОЯДИСВАТ СЕ ФАШИСТКИ ПАМЕТНИЦИ И СЕ ПАЛЯТ БИЛБОРДОВЕ НА ФАШИСТИ...И ПАК ЩЕ СЕ ПАЛЯТ...ПАЛЯТ ГИ ХОРА ИСКАЩИ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ФАШИЗЪМ

Тъпанар,видял си ти фашизъм!!!

като не се крият, защо боядисват нощем, бре куко?!

Обяснено е много добре,какво се случи през тия 24 години в статията"България жертвена пешка на шахматната дъска на великите"Сега и земята трябва да се продаде.Бог се съдържа в 4 неща, хляба-земята,водата,въздуха и светлината.Земята колкото е останала се канят да я продават на чужденци.Огромна част ,чрез подставени лица е изкупена от турци и евреи.Водата дадена на концесия-Софийска вода на френска компания,покрай изворите евреи са изкупили земите.Светлината-науката ,културата са съсипани.Заливат хората с чалги,порнографии,лъжи и с какво ли не.Въздуха и той не е чист.През 2006 год Калфин подписва договор за 4 американски бази,не са на Нато.Пръскат с аерозоли.Посегнаха и на небето.Чужди учени са установили че пръскат с барий,стронций,алуминий.Вещества увреждащи имунната система.Пчелите измират.Доста документални филми има ,като"Аерозолни престъпления"Какво се случва над нас"Много им е удобно на някои за всичко да обвиняват Русия.А хищниците са световните мошеници и корумпираните политици ,не мислещи за народа,за предателството си вземат огромни комисионни,което си е също кражба.

Защо правителтвото неотчита намаление на безработицата.Намери се нова ниша окопаця и протести срещу заплащане.

Давайте студенти, всички други явно са овце и предпочитат да опазват крехкия си комфорт на фона на лъжи и манипулации от комунистическата подлога и нелепата му компания. Да се забрани тази партия и да съберем пари за изселването им в КНДР или където там... Да се потърси пряка отговорност от всички лъжци, които се гаврят и са се гаврили с България, без значение на цвета - Бойко, Доган, Станишев, всички идват от едно уродливо котило БКП и това мирише от километри.

Pesh0

За лека нощ на станишев .... Разстрел и след разстрела червеи какво тук значи някаква си личност Нов път ще се издига тука друже нов път в тези канари . Мой колаж по вапцаров. Ако знаеше че станишев ще го представлява , едва ли щеше да пише така .

Той манипулира всичко.Негодник ,некъдърник и манипулатор.Три в едно

Много от сирийските бежанци които идват в България вероятно са заразени с ""Полиомиелит "". Заради тях ще се заразят и хората в България. Затова трябва да ги извозват незабавно към границата с Турция.

какви птудесни преподаватели - подлогите на костов ли ще ни казват........еиииииии мозук малко им даиде братя тия са наи големите капути *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на времето Костов не пуна бежанците от Косово на българска територия. сещай се...

100% istina!!

Разбирам, че и на Станишев са му отнели правото да има различно мнение от това на талибаните.

Сатанишев е пратен от путкин да разтури България и да я подели между Русия и Турция! Позор, вън на Сатаната!!!

браво! отлично прозрение. веднъж да видя написано в прав текст нещо което твърдя повече от 10 години. ако не беше на времето големият протест 96-97 за който голяма заслуга имат студентите тогава и ако не беше последвалото тогава правителство на ОДС начело с Иван Костов то в момента картата на България би изглеждала по различен начин ако изобщо беше останало нещо с това наименование. благодарение на обвързването ни с НАТО и ЕС в момента все още съществуваме като държава. това много обърка плановете на безродните продажници обслужващи интересите на любимата им Русия и на турските активисти. сценарият щеше да бъде нещо от сорта на Косово, турците се "вдигат", Турция е готова да се намеси, но матушка Русия отново като освободителка се явява стожер срещу подобна намеса. в следствие мирно се разрешава проблемът като част от страната отива под турско, а останалата "свободна" част е нещо като Осетия... плужекът Гоце на времето много активно се бореше в името на тази кауза. не случайно сатанизираха образа на Иван Костов на когото никога няма да могат да простят и който след време ще бъде вписан в историята като човекът имащ основна заслуга за продължаване съществуването на България. но типично за у нас след 44-та, човекът направил най много за страната си е и най мразен и оплюван. както е казал великият поет и българин - "...у нас свестните имат за луди..."

АБЕ НЯМА ЛИ ВЛАСТ,ПОЛИЦИЯ,ТИЯ КВИ СА,ТА КЛЕЦАТ НАРОДА,СЪЮЗА НА ЕВРОТО КЪДЕ Е ,КВО СТАВА ТУКА..

Страхуват ли те студентите???

"Вчера той заяви, че студентските окупации в миналото са довели до разпарчeтосването на селското стопанство и до приватизация на безценица. " е разбира се, че ще го заяви след като агентът водещ няма да му зададе въпросът в какво състояние се е намирало селското стопанство и цялата ни икономика в онзи момент... как умело и нагло си продължават с характерния им циничен популизъм. и пак визира Костов дето крал ама крал от фалирала и ушушкана от правителството на бСП Жан Виденов държава преди него. и толкова крал, че стабилизира България и я вкара в коловоза на ЕС. ама нейсе простотията българска доминира и тия приказки вървят. явно има много истина в древната притча за Моисей който нарочно водил около 40 години хората в пустинята за да може да се смени поколението и да се изчисти старият начин на мислене. та и при нас така. още поне 20 години ни трябват, но дали ще ни има тогава...

