Коментари - Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно | Днес.dir.bg

Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно

Председателят на БСП Сергей Станишев не се съмнява, че управляващите ще се опитат да саботират референдума за АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно | Днес.dir.bg

Коментари

И аз видях какво може Станишев: по два пъти на година ни се вдигаха заплатите,а на родителите ни пенсиите.Имаше работа,икономиката работеше.Стандарта на живот беше задоволителен. А сега след толкова обещания на наглия Бойко какво се случва...................

Станишев е по-малко отровната змия от Борисов ! :)

Единствения политик,който заслужава уважение към днешна дата е Станишев.Няма и един факт,който да показва противното. Неграмотната и нагла мутра Бойко Борисов не можа да му спретне компромат,а и няма какво да намери нередно в действията му,като сезира прокуратурата за липсващи поверителни документи.Ама и тоя номер не мина. Станишев е политика на бъдещето и времето ще го докаже,колкото и платени драскачи да има по форумите.

А ти Retired какво разбираш от ядрена енергетика пазари и перспективи,а не переспективи.Или какво разбира министър Добрев от енергетика чието образование така и не се разбра какво е или какво разбира г-жа Армутлиева,която се е дипломирала като бакалавър в Нов български университет, специалност "Екология и опазване на околната среда", а от 2011 г. е магистър по същата специалност от Минно-геоложкия университет и е председател на борда на директорите на АЕЦ Козлодуй.Или какво разбираш ти от фотоволтаични и ветрени паркове и как това правителство подписа предварителните договори,които можеше да разтрогне,в окончателни и то в последните два месеца от крайният срок за по евтина енергия от тях.Друг е въпроса колко от тях са в експлоатация и как ДНСК е издала акт 16 за тях, след като не са присъединени към мрежата.Аман от разбирачи и профани.

Тази гнусна червена муцуна ми става все по-симпатична, защото е малко по-малко вредна за страната от другата гнусна червена мутра от милиционерско потекло.

АМА НАЛИ ЕДНИТЕ СА ЧЕРВЕНИ,А ДРУГИТЕ СИНИ!

и взривено е било на наш гръб. И вашият ток от акционерната АЕЦ пак ще опре до нашия гръб. По-добре си сложи нови очила и прочети оригинала на анализа на HSBC , защото да не ви преведа аз някои основни заключения в млежата.

Ако някой ви почука и ви поиска пари за АЕЦ Белене, обадете се на спешния телефон на психиатрията.

На тебе със сигурност са ти почукали!

червен активист със списък за Белене, му посочете сметката от HSBC, а именно...... link

Абе момиче, ти ли ще платиш този референдум, ти ли ще платиш 20 милиарда лева ли са още по-лошо ако са евро. Излишни работи говори този СерГЕИ. Защо не го построи когато повече от 20 години все комунисти бяха на власт. Не съм от ГЕРБ, но съм съгласен с много неща които говори ББ. Защо сега е хукнал да събира подписи, като преди три години трябваше само един подпис - неговия. Но сега е заочнал предизборна кампания.

Най- добрият агитатор за ББ е Станишев. Много пъти ББ ме ядосва със своите решения. Но колкото пъти видя Станишев, толкова пъти прощавам всичко на ББ.

Предлагам при референдума всеки гласувал да декларира с подписа си колко пари ще даде от себе си за АЕЦ-а. Ако се съберат 20 милиарда - да се строи. Но НАП да подгони подписалите се за парите, а не да плащат и тези които не са били съгласни. Комунягите да не правят далавери с чужди пари.

Гледам, че Батко и братко са станали много активни по форумите. Вие не сте ли в затвора, бе крадци ниедни?

Станчо ... 24 милярда лева прави около прогнозната цена в евро 10-11 милярда евро, но ти явно си взел паричките и си ги похарчил от комисионната и сега си готов на всичко май май. Стига лъгахте хората с тези комунистически похвати.

Каква ли комисионна са обещали на мишока?!?! Или вече е взел и похарчил парите и сега си спасява кожата ?!?!?!

Като че ли не са достатъчни дивотийте на правителството, ами и опозицията не спира да ни мъчи с безумията си! Още в началото БСП обявиха, че единствената им цел е да свалят правителството. Което, добро или лошо, беше избрано. През последните 3 години депутатите им в НС се занимават изключително само с подривна дейност, саботажи, компромати - все действия, изказвания и подстрекателства против държавата, заслужаващи вниманието на ДАНС. Но макар и държавна, тази агенция е формирование на Станишев, което има задачата да го пази. Какви са тези груби внушения за позвънявания и почуквания сега?! И децата разбраха, че ГЕРБ се занимават изключително със събиране (и харчене) на пари и никой не обръща внимание на бесепарските и депесарските идеи, политици и мафиоти. Много лош политически спектакъл, слаба игра!

