Станишев: Изказването на Борисов за пенсионерите е от най-циничните

Изказването на Борисов, че пенсионерите са изяли фискалния резерв, е едно от най-циничните на фона на много такива. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев по време на откриване на предизборната кампания на Коалиция за България в София.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Изказването на Борисов за пенсионерите е от най-циничните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЕНИТЕ И ПОЛИЦИЯТА И НЯКОЙ ДРУГИ НЕ СЕ ОСИГУРЯВАХА ОТ ДЪРЖАВАТА,А И ПЛАЩАТ ПЕНСИЙ ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ!ТЕ ИЗЯЖДАТ ПЕНСИОНИТЕ ФОНДОВЕ.

Горките пенсионери - комунистите все ги лъжат и те все им вярват.

Ние познаваме фашизоида Бойко Методиев Борисов, продукт на една дегенерирала система от времето на Тато. Но ние се учудваме от импотентността и политическата кокоша слепота на част от нашите пенсионери - тъпи като него, злобни и отмъстителни. Те отново ще гласуват за антинародната антиевропейска шайка на пъдари, спортисти, келнери, продавачки и прочее полуграмотни типове в свой ущърб. 4 години пенсиите не бяха пипнати, страната е в развал, а нашите старци с тъпо упорство и провинциална простотия отиват към урните с цел да възстановят една власт на игноранти, неграмотници и крадци. Да не се сърдят после на червените , а да седнат да прочетат някой умна книжчица, струва стотинки. Да се ограмотят и очовечат, преди да закопят страната. А ГЕРБ да спре да твори идиотщини - пенсионерите им изяли парите, вместо да отидат при милионите на Цоко и Боко! В личните им сметки, за които властта трябва да ги тикне зад решетките.

НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩАШЕ ПРЕЗ ОНЕЗИ ГОДИНИ НИТО ЗА БАНАНИ, НИТО ЗА ТЕЛЕВИЗОРИ, НИТО ЗА КОЛИ. ХОРАТА БЯХА ЗДРАВИ / БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ/. БЯХМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ГРАМОТНИТЕ В СВЕТА И ОБИЧАХМЕ ДА ЧЕТЕМ КНИГИ, ДА ХОДИМ НА ТЕАТЪР, ДА ГЛЕДАМЕ БАЛЕТ И ОПЕРА НА ЖИВО. МОЖЕ ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБЛЕЧЕНИ С МАРКОВИ ДРЕХИ, НО БЯХМЕ ГОРДИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ. МОЖЕ ДА НЕ СМЕ ЯЛИ ПОРТОКАЛИ И БАНАНИ, ЗАЩОТО ИМАХМЕ ИСТИНСКО КИСЕЛО МЛЯКО. ЯДЯХМЕ ИСТИНСКИ АРОМАТЕН ХЛЯБ И ИСТИНСКИ КАШКАВАЛ ИСИРЕНЕ. МОЖЕ ДА СМЕ СЕ РЕДИЛИ ЗА ЛУКАНКА, НО МОЖЕХМЕ И БЕЗ НЕЯ. СЕГА ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ПРОДАВАТ БАНАНИ, ПОРТОКАЛИ, ТЕЛЕВИЗОРИ И КОЛИ, НО СМЕ БОЛНИ. ТЪПЧАТ НИ С ЕРЗАЦ ХРАНИ И ЗАТЪПЯВАМЕ ДЕН СЛЕД ДЕН ПРЕД ТАКА ЛЕЛЯНИТЕ ОТ ТЕБ ТЕЛЕВИЗОРИ. ЖАЛКО, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ И СТАНИШКО ОПЛЮВАТЕ ХУБАВОТО , КОЕТО БЕШЕ. ЗАТРИХТЕ ГО И В ГРОТЕСКИ РАЗМЕРИ НИ СЕРВИРАТЕ САМО ГАДОСТИ, МЪКА, МИЗЕРИЯ И СТРАДАНИЯ. БЛАГОДАРЯ ТИ , МИЛИЧЪК НА ТЕБ, НА СТАНИШКО, НА БОЙКО БОРИСОВ, НА ЦАРЧЕТО, НА КОСТОВ И НА ТЕМ ПОДОБНАТА ВИ БИОЛОГИЧНА ОТЛОМКА ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО! ВИЕ СТЕ САМО ЕДИН ГЕНЕТИЧЕН ОТПАДЪК И БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ НА ИСТОРИЧЕСКАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЯХНЕТЕ ЕДИН СПОСОБЕН НАРОД И ДА ГО ПРЕВЪРНЕТЕ В БЕЗЛИЧНА, ОГЛУПЯВАЩА, МИЗЕРСТВАЩА, ЗАГИВАЩА ТЪЛПА!

