Коментари - Станишев даде заявка пак да е лидер на БСП | dnes.dir.bg
назад

Станишев даде заявка пак да е лидер на БСП

Ние сме морални победители на тези избори. Ако нямаше фалшификации, ГЕРБ нямаше да спечелят категорично Пловдив, Велико Търново и Смолян. Тям тяхната изборна победа е фалшива. Смятам, че там трябва да се иска касиране.

Обратно в новината

Коментари - Станишев даде заявка пак да е лидер на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами аз,Серго ти казвам,че изборите във Враца бяха купени от вас.На балотажа най-много гласове за вашият кандидат на БСП под формата на независим бяха в секциите с циганора.

Мамин сладък той..Как си е накиприл джуките..Как да не му дадеш поста а..???

Станишев си е перфектен лидер на БСП, Първанов - също. Проблема е, че всички партии са "партии на целия народ". Истинската демокрация има нужда и от комунисти, социалисти, социал- демократи ,социал-либерали, либерали, консерватори ... да виждате нещо подобно? Всички са "3 в 1" и никаква позиция, освен русофили-русофоби по риторика.

Няма по-хубава новина - ако мижитурката пак бъде начело на БСП, няма опасност да спечелят каквото и да е!

Станишев я няма харизмата да бъде лидер, по-добре е да напусне достойно, отколкото да бъде свален насила някой ден. На БСП й трябва лидер, много по-млад, енергичен, с аура.

станишев , предполагам че се сещаш че лично ти даде крила на мутрата борисов да вземе власта. предполагам че знаеш че гласовете коиъто получи бсп не са за теб и бсп а против герб. просто ти казвам да не забравяш истината. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Призовавам всички честни членове на БСП, да напуснат или да замразят членството си в тази партия, ако в нея остане лидер този некадърник Станишев.

Нека да продължава да е лидер на БСП тоя хамстер. И нека все така БСП да губи избори и избиратели и да се налага да си пазарува гласове за да е 2-ра или 3-та сила в парламента. Пък нека и да продължават да си мислят че са морални победители в каквото и да било. Жалки нещастници!

баба ми на това му викаше "Гьон сурат" а сега питай Меди Догани кво означава другарю СерГей. То пак добре че пооткраднахте малко пари да да ви викам Гейове, иначе си бяхте чисти педерасти!

Тоя "морален победител" с напористия си предизборен тъпизъм толкова сериозно помогна на ГЕРБ да победи, че неговите съразбойници би трябвало да го изхвърлят отвсякъде... Пожелавам на БСП да си го преизбере за лидер - гаранция за светлото бъдеще на България!

100% съм съгласен! Сега си имаме премиер-дилетант и неподходящ президент... Ама какво да правиш- някои хора просто не могат да видят реалността от високите си постове. Ако не беше БСП и ДПС сега просто нямаше да има Герб

Уважаеми другарю Станишев. С риск да обидя себе си, че Ви обръщам внимание, искам да попитам: Вие как спечелихте първите демократични избори за ВНС - честно и почтенно ли, като само милион и половина бяха на митинга на Орлов мост!?

Станишев е удобен на Статуквото, ще се борят да остане начело на БСП. Той им е удобен, беззъба опозиция е.Тази партия няма нищо общо с лявото. И така ще бъде , докато там са Румен Петков, Кадиев, Станишев и ко. Разкарай се от БСП!

Ами става човека за управление. Я си припомнете как уверено караше трамвая, в оня знаменит клип, в който Ламбо "хвана последния трамвай"! Защото не можа да се хване за дръжките на президентските избори. А Сергей продължава да води трамвая!

Сергей умилено си спомня: - Ееех, какви времена бяха преди да дойде Бойко ! Задружни, братски времена - братя Маргини, братя Галеви, батко и братко ! Нали така бе Догане?

Ясно, кукловодите са решили да ликвидират и БСП, след като го държат още за лидер. Истинската партия беше БКП. През 89-та троцкистския преврат сложи край на държавния капитализъм в източния блок. Удържа само Китай и сега му духат кондензиите.

