БСП чака списък на ”българските предатели”, подкрепили СЕТА

БСП иска списъка на българските евродепутати, подкрепили СЕТА. Лидерът на ПЕС Сергей Станишев гласувал "за" търговското споразумение, но погрешка.

Обратно в новината

Коментари - БСП чака списък на ”българските предатели”, подкрепили СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие изгонихте кадърните българи от БГ за да си поставите некадърните роднини на командирски постове. Сега ще си сърбате попарата - след падането на визите жив българин няма да остане да ви слугува повече. Сега ви хвана шубето че ще останат само мангали, да сте мислили когато издевателствахте над народа. Кво изведнъж почнахте да се правите на родолюбци.

Хуйнелия Нинова тогава защо си прати синчето в Бъркли,САЩ , а не във Владивосток или Красноярск.

Предатели са тези, които гласуваха против СЕТА. С какво Русия е за предпочитане? Може би с най-ниския стандарт на живот в Европа, с алкохолизма, престъпността и т.н. Колкото до ГМО продуктите, който иска ги внася, който не иска, не иска. Тъпи червени муцуни търсят под вола теле.

ма много ясно. Супер яко е да гласуваш за нещо което се е договаряло на тъмно и което ще засегне 500 млн души. Като е толкова яка СЕТА, защо не бе публикувана година преди да я гласуват така, че хората да се запознаят колко е яка? колко от дупетатите са си направили труда да прочетат и осмислят това за което гласуват? Със сигурност един малък процент и сигурно те са от тези които са гласували срещу СЕТА.

Нинова нарече тези които са гласували за СЕТА национални предатели. Единствената партия, която заради идеологията си на социалистически интернационализъм изложи здравето и живота на собствения си народ е БСП=БКП. Чернобил все едно не е бил. И тази същата ще ми говори за национални предатели. Що народ измря - не можело да се оцени влиянието на Чернобил върху заболяванията в България. Бре бре! За невидяни ГМО-та и хормони може, за Чернобил не може. И народа забравя, не помни - да си ги носи на гърба.

ЩЕЛИ ДА НАПЪЛНЯТ БЪЛГАРИЯ С ГЕМЕОТА !!! ОТ ВСЯКО НЕЩО ВАДЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ, САМО И САМО ДА ПРЕЦАКАТ ЧИЧЕ !!! А ТЕХНИТЕ ДЕЦА ГНЬЕТЪТ ЛИ ГНЕТЪТ ГЕМЕОТА В АМЕРИКА !!! ТАЗЕ ОГРОМНОГЪЗЕСТА МАДАМ ЛЪЖА, ЯВНО ЗА ДДА Е ТОЛКОВА ТЛЪСТА СЕ ХРАНИ САМО С ЛЪЖИ !!!!

Крадците и лъжците викат дръжте крадеца...ами гласувалите са Станишев, Пирински...същите които гласуваха в Европарламента интегрирането на чужденците в България. А сега даже от БСП издигнаха и дъщерята на Пирински за депутат. Нали разбирате отпред Елена Йончева, Тома Томов, Иво Христов...т.е. те са сиренцето в капана, а отзад Г.Гергов, Р.Овч, К.Нинова и децата на номенклатурата. Хайде стига госпожо "ЛЪЖА".

единственото позитивно нещо е, че СЕТА е между ЕС и Канада. Като се разпадне ЕС, ще се разпадне и това споразумение, което е толкова ХУБАВО, че хората нямат достъп до него и договаря се на тъмно Най-важното е, че визите за Канада отпадат. Тези 0.001% могат сега спокойно да ходят на почивка в Канада. Честито!

ахаха ... стотици гласували "За" и от БСП 5 против :)))

без значение червен, син, зелен, като иде в европарламента толкова много му се плаща, че няма как да не вдигне двете ръце и двата крака за СЕТА.