ЕХ, СТАНИШЕВ, СТАНИШЕВ! ЗА ШЕПА ГОДИНИ ТИ УСПЯ ДА ЛИКВИДИРАШ ЕДНА ПАРТИЯ, ГРАДЕНА С ДЕСЕТКИ ГОДИНИ. ГРАДЕНА С ТОЛКОВА МЪКА, СЪЛЗИ, ЗАТВОРИ, ЖЕРТВИ. ЖЕРТВИ ДАВАНИ ОТ ХОРИЦАТА, КОИТО ВЯРВАХА В ТАЗИ ПАРТИЯ. ТИ СИ НОВИЯТ ЮДА, СТАНИШЕВ. ТИ ПРОДАДЕ ПАРТИЯТА ЗА ШЕПА ЖЪЛТИЦИ. ЖАЛКО ЗА СТОТИЦИТЕ ЖЕРТВИ ПАДНАЛИ В ИМЕТО НА ТАЗИЯ ПАРТИЯ

Срам и позор! За тези шуробаджанашки карикатури ли ще гласуват варненци? В ПП ГЕРБ Варна назрява много сериозен вътрешнопартиен конфликт, който може да доведе и до разцепление на партията след изборите! ПП ГЕРБ Варна, район Одесос са изпратили подписка до Бойко Борисов за манипулациите в кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ Варна, но той не реагирал въобще на тези неща. Партийната организация в район Одесос сега скочи срещу Лилия Христова и сина и Павел Христов и смятат, заради тези техни манипулации на листата, да саботират изборите. До последно не публикуваха цялата кандидат-депутатска листа на ПП ГЕРБ Варна, защото на 10-то място в листата сина и Павел Христов е написал любовницата си Даниела Панайотова младши юрисконсулт в ДНСК Варна и кандидат снаха на Лилия Христова. А чак на неизбираемото 12-то място е поставен общинският ръководител на ПП ГЕРБ Варна, район Одесос д-р Руслан Тошев. Още повече, че Даниела Панайотова въобще не е неминирана и гласувана за кандидат-депутат на събранието проведено с тази цел в ПП ГЕРБ Варна, район Приморски. Целта на Лилия Христова била да вкара сина си Павел Христов като депутат в НС и догодина от там да влезел на избираемо място в листата за кандидат-депутат за Европарламента. А на негово място в НС да влезе като депутат любовницата му, която тя и той я направиха на неговото място Областен председател на МГЕРБ Варна, в края на миналата година.

СерГЕЙЧО може би го е яд, че имаш само 2-3 симпатизанти, при това платени да са там!

ПРЕДЛАГАМ 1 -ОСТАВКА!!! 2 -НАРОДЕН СЪД!!! 3 -ДО НОВИ ИЗБОРИ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ ЗАЕДНО С ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ ПАРТИИ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ ДА ИЗДЪРЖАТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! 4 -ТОВА Е И ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО !!!

Химлерчо пак се докарва на бабите. То,друг няма кой да му повярва...!

БКП= На БСП + Бойко

Добре де, ние ще гласуваме за БСП, но чрез ГЕРБ, защо толкова вие на умряло Станишев????!!

При тях действа принципа на ротация!

Цинично, но вярно.

