Борисов: Станишев е изнесъл доклада на ДАНС от МС

Бившият премиер Сергей Станишев е получил по време на мандата си доклад от ДАНС за действия на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация. Това каза днес на извънреден брифинг премиерът Бойко Борисов, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев е изнесъл доклада на ДАНС от МС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Агенцията по заетостта и нейните поделения се харчат страшно много пари за командировки.На месец някои служители си докарват още върху заплатата,това са пари без данък-чиста аванта.

Един въпрос: след като Алексей Петров е толкова лоялен гражданин и съвестно е предоставил въпросния доклад на Бойко, защо го е направил едва ПРЕДИ ЕДИН ДЕН? До онзи ден къде е била съвестта на Алексей Петров? И как така внезапно се събуди гражданската му съвест? Доста време му трябваше от смяната на двете правителства досега, за да се сети Алексей Петров, че докладът трябва да се предаде по надлежния канален ред. И ако това не е компромат срещу Станишев, с бели конци шито обвинение - не знам какво е! То бива, бива политическа злоба и простащина, ама чак пък толкоз! Не е въпросът в персоната Станишев. Въпросът е, че политическото преследване става стил на действие на Бойко. Да не мислите, че това чудовище ще се задоволи със Станишев? Същото преследване ще се случи с всеки, който смее да има мнение различно от Бойковото. Честита ви военна хунта!

под моето достойнство е да ми е премиер такъв елементарен малоумник.писна ми от постоянния хленч на некадърника ББ. Три месеца е на власт и само говори празни приказки. Министърчетата му като клакьорчета повтарят поведението на Новия Тато. Лъчезар Иванов си нареди любовницата за зам. председател на здравната каса, а тя е корумпирана до мозъка на костите си. А държавата се пързаля по нанадолнището. Тоя главуняк няма ли да се заеме с работата, че ни чака тежка година- безработица, безпаричие, стачки, недоволство. С това ли ще успокоява народа- какво бил направил Станишем. ЕЙЙЙЙЙЙЙ Станишев си отиде ако не си забелязал. И изборите минаха.Наш Бойко винаги намира какво да каже по адрес на Станишев между две откривания на които прехвърча като Мюнхаузен от град в град, от единия край на София до другия.полицая се развихря - имаше май такъв френски филм. А пък аз искам премиера да се развихри ида почне да работи, за това коеито е избран, а не да ни занимава с клюки и полицейски хватки. Ако толкова му е интересно да полицейства да маха Цв.Цв. и да се захваща с престъпността, че си я имаме в излишък. Само, че и там го видяхме колко струва преди години.Толкова ПРОСТ на толкова високо никога не сме имали!!!!! - НЕ ТОВА НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО!!! Той не е ПРОСТ, той може да е простак, бандит, бездарен, неспособен,тъпанар, НО НЕ И ПРОСТ!!!!! ПРОСТИ са тези които са го избрали и го венцехвалт в момента. Не е луд този където изяжда зелника, а този който му го дава Не му го давай народе, ОПАСНО Е!!! Спомнете си за Хитлер и Сталин!!!!! Кой си мислеше,че по-лошо не може да стане? Оказа се , че може. Дойде един самовлюбен мафиот егоцентрик отгоре на всичко и доста некомпетентен и мислещ си , че може и знае всичко и дано не съм прав , но това е човекът който ще доведе майка България до дъното при положение , че никой не го спре. Боже, още ще ни наказваш!!!

В цялата тази секретна информация се крие сблъсъка на интересите свързани с изграждането на АЕЦ Белене от Русия. Залога по този проект е газопровода Южен поток, който е от жизнено важно значение за Европа. ЗА РУСИЯ КАЗУСА Е ЯСЕН: ЩЕ ИМА ЮЖЕН ПОТОК, АКО ИМА АЕЦ БЕЛЕНЕ. ЗА РАЗПАДАЩАТА СЕ АМЕРИКА И НЕЙНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ КАЗУСА Е : НИКАКВИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ, НИКАКВА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ. Тези секретни документи са само айсберга на битката която се води от представителите на тези две алтернативи, които ще решат бъдещето на България за десетилетия напред.

Не си права Сложих портрета на ББ върху капака на клозетната чиния. Дества разтоварващо.

Защо сме последни? Кой е доволен ? Питай Костов, Н.Михайлова, и цялата сган от СДС!!!

Абе ИДИОТ ти Дякон Левски с Бойко Борисов ли сравняваш! Вие там дупедавците от ГЕРБ съвсем сте привъртяли! А и църковен служител в никакъв случай не може да бъде сравняван с офицер от МВР и член на БКП (по-късно мутра)!!!