Аз вече имам кандидатура за 1 в списъка с националните предатели. Това е клеоухият фатмак, дето до вчера караше самолет. Лицето Лайньо Радев се управлява от руско-съветското посолство. След вчерашната си среща с посланника на Русия вследствие на оказания му натиск започна да подкрепя руската позиция в разрез с позицията на НАТО и ЕС. С изявленията си в полза на Русия той вреди на България много повече от всякакви там СЕТА- МЕТА. Апропо, точно България е една о страните които имат само полза от СЕТА

Десните талибани са непресъхващ източник на забавление. Години наред се напъваха да остана пълноправен член на тази секта, чиито членове се мразят помежду си почти колкото мразят всички останали.

Каква точно полза за държавата България , че не разбрах ? Например , че частни канадски компании могат да осъдят държавата България, когато се променят началните условия на договорите по външни обстоятелства и стоката или услугата им не се търсят и печалбата им намалява ?!?

На г-жа Лъжа синът и какво яде в САЩ? Да не му праща русенско варено от България?

Тази луда женица да спре да цвили, защото за всички е ясно, че цели да защити крупните български производители, които тъпчат и нашето месо с всякакви лайна. Аз си купувам месо и яйца лично от малки производители и как точно СЕТА ще ме спре да продължа да го правя? СЕТА удря милионерите, не обикновените хора.

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

На първо място в спикъка- Сергей Станишев, на второ БСП-то, Радев

мазоли.

Аз пък чакам списък на всички комунистически убийци, изтребили българската интелигенция по заповед на СССР.....

Мислих Корнелия Нинова за тъпа, но явно съм я подценявал. Тая кака много си повярва...

Болшевишкият дух взема връх в държавата ни. Отново се върви към мъст и разправа с врага. Червените боклуци не са мръднали на йота от болшевишкия си патос.

Нинова не повдига въпроси за КТБ, как е източена, къде са парите. Не я засягат свръхкорумпираните и пробити финансово проекти Белене и ЮП в които са ВЕЧЕ са изтекли милиарди без всякаква полза предимно в червени фирми. Та тя очевидно се готви да възражда тези проекти, трасирайки нов фалит на България и нови огромни дългове. Но не. Тя се заинтересувала от СЕТА. Ами, ако толкова се страхува, ЗАЩО синът и е в САЩ? Може би там няма никаква опастност да яде ГМО продукти от Канада или родно американско производство?

Някой то писалите тук чел ли е това споразумение СЕТА? Ако е - кажете от къде да го дръпна! Ако не е - по добре да си трае! :)

Има едно железно правило - КОМУНИСТ НИКОГА НЕ КАЗВА ИСТИНАТА! Вари го, печи го, червонот говедо си е червено говедо и си живее в неговия измислен паралелен свят, който няма почти нищо обшо с действителността и живота на хората. С две думи - когато комунист, оопс социалист де, или български капиталист ти каже добро утро гледай дали слънцето не залязва. По повод на търговското споразумение КУРнелия избълва толкова много глупости и лъжи, че наистина се утвърждава като сериозен конкурент на Бай Хуй.

Ами СерГея е първият в списъка на КУРнелия:) А че и той, и тя както и всички комунисти са грешка, и то голяма на природата, това е всеизвестна истина, постулат и природен закон!

обоявам макдоналд , била , кауфланд , ям чисти храни , дишам чист въздух , слушам чалга , имам малка заплата , обвичам америка и техните ценности , геи паради , порно .... абе ... българче отвсякъде ... боже ! прости на глупаците и ги излекуваи , даи им разум ! срам ме е братлета че сме толкова продажни и ялки ...

поне мъничко и родния си език, защото с този правопис трябва да повтаряш първи клас.