Да Ви попитам, Станишко не Ви ли напомня на онзи принц отприказка за стълбатана Х. Смирненски? 46 годишен, 4 г. трудов стаж като министър председател. Та думата ми е, оправети си посоките, кое лево кое десно ,кой беден и кой милионер?А за краденето, Онзи вижда,......!

Яяяя, герберасткото БКП днес много активно станало!!! За първи път може да има за нещо референдум в България, а те вече са понапишкали от страх!

Може ли да се твърди, че е корумпиран някой, ако СЕ ОТКАЗВА от проект, можещ да му донесе комисионни, не по-малки от 1млрд. на година, в продължение на 10-ина години? На всичкото отгоре, ако реализира проекта и открадне от народа си тези 10 млрд., ще бъде със сигурност избран за втори мандат, защото 70% от народа одобрява БелеНЕ! Това е задача с понижена трудност! Ако някой на нея не може да отговори, марш при 70-те % лумпени, които ГОЦЭ и Станишко искат да използват, за да реализират ДАЛАВЕРАТА БелеНЕ!!!

КОМУНОИДИТЕ искат да има откъде да КРАДАТ, ако дойдат на власт! Защото БелеНЕ е КАСИЧКА ЗА КРАДЦИ! Специалната касичка на БСП-то. Там те НИКОЙ ДРУГ не допуснаха. Дори НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ на прехода, Доган. А дали народът ще позволи да се върнат във властта ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ БСП и ДПС??? Дали сме толкова тъпи? Ще видим, според БСП сме не само тъпи, а направо малоумни!!!А според Доган, сме перманентно пияни, като него, може би...

А комунистът бойко б. какво иска?

Много може да се напише и за слабостите на Борисов. За неговото тщеславие и нарцисизъм За изключителната му непоследователност и нерешителност. Произтичащи от недостатъчната му компетентност по много, от изключителна важност, проблеми. За склонността му да се огъва... На тоя фон са смехотворни обвиненията за някаква диктатура. Тъкмо напротив! Ако нещо наистина е нужно, а го нямаме, това е просветен диктатор! Който да поставя граници и да налага ограничения и санкции! Но, колкото, толкова! На фона на КРАДЦИТЕ и ако не сме максималисти, Бойко Борисов е достатъчен! Дано да спечели втори мандат, защото една реставрация на КРАДЦИТЕ, България, в тая главозамайваща световна и, особено европейска криза, няма да оцелее. С ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ начело, сега включващи партизаните на Кунева!

Този нагъл тип и неговата свита не мога вече да ги понасям. Абе, аланкоолу: КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ , що си не погледнеш съдрания чувал на гърба, изтръскан и опоскан от вас и вашата партия и докарал народа до немотия и да плаща такива сметки за ток,които му натресохте точно вие, ами продължаваш нагло да се правиш на "светица". Забрави ли ,че Европа те нарече "крадец" по време на твоето управление и не даде и лев за да ги приберете вие и вашата клика. За какъв референдум ми говориш : кои са тия суперспециалисти,разбиращи от атомна енергетика - баба Гинка ли, мангасарите ли? Това е въпрос от жизнено значение за хората и някой трябва да плаща за вашите глупости.Аман от нагли и ненаяли се комунисти. Костов добре ви натири в миша дупка, ама пак изпълзяхте...

Референдум трябва да има . Хората трябва да си кажат думата....Обичаме ,или не обичаме Станишев......

ДАНС не трябва да чукат по вратите, а трябва да определят 1 % от хората в тази подписка, и БСП да плати държавните разходи и да се попитат тези хора в подписката за Белене, дали наистина са се разписвали или просто някой корумпиран данъчен е откраднал техни данни и така са направили подписка.

И тези трикове на БСП няма да им помогнат и кога ще поискат с Референдум прошка от хората за тормоза над повреме на тоталитаризма

БATKO

В момента в правителството има повече фамилии на ЦК на БКП отколкото в БСП, така че ГЕРБ да се извини за това че е избивал невинни българи по времето на комунизма.

