При вето за бюджета Станишев слага знак на равенство между Плевнелиев и Дянков

Трябва да се сложи знак на равенство между Симеон Дянков и Росен Плевнелиев, ако бъде наложено вето върху актуализацията на бюджета, каза Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - При вето за бюджета Станишев слага знак на равенство между Плевнелиев и Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ КЛИКА НА ОЛИГАРСИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ.

Пешо много си тъп. Знаеш ли какво е бюджет . Ти от кои си дето нищо не оставиха в хазната. И пестанете с тези комунисти, защото и ББ и РП са същите комсомолщи и комунисти с какво са по-различни.

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА АРМАГЕДОН! ДАНЪКОПЛАТЦИ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИ!!!

Откакто в политиката влезоха отявлени гейове, нещата съвсем се забатачиха.

А бе ти си бил много ЕЛЕМЕНТАРЕН!

И още нещо: сигурни ли сте, че се е отказал от руското гражданство. И как на 30 години се е сетил, че е иска да е български гражданин?! По рождение е гражданин на Съветския съюз, а след разпадането му - на Русия (с имена на руски: Сергей Дмитриевич Станишев) до 1996 г.[3], когато придобива българско гражданство и се отказва от руското.

Квалификацията на въпросното лице, позволяваща му компетентно да се изказва за бюджет и финанси: Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.[4][5] През 1994 г. защитава дисертация за научна степен кандидат на науките (заменена с доктор в България) на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век.[6] През 1998 г. специализира политически науки в Московската школа за политически изследвания, а в периода 19992000 г. по международни отношения в Лондонското училище по икономика и политически науки, където защитава научно изследване на тема Съвременната външна политика на Русия. Между 19851987 и 19941995 г. работи като журналист на свободна практика. Той е автор на над 50 публикации на външнополитическа тематика в български и чуждестранни издания. Автор на Защото сме социалисти.[7]

И този човек е дошъл в България да ни управлява и разбира от финанси повече от най големият финансист.Неговата финансова компетентност се простира до джоба.Крадаха тези Бсп- ари и не се наситиха.Обаче не им пука.

Поздравления, г-н Президент!!!

"При вето за бюджета Станишев слага знак на равенство между Плевнелиев и Дянков." При липса на вето равенството е много по-ужасяващо: Плевнелиев = Безгръбначно Благодаря! Не искам президент безгръбначно!!!

Пленелев ли Плюналив ли, Денков ли, мене ми кажете сиа кой че ми плати пецията и тия де, перете за осумте дица, че требе леб да им зеем, че они су гладне.

Съсела мрази Дянков. Има защо-Дянков много точно го определи ,още преди години на "Съсел с очила". Разбирай:разлъзгано,безгръбначно с небългарски произход.

Правилно, Дянков и Плевнелиев са един отбор, когато става" дума" за пари и заеми. Те знаят как ще се връщат тези пари в криза, безработица и мизерия. Няма домакинство в РБ без заеми и кредити,а ти Станишев и Сие ще ни натоварваш и с твоя" КЕФ". Вземи един фиш за заплата на държавен служител и ще видиш, че с всички удръжки които ни взима държавата, вече поддържаме и по 2-ма пенсионери/ или безработни/. Е, хайде стига!

Другарю СерГЕЙ, моля ви обиждайте аудиторията с нелепите си заключения. Разкарайте се от парламента и НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ България.

БСП са пияни или по-точно улави!Какъв бюджет Станишев ,бе тъпанари?Та да не би ГЕЯ да е финансов министър,като не знае 2+2,колко е!Я си ходете с добро ,защото ви е бедна фантазията какво ви очаква.Мшшо -шамара ще се крие в гащите на Станишев!

Местан = Волен

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ.БЪЛГАРИЯ Е С ВАС.

кривичко му е май ...........сега със СУЛТАНА нема какво да делят.Дано да успее да удържи ПРЕЗИДЕНТА че много ЧАКАЛИ са срещу него .