Парите трябва да се търсят от гробарчетата !!! Те са така нареченият лош материал в БКП !! БСП са реформаторите в БКП, които истински вярваха в социалната справедливост, докато гробарчетата, другата част от БКП бяха там единствено за да лапат !! Такива са и сега, готови на всякакви машинации, само и само да продължат да лапат, но не и да поемат отговорност !!! Те, гробарчетата, заедно с вожда си Винету, са червените боклуци !!!

Парите трябва да се търсят от гробарчетата !!! Те са така нареченият лош материал в БКП !! БСП са реформаторите в БКП, които истински вярваха в социалната справедливост, докато гробарчетата, другата част от БКП бяха там единствено за да лапат !! Такива са и сега, готови на всякакви машинации, само и само да продължат да лапат, но не и да поемат отговорност !!!

Май нещо си се объркал.Гробарчетата ,както казваш не са управлявали преди 4 години.От началото на ,,демокрацията,,БСП(БКП) постоянно обещаваха на пенсионерите.И те винаги бяха прецаканите.Та простено ти е,че не осъзнаваш червените колко са лъжеобвилни.Вярвате на собствените си лъжи и популизъм.И разчитате на слабата памет на възрастните,смачкани от бачкане по комунистическо време.Прецакани от тези,които сега им обещавате отново.

ама какъв бой ша ви бияяяя,до умиране-..червени боклуци!!!

Така се случва когато комунисите ги е страх и реват....правят кукли на опонентите си. Ако бяха наред с главния нямаше да се правят на чучела посред бял ден.

Много е подъл станиШеф, само жълтини и клюки който той сътворява използва ...едно смислено предложение не чухме от него, замо ЦЪР ЦЪР

Вчера едни момичета ми протягаха дебели, лъскави рекламни материали - като годишен каталог на Мтел. Имаше и балончета, и знаменца. Кой ги плаща? Това е от залъка на всички ни, не само на пенсионерите.

А на Бойко тъпунгера лукчетата и ключодържателите кой ги плаща????Ниееееееееееее

Е та точно за неговите ставаше дума, ама нарочно не споменах. Исках да видя от колко партии ще ме наплюят. А има ли значение чии са?

Много точно казано - Куклуводите са в сянка, а ние само гадаем...

- Стана ли ясно дали тогавашният премиер Сергей Станишев е знаел какво правят съветникът му Росен Карадимов и любовницата му? - Много добре е знаел. Знаел е, че Моника става подизпълнител по втория договор, което е нарушение на условията, при които е спечелена обществената поръчка, но не е реагирал. Знаел е, че провеждането на обществените поръчки ще бъде формално, защото Хохегер е бил определен за бенефициент предварително. А за договора с Пловдивския панаир не само, че е знаел, ами самият той налага погазването на закона, при това с думи, които звучат цинично. Погледнете стенограмата на МС от съответното заседание и ще останете смаяни от казаното. По смисъл то е: "Ние трябва да гепим тези пари, но да знаете, че не е хубаво да се прави така!". Както се казва: Без коментар.

ВЧЕРА ГЛЕДАМ МОЙТЕ ВРЪСТНИЦИ ОТ МЛАДЕЖКОТО БСП, ИЗДОКАРАНИ КАТО СГОДЕНИ ЦИГАНИ, КАК СЕ РАДВАХА НА СТАНИШЕВОТО ОТРОЧЕ, И АЗ ДА СЪМ НА МЕСТОТО НА БОРИСОВ, ИАЗ ЩЕ ГИ ДРАЗНЯ. ПОНЕ ПОЛОВИНАТА БЯХА БИВШИ ПАРТИЙНИ РАБОТНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА, ДОПРИНЕСЛИ С ВСИЧКИ СИЛИ ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!!

Ама имаше и много които говореха на миеко ие Сигурно са от гражданската квота Бяха блокирали със селски рейсове целия ни квартал бетонните глави

Господа, пренебрегвам речите на водача на БСП ( Български Социални Паразити) - забележително е за мен последното изречение в тази статия: "По данни на организаторите на хепънинга на Коалиция за България в Южния парк в София са присъствали около 20 хиляди души от цялата страна." Колко?! Само?! И от цялата страна?! На втората по сила партия в България?! И това е хвалба на организаторите им! Защо?! Ако така и толкова могат да организират в борба за власт, така и толкова ще могат да организират и на власт. Ето защо считам, че е време партиите да бъдат махнати от държавната поилка, да се забрани предлагането и приемането на дарения, всяка партия да издържа само от членски внос своите клоуни, организатори, и депутати. За всички отклонения от това - затворнически костюми за сметка на държавата.