сета е вредно за европа и за българия, това е начин за проникване на американски фирми, регистрирани фективно в канада, нещо като нож в гърба

Правописът ти е под всякаква критика. Запиши се в ефЕктивно в първи клас на някое училище. Пише се - Европа, САЩ, Канада, СЕТА, фИктивно... Американските фирми, които са искали отдавна са проникнали в Европа (Опел, Форд, Сити банк и т.н. ). Европейски и японски фирми има в САЩ, колкото искаш. Там се произвежда БМВ, Мерцедес, Ауди, Митсубиши и т.н.

има нещто гнило-защо българските производители не произвеждат по евтино за населението на наи бедната страна в европа и със наи ниски доходи!тези искат монопол за техните стоки и да контролират цените в ущърб на бедният българин!като не могат да произвеждат и да не са в крак със конкуренцията да фалират!дори румънците произвеждат по евтини стоки за румънското население!

Защо субсидийте в Германия, Франция, Холандия и др. са 3-5 пъти по високи от тези в България? Защото ако са еднакви те ще трябва да фалират, а така те определят за какво,кого и колко ще бъдат евросубсидите. И след като фалираха нашето селско стопанство се настаниха на нашия пазар без конкуренция и ние сега храним техните селяни, а нашите живеят на социални помощи които пак ние плащаме.Затова България е най бедна в Европа. Гнилоча ни е наложен от Запада това е.

Прави са от БСП за СЕТА, но и те, всичките, начело с гласувалия "за" техен вожд са предатели на българския народ. Лошото е, че повечето не го осъзнават.

В България никой не е запознат със СЕТА, обаче това не пречи всички да пишат по въпроса и да спекулират, както и да приказват пълни лъжи и манипулации. Ами като са тъгнали да питат от БСП, кой пита народа за Приватизацията, за влизане в разни организации и съюзи? И пак добре, че България е в ЕС, българите да имат възможност свободно да пътуват и да работят, както и да задължават правителствата да приемат полезни закони, иначе щеше да е още по-лошо положението.

Че в този списък трябва да влязнат всички лидери на БКП-БСП... Доведоха България до няколко катастрофи...

Ако нашите производители произвеждат по-евтини стоки от канадските, последните няма да се купуват. Очевидно канадските стоки ще са по-евтини от нашите и тук е заровено кучето! Нашите хитреци да се научат да произвеждат и продават по-евтино и тогава да плачат, че ще се разорят... А иначи, казвам го като специалист, канадското хранително законодателство е многократно по-стриктно от нашето! Там например отдавна на храните се изписва съдържанието на транс-мазнини и други вредни вещества с предупреждение за опасността от тях. У нас се предлагат и в училищата... Не пишете глупости, за които нямате автентична и професионална информация...

предателят, предателя, мн. предатели, м. Човек, който предава някого или нещо (в 7 знач.); издайник, изменник. Другарко Корнелия, вие сте започнали да крадете България още с Иван Костов, когато приватизирахте двете български външнотърговските дружества Техноимпекс и гиганта Техноимпортекспорт. Когато уволняват директорите Нинова и Грета Дончева обявяват Господа, комунистите трябва вече да се разчистят. Тогава още 28-годишната Нинова е член на СДС и протеже на Иван Костов. После се е прибоядисала и се навря в БСП, и е била зам. министър на Румен Овчаров по време на тройната коалиция. Сега наблюдаваме завръщането на Симеон, Герджиков премиер и т.н. Така, че другарко Нинова ти нямаш право да говориш за ПРЕДАТЕЛСТВО.

Към списъка да будат включени и предателите от Лет София Т-2, които са сложили отвън огромен червен надпис" турция еърлайнс" по-голям от Надписа КЕНЕДИ на межд летище в КУИНС и О'ХЕРА олд орчард Чикаго.Надписът се вижда от височина 5100метра и може да си помисли човек че каца на лет Хамал Ататюрк в Стамбул. От кое министерство са изпълзяли предателите? А за стадион Георги Аспарухов е приготвено име ГЕРЕН БАХЧЪ и се чака удобен момент да се сложи на стадиона.