Ох, Станишко, бЕгай да сменяш памперсите на момата, пък и не е лошо и за момче да поработиш, вместо да плашиш хората с ДАНС. Опротивяхте на всички с тези просташки манипулации.

БATKO

Мери, като не искаш демокрация бегай си у Куба или Северна Корея. Ние искаме спорните въпроси да се решават демократично, с гласа на народа.

Батко ли си, братко ли си - не знам, ама демокрация, такава каквато ТИ я разбираш не ми трябва. Демокрация няма нищо общо с манипулация на баби и ромско население за подпис за референдум. Демокрация няма нищо общо и с демагогия и плашене на същите заблудени лица, че някой си щял да ги преследва. Нелепото изказване на Станишко демонстрира безсилието му.

Станишев ти си истински мишок - дребен, вреден, квичащ, хленчещ, хлипащ, гаден и мързелив.

Аз пък искам да се проведе референдум дали от правителството да се раздаде по едно Порше-Каен на всеки в България.

Не е истина докъде може да стигне наглостта на това дребно човече с пилешки мозък... Свалиха "конструктивната" опозиционна политика до нивото на махленски препирни и вече не знам още колко може да изпаднат този малоумник Станишев и тези, които стоят зад него. Да се чудиш кой за какво се бори... Онези от ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но освен мършата има нещо налице, което мене лично ме устройва - боли ме кой краде и кой не (като че ли има някой, който да не е крал от всичките там "телевизионни звезди"), интересува ме в крайна сметка какво стига до мен като гражданин - дали не ми е по-добре да карам по трилентово околовръстно, да има алеи за колоездачи и т.н. Не че съм пристрастен към някого, но просто виждам какво се случва наоколо. Просто всеки, който има глава на раменете си и очи, може да се огледа, за да види за какво става въпрос. Пък нека после някой да ме убеждава, че всъщност живея по-зле... Да бе, да...

А ми защо не вземат да си я построят с лични/крадени /пари бесепарите и ще си имат червена атомна централа-ПОЗИТАНО

Г-жо / Г-не "Т" ти си или ТЪПАК, или платен защитник на крадците от ГЕРБ. Къде видя "трилентово" околовръстно? "Магистралите" които се правят /не строят/ са с две ленти за движение и не са магистрали по европейските стандарти!!! Жалко, че в БГ има такива като теб - дребни и подли душици!

Ти си тъпчо. Магистралите са си точно с три ленти - две за движение и една аварийна.

Не вярвам на който и да е политик.Самия съм ел.инженер и зная нещо за баланса на държавата за ел.Каквото и да се построи се искат комисионни.Доган-цанков камък,БСП-то Белене,СДС-Мариците,НДСВ-то възобновяемите ел.паркове. Дори и най-нахалните ел,специалисти от ДКР са на опашката за комисионни.Някой знае ли как се пуска в експлоатация ел.техн.централа.Колко е целия масраф за всякакви помияри от политиюеската ни среда?Аз зная.134 документа за всевъзмовни администр.услуги,такси,прошения и ,,Аз съм за Белене ,но при ясни условия.Колко ще струва целия масраф?

БATKO

Отговарям: АЕЦ Белене ще струва 6 милиарда евро по сегашни цени. Тока от него винаги ще е два пъти по-евтин от средната цена за страната. Това е което е важно за бългагите. Иначе строитеството се плаща инвеститора и никой няма да взема от бюджета или да иска от хората пари.

Ти ли си избраният лъжец от Позитано? АЕЦ Белене преди 3 години струваше 6,3 млрд. по тогавашни цени, без да е ясно изобщо за какво става върос. Отделно Руснаците спрягаха 8 млрд. По сегашни цени 9 млрд. Като не са отчетени новите застраховки на блоковете. Производствената цена може да е 2 пъти по евтина, но тя е само част от цената. За пример производствената цена от фотоволтаици е под 1 ст. на кВтч., но не това формира цената на изхода. Освен това НЯМА ИНВЕСТИТОР. Единствения е държавата и парите няма откъде да дойдат освен от Бюджета. Предполагам че ще пуснеш другата лъжа, че руснаците щели да финансират. Щели ама срещу 11% лихва и държавна гаранция. То верно е пълно с малоумници, ама посмали манго - поспри с лъжите.

Гербавите панически ги е страх дори и от вече покойния Димитър Благоев!

Ох каква гнида е тоя само. Подчинените на баща му са чукали на вратите на хората така.

БATKO

Твоя вожд - клоуна ББ е чукал така по вратите на хората по комунистическо, а след това като рекетьор пак е чукал и чупил глави.