Чета и не вярвам на очите си - напред другари, да закрием амбразурата с гърдите си като Матросов. Абе, пичове и мацки, които сте на стаж на Позитано, с такива преказки ще станете за смях на всички, ако се покажете лично пред хора. Че ББ си има треските е ясно, но това пенявене в стил Те за сто дни не работят, само вадят компромати, Стига за старите, работете, А вие що биете негрите (т.е. За нашите нищо, ама Костов какъв беше....) . Абе бетонни тикви такива, само миналата година по Коледа издухаха 4,5 милиарда излишък, на РОвч гениалния договор за газа струва 300 милиона повече за две години, за другото, дето излезе да не говорим. Не работели... А вие на маса зарита с боклук ще седнете ли да се храните?

И Дякон Левски е бил църковен служител...но всеки истински българин (без комунисти, цигани, македонеещи се, сърбомани...и т.н.) знае - кой е той и какво е направил за България. Но повтарям мнението си За съжаление не прочетох нито едно компетентно мнение относно факта, че един Министър-председател си е позволил да открадне/присвои секретен документ (касаещ икономическата престъпност) и на всичко отгоре е информирал засегнатите (престъпници) лица.. И нека тези, дето само храчат по форумите, докажат че не са комуняги или техни оядени наследници (деца, внуци, правнуци на най-големите бандити т.н. активни борци и на червената номенклатура). Защото, какво друго да мислиш за хора, защитаващи отявлени престъпници...грабил 63 години България (2009 - 1944 65 - 2(годините на Ф.Димитров) 63)?!

Абе, оставете го този въздух под налягане! Той и Петър Стоянов се дуеше и вадеше разсни секретни документи и какво стана - духнахме му под опашката! Само, че на тези трябва да им духнем, докато не са разорили държавата!

Нали имаш дистанционно ??!! Няма нужда да ни информираш за физиологичните си реакции.

Няма ли да спре простотията. Повдигами се като видя ББ на екран защото съм сигурна че ще изръси поредната простотия.

А бе малоумници, кой ви каза, че като не мога да трая простотията съм комунист? От писанията на всички Бойкови фенове излиза, че ако мислиш с главата си си комунист, ако се качваш на акъла на войнстващата некадърност и простотия си антикомунист. Тогава бройте комунистите с един повече, защото под моето достойнство е да ми е премиер такъв елементарен малоумник.

прости дървари,особенно пък премиера.

Не е за това .Просто ни дойде до гуша 20 години ,всякъква антикомунистическа сган да си прави упражнения по красноречие върху нас.Та ние сме ваши съвременници и когато Борисов ни дразни с приказки от сорта :Социалистите палят черкви и убиват хора,естествена е реакцията ни срещу него.А той какви упражнения по риторика си прави върху Станишев.Каквото и да приказвате ,последните 4 години при всичките условниости,бяха най добрите за България от прехода.А вие изкарахте ,Станишев по черен от дявола.Едва ли не по лош от Ким Чен ИР или Садам.Колкото повече Борисов се прави на яростен антикомунист ,толкова по остра реакция ще получава.

братя българи с под 50% соцкомугист зараза ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ББ СЕГА Е ВЪЗМЕЗДИЕ , СИГУРНОСТ , ДЪРЖАВНОСТ, всички други писания са извън темата и са с цел ЗАБЛУДА от слугите,агентите, агитаторите и информаторите на БКП-БСП-ДС злото. Борете се и помагайте на ББ и ГЕРБ това е борба за бъдещето на Вас и поколенията срещу терора и геноцида на комунистите превърнали политическата власт в икономическа. Присвоени са над 100 милиарда от държавата вместо сега да има два-три пъти по-високи заплати и пенси българите са на последно место в ЕС. Защо сме последни? Кой е доволен ?

Защо Боко плюеше по ДПС, а сега мълчи по техен адрес ? Защо преди време казваше, че Иван драгалевски бил корумпиран, а после искаше да се коалира с него ? Не бяха ли от ДПС тези, които изкара на бял свят част от делото 'Йосич' ? Цитат : 'Дадох парите на Бойко...' Ами , ако е вярно това и те имат неудобна информация за него ? Ами , ако и Иван драгалевски знае нещо за това ?

Рейтинг 77% с простотиите си няма да свалите. Марш на Позитано за инструкции. Червена крадлива сган.....не ББ ,а Пиночет за вас

много елементарен и досаден в популистките си напъни.Смени стратегията,бий шута на набедения за националист лумпен Болен Сайдеров,смени плочата анти БСП, защото си смешен,та ти си точно такъв.Простолюдието което те избра,като изкара зимата по на хладно и гладно, ще изригне след 5-6 месеца с обратен знак и тогава ще последва това което готвиш другиму.Ех ако беше Ванга,надали щеше да се натискаш за генерал-пожарникар,д

Уважаеми господа, Вие за пореден път доказвате, че на Запад не ви е ясно изобщо какво значи българска простотия и елементаризъм. Като заложихте на един комунист и мутра да управлява България, като застанахте твърдо зад въпиющата му некадърност, Вие обидихте интелигентните хора в тази страна. Явно Вашето желание е полицейщината и войнстващата милиционерщина от времето на тоталитаризма да бъдат визитната картичка на Вашата партия в България. Искам да ви уверя, че направо сте улучили в десятката с ГЕРБ и кандидат фюрера Борисов. Дерзайте господа!

..бесни неграмотни дебелопръсти мутри, та това е портрета на ГЕРБ начело с Бойко Борисов мили! Ха-ха-ха! Ако погледнем внимателно в биографията му ще видим, че няма данни семейството му да е било преследвано от комунистическата власт тогава. Не само това, но и Бойко е бил комсомолски секретар в гимназията, а баща му е работил в ГУ на МВР в София. И какво излиза сега - хем били репресирани, хем са били членове на ДКМС и БКП, хем са работили и двамата в системата на МВР. Нещо гнило има тук в цялата работа.(Цитат от БГ медия)

на двете пенявещи се страни,че докладът е в 5 екземпляра.Не е сигурно чий е ,а е възможно и тоя криминален съветник в ДАНС/мутра колега на ББ/да си е отпечатал предварително копие.Мисля че тоя любител-библиотекар е за панделата.Озадачен съм и от премиера-говорител,н ли компетентни органи а и той няма ли друга работа?Вчера чух от самия него че дефицитът трябва да се пребори до юли догодина.Нали уж до нова година трябваше да стане нулев.Да,ама не,както казва П.Бочаров-от 170млн. лв излишък към 30 юни ,до 30 септември дефицитът е вече над 600млн.лв.Прогноза-д края на годината ще е минимум 1млрд лв. или -2%.

ББ защо да ти вярваме?????

Къде се скри клакьора ти Дянков?Май започнахте да се редувате-единия като втръсне на хората,идва другия.Много сте жалки с митипгаджийското си несвързано бърборене.Вече сте пътници.Падате от висините на земята.Дано приземяването не бъде твърдо.

За това столетницата съществува.Защото има дисциплина ,някой е наредил оплюйте Б.Б.и вижте по надоло какво става.Като че ли цялата държава е само от членове на БСП.

a bojko?muhliooooooo

toj iskal da bade parvi v novinata ...i tq kva .donesli mu neshto savesni gragdani ...i na nego mu e nepriqtno ,no da badel parvi...bahti.toz po e zle i ot carq .i shto mu e na stanishev orginala .nqma li kseroks,skener...toz napravo me ubi .bojkooooooooooooooo v chas .i misli...i broj do 10 predi da se izcepish pak.horata chakat da gi spasqva ot krizata i da tarsi otkradnatite milioni toj mi se pravi .na mag.stiga ve .az da ne sam hvanat ot gorata.

не думай бре...братчет ти ме плашиш бе ...ми той от толкоз работа ще вземе да се изкили човекът и после кво праим а ???

бе мани го тоа смешник и той като тия отрочета на БАН дето преди 10 11 1989 все тичкаха на западани конгреси и на специализации пък след това се оказаха ужасно репресирани от режима..горките те постоянно пъшкаха за по година две я в Англия я в САЩ пък после ела да видиш как ги преследвали, и тоя мишок е същия...

Внимавай, че май се на ака!

...Как така с такова минало от дядо си г-н Борисов и баща му са членували в БКП? Ако погледнем внимателно в биографията му ще видим, че няма данни семейството му да е било преследвано от комунистическата власт тогава. Не само това, но и Бойко е бил комсомолски секретар в гимназията, а баща му е работил в ГУ на МВР в София. И какво излиза сега - хем били репресирани, хем са били членове на ДКМС и БКП, хем са работили и двамата в системата на МВР. Нещо гнило има тук в цялата работа. Така е!

Нещо не си в час селчо!. С педалите ГЕРБ вече е на чело. Ака не си чувал (цитат) ТВ водещият и известен представител на гей обществото Дим Дуков е бил номиниран за кандидат в софийската листа на ГЕРБ лично от Бойко Борисов! Впрочем по паспорт името на педала е Дамаскин. Дим Дуков е творческо име за да звучи по BG

Благодаря за отделеното време! 1. Навсякъде има леви партии - съгласен. И България има нужда от лява партия също. БСП е партия на едрите капиталисти обаче. Социалния министър се вози на Бентли , а най -новият член на ВС на БСП е мулти-милионер..... Относно милионите последователи на БСП - за щастие от избори на избори , гласувалите за БСП прогресивно намалят.Справка -изборите последните 20 години .На следващите избори БСП и Костов ще се борят да минат 4 %. Впрочем др. Дърева първа го каза това..........

Преписано цитат: Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като Отче наш си станал за него. Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Браво, Сергей, гордея се, че те познавам!

иска да забранят всички, които не му се харесват. Той харесва само себе си и малко Болен Сидеров, най-вече от ония, голите му снимки. Не става така, напикания, не може! Милиони хора няма как да забраните с Балон Борисов.

За съжаление не прочетох нито едно компетентно мнение относно факта, че един Министър-председател си е позволил да открадне/присвои секретен документ (касаещ икономическата престъпност) и на всичко отгоре е информирал засегнатите (престъпници) лица. Вместо това - храчки от бесни неграмотни дебелопръсти мутри, защитаващи своите създатели - БКП/БСП.

В целия свят има леви партии. Някой трябва да се грижи и за хората. Стига фашистки глупости.

Серко и БСП са затънали в изпражненията си и ужасно злобно усмърдяха страната като свини.Май наистина трябва да бъдат забранени,защото са сган от престъпници.Цървула Първанов/гоце/ също е забъркан и да не се опитва да замазва фактите.ДА си натиска пърцалите,защото отдавна е напълно провален като държ.глава!

Гьобелс ряпа да яде пред този рапон. ББ и Алексей Петров едни от символите на подземния и охранителния бизнес управляват държавата България. ББ стига с този смеше плач. Когато си подаде документите за БКП и напусна МВР, защото отказа да се деполитизираш не знаеше ли, че БКП е провеждала атентати в миналото си? Кога си искрен ББ??!!

Този път ББ надскочи себе си по простотия. Абе ненормалник, кой ще си позволи да изнася и разпостранява документ, който не е в единствен екземпляр. Ако реши да го разпостранява, ще го копира като обезличи получателя и няма да разбереш от кого излезнало бе тъпчо. И забележете от кого го получил - Алексей Петров и то в качеството му на съвестен гражданин. Защо не се поинтересувате на колко хора е променил негативно съдбата този човек на честта. Айде моля ви се!! По тъпа изцепка от ББ не съм виждал досега. Аз лично не го вярвам.

Престъпната организация позната под имената БКП/БСП/БРП е време да бъде забранена. Това е неоходимо заради благото на обикновения човек. За пореден път извадиха късмет с ББ , човекът повече приказва , отколкото действа. На другите избори гласувам за Волен.........

Аре сега, след като си изплака чувствата, вземи си хапчетата и бягай да спиш!

Много е тъп и инфантилен горкия. Аз не издържам да го слушам повече от 2 минути и то през няколко дена. Зациклил е, голям цирк по медиите.

Ебах ти и нападките,и обидите и плювните!А защо,защото не мисли като вас,защото не е за червените шибаняци!Какво се правите на по-тъпи от тъпите,на по-глупави,отколкото сте?Не виждате ли ,че онзи мушморок с разпорения задник,е съсипал държавата!тоя мухльо пръдлив,както правилно е писано в един коментар,наистина не може да си вдигне гащите,та ще управлява държавата ни,а гащници!Долу партията на педе...ите!Искаме истински мъже да ни предсавят в Европа ,а не хомо...суалисти,нари се социалисти!Абе лигльовци не виждате ли какво направиха от нашата страна ,бе дъртаци скапани!Я да се скриете и да не се обаждате,защото....л да спрете да ругаете другите ,защото....

Градски стига си излагал варненци! Оправи си правописа и съдаржанието в главата!

Бойко може и да не спи, ама не работи - нито като кмет, нито като премиер. Ще се смята, че е почтен, докато не го разсредват. Абе откъде за две години ГЕРБ изкара толкота пари да плаща на радио, телевизия, на вестници и т.н. Може и да имо мозък, но не вкарва в уптреба - никога! Не гони престъпници - само се заканва - теса негови хора. Що се отнася до произхода в България всички сме с един произход

И АЗ ТАКА:

ТОКУ ЩО, ЧУХ.АЛ.ТОМОВ СТАВА ОРТАК НА БОРИСОВ.ДА НИ Е ЧЕСТИТО.

Нещастници,не 77% ,а много отгоре ще е процентът на Бойко ,защото е мъж, а не гей!Защото работи ,а не спи!Защото е почтен,а не крадлив боклук!Защото има мозък,а не е писал за руските гащи на войниците!Защото е народно момче,а не отроче на червената буржоазия!Защото каквото каже-прави го,а не е лъжец!Защото преследва престъпниците,а не се договаря с тях!С една дума,мъпреки сополите ви,които леете,ммежду гея и каратиста разликата е земя-небе!Сега продължавайте да плачете!