Борисов: Станишев като боксьор ли се изявява?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се подигра с предизборния клип на БСП, в който битката между двете партии е представена като двубой между боксьори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев като боксьор ли се изявява? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този клип не е просто смешен, той е не по-малко жалък от митинга на БСП-докъде стигнахме бе хора,на мен от тези две случки ми се плаче, защото ни потъпкват, мачкат и ни се подиграват. Да се надяваме сега да отидем да гласуваме масово и да изкупим проспаните 24 години, в които псевдосомунистите съсипаха и окрадоха 3 поколения вече. Стига и с тия псевдоикономисти-ПРОДАЖНИЦИ. И ДА ВИ КАЖА САМО, ЧЕ ГЕРБ НЕ Е АЛТЕРНАТИВА-НЕ СА КОМПЕТЕНТНИ ДА РЕШАВАТ ТОЛКОВА ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ НАТРУПАНИ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНАТА МАФИЯ.

Борисов бил простак.Може, но не е евреин. Сега искат военна служба. Като е толкова хубаво защо съсела не беше войник. Колко пъти ще пиша заглавието на дипломата ва Съсела "Ролята на военната униформа за успеха на армията"и то от човек, който не е бил войник.Много интерлектуална дипломна работа.А не пишат,че е бил на квалификация в Лондон на разноски на Сорос.

Борисов поне е българин,а Станишев е чист евреин ,защото ние в Израел признаваме по маика евреиството

Борисов е преди всичко Простак! За съжаление от тази болест трудно се излекува човек. Така е и с опростачвания ни народ през последните години.

бб е последня простак,да не раздава акал

НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕШ С ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ И ДА КАЗВАШ, ЧЕ НЯКОЙ Е ПРОСТАК.

Не разбрахте ли, че за когото и да гласувате, комунистите ще ви управляват. Кажете една водеща партия която ръководителят й да не е комунист.

Интересно, защо винаги се коментира трудовият стаж на Сергей Станишев, а трудовият стаж на Бойко Борисов какъв ли е?

Освен да клевети Герб, Станишев нищо не умее. Много е вреден за България.

По-скоро Станишев се изявява като дамата в тандема с Местан.

Kalin

Ми няма си Бистришки тигри та затова е избрал друг спорт;-)

ББ, нищо че не използва витиевати слова.

ние и така и така сме си в първобитно общинния..не знам за кво харчим пари за избори...на ринга..и победителя водач на премето...другият в казана

Хърбел и Щърбел ...... Съсела е боксьор точно толкова, колкото ти, Тикво разбираш от икономика и дипломация!

От креватна дипломация бледият Серьожа явно много разбира. Доган е прихванал здраво отзад БСП и лично Сергей, на който тесните сношения с турската партия са му харесали от времето на Тройната коалиция. Хамстерът няма насищане на малцинства, обича ги дълбоко в себе си...

Не само-Бойко се изявява и като енергетик,футболист, шахматист,китарист,кадровик,голям политик и в хиляди други знайни и незнайни професии и дисциплини.А,забравих най важната -пожарникар.

КАТО БОКСЬОР ЛИ? ВИЖДАЛИ СМЕ СТАНИШЕВ ДА СЕ ИЗЯВЯВА ПРЕДИМНО КАТО серГЕЙ...

Само бой по тъпата гербераска тиква !

Смешни сте и двамата, няма да гласувам за никой, тъпи, долни парчета!!!

Е, то и ти се изявяваш като хомо сапиенс, но търпим.

Като гледам клипа на БСП и се сещам за това че никой не може да ти даде онова което аз мога да ти обещая.Да не би да намалиха безработицата или да увеличиха социалните разходи.Къде са онези 400000 нови работни места?Или новото здравеопазване?Точно като арабите-елате утре.

Бойко ти си пълен аутсайдер! Станишев поне е на власт и може да се изявява както какъвто си иска а ти си в нищото даже вече и за каратист не ставаш много си дебел!

пишете колкото си искате в защита на боко - но той е аут! ВСИЧКИ СА МАСКАРИ !