Луд умора няма

Батмане , Батманеее ако не си ти да ни "закриляш" няма кой ...

Ама чакай бе, Серж! ... То мигар бате Бобчо (и сье апапи) не са ваши?! За дансиращите -- я по-добре и да не отпочваме! ... Всъщност -- що не се отбиеш в Клубът на Дървосекачите я ?! Много нещища има да се Изясняват.

Станишев,ти що не я построи тая Белене,когато беше на власт,а ми се правиш на отворко и събираш подписи!Вие един паметник на връх Бузулджа не може да си оправите и още малко ще се срути,Белене ще строите!На гол задник,чифте пищови е вашето ейййй!

:-) Много добре казано

Колко глупав трябва да е човек за да не може да разбере,че е просто една кукла на конци.

Може пък добре да му плащат кукловодите, та затова да се прави на тъп.

Тук не става въпрос за БСП, ГЕРБ, ГОРД, СДС, ДСБ, НДСВ, ДПС, Атака и т.н. и т.н., считам, референдум трябва да има, и ако народа избере да имаме втора АЕЦ, за всички политически стриктури били те на власт или в опозиция да стой въпроса не дали да има, а как най-ефективно да се оправлява Новата АЕЦ, старата АЕЦ и като цяло енергийната система на страната.

граждани и гражданки, не мога да Ви разбера защо се бъркате в неща които не са от вашата компетенция? Това си е едно чисто бизнес начинание и тука играят правилата на икономиката а не референдум! Бизнеса казва дали е изгодно начинанието или не!

БATKO

Да, но ... бизнеса каза че начинанието е изгодно. Но марионетното правителство взема решения против бизнеса. Нека ББ да остави бизнеса да си води проекта и да не пречи, това е което се иска в референдума.

Какво разбираш под избор направен от народа??? Дали 1% от тези, които се водят български граждани имат елементарна представа от ядрена енергетика, икономически баланс, сигурност на ядрен обект и т.н., та същите тези уж български граждани, които дори са неграмотни, да определят съдбата ни, и съдбата на децата и внуците ни??? Знаеш ли, че АЕЦ"Беляне" не само е ужасно скъп и неизгоден, не само обслужва руските имперски интереси както и тези на енергияната мафия, но същевременно е опасен, тъй като Беляне е сеизмична зона и същевременно е трудна за отбрана срещу терористични нападения. Знаеш ли, че АЕЦ"Козлодуй" се пази от зенитна артилерия? Знаеш ли колко ще струва преносната мрежа, подстанциите, пътищата и т.н. инфраструктора? Обикновенно тези "допълнителни"неща струват колкото самата ядрена централа.

Marin Velchev

Ако е толкова неизгодно, защо не питаш Турция, защо строи същата АЕЦ? Или те са по-глупави от умниците(американски подлоги), като теб?

БATKO

Тези хора и от политика нямат представа, но гласуват на говорителя по всички телевизии Боко, нали. Да не би ако някой реши да строи завод за автомобили у нас, всички българи трябва да разбираме от автомобилостроене?

Станишев, това е 2012-та, не 1945-та, когато Партията ти избиваше наред интелектуалци, учени, военни, дребни собственици и възобще всички, които биха били против червените терористи.. плашиш електората си със собствените си номера, безобразник такъв..

Борисов, това е 2012-та, когато Партията ти унижава наред интелектуалци, учени, военни, дребни собственици и възобще всички, които биха били против герберастите .. плашиш електората си със собствените си номера, безобразник такъв..

Строителството не било бюджетен въпрос,няма и инвеститор,е кой тогава ще го плаща.Оставаме единствено ние чрез сметките за ток.Да,но нали ни залъгват,че токът от Белене ще бъде най-евтин,как ще стане това.

БATKO

Според доклада на HSBC токът от АЕЦ Белене ще е два пъти по-евтин от средната цена за страната през целия срок на експлоатация. Т.е. половината от произведеното ще е чиста печалба. С другата половина ще се покриват разходите за инвестиции, заеми, разходи за гориво, експлоатация, фонд извеждане от експлоатация и т.н. Т.е. хем тока ще е два пъти по-евтин, хем всички разходи ще се плащат с него.

НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ , НО НЕ БИВА ДА СЕ ВРЪЩА БСП.....

БATKO

И магаре да дойде по добре от тия некадърници. Тия за да откраднат нещо унищожават всичко.