ХЕЙ ПРОДАЖНИ ДАСКАЛИ,НЕ УЧЕТЕ НАРОДА НА ПРАВО,БАЧКАЙТЕ В РЕАЛ СВЯТ,НЕ БЪДЕТЕ ХЕРМАФРОДИТИ КАТО ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕЖЕТА НАРЕЧЕНИ ,,СТУДЕНТИ'',ЗА ДА НЕ СТАНЕТЕ СКОРО СТУДЕНИ-ОЛИГОФРЕНИ

Повечето преподаватели са в "РЕАЛ СВЯТ". Знаят какво става по света, четат чужди издания, ходят на конференции и симпозиуму и т.н. Същото впрочем важи и за студентите. В тази картина, обаче, не се включват т.н. "управляващи", които даже и в Москав или Истанбул не ги канят.

КВО ЧЕТАТ ТИЯ БЕ,НАЛИ СА СЪЩИТЕ ОЛИГОГРЕНИ ОТ ПРЕДИ 1О ТИ,ЕЙ ,АКО СИ И ТИ ОТ ТЯХ СИ ГО .... БОКЛУК,МЪРША

Ходят по света, защото изкарват доходите си с "научен туризъм".

ДАСКАЛ-МЪРША НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА-ВЪН , НА ГУМА БОКЛУЦИ

СМРЪДТА се пише...ми , то не ме учудва ..те такива неграмотни подкрепят комунисти, турци, атакисти, мангали..

ОО ДОСТА ХЕРМАФОДИТИ ИМА МАЙ В БГ И В АКАДЕНИЧНИТЕ СРЕДИ,А МАЙ И СТУДЕНТИ -УЧЕНИЦИ,СТРАШНО Е

Ехее сетили се те, от Станишев по-манипулативен и гнусен тип не знам дали има, макар че и Местан на последък се справя доста добре.

Кой ина какво основание дава прво на шепа платени и мързеливи студенти да определят дневният ред на всички българи.Най добре е да се изолират тези талибани в софия и българите да си решават насъщните си проблеми.

Чудя се кой те е набедил за съдник? Кой и на какво основание? Твоят насъщен проблем не може да бъде решен, защото досега няма успешни операции за присаждане на мозък!

Червена смрад се лее.Смърт за ДС И БСП/бкп/ курви

Абе къде е Бисеров ?

Цацарков си го крие у дебелия червен гъз докато не замете следите.

Спермояди -станишев и брат му-доган.Те на значеха свинята.

Ами че цялото потекло на Станишев са все мушенници и манипулатори,чужди на българският народ във всяко отношение,болшевишки престъпници,нямащи нищо общо с българското съзнание!

това е вярно, но какво е мУшенНик?

Вижда се, че соросоидите яко са се настървили. Пардю е обещал нещо. Ще видим кое как е, но вече е ясно - готвят антибългарска цветна революция.

дали не можеш да кажеш и нещо смислено?

ей Чугуниц опресни си пропагандния репетоар, че ще ти се кара дружинната. тоя Пардю отдавна го няма в България... палячо безроден драскач за рубли...

Предлагам на протестиращите в София (защото не живея в София иначе бих го направил и сам) да направят един голям ЕДНОПОСОЧЕН самолетен билет за МОСКВА и да му го връчат на Станишев. Той и без това 2 пъти повече е бил руски от колкото български гражданин. Да си ходи от България, не само от властта!

СерГея е рядко противна комунистическа дзурла.Тоя, заедно с Бареков и Доган са в топ класацията на боклуците в БГ.

Оставката е задължителен изход от кризата!Спасение на БСП и това нещастно фалшиво правителство е само ОСТАВКАТА,иначе ги очаква грозна разправа и окупация на парламента!БСП и апапите им трябва да разберат ,че власта им е преключена и невъзможна!

Казано простичко - Станишев лъже! Та той кога не е лъгал? Този чужденец е много вреден за България. Заедно с другия чужденец трябва да бъдат отстранени от властта. За да не манипулират бедните хорица и наивниците.Третият, ще се стопи като ланския сняг. Браво, млади хора! "...Пътят е страшен, но славен..." Ботев е бил колкото вас. Възхищавам ви се!

Толкова зле никога до сега не сме били!!! ТРАГЕДИЯТА е тотална, защото нито ПРАВИТЕЛСТВОТО става за нещо, нищо ПРОТЕСТИРАЩИТЕ стават за нещо....................! Не помня такава криза!!! До сега винаги е имало АЛТЕРНАТИВА, сега НЯМА!!!!!

шефе, гъз голям си ти шефе ...ако трябва да цитирам "Улицата" ... протестиращите не могат да се обединят в един голям кюп защото всеки от тях си има мнение, и повечето не са водени от политическа партия за да дефинира точни реализации. Не е работа на протестиращите да го измислят. Работа е на политиците! Ако не можеш да го разбереш, значи не си стигнал умствения си номинал. Алтернатива преди и след прехода не е имало - имало е псевдо алтернативи. Положението винаги е било толкова зле - просто не си го разбирал. Сега е видно, защото количествените натрупвания с голяма вероятност водят до качествени изменения дори и в обикновените хора.

Били сме, били! Тридесет и пет години -роби (пролетарии). И още 25 години в прегръдката на некадърни, лъжливи и крадливи червени капиталисти! Какво знаеш ти, ШЕФЧЕ!

ПОРЕДНИЯ НЕАДЕКВАТЕН КОМЕНТАР НА СЕРГО КАТАРЗИСА.