другаю Истната, пардон лъжата, пардон, ъ-ъ другарю Сталин...

Прав е и още кака НРБ беше тръгнала по пътя на държавния капитализъм,ама това не се нравеше на реформаторите рушители от СССР и хоп всичко се разтури...в междупрочем не само България беше тръгнала от соц.блока по този път....

Ами заради това няма да има и нормална опозиция, като не щат да мръднат от местенцата си

На България е нужна истинска европейска социалистическа партия - без Станишевци и пребоядисани комунисти.Сегашната БСП е най-голямата беда за България.

Дали е възможно света да продължи да се върти и без социалистически партии?(ролинг айс) Навремето ми се е струвало абсурдно след падането на социализма, тази партия да не се забрани със закон!... От друга страна е по- добре да я има, за да са наясно хората кой- кой е, макар че много от тях се пребоядисаха!

а бившата БСП беше най-доброто възможно, което може да се случи на България ? Така ли ? От ей така мислещи сме на този хал - ужас просто

УЖАСЪТ е пълен, за съжаление, защото БСП продължава да бъде за някои единствената партия, която да им осигури привилегии, връзки и шуробаджанащина!!! :( Същото се отнася и за СДС и ДПС, макар че повечето от привържениците им напразно се надяват тези партии да им осигурят "благоденствие", тъй като едно е да се обещават постове и т.н., а съвсем друго е тези обещания да се изпълнят! Ще си останат "излъганите камилчета", но така им се пада, като не мислят за страната си, а само за собствената си изгода!!!

САМО серГЕЙ.ПО ТОЗИ НАЧИН КОСТОФ ЗАТРИ СДС. СЕГА И ГЕЯ ЩЕ ЛИКВИДИРА БСП.ЗАТОВА НЯМА НИЩО ПО ДОБРО ГЕЙЧО ДА БЪДЕ НАЧЕЛО НА КОМУНЯГИТЕ.

От гледна точка на противниците на прогреса е добре той да остане лидер за да продължи да бъде слаба и нереформирана партията им, но от гледна точка на развитието на държавата това е неприемливо,защото слаби партии- слаба държава и силна престъпна и криминална част!

станишев я си отиваи , че нешо не мога от теб да дишам.......по способни хора от теб доидат......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нашия политически живот има нужда от силна лява партия, независимо в управлението или в опозиция. Тя в никакъв случай не е БСП, а още по-малко пък Станишев да е лидер. Не може лява, социалистическа партия да разчита на цигански купени гласове или необразовани турски гласове. Ами тя само с техните гласове влиза в управлението или се приближава до победилите. Това означава, че нейният автентичен електорат се топи и затова е виновен Висшия партиен съвет. Той обаче, е съставен от олигарси, мислещи само за своите бизнес интереси, които да осъществяват чрез властта. Станишев не може да им се опъне, но пък им е много удобен. Първанов, ако се върне, и той е обграден от олигарси. Въобще това е социалистическа партия, която няма никаква прилика с френската, немската, италианската или която и да е друга социалистическа партия. А и с комунистическите партии няма нищо общо. Ще видим докъде ще я добутат, електората им намалява по биологични причини, младите червени тениски с образа на Чегевара нещо хич ги няма вече .....

О, моля те! Това, че образът на Чегевара е обичан от модните дизайнери, не означава, че, носещите го на шапки, тениски и т.н. са социалисти!!! Това, пък, откъде го измисли?!!! Вече съвсем полудяхте- да политизирате модата е прекалено!!!

На събора на Бузлуджа гледахме младите социалисти нахлузили последните модни тенденции, даже и шапки-чегеварки беха нахлупили! Само автомати нямаха.

Понеже Станишев се кълне в това, че БСП му е най-мила, следва да се отегли от поста си. Би могъл да помага на партията си в други качества. Трябва да си самовлюблен глупак, за да твърдиш, че си успял на тези избори да възвърнеш доверието на хората. Не! Не си успял, аз гласувах за БСП на втори тур - просто защото не понасям агресивната простотия на ГЕРБ, но не и защото смятам, че БСП и лично Станишев са направили нещо през двете години в опозиция. Не мисля, че и Първанов трябва да се връща на лидерския пост в БСП. "Благодарим ви! Идете си и двамата!!!" БСП има нужда от нова ЛИЧНОСТ на лидерския пост!!! Между другото, ако Станишев беше повече мълчал на тези избори, ако беше оставил и той, и Ст.Данаилов, Калфин да говори, БСП щеше да спечели вота на много повече хора - от младите и в средна възраст.

Този човек не знае какво говори. Дали действително е мръднал. Той вече не се контролира. Натрапват му се разни неща. Той е срам за всяка партия. Ако в БСП го търпят повече значи, че самата партия е вече е деградирала. Жалко за такава партия. С такова кръчмарско истерично говорене не може да получи доверие, което отдавна е загубил. БСП може да спечели доверието с нови и нормални хора. В условията на криза е са нужни не кресльовци, подстрекатели и пуполисти, а реално мислещи морални хора.

Станишката как ли се целува с Доган? Дали си затваря очите женствено ... и се повдига на пръсти? А след това, ... не ми се мисли... Истински лидер.

Хи,хи,хи.БСП станишковци срещу БСП първановци.ДПС лапнишарановци.НДСВ изчезващи,АТАКА полудели,РЗС разядени,ДСБ де се,де не се,СДС какво ли беше това.ПАСМИНА по български.

За ГЕРБ си забравил да пишеш,че те са "цветът" от всички партийки.Хи,хи.Пасмина по български...

ТРЪТЛЕСТИЯ РОКЕР пак не е в час...

Номер 1 си глупако

Никакъв Станишев,никакъв Доган,аз съм най-великият от всички.

Ши видити вии кон боб яде ли.

Изказвам най-искрени благодарности на Другаря Станишев, защото: След големия провал на Парламентарните избори през 2009 година ТОЙ НЕ СЕ ОТТЕГЛИ от кормилото на Партията и по този начин не и позволи, поне от кумова срама, за пред хората, да се "реформира". Така "Столетницата" излезе още по-мухлясала и отчайващо безидейна на Изборите през 2011 г. - опитвайки се да ни накара да преглътнем безличния Калфин, покрай "Бате Ламбо" - студена супа, леееко претоплена. А после хленчи, че "изборите не били честни" - ами нали вие, през време на вашия мандат въведохте практиката с купуването на гласове? И нали вие си ги пазарувахте , вкл. и сега? Е не можахте да докарате от Анадола 100000 "гласуващи за байрама" ам това си беше тарикатлък, който ви го отрязаха. Били "моралните победители" - дрън - дрън!

"А после хленчи, че "изборите не били честни" - ами нали вие, през време на вашия... още мандат въведохте практиката с купуването на гласове? И нали вие си ги пазарувахте , вкл. и сега?"- Станишев- мишокът е класически случай на "КРАДЕЦА ВИКА:" ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"...И най- интересното е, че, докато го вика, си въобразява, че някой му вярва!:))) Комунистче- кво да го правиш?! :))))

Спорът е безкраен.Като яйцето и кокошката.Лошото е,че за всяка победила сила,все БСП и е алтернатива.Уж се пишат силна партия,пък в последно време все губят изборите.И все победители излизат,и все народа им е виновен или победителя.Защото БСП е безгрешна-как така партийния другар ще греши...Той винаги е прав.БСП+ДПС+НДСВ(изчезнали)=Тройна простотия,която вкарва до шия в л..на.ДПС,ръка до ръка с БСП-палачи и овце.Ама май овцете са БСпарите.

Заради теб, се отказах от БСП ! Нямаш нужните качества да бъдеш на този пост! Ти си без морал!

Че то комунист и морал хич не се връзват.

Комунист и морал? Нахалство, безочие, тапигьозлък!

Не може ли този нещастник да разбере какво стана с последните избори. За него това е успех - какъе успех - това той си мисли. Да се маха да семмаха и да се гледа семейството - мисля че от татко и жена му има достатъчно мъни. Махай се мишок тъп

БСП ИМА СТРАХОТЕН ПОТЕНЦИАЛ, НО СТАНИШЕВ ЩЕ УНИЩОЖИ ТАЯ ПАРТИЯ! ТОЙ ПРОСТО НЕ СТАВА...

от твоите уста в Божиите уши Амин!

Искрено желая този плък да бъде избран за шеф да БСП, за да спомогне тази мафиотска, роднинска, терористична партия да изчезне от политическия живот в България и да се роди нова соц. партия без роднините на бившите комунисти

Така и трябва стане!

Точно след две години ,далновидната кадрова политика на Станишев и компания по места НАМЕРИ ТОПЛО И ДОБРЕ ПЛАТЕНО МЕСТЕНЦЕ НА НАШИТЕ НЕКАДЪРНИ КАДРИ, - ще ги изпрати в забвение ..нима те не плащаха за да спечелят , та плюят останалите

Станишев е безкрайно по-интелигентен отБойко!

Аз принципно съм дясноориентирана, но споделям мнението ти. На мен Станишев ми е симпатичен и го намирам за доста умен.

Мани го тоя ХАМСТЕР. И поведението му и държанието му са ,като на плъх в капан!

МНОГО МНОГО умен с първи работен стаж като премивр. Онзи поне е бил пожарникар. Много обичам лайна които за първи работен ден са премиери, и пищата докторати за униформите не българската армия а за съветската. На всичко отгорв му подариха и жена трудна. Ало това е идеакът за мъж- да си жива и здрава

нв става въпрос кои е по умен , акой е по ориентиран и практичен, Умните са в науката,,а на този "УМНИК" не мога да преценя какъв му е научния принос ине знам какво е завъпшил в СССР

станишев и троината коалиция не управляваха много добре, но прощаваите, ама като опозиция станишев не е зле. предишните партии в опозиция не ги биваше. триабва няикои да е в опозиция на герб, щото те схвсем ще се самозабравят.

Смешко хахахахахаха. Нямам друг коментар

Смешник си ти! Този, когото наричаш смешник е далеч, ама далеч, над Батмана!

А бе къде са защитниците на Партията. Чета форума - 2ма или трима само. Преди изборите се плюнчеха, хулеха и заклеймяваха както те си знаят от време оно и бяха много активни. Какво стана - не ви платиха или чакате нова директива. Ще перефразирам една поговорка - "преди изборите аслани - след тях наср..и.

Парите свършиха. Преди изборите имаше пари за да се плюе ударно за да се спечелят. Сега няма пари и спряха.

Как къде са? Разбира се на борсата!

Махай се бе Станишев. Дай поне малък шанс на БСП да спечели следващите избори. С теб няма никакъв шанс.

Дай му да дава, да дава и да се раздава ли, раздава-а..

Ако бяха спечелили комунистите, изборите щяха да бъдат честни. Сега когато загубиха изборите са "фалшифицирани". Незнам защо си мислят, че хората много ги "обичат".

Ако пак не си подаде оставката Станишев ,аз чрез медиите се отказвам от БСП ! Как смее така да ни отблъсква все по-вече и по-вече с тези хули! Че той обижда много мои приятели ,които не гласуваха за БСП,но са много свестни! Той ще ми се нарича демократ! Ужас! Ако е такава демокрацията /от която няма и представа/,която иска да защитава ,то той ни лъже! Ако БСП не го изхвърлят ще отвратят и малкото останали млади в партията!

"Един ден партията може да остане без членове ама без кандидати за лидери - НИКОГА"

В нормалните държави защо ли си подават оставки при загуба на избори и други издънки? На такива смешни лидерчета като Станишев и Доган само такъв ГОЛЯМ шамар ги оправя(оправи ги де).Сега ревът,видите ли имало купуване на гласове-твърде удобен начин за клевети над победителите.Пак ще кажа:Смените си лидерите другарки и другари,че добро не ви чака.