На Сергей ще му влезе боксовата ръкавица отзад на изборите.

Тъп, по-тъп, най-по-тъп - борисов ...

Бойче , вече си аут,разбрано?:)))))))

Не знам защо, но като гледам и слушам Сергей и Бойко се сещам за филма "От глупав по-глупав", само дето им липсва добродушието. Като прибавим Барека и Волен... май се сещам защо сме на това дередже.

Господ ни отърва от Гоце, Костов, Надка, Симеон, Яне, Волен, та дори от Боко. Останаха БСП и ДПС. Да изринем и тях, но да не връщаме обратно другите боклуци!

link вече не е новинарска страница. Тук няма новини. Има само податки за опорните точки на тъпите червени тролове.

Следващият клип на БСП -ще бъде: Станишеф на пилона в нощен бар чиито посетители са "меки китки"!! Нали и те имат право на глас?!? ХА , ХА!!

Лидер,но на кого?Кажете,че не се сещам ?То имали все още някой когото да води ,а.

О о о-ЧОВЕКО празноглавий-защо се срамиш да разбереш,че вече си никой?

Не само се ИЗЯВЯВА,а ще те бие КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР.

Ах нещастни ГЕРБЕРЮГИИИИ, на 25 май ви качваме на БОЙКОМЕТА и ви телепортираме в САХАЛИН.

Хайде сега ГЕРБЕРАСТИ яко на минусите щотооооооооо БОКО-ТИКВОНИИ ви следи а ЦЕЦО-ПЪПЕШОНИЙ ви подслушва.Що се бавите бре ГЕРБЕРЮГИ

Не те знам какъв си ,но явно не си наясно кого подкрепяш.

Баси нисшите създания, дето са тез от Позитано. Наистина е посрано! Това са дебили! Огребват най-долната тиня вече, то не останаха толкова простаци в България вече...

ЕЕЕЕЕ, НЕ СИ ПРАВ БОЙКО!! БИВА СИ ГО МОМЧЕТО. ТОЙ Е ТРАМВАЙДЖИЯ, БОКСЬОР,КОПАЧ, ТРЯБВА ДА Е ПЕНКЕЛЕР, НАЛИ ЩЕ СТРОИ ЕВРОПАТА. СЕГА ПОЧВА ОТ ФАКУЛТЕТО, СТОЛИПИНОВО, ФИЛИПОВЦИ, СЪС СКАРА БИРА!!

Вие очаквате ли нещо друго от БСП?! Лидерите им винаги са били простаци в костюми. Тези никога нищо друго не са можели, освен да лъжат с мазни приказки, а останалото им е вродено по произход: цинизъм, крадливост, бездарие, поредственост. Това са долна проба същества, сенки от миналото, под кота нула в ценнотите на обществото. Ако не са циреи на лиццето на България, са тумори в тялото й. А избирателите им са най-жалките от обществото ни. То бива да е прост човек, ама като тези полуживотни... Не си учил, прости си, ама вземи се усети като човек все пак някак! То не бива чак толкова ниско в помията! Понадигни се, поогледай се, вкарай до единствения неврон още един, та да стане мисъл! Все пак за хора се пишете! Баси посредствените коматаджии! За 30 лева провалихте няколк опоколения от рода си, бе тъпанари!

си егати злостният измекяр! Чак пръските от устата ти сигурно са жълти от жлъчката!Подобна злост излъчват само хора, които по време на социализма не са ги приемали дори и за изкопчии!Или тях, или родителите им, все едно!И причината е била вродената злоба!

а ти тап ли си та не виждач как след 100 годично управление на черврните боклуци сме последни по много показатели в еу, парви сме в мизерята, самоубииствата, наркомани, убиици , мизеря...

ти ме потресе за 30 лв. - 10€. докъде падна бг. нация....

Той и Боко се изживяваше като футболист (в буквалния смисъл) , но самият той не се усещаше за какъв кодош ставаше!

Минусчетата, вие 115 килограмов футболист виждали ли сте? Освен горепосочения?