``Искаме поименно списъка на българските предатели`` Баси, тая вече съвсем почна да звучи като от народния съд. И като ти ги дадат тея списъци, кво ше направиш бе кокошко?! Вие за последните 30 години, заедно със всички дето се пребоядисаха съсипахте цялата държава бе....вече има хиляди деца извън БГ, които са 2ро поколение имигранти и които сричат на български бе, хората тук са бедни, безработни, отчаяни и в пълна безтегловност, тая тръгнала да иска списъци...стига бе Господи, 30 години унижение и още 45 преди това не стигна ли бе?!

А КАКВО БЯХТЕ ОБЪРКАЛИ КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ГОВОРЕХТЕ СРЕЩУ ЕМИГРАНТИТЕ , А В ЕС ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ?

Гледам-по повод СЕТА 688 коментара.От тези 688 КОЛКО души са чели поне раздела за България? По коментарите си личи, че не повече от 3-4! И се чудя-ЗАЩО? Как така толкова важен за страната договор не породи у вас желание да го погледнете, да видите за какво става въпрос, а не да се оставяте да ви манипулират червени, сини, многознайници и тем подобни. Вярно, договорът е на английски, но има достатъчно преводачи онлайн-чуквате ги и се справяте. Не бих си позволила да коментирам толкова важен документ, БЕЗ ДА СЪМ ГО ЧЕЛА.Е, добре, аз съм адвокат,но договорът е на разположение на всеки, който има желание да види какво ни чака... Необразованият, както и неинформираният, е лесно манипулируем./вж.референдума/ /На български може да намерите ТТИП-пълен аналог на СЕТА, но със САЩ/ основните текстове от който са публикувани в Монд Дипломатик/ Чуквате в гугъл ТТИП -Монд Дипломатик и четете-8 страници е/

е да си информиран. Не е хубаво да си адвокат на Позитано и една тъпа побесняла пираня.

не понася интелигентния-стара максима. Не се притеснявай, няма да имаш врагове по тази причина.

сериозно се замислете - щом на такова важно гласуване серГей се е обръкал, какво прави човек без стабилен ум в европарламента? Ша ти и боклуците червени!

селска трътка си е въобразила, че е умна. И добра. Нещастно врачанско селско говедо, да се скриеш в тоалетната си на двора в родното село е най-добре.

БСП никога не са се интересували от интересите на България. тях ги интересуват интересите на Русия. И поради тази формална причина те подкрепяъ тези, които подкрепя и Русия. Що с еотнася до бъларския интерес, ние категорично само ще спечелим. Ние сме с много нисък стандарт, така че колкото и да са ниски цените в Канада. много трудно ще станат по-ниски от българските. А ако станат по-ниски от немските и френските - още по-добре, тук в хипермаркетите нещата ще поевтинеят. От друга страна Канада е един добър пазар за наши качествени стоки - вина, сирена и др. Екзотика, която канадците ще опитат с удоволствие. И последно, но не на последно място. Отпадането на визите за България и Румъния. И не толкова самото отпадане, колкото легитимацията че ставаме равноправна европейска държава. И още нещо - практиката показва че отпадането на визите за Канада може да стане първи етап от отпадането на визите за САЩ.

не си чел споразумението е разбираемо какви ги говориш.Ако обаче си го чел, не си разбрал нищо или не си в състояние да разбираш. СЕТА ще закопае България! Виж го има го в нета, не говори празни приказки.

Корни май си играе с огъня, щото списъка е на членове на БСП, воглаве с Параванов, същите дето ни набутаха зорлен в НАТО и ЕС, против мнението на българския народ! Тая май няма да изкара дълго, ако се прави на Фиделка Кастровица, а призовава за вечна дружба с "великата" Империалистическа Русия! Не това бяха комунистическите идеи, да се гушкаме и дружим с най-върлите, кръвожадни и безпощадни към трудовия пролетариат Империалисти!