Не въпроса тук да сме активни. Нека септември, да изритаме тази грозна смесица от партии, наречена правителство. После, който дойде на власт, да му мисли.

"Не въпроса" - да се чете "Не е въпроса". Извинявам се за грешката!

ти от трибуната на народното събрание напсува целият български народ на маика!!!! това е убида червен евреин. но твоята е жива все още! внимаваи!! тя ти каза да се махаш!

Хамстер спинишев е недоволен защото стрина Вагина не му пуска вече.

Взеха му кокала, как няма да вие чакала мръсен.

ЯААА, ТОЯ МУРДАР ЗНАЯЛ И ЗНАЦИТЕ. ДА НЕ СТАНЕ КАТО ТРЪНЧАНИНО ДЕТО СИ ЗАГУБИЛ ТЕСЛУ, И НЕ ГО БИЛО ЯД ЗА ТЕСЛУТУ, А ДА НЕ Я НАЙДЕ НЕКОЙ ГРАОВЕЦ, И ДА Я ЗАТОЧИ НАОПАКО!!

А в изказванията си СерГей,поставя равенство между себе си и приятелката си Вигенин!

че какъв е Дянков? На светлинни години се намира от съсела, който знае само едно: каква е униформата на съветския войник.....

И за балтоните знае,за балтонитеее...

г-н станишев, народът одавна сложи знак на равенство между вас и олигархията, между вас и задкулисието, между вас и историята. колкото по-късно го разберете толкова по-лошо за вас и ваща топяща се партиика.

Аз пък ти слагам знак със среден пръст в подходящо място, ако и да ти достави удоволствие.

Ако не вземе двата милиарда СерГей - какво ли са му приготвили руснаците и турците?!

Ако трябва да се сложи знак за равенство то може да се сложи така например: БКП=БСП=ДПС=ДС=ГЕРБ=Олигарси=монополи=мафия... и така почти 24 години. И трябва да се зададе въпроса дали наистина българите избират комунистическата мафия години наред или "този който брои бюлетините" както казва комунистическия диктатор Сталин?!

а на теб отдавна са ти сложили минус, защото трябва да ти обърнат пола, т.е. знака

слагай какъвто искаш знак. на теб доган и местан друго ти слагат!

По важно е, че Станишев няма раве на себе си по арогантност и наглост

Гласуваш за Станишев- получаваш Доган и засилено изучаване на турски език в Българските училища. Станишев е подчинен на Доган и изпълнява всички нареждания от конака заедно със своя другар еничаря Волен. Бат Сали е по-малко циганин и от двамата.

СерГей не е ли руснак? Макар че това навярно не му пречи да гледа към определени турски провинции или Виетнам?

Моля,използвайте фотошоп когато показвате това влечуго на снимката!

Докога тоя ще ми се вре в очите. Боклук червен.

Тоя що не си ходи в Украйна, там да дава акъл кое как да става. Да си го приберат като "много ценен кадър"?!

Комунистическата партия трябва да бъде забранена със закон. А от това недоносче Серго, ми писна до втръсване.

Серго може да ти е татко, така че по-уважително се "изкашляй" по темите, когато намесваш името му!

Не бъркай татко с шматко,че ставаш смешен,другарю...

"Серго"? да не си попръцквате заедно, докато си пиете шоколадовите шейкчета... Серго ? ахахахаха Голема личноС се води тоя "Серго", луд ли си или си тъп е въпросът?

Станишев да се научи, че Президентът на България е институция със съответните отговорности и задължения...., За радост, Плевнелиев е единственния отговорен политик в България и той няма нужда от "съвети" - тип "пропаганда" от загубилите доверието на Народа си 'народни' представители.... Вето ще има, и това е за доброто на децата ни, защото няма връщат още един милиард, .................. но не е добро за децата на Станишев явно...

До кога некомпетентните ,неморалните,зависимите и работещи против държавата ще дават оценки????!

Представяте ли си варианта какво ще правят комунягите ако им се изплъзне "лапането" от двата милиарда дето се канят да "усвоят"??? Какво ще направят Олигарсите и руснаците с другарите от "левата и модерна" партия БКП/БСП?! Мнооого интересен вариант, но спасителен за Българите и държавата!