Коментари - Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно | Днес.dir.bg

Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно

Председателят на БСП Сергей Станишев не се съмнява, че управляващите ще се опитат да саботират референдума за АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ако след подписа за ”Белене” ви почукат от ДАНС, спокойно | Днес.dir.bg

Коментари

И аз видях какво може Станишев: по два пъти на година ни се вдигаха заплатите,а на родителите ни пенсиите.Имаше работа,икономиката работеше.Стандарта на живот беше задоволителен. А сега след толкова обещания на наглия Бойко какво се случва...................

Станишев е по-малко отровната змия от Борисов ! :)

Единствения политик,който заслужава уважение към днешна дата е Станишев.Няма и един факт,който да показва противното. Неграмотната и нагла мутра Бойко Борисов не можа да му спретне компромат,а и няма какво да намери нередно в действията му,като сезира прокуратурата за липсващи поверителни документи.Ама и тоя номер не мина. Станишев е политика на бъдещето и времето ще го докаже,колкото и платени драскачи да има по форумите.

А ти Retired какво разбираш от ядрена енергетика пазари и перспективи,а не переспективи.Или какво разбира министър Добрев от енергетика чието образование така и не се разбра какво е или какво разбира г-жа Армутлиева,която се е дипломирала като бакалавър в Нов български университет, специалност "Екология и опазване на околната среда", а от 2011 г. е магистър по същата специалност от Минно-геоложкия университет и е председател на борда на директорите на АЕЦ Козлодуй.Или какво разбираш ти от фотоволтаични и ветрени паркове и как това правителство подписа предварителните договори,които можеше да разтрогне,в окончателни и то в последните два месеца от крайният срок за по евтина енергия от тях.Друг е въпроса колко от тях са в експлоатация и как ДНСК е издала акт 16 за тях, след като не са присъединени към мрежата.Аман от разбирачи и профани.

Тази гнусна червена муцуна ми става все по-симпатична, защото е малко по-малко вредна за страната от другата гнусна червена мутра от милиционерско потекло.

АМА НАЛИ ЕДНИТЕ СА ЧЕРВЕНИ,А ДРУГИТЕ СИНИ!

и взривено е било на наш гръб. И вашият ток от акционерната АЕЦ пак ще опре до нашия гръб. По-добре си сложи нови очила и прочети оригинала на анализа на HSBC , защото да не ви преведа аз някои основни заключения в млежата.

Ако някой ви почука и ви поиска пари за АЕЦ Белене, обадете се на спешния телефон на психиатрията.

На тебе със сигурност са ти почукали!

червен активист със списък за Белене, му посочете сметката от HSBC, а именно...... link

Абе момиче, ти ли ще платиш този референдум, ти ли ще платиш 20 милиарда лева ли са още по-лошо ако са евро. Излишни работи говори този СерГЕИ. Защо не го построи когато повече от 20 години все комунисти бяха на власт. Не съм от ГЕРБ, но съм съгласен с много неща които говори ББ. Защо сега е хукнал да събира подписи, като преди три години трябваше само един подпис - неговия. Но сега е заочнал предизборна кампания.

Най- добрият агитатор за ББ е Станишев. Много пъти ББ ме ядосва със своите решения. Но колкото пъти видя Станишев, толкова пъти прощавам всичко на ББ.

Предлагам при референдума всеки гласувал да декларира с подписа си колко пари ще даде от себе си за АЕЦ-а. Ако се съберат 20 милиарда - да се строи. Но НАП да подгони подписалите се за парите, а не да плащат и тези които не са били съгласни. Комунягите да не правят далавери с чужди пари.

Гледам, че Батко и братко са станали много активни по форумите. Вие не сте ли в затвора, бе крадци ниедни?

Станчо ... 24 милярда лева прави около прогнозната цена в евро 10-11 милярда евро, но ти явно си взел паричките и си ги похарчил от комисионната и сега си готов на всичко май май. Стига лъгахте хората с тези комунистически похвати.

Каква ли комисионна са обещали на мишока?!?! Или вече е взел и похарчил парите и сега си спасява кожата ?!?!?!

Като че ли не са достатъчни дивотийте на правителството, ами и опозицията не спира да ни мъчи с безумията си! Още в началото БСП обявиха, че единствената им цел е да свалят правителството. Което, добро или лошо, беше избрано. През последните 3 години депутатите им в НС се занимават изключително само с подривна дейност, саботажи, компромати - все действия, изказвания и подстрекателства против държавата, заслужаващи вниманието на ДАНС. Но макар и държавна, тази агенция е формирование на Станишев, което има задачата да го пази. Какви са тези груби внушения за позвънявания и почуквания сега?! И децата разбраха, че ГЕРБ се занимават изключително със събиране (и харчене) на пари и никой не обръща внимание на бесепарските и депесарските идеи, политици и мафиоти. Много лош политически спектакъл, слаба игра!

Да Ви попитам, Станишко не Ви ли напомня на онзи принц отприказка за стълбатана Х. Смирненски? 46 годишен, 4 г. трудов стаж като министър председател. Та думата ми е, оправети си посоките, кое лево кое десно ,кой беден и кой милионер?А за краденето, Онзи вижда,......!

Яяяя, герберасткото БКП днес много активно станало!!! За първи път може да има за нещо референдум в България, а те вече са понапишкали от страх!

Може ли да се твърди, че е корумпиран някой, ако СЕ ОТКАЗВА от проект, можещ да му донесе комисионни, не по-малки от 1млрд. на година, в продължение на 10-ина години? На всичкото отгоре, ако реализира проекта и открадне от народа си тези 10 млрд., ще бъде със сигурност избран за втори мандат, защото 70% от народа одобрява БелеНЕ! Това е задача с понижена трудност! Ако някой на нея не може да отговори, марш при 70-те % лумпени, които ГОЦЭ и Станишко искат да използват, за да реализират ДАЛАВЕРАТА БелеНЕ!!!

КОМУНОИДИТЕ искат да има откъде да КРАДАТ, ако дойдат на власт! Защото БелеНЕ е КАСИЧКА ЗА КРАДЦИ! Специалната касичка на БСП-то. Там те НИКОЙ ДРУГ не допуснаха. Дори НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ на прехода, Доган. А дали народът ще позволи да се върнат във властта ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ БСП и ДПС??? Дали сме толкова тъпи? Ще видим, според БСП сме не само тъпи, а направо малоумни!!!А според Доган, сме перманентно пияни, като него, може би...

А комунистът бойко б. какво иска?

Много може да се напише и за слабостите на Борисов. За неговото тщеславие и нарцисизъм За изключителната му непоследователност и нерешителност. Произтичащи от недостатъчната му компетентност по много, от изключителна важност, проблеми. За склонността му да се огъва... На тоя фон са смехотворни обвиненията за някаква диктатура. Тъкмо напротив! Ако нещо наистина е нужно, а го нямаме, това е просветен диктатор! Който да поставя граници и да налага ограничения и санкции! Но, колкото, толкова! На фона на КРАДЦИТЕ и ако не сме максималисти, Бойко Борисов е достатъчен! Дано да спечели втори мандат, защото една реставрация на КРАДЦИТЕ, България, в тая главозамайваща световна и, особено европейска криза, няма да оцелее. С ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ начело, сега включващи партизаните на Кунева!

Този нагъл тип и неговата свита не мога вече да ги понасям. Абе, аланкоолу: КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ , що си не погледнеш съдрания чувал на гърба, изтръскан и опоскан от вас и вашата партия и докарал народа до немотия и да плаща такива сметки за ток,които му натресохте точно вие, ами продължаваш нагло да се правиш на "светица". Забрави ли ,че Европа те нарече "крадец" по време на твоето управление и не даде и лев за да ги приберете вие и вашата клика. За какъв референдум ми говориш : кои са тия суперспециалисти,разбиращи от атомна енергетика - баба Гинка ли, мангасарите ли? Това е въпрос от жизнено значение за хората и някой трябва да плаща за вашите глупости.Аман от нагли и ненаяли се комунисти. Костов добре ви натири в миша дупка, ама пак изпълзяхте...

Референдум трябва да има . Хората трябва да си кажат думата....Обичаме ,или не обичаме Станишев......

ДАНС не трябва да чукат по вратите, а трябва да определят 1 % от хората в тази подписка, и БСП да плати държавните разходи и да се попитат тези хора в подписката за Белене, дали наистина са се разписвали или просто някой корумпиран данъчен е откраднал техни данни и така са направили подписка.

И тези трикове на БСП няма да им помогнат и кога ще поискат с Референдум прошка от хората за тормоза над повреме на тоталитаризма

БATKO

В момента в правителството има повече фамилии на ЦК на БКП отколкото в БСП, така че ГЕРБ да се извини за това че е избивал невинни българи по времето на комунизма.

Ох, Станишко, бЕгай да сменяш памперсите на момата, пък и не е лошо и за момче да поработиш, вместо да плашиш хората с ДАНС. Опротивяхте на всички с тези просташки манипулации.

БATKO

Мери, като не искаш демокрация бегай си у Куба или Северна Корея. Ние искаме спорните въпроси да се решават демократично, с гласа на народа.

Батко ли си, братко ли си - не знам, ама демокрация, такава каквато ТИ я разбираш не ми трябва. Демокрация няма нищо общо с манипулация на баби и ромско население за подпис за референдум. Демокрация няма нищо общо и с демагогия и плашене на същите заблудени лица, че някой си щял да ги преследва. Нелепото изказване на Станишко демонстрира безсилието му.

Станишев ти си истински мишок - дребен, вреден, квичащ, хленчещ, хлипащ, гаден и мързелив.

Аз пък искам да се проведе референдум дали от правителството да се раздаде по едно Порше-Каен на всеки в България.

Не е истина докъде може да стигне наглостта на това дребно човече с пилешки мозък... Свалиха "конструктивната" опозиционна политика до нивото на махленски препирни и вече не знам още колко може да изпаднат този малоумник Станишев и тези, които стоят зад него. Да се чудиш кой за какво се бори... Онези от ГЕРБ може да не са цвете за мирисане, но освен мършата има нещо налице, което мене лично ме устройва - боли ме кой краде и кой не (като че ли има някой, който да не е крал от всичките там "телевизионни звезди"), интересува ме в крайна сметка какво стига до мен като гражданин - дали не ми е по-добре да карам по трилентово околовръстно, да има алеи за колоездачи и т.н. Не че съм пристрастен към някого, но просто виждам какво се случва наоколо. Просто всеки, който има глава на раменете си и очи, може да се огледа, за да види за какво става въпрос. Пък нека после някой да ме убеждава, че всъщност живея по-зле... Да бе, да...

А ми защо не вземат да си я построят с лични/крадени /пари бесепарите и ще си имат червена атомна централа-ПОЗИТАНО

Г-жо / Г-не "Т" ти си или ТЪПАК, или платен защитник на крадците от ГЕРБ. Къде видя "трилентово" околовръстно? "Магистралите" които се правят /не строят/ са с две ленти за движение и не са магистрали по европейските стандарти!!! Жалко, че в БГ има такива като теб - дребни и подли душици!

Ти си тъпчо. Магистралите са си точно с три ленти - две за движение и една аварийна.

Не вярвам на който и да е политик.Самия съм ел.инженер и зная нещо за баланса на държавата за ел.Каквото и да се построи се искат комисионни.Доган-цанков камък,БСП-то Белене,СДС-Мариците,НДСВ-то възобновяемите ел.паркове. Дори и най-нахалните ел,специалисти от ДКР са на опашката за комисионни.Някой знае ли как се пуска в експлоатация ел.техн.централа.Колко е целия масраф за всякакви помияри от политиюеската ни среда?Аз зная.134 документа за всевъзмовни администр.услуги,такси,прошения и ,,Аз съм за Белене ,но при ясни условия.Колко ще струва целия масраф?

БATKO

Отговарям: АЕЦ Белене ще струва 6 милиарда евро по сегашни цени. Тока от него винаги ще е два пъти по-евтин от средната цена за страната. Това е което е важно за бългагите. Иначе строитеството се плаща инвеститора и никой няма да взема от бюджета или да иска от хората пари.

Ти ли си избраният лъжец от Позитано? АЕЦ Белене преди 3 години струваше 6,3 млрд. по тогавашни цени, без да е ясно изобщо за какво става върос. Отделно Руснаците спрягаха 8 млрд. По сегашни цени 9 млрд. Като не са отчетени новите застраховки на блоковете. Производствената цена може да е 2 пъти по евтина, но тя е само част от цената. За пример производствената цена от фотоволтаици е под 1 ст. на кВтч., но не това формира цената на изхода. Освен това НЯМА ИНВЕСТИТОР. Единствения е държавата и парите няма откъде да дойдат освен от Бюджета. Предполагам че ще пуснеш другата лъжа, че руснаците щели да финансират. Щели ама срещу 11% лихва и държавна гаранция. То верно е пълно с малоумници, ама посмали манго - поспри с лъжите.

Гербавите панически ги е страх дори и от вече покойния Димитър Благоев!

Ох каква гнида е тоя само. Подчинените на баща му са чукали на вратите на хората така.

БATKO

Твоя вожд - клоуна ББ е чукал така по вратите на хората по комунистическо, а след това като рекетьор пак е чукал и чупил глави.

Луд умора няма

Батмане , Батманеее ако не си ти да ни "закриляш" няма кой ...

Ама чакай бе, Серж! ... То мигар бате Бобчо (и сье апапи) не са ваши?! За дансиращите -- я по-добре и да не отпочваме! ... Всъщност -- що не се отбиеш в Клубът на Дървосекачите я ?! Много нещища има да се Изясняват.

Станишев,ти що не я построи тая Белене,когато беше на власт,а ми се правиш на отворко и събираш подписи!Вие един паметник на връх Бузулджа не може да си оправите и още малко ще се срути,Белене ще строите!На гол задник,чифте пищови е вашето ейййй!

:-) Много добре казано

Колко глупав трябва да е човек за да не може да разбере,че е просто една кукла на конци.

Може пък добре да му плащат кукловодите, та затова да се прави на тъп.

Тук не става въпрос за БСП, ГЕРБ, ГОРД, СДС, ДСБ, НДСВ, ДПС, Атака и т.н. и т.н., считам, референдум трябва да има, и ако народа избере да имаме втора АЕЦ, за всички политически стриктури били те на власт или в опозиция да стой въпроса не дали да има, а как най-ефективно да се оправлява Новата АЕЦ, старата АЕЦ и като цяло енергийната система на страната.

граждани и гражданки, не мога да Ви разбера защо се бъркате в неща които не са от вашата компетенция? Това си е едно чисто бизнес начинание и тука играят правилата на икономиката а не референдум! Бизнеса казва дали е изгодно начинанието или не!

БATKO

Да, но ... бизнеса каза че начинанието е изгодно. Но марионетното правителство взема решения против бизнеса. Нека ББ да остави бизнеса да си води проекта и да не пречи, това е което се иска в референдума.

Какво разбираш под избор направен от народа??? Дали 1% от тези, които се водят български граждани имат елементарна представа от ядрена енергетика, икономически баланс, сигурност на ядрен обект и т.н., та същите тези уж български граждани, които дори са неграмотни, да определят съдбата ни, и съдбата на децата и внуците ни??? Знаеш ли, че АЕЦ"Беляне" не само е ужасно скъп и неизгоден, не само обслужва руските имперски интереси както и тези на енергияната мафия, но същевременно е опасен, тъй като Беляне е сеизмична зона и същевременно е трудна за отбрана срещу терористични нападения. Знаеш ли, че АЕЦ"Козлодуй" се пази от зенитна артилерия? Знаеш ли колко ще струва преносната мрежа, подстанциите, пътищата и т.н. инфраструктора? Обикновенно тези "допълнителни"неща струват колкото самата ядрена централа.

Marin Velchev

Ако е толкова неизгодно, защо не питаш Турция, защо строи същата АЕЦ? Или те са по-глупави от умниците(американски подлоги), като теб?

БATKO

Тези хора и от политика нямат представа, но гласуват на говорителя по всички телевизии Боко, нали. Да не би ако някой реши да строи завод за автомобили у нас, всички българи трябва да разбираме от автомобилостроене?

Станишев, това е 2012-та, не 1945-та, когато Партията ти избиваше наред интелектуалци, учени, военни, дребни собственици и възобще всички, които биха били против червените терористи.. плашиш електората си със собствените си номера, безобразник такъв..

Борисов, това е 2012-та, когато Партията ти унижава наред интелектуалци, учени, военни, дребни собственици и възобще всички, които биха били против герберастите .. плашиш електората си със собствените си номера, безобразник такъв..

Строителството не било бюджетен въпрос,няма и инвеститор,е кой тогава ще го плаща.Оставаме единствено ние чрез сметките за ток.Да,но нали ни залъгват,че токът от Белене ще бъде най-евтин,как ще стане това.

БATKO

Според доклада на HSBC токът от АЕЦ Белене ще е два пъти по-евтин от средната цена за страната през целия срок на експлоатация. Т.е. половината от произведеното ще е чиста печалба. С другата половина ще се покриват разходите за инвестиции, заеми, разходи за гориво, експлоатация, фонд извеждане от експлоатация и т.н. Т.е. хем тока ще е два пъти по-евтин, хем всички разходи ще се плащат с него.

НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ , НО НЕ БИВА ДА СЕ ВРЪЩА БСП.....

БATKO

И магаре да дойде по добре от тия некадърници. Тия за да откраднат нещо унищожават всичко.