ей Соросче, Корнелийка си има трески, и не само трести за дялане, но сега говори за плазмодиите либерали, соросчета и подобни ...... Виж си ГРЕДАТА в твоето око е казано в една мнооого стара книжка!!!

Путиняк, нали щяхте да спирате парите на Сорос? Нещастни слабаци и загубеняци сте, Сорос удвои парите, именно заради вашите тъпотии! Давайте така още, та да ги учетвори! Мухахаха!

Чел-недочел, разбрал-недоразбрал!Корни си е чиста соросоидка, повтаря същите мантри като тъпака Сорос! Явно е гепира един по-дебел, сочен грант!

Тази кукумицинка Курнелия пак се опитва да лъже избирателя си. С нашите гласове и без тях СЕТА щеше да го има. Лъжат простолюдието, че това споразумение не е в интерес на България, лъжат за разни ГМО-та. Ясно, че споразумение между ЕС и Канада не е в интерес на Путин и Москва. Ето за това е този шум сега от Нинова и БСП!!

А бе, важното е да стане Министър Пръццедател, а СЕТА, МЕТА и народа кучета ги яли!

И какво излиза соросче? не те интересува сети, мети, важното е да го духа БСП???? кажи му соросче и не го обиждай повече!

не само да го духа! От света и всички земни кълбета да се издуха! Твари безполезни и вредни сте вие.

Квиченето ти не може да отвлече вниманието ни, че ГРОБ-арите за пореден път доказаха, че са чужди мекерета и предатели. Само миж с какво се хвалят - визите отпадали. Може би с това искат и останалата част от народа ни да се изсели от нашите земи? А за негативите - нито дума. Позор за предателите!

СЕТА не е в интерес на Путин. И сега поради това, децата ни да се тъпчат с ГМО, да си отравяме земята и водата с фракинг, да си затриваме суверенитета. Ами не се рентира да си тровим децата и земята САМО за да дразним Путин. И пак ще кажа-ПРОЧЕТЕТЕ ДОГОВОРА! Ще се хванете за главата и няма да говорите празни приказки....

Относно ГМО-тата: Най ГМО компаниите в следствие на глобализацията Монсанто и Бунге отдавна са на българска територия. Ама отдавна. Продукти на Монсанто може да си купиш от ВСЕКИ агро магазин. Бунге дори си купиха Калиакра за по-сигурно. И да, любимото ви олио се прави от Бунге!!! Относно месото - извинете ме, но говорим за телешко месо, каквото в България НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА. Нашите телета (крави) са млекодайни породи. Ако искаш телешко за стек - купуваш си вносно месо (най-често английско, белгийско, американско, аржентинско), което по нищо не се различава от канадското. Крехък и вкусен стек от българско телешко НЕ СТАВА!!! И ако имахме ефффтино, крехко и вкусно българско телешко, то аз и семейството ми никога нямаше да ядем свинското (което пък е 50% внос от Германия и 40% внос от друг страни на ЕС)

ПРОИЗВОДСТВОТО НА КАРИАКРА Е ИЗНЕСЕНО ОТДАВНА В РУМЪНИЯ !!!

Корнелий

Дори и така да е. Купуваме си го от Румъния (ЕС) пак на Бунге без вносни мита. И това не е най-важното. Купуваме качествено телешко от чужбина, щото тук няма! И в Русия няма!

брезовско шосе в пловдив има магазин за семена само внос от уса-то...какви да са освен гмо.те други нямат.така,че гмо-то си е на пазара.познат производител на домати внася семена сорт розов домат от уса-то...