John Doe

Станишев, ако си толкова сигурен в нуждите от актуализация, бюджета ще преживее едно вето. Направете социалните плащания от резерва, а като одобрите бюджета ще го възтановите. Вече ако искаш да отклониш парички за нещо друго ... там ще лежи на твоята съвест.

ГОЛЯМ ПРАЗ....

Станишев, пак реши че е бого-избран и има право да говори от божие име!!!-Нямали кой да го свали на земята и да му покаже че е само един паразитираш производител на ТОР.

Битката за властта е жестока - включени са PR агенции, медии, всякаква агентура. И от лявото, и от Герб. В тази битка се използват какви ли не средства, включително глупави сравнения, но пък за сметка на това - никой не се срамува да се излага от тях.

сърГЕЯ в качеството си на какъв се драчи с президента?!? Всъщност, на всички ни е ясна картинката, но този ако не беше супернагъл болшевик, можеше да дърпа конците малко по-дискретно! Да си разкара противната муцуна час по-скоро, никак не се трае вече!!!

Тоя палячо до кога ще продължава да ни лъже? ИЗБОРИ

Тези червени боклуци, за два месеца направиха едно нищо за хората. Въпреки ,че бабичките се хванаха на този соц. пакет,който имаше за цел да отвлече вниманието от най-важните действия,а това са назначенията на областни и други важни и възлови места във властта,откъдето ще потекат и ще се канализират тези средства от кредита /един милиярд/ Всичко се развива по план-сценарий и най-гадното ,че тези хора правят всичко пред очите на хората,които са вън и следят всяка тяхна стъпка без да имат никакво притеснение и без да чуват каво им искат протестиращите. Те работят, бързат да създадат благоприятната обстановка за харченето на тези средства. Аз по арогатни политици и управляващи в целият си съзнателен живот не съм вижадала. Подиграват се с всички хора . Те даже ни ненавиждат и го показват без вякакъв срам и задръжки.Какъв е този Станишев,че никой не може да го махне, като лидер на БСП и изобщо що за човек е това. извива ръце на собствените си членове. С какво ги държи всички + Орешарски. ... Какво ли питам..? Бивш агент на ДС.Какво добро може да се очаква от него. Като гледам .. тия ще сътворят голям хаос и после ще дадат оставка....Пак да му мислим ние.като всеки път до сега след тяхното управление. Има да чакаме по -високи заплати или по-висок стандарт.

Странен начин за "спор" по финансов въпрос. Ами ако някой каже, че ще сложи знак на равенство между Станишев и Гьобелс, защото използва подобни методи на пропаганда?!

Г-н Станишев Вие е сте вреден за цялата държава. Ако сдадате властта ,държавата ще се успокои и всичко ще си дойде на място. Действате психически зле на цялата нация- със злобата,внушенията и манипулациите,които си позволавате от позицията на властта. Гледам ви вчера как ,като говорите очите ви се хилят ехидно,с какво право поставяте ситуацията за актуалризацията на бюджета по този начин. Вие пряко изнудвате и извивате ръцете на президента. Противопостяавяте нацията на бедни ,инвалиди и т.н. Това не е отговорно говорене на политик. Как заплашвате президента,че хората ще ходят да търсят парите си при него. Не се очудвам на начина ви на говорен ви е си служите с много лъжи и и демонстирате лицемерие, арогантност ,граничещо с умопомрачение. Отвратителен сте не само като ви слушам,но и като ви гледам. Бюджет се защитава с аргументи , а не със заплахи. Така поставени нещата от Вас ..не бих искала да бъда на мястото на президента. Вие г-н Станишев разделяте нацията. Това хората няма да ви простят.Това е безотговорно и аморално,което правите. Хората го разбират...бъдете сигурен.На всички е ясно за какво ще изхарчите тези средства. Всеки случай няма да са за хората и благоденствието на нацията.