Така са му наредили на Станьиешев, да се подиграва с бг. народ, клипа е подигравка с народа и уронване на престижа на държавата.

Грешен клип,защо не напрвят реален клип.На темата борба серГЕЯ в партер зад него брадатия козел.Реално и красиво.

жалко колко много електорат може да загуби една нормална пария когато се раководи олигархично от един шут.

Много ми е интересно, дали всички когато дойде време за избори, ще бъдат толкова активни, както тук? Виждам има против станиГЕЙ 50 към 9 гласа. Ако това се запази на 25-ти май, комунистите никога няма да се появят на родна земя. Това зависи само от нас. ОСТАВКА на правителството на червените боклуци!!! УСПЕХ на 25-ти май!!! Тогава гласуват само пичовете, не боклуците от БКП и ДпС.

Просто тук дежурните сорос-тролове са повече!Погледни и анкетата за изборите:45% за ГЕРБ и 10% за КБ!? И миналата година преди изборите беше така и после - изненадаааааа!

след 100 годично управление на черврните боклуци сме последни по много показатели в еу, парви сме в мизерята, самоубииствата, наркомани, убиици , мизеря... ако трябва да давам чанце на няккоя партя - това е герб , поне един пат са ни управлявали и може би са си взели поуки някакви. червените от 100 годичната партя ни влачат само кам даното.

Истината за съжаление е друга. На 25 ще гласуват и хора ,които не са виждали компютър. Тези хора в преобладаващата си част са от БСП и ДПС. Същите на които през последната година се раздават помощи и добавки за сметка на работещите.

Видният български евродоносник, политически шут и измислен от царя Симеон и Гоце за генерал т.н. Буда Борисов изпълзя от дупката си в Банкя за да се изкиха.

а ти тап ли си та не виждач как след 100 годично управление на черврните боклуци сме последни по много показатели в еу, парви сме в мизерята, самоубииствата, наркомани, убиици , мизеря...

Смешка са тези клипове! Само не дават информация колко заеми са теглили и предвиждат да теглят! Как социално побеждава със заеми, а те как ще се връщат!!??? Ех червен Съсел, беше министър председател и какво пак нищо, но не е така! Стана адски богат и как Моника за 7г.-23 милиона, хехехе на мишките по 20лв., а за теб ех, какъв социализъм какви 5 лева!???? Вредни сте!

борисов, колега (изпечен крадец), вие сте каратиста, а аз съм боксьора!

каква хубава снимка . горилите имат по умни израженя

Предвид мъртвата хватка, в която Доган е пристегнал плътно отзад БСП и по-конкретно Сергей, в клиповете би трябвало да има мазни борби. Сергей изтисква лубриканти, заобиколен от малцинствено множество...

В предните избори Долен се направи на боксьор, защо и Гея да не може.

Трудно ми е да повярвам, че Борисов е вишист

Той е проста тиква. Не случайно са му лепнали тоя прякор.

Той не е боксьор, той е нежен любовник, с особени предпочитания към турския етнос. Той не крие това и страстно целува лидера на ДПС - Местан на публични места без грам притеснение :)

Прав си, бледият юноша от Украйна не може да се насити на турската партия. Говори се, че от времето на Тройната коалиция Сергей е настоявал много усилено за още по-тесни сношения с Ахмед Доган. Дали Лютви Местан може да го изместо от сърцето на украинския юноша, тепърва предстои да се види.

За тези червени дебили няма да гласувам НИКОГА! Съкратиха ме бременна в 4 месец, а иначе ми говорят за намаляване на безработицата! Безсрамници! И нагли, нагли до безбожие!

Моме, оди ги съди. Нали сме " правова държава".

Това и съм направила! И се надявам справедливостта да възтържествува!

би са те съкратили поради непознаване на граматиката? Би трябвало да си "потърпевшА"! Женски род! Или ти си бременЕН?

Може би по-добрия вариант за предизборн клип би било да снимат СерГей на ПИЛОНА в нощен бар със "специални посетители!!