със сета и без сета все в г з а

Има една истина, потвърдена във времето: Щом комунистите са против нещо, то е хубаво. Тези, дето са главували ЗА СЕТА са хора, които мислят за България и ЕС. Да не говорим, че сегашните производители в БГ се надпреварват да произвеждат все по-некачествени стоки. Да не почвам с тривиалните кремвирши и другите боклуци. То не беше палмово масло, простотии. Искам да купувам канадски стоки. Омръзна ми от "родни" производители, които на всичкото отгоре взимат повече от добри пари от евро-субсидии и продължават да мрънкат. Айде баста. Липсва ни Лустрацията...

Има нещо , ама в главата ти НЕМА НИЩО !!!!!!

Глупак, слушай какво ти казват по-умните. Човекът си е много прав!!

За комунистическите руски гъзолизци всичко американско, канадско, европейско е отровно, вредно, страшно и опасно, а всичко руско, даже и лайната е желано, прекрасно и нужно, сериозно психическо заболяване непознато в други страни по света.

Смешко, защо най-скъпите храни в магазините се водят ЕКО и който има финансова възможно ги купува???? Ако беше толкоз убаво, оти средната класа и милионерите на хапват ГМО-та????

Кой верва на геЙОВЕ-евРЕИ ?!

Защо си мислите че в момента не се тъпчете с ГМО родно производство пшеница,царевица и др. Ами пилетата ,прасетата кравите които пак са родно производство не се ли хранят с фуражи предимно с ГМО продукти,както и им се бият всевъзможни инжекции за по- бързо качване на килограми.И всичко това е още от годините на т.нар.соц. само дето тогава се наричаха иновации в селското стопанство за увеличаване на добива от декар и се разработваха в опитните станции към ТКЗС,както и във ветеринарните институти и лаборатории!!!

valentor

Аз искам да се храня с ОПАСНО канадско ГМО месо! А по възможност да имам тук и всичките други благинки от СЕТА и ТТИП . Всеки ще има възможността да избира, а не да внушават че гроздето е кисело

като е подписал СЕТА, се е съгласил България да промени текстове в Конституцията ни, както и в още 12 закона,които биха попречили на печалбите на корпорациите. Задължили сме се да променим текста в конституцията, който забранява продажбата на селскостопанска земя на чужди граждани и юридически лица.ЗАЩО? За да улесним фракинга, естествено.Съгласили сме се да си отровим водата в Добруджа, почвата, флората и фауната. Германия подписа СЕТА, но с предпазни клаузи-за определени водоизточници, сложи си и възможнастта да прекратява договора при определени услоия. /Там постъпиха много далновидно-допитаха се до Конституционния съд, който реши,че могат да подписват, но с тези клаузи/.Борисов го подписа БЕЗРЕЗЕРВНО! А този договор е безсрочен, ЗАВИНАГИ!

valentor

Уаау , кви страшни СУГЕСТОРНИ страшилки : улесним фракинга + да си отровим водата в Добруджа, почвата, флората и фауната + А този договор е безсрочен, ЗАВИНАГИ!

Добре че не чета само българските иоти, които дрънкат за заличаване на дребния бизнес и ГМО. Като ти паднат митата ще ти е много по добре да внасяш евтини части и стока за твоята продукция, което или ще ти увеличи печалбата или ще ти позволи да намалиш цената, което от своя страна ще ти увеличи шансовете... На всичкото отгоре има забрана за копиране на традиционни имена за продукти, което защитава локалния бизнес... И незнам как видиш ли канадците могат да подбият цените на българския производител, като при тях стандарта е пъти по голям, а колкото до големите корпорации те винаги работят дали със сета дали без сета могат да си го позволят защото са ГОЕМИ и БОГАТИ... Колкото до ГМО-то да ще има ГМО продукти, но те са задължително обозначени като такива, ако имат съдържание над 0,9% ГМО в даден продукт и хората които не ги харесват ще ги избягват...

и други сайтове освен българските, вземи ПРОЧЕТИ САМАТА СЕТА/ или поне раздела за България/. И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ! Тези голословни глупости, дето си ги написал, НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИСТИНАТА!