Кабинетът обявява криза в София заради боклука

Правителството ще обсъжда обявяването на криза на територията на Столична община заради боклука, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът обявява криза в София заради боклука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАААЛЕЕЕЕ, ВЕЧЕ НЕ САМО СТАНИШЕВ ГО Е СТРАХ ОТ БОРИСОВ, АМИ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ХИ-ХИ. ТЯ КРИЗАТА СВЪРШИ, ТЕ СЕГА СЕ СЕТИЛИ. ОСВЕН ТОВА, ДАЛИ НЯМА ДА ПИКАЯТ СРЕЩУ ВЯТЪРА. цитат:Създадената ситуация е прецедент за държава-членка на ЕС, поради което се налага правителството да поеме отговорност и да предприеме незабавни мерки, пише още в доклада до премиера.

Както вървят работите май няма да е далеч времето да се отърват всички най-баш софиянци от несофиянците, наричани селяни. И от бремето си на столица ще се отърват и всичко ще им е наред. Айде, скоро: Да ни е честита новата... столица!!! :D :D

Само Герб

Това, че Бойко е тъпак вече и малките деца го разбраха! Дори и те знаят, че когато решиш да разваляш договор трябва: 1. да си 100% сигурен, че няма да плащаш неустойки. 2. да имаш 200 % сигурно резервно решение. Е, можете да бъдете сигурни вече, че Боко не ги знае тези неща. Проблема остава за нас Софиянци...ние ще плащаме неустойките и ние живеем в мръсотията, която не съществува... Не ме интересува кой е на власт.... Боко и Серго си мерат пишките, а ние си патим...ТЕЖКО НИ!!!

защо публикувате избирателно мненията с това искате да вдигнете рейтинга да балона Борисов ли

Абе като ви е мръсно, селянчета що не си ходите на село. От вас София завоня и се размириса. Продали що имали на село и хоп апартамент- абе аз плащам данък смет+сграда -350лв. на година и не мрънкам. Айде гегата и по селата че ми омръзна - Софийския университет на селяните, паркоместата на селяните, катастрофите в София от селяните. Кой имал книжка таксиметров шофьор станал ама улици не знае ееееееееееее айде по родните места бе селяндурчета. Там един контейнер и у реката, така и градът ще ни е чист и както преди ох селяни!

крайно време е този напудрен балон ББ да се спука и всички да видят че освен да говори глупости бъдещия премиер на многострадална България нищо друго не става от него

Всяка вечер между 22 и 22.30 ч. в нашия район събират кофите, но бедата е там, че за 3 големи блока има само 2 кофи за смет, всяка сутрин в 9 ч. тези кофи вече са пълни. Според мен проблема може да се реши с повече контейнери. Случайно видях, че преди Горубляне има складирани много контейнери за смет, не зная чии са и защо не са там, където им е мястото. Освен това, според мен, за боклука около контейнерите са виновни така върло защитаваните от какви ли не организации наши роми, които вадят боклук от кофите и го хвърлят около тях, когато не е нещо, което им трябва. Решение има, щом замърсяват - 1 ден принудителен труд да чистят около контейнерите, ама нали са ни толкова скъпи, плащаме вместо тях данъци, ток, даваме им помощи за безработни, защото на някой му трябват по изборите.

Що не се обедините ГЕРБ+СДС+ДСБ та да видим,какво ще прави Станишев?Що не спечелите изборите,па после ще се разберете?

Развод ми дай ,развод ми дай и повече не ме мъчи....Изчезни от хоризонта психясъл,самовлюбен в собствената си посредственост малоумнико-кмет,канд за милиционер-премиер на тая гнусна чалга-селяния,която те подкрепя.

се превърна в една вонлива клоака,с бездействието и налудничевото поведение на този пожарникарски маймун.

Leleeee, kakvi ste bokluci i dvamata...bate Boiko star kashon sus stikeri na SIC, a Stani6ev - kutiika ot vibrator.

Станишко, много си жалък ... ти даже не знаеш колко ....???

станишев, шубето е голям страх!!! сдържай се,поне да не ти личи!!!

Абе, вие, всичските ли сте кьорави, наистина е много мръсна София в последно време. Всички кофи преливат, градинките са целите във фасове. София никога не е била чист град, ама в момента е пълен ужас, да ти е неприятно да излезеш даже. А Бойко Борисов тръгна за Москва ... ако е такъв кмет, какъвто и премиер, жална ни майка, от трън, та на глог ще се окажем.

Всеки друг, но не и Бойко! Той е, по работата му ще го познаете!!!?!?!?+ А кьорави ли сте, че от пожарникаря чеп за зеле не става? Готов съм да гласувам за Станишев, дори за Костов - но не и за Бойко! За Бойко и ГЕРБ ще гласуват само мало-умните!

Много ниско падна правителството.То и до сега не беше на кой знае каква висота. Ами,я ,тъкмо се е захванало с боклука,да дойде да го чисти и в нашето село,че и тук нещо не се събира редовно.Ама кметът ни е комунист.

Каквито упрабляващите такава и столицата им-МРЪСНИ!

Не софиянци замърсяват столицата / имам предвид боклука по улиците. Замърсяват я всички тези приходящи хора, дето още на гарата си хвърлят чашките от кафето До кошчето за отпадъци. Замърсяват я хората, дето дошли от село, купили апартамент и вече софиянци хоп- торбичката с боклука от балкона та долу. Нали селски тарикат, как иначе. А всички, гледайки тази мръсотия наоколо, вече са безразлични към всичко. А колкото до Станишев. Той по-добре да ми каже защо топлата вода спира всяка вечер към 11ч и защо трябва да източвам по 2куб. докато дойде. Топлофикация вече е държавна.

Не, че подкрепям Бойко, ама тия дето ще ги изберем след време..те са същите...един ще се прави на супер мъж, друг на супер интелигентен, трети на супер бизнесмен...гаранция франция при изборите...Всеки иска да краде и ще краде...от нас зависи да изберем по-малко крадливия. Демек тоя дето хем ще се нагуши, хем обаче ще мисли и за нас. Като не ни хареса някой не само да пищим..кой на ум, кой по форуми, кой пред тв-то, а да покажем, че не сме овце, ни мърша....а Хора

До:ПРЕПАТИЛ ОТ БКП-БСП (08.04.2009 г. 18:57ч.) Колко си препатил не знам, ама че си доста тъп, е несъмнено. Поне интересува ли се защо лумпените в Кишинев трошат като вандали? Какво искат? Молдова да престане да съществува ей тъй на и да се присъедини към Румъния, защото на няколко хиляди изроди им се щяло, нали? А когато тук почнат да трошат, за да минат Родопите към Турция, на чия страна ще застанеш бе, синковец?

Как не ви е срам, как не ви омръзна, как не се осъзнахте - все Бойко Борисов ви е виновен!!!! И за дупките, и за мръсотията, и за дъжда, и за снега, и за слънцето, и за .......... всичко!!!!!!!!!!!!!! Пригласяте на тъпите комунисти като малоумни!!! как пък всички софиянци се пръкнахте такива!!!! Не виждате ли , че ви използват най-елементарно комунистите предизборно!!!!!!!!! Защо не опитате да си напрегнете поне една от двете мозъчни клетки!!!!!!!!!!!!!!

Станишев е долен политик, който удря под кръста, само и само да спечели точка. Разумните хора ще го видят що за стока е с последните му изкавания. София винаги е била мръсна, но малоумният ни премиер да вземе да се поразходи из някои европейски столици, че да види какво е мръсотия. Няма по-мръсен град от Лондон в целия свят, така че червено недоносче, господинчо премиер в грешка си за пореден път! Подвий си жалката червена опашка и се махай от най-отговорния държавен пост! Егото ти пречи да видиш по-далеч от носа си, а некадърността-да вършиш полезна дейност. Дано да има въмездие за такива като теб един ден!

ЩО НЕ ОБЯВИХТЕ КРИЗА КОГАТО ВИ СПРЕХА ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ ГИ КРАДЕТЕ . ТАКАВА НАГЛОСТ НАРОДА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ КАКТО НЯМА ДА ПРОСТИ НА ЛЪЖЕЦА СИМЕОН .

Защо Станишката не обръща никакво внимание на ежедневно протестиращите под носа му хора.Прави се че не ги забелязва.Народа е докаран до безумие от игрите на тройната мафиотска коалиция.Задължителн тяхно парно(Милевски е активист на БСП и протеже на Мичо Райковски,енергиен мафиот от БСП),задължително лекарства с рецепти, като половината хора не са осигурени и по логиката им трябва да измират, сега май ни готвят задължително саниране със задължителните подписи на техни протежета и кредити,предоставени ни от технифирми.Станишев трябва да свърши своята работа, а не да ни залива с празни приказки за боклука.Прилича ми на скопен петел!!!Срам за народа ни!

Амстердам също е много мръсен. Когато съм си в БГ, София не ми изглежда мръсна от боклуци. София ми изглежда захабена и прашна.

Как хамстер бе сер'гей не е това, не обиждай хубавото животинче...по добре използвай-гном,твар,

Относно сметосъбирането, извозването и депонирането - ми то се случи в София- от цяла БГ тук се събра по тая схема целокупния БГ боклук...Само дето аз плащам данък сгради -100-двеста, за БГ боклука още поне толкова, а селтък пийпъла си е на 50-60 барабар с такса смет и се възмущава, когато избързвайки на кръствище му би-битна, че от предходната му кола има 10 метра разстояние. Демаражът им е слаб -за разлика от амбициите,а ако почнат да се регистрират и да си плащат данъци в Сф, много бързо ще се научат и да карат по Софийски, а и сивите наеми ще се покажат. А и като са дошли тук, не са хванали Жельо за шлифера,мамка им миекаща.Или бързо да се адаптират, или като циганите (честит празнк) да си ходят по гетата и да си се връщат по родните ферми . Бах му, писна ми...

я понее съм тап та не мое вденем дека е боклуко освен у НС нали там е ясно положението кво е та дека е кризата со насранио ви боклук

neveroatno smatam ce tozi pat drygarite otivat tvarde dalece dotolkova sa se samozabravili ce ni vzemat za maloymnici avno debita na tova krance e bil dosta ak ta cak premiera se namesva kakvo po golamo dokazatelstvo ot tova ce mafiata e sa samite ypravlavasti i da nezabravame ce dps sasto se mesexa otnacalo i avno pak interesite sa obsti az obace sam sigyrna ce providenie ima

Всеки друг, но не и Бойко! Готов съм да гласувам за Станишев, дори за Костов - но не и за Бойко! За Бойко и ГЕРБ ще гласуват само мало-умните!

най-мръсното и некадърно правителство в ЕВРОПА е това на Станишев и това го казват всички евронаблюдатели.Не напразно в ЕС,БГ Е ТУРСКИ МРЪСЕН КЕНЕФ,КЛЕКАЛО.И тоя клекналия Станишев,с мръсния си задник ,има нахалството да говори за хигиена ,а вони смрадливо от км.Те това е най-задръстения и нечистоплътен хамстер-премиер.

днес в 14,35 един таксиджия с такси с1118 си изхвърли чашата през прозореца Б.Б.ли е виновен ????????

Столицата е лицето на държавата. Станиш едва сега стопли, че си плюе сам на фасона.

Защо винаги Българите трябва да оправят Софиянците?

София винаги е била мръсна и ще бъде,като има толкова боклук в нея,а Станишев още един път показа колко го е страх ,че пак започна да се заяжда.Г-н ПРЕМИЕР обърнете внимание на важните неща в България а не на Софиският боклук.

Знаете ли, защо.....вече 20 години се лутаме? защо 45 години бяхме под едно управление? защо в момента сме най- бедната държава в ЕВРОПА? и разбира се най-накрая всичко около нас е в такава мръсотия....!!!!!! Ми то е очевадно дори и за пеленачето!!!!!!!!!! ИМА ПРОБЛЕМ....НИЕ ПРОСТО НЕ ГО РЕШАВАМЕ....за нас винаги другият е виновен, ние не....ние неможем да решим проблема сами и избираме най-лесният път.....да псуваме и да окаме...И така проблема си остава нерешен, кучето си лае, керванът си върви...и на нас все комунистите са ни виновни...ние пристигаме от марс, ние не сме от тук, от това общество!!!!!!!!!! що се отнася за това дали София в момента е в безобразно състояние....има ли някой тук, който би казал нещо друго...това комунисти, това демократи, ГЕРБАЖИИИИ, бе нема значение кви сте там....аз съм от тази държава и искам децата ми да живеят тук....аз не искам политици, които си измиват ръцете с друг, аз не искам политици, на които комунистите са им виновни за всичко...аз искам хора, които могат да решават проблемите..... А що се отнася за фондовете, прословутите пари от ЕВРОПА!!!!! На кой свят живеем бе хора....излесте от черупките си, огледайте се какво става със света.....кой трябва да ви дава пари, кой трябва да ви спасява......Целия свят е в тотална криза, а вие хленчите за парите на ГЕРМАНСКИЯ, ФРЕНСКИЯ...и на всичките знайни и незнайни държави в ЕВРОТО.... Жалко, много жалка е картинката около нас и в нас, много жалки са разсъжденията, жалки сме ние...и като капак на всичко...жалки са ни политиците, които произстичат от нас...те не са различни от нас.....

Каква столица е софия? Никаква. Смрад, ненужни опаковки и реклама, покварата на цял един народ, престъпления, пошлост, кич и бълвоч зад всеки ъгъл! Просещи хлапета - реален декор за Братчетата на Гаврош! Това ли е нашето лице - за пред света? София - расте и .....ее:)

Каква столица е софия? Никаква. Смрад, ненужни опаковки и реклама, покварата на цял един народ, престъпления, пошлост, кич и бълвоч зад всеки ъгъл! Просещи хлапета - реален декор за Братчетата на Гаврош! Това ли е нашето лице - за пред света? София - расте и .....ее:)

За съжаление и в другите градове на страната ,картината не е по различна.Върху дърветата найлонови торбички,от страни на пътищата разпръснати боклуци.Коритата на реките са затлачени от боклуци.Унищожена природа и от там свлачища.А природата не трябва да се мърси ,а да се пази чиста.

Станишев, много си зле . Що не се изкажеш за спрените пари от ЕС. Колкото за боклука , като се има предвид, че след изборите ще си безработен не пискай много за да се уредиш в общинската Чистота

Евтин политически ход , да прехвърлят медийното внимание от тях върху Бойко Борисов. Не че той не заслужва да се види че и той нищо не прави само симулира дейност. ЗАТОВА МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ ЩОТО СА ДЕМАГОЗИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ. уж социалната партия пък там най големите богаташи....

Знаете ли, защо.....вече 20 години се лутаме? защо 45 години бехме под едно управление? защо в момента сме най бедната държава в ЕВРОПА? и разбира се наи накрая всичко около нас е в такава мръсотия....!!!!!! Ми то е очевадно дори и за пеленачето!!!!!!!!!! ИМА ПРОБЛЕМ....НИЕ ПРОСТО НЕ ГО РЕШАВАМЕ....за нас винаги другият е виновен, ние не....ние неможем да решим проблема сами и избираме наи лесният път.....да псуваме и да окаме...И така проблема си остава нерешен, кучето си лае, керванът си върви...и на нас все комунистите са ни виновни...ние пристигаме от марс, ние не сме от тук, от това общество!!!!!!!!!! що се отнася за това дали Софиа в момента е в безобразно състояние....има ли някои тук, който би казал нещо друго...това комунисти, това демократи, ГЕРБАЖИИИИ, бе нема значение кви сте там....аз съм от тази държава и искам децата ми да живеят тук....аз не искам политици, който си измиват ръцете с друг, аз не искам политици, на който комунистите са им виновни за всичко...аз искам хора, който могат да решават проблемите..... А що се отнася за фондовете, прословутите пари от ЕВРОПА!!!!! На кой свят живеем бе хора....излесте от черупките си, огледайте се какво става със света.....кой трябва да ви дава пари, кой трябва да ви спасява......Целия свят е в тотална криза, а вие хленчите за парите на ГЕРМАНСКИЯ, ФРЕНСКИЯ...и на всичките знайни и незнайни държави в ЕВРОТО.... Жалко, много жалка е картинката около нас и в нас, много жалки са разсъжденията, жалки сме ние...и като капак на всичко...жалки са ни политиците, който произстичат от нас...те не са различни от нас.....

И все пак - много е мръсно. ФАКТ

При такъв избор, на следващите избори бате Бойко е най-малкото зло. А София ще е мръсна, докато софиянци не се отучат да си мятат боклука директно през балкона. Казвам го от личен опит - доскоро живеех на втори етаж от 16 етажен блок и просто не излизах на балкона - освен за да го поосвободя от боклука на съседите, който се сипеше върху него. И Господ-Бог да слезе не може да почисти града с тоя материал, дето живее в нея...

пишете,пишете , ама нищо не правите.този измет сергейко кво го боли за боклука,да си оправи корумпираните министри,а бате бойко да издаде закони съобразени с другите европейски столици,например кучетата- къде да се разхождат,как да им се чисти и съответни санкции,другото със сметоизхвърлянето не мисля че е не решим проблем.и при тази безработица да се назначамат чистачи да метат и чистят улици и квартали.а че псевдо софианци няма скоро да се научат да пазят чисто това е въпрос на време.надявам се техните внуци да станат европейци.жалко за моите и на хиляди като мене - едно 2-3 годишно дете няма къде да се разходи от фасове,кучешки тафтарлаци,храчки,бу и пр.гнусна столица със прости хора.груби и долни селяни.

Да Серго, прав си, София е най-мръсната столица, България е най-бедната страна в ЕС, правителството ни е най-некадърното и корумпирано, а ти си най-наглият и безочлив политик управлявал през последните 20г. Искам да живея в страна без социалистическа/кому партия и съм готов да я нарека РОДИНА. За съжаление това едва ли ще бъде България. Огледай се, ослушай се и се махай заедно с червените си безпринципни идеи и морал.

Ако беше толкова принципен и загрижен Станишев трябваше да си подаде оставка още след първата година намандата. Той трябваше да обяви още тогава КРИЗА НА СОБСТВЕНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ. Овцете може да блеят сега, но несгодите дойдоха от крадливото комуняшко управление, близо 2 милиарда евро ЕС пари загубиха тези разбойници. С тях голяма част от проблемите щяха да почнат да се решават, най-малкото. Мръсотията, не само в София, но в страната, другари комуняги, идва от некадърното държавно управление. Колкото един човек е по мизерен, толкова е по-мизерно и около него. Така, че комунягите да не правят тъпи предизборни трикове, че ще спечелят само най-тъпата част от електората, а това обрича всяка партия на изгниване в бъдеще. Впрочем нека това стане с комуняшката партия. Очевидно е и друго, Стинишката и партията му открито показва и мафиотските си връзки и наклонности, изглежда, че Вълкът ги е хранил. Голем смех: боклука храни боклуците!

Рапорт подаден,..

ББ е поредния тъп ченгеджийски капут, когото изтикват на власт, лошото е че все още не знаем кой му дърпа... конците. Само Иван Костов.олелеееееееее