Айде, пак напиши, че някакъв скочил от Аспаруховия мост. Скоро не съм го чел. И нали има нов кмет във Варна, защо продължават да скачат?

Внимание, Внимание Ahtung, Ahtung. Uvaga, Uvaga. Червените кхмери пак се готвят да управляват. Ще допуснем ли Станишевци, Гуцановци, Овчаровци, Петковци ...Плейбойци...на власт????? Никога повече комунизъм!!!! Събуди се народе. Кажи не на комунизма. Баста.

БАСТА БАСТА БАСТА НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ

МАФИЯТА,АЛОООООО ТОВА НЕ Е МАНИПУЛАЦИЯ ИДИОТ ПРОСТ И ЖАЛЪК ОТ ГРУПАТА НА ГРОБАРИТЕ.ТОВА Е ИСТИНА.ВЧЕРА ОЩЕ ЕДНО "САЛТО" НА МЛАД МЪЖ НА 42 ГОДИНИ.ЖАЛКА ИЗТРИВАЛКА НА ГЕРБ,НЕ ПОВТАРЯЙ НАПИСАНИТЕ СИ ИДИОТЩИНИ.ГНИДА ПРОСТА.

Ку, ку, още малко ще обвините ГЕРБ и за самоубийствата на поетите Пеньо Пенев и Петя Дубарова които стават когато на власт е таткото на Станишев! Чети и разсъждавай, имаш глава на раменете си, всяка година се самоубиват около 1000човека, най малко са през "Герберската" 2010г.!

На този главата му е "направена". Да проверим надзорникът им дали се е скатал от работа. Имаше ли наш Гюро глава?

Дмириевич, след като е на всяка манджа мерудия нека обясни, как така БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА България през кризисните 2009г, 2010г., 2011., 2012., е с няколко милиарда по голям от БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА България през 2005г., 2006г., 2007г., 2008г., години през които нямаше криза и имаше строителен бум(пардон, БАЛОН)!???????

Колега , заинтригува ме. Не ми се четеше статистически справочник в уйкенда, но ще отворя . Не че оспорвам казаното от теб, напротив потвърждавам го. Искам просто да видя и други факти.

Глупавия Станишев се поддаде на леката провокацийка на Бойко Борисов, и върна подадената топка, от сега до края на кампанията, всеки ден, Бойко Борисов и ГЕРБ ще изтъкват НЕОСПОРИМИЯ ФАКТ, че ГЕРБ са похарчили с 13 МИЛИАРДА лева повече за пенсии и социални плащания, отколкото "социалната" БСП през предходния мандат!

След прекрасното управление на БУДА....... Още един загина след скок от Аспаруховия мост. Четвърто самоубийство беляза седмицата във Варна. Днешното самоубийство е 18-ото от началото на годината само във Варненско.

Общо 11 646 българи са се самоубили или са починали от умишлено самонараняване от 2000 до 2010 г., сочи статистика на НСИ, предоставена на БТА. Самоубилите се мъже са 8626, а жените - 3020, което показва, че нежният пол близо три пъти по-рядко посяга към умишленото отнемане на живот. През последните 50 години процентът на самоубийствата в световен мащаб се е увеличил с 60%, сочи доклад на СЗО, посветен на утрешния Световен ден за превенция на самоубийствата - 10 септември. Според доклада всяка година около 1 млн. души по света се самоубиват или на всеки 40 секунди на планетата един човек умишлено отнема живота си. Според доклада на СЗО опитите за самоубийство в световен мащаб са 20 пъти повече от реализираните самоубийства. ОЩЕ ПО ТЕМАТА Кризата - повече самоубийства, по-малко катастрофи Най-много самоубийства у нас са извършени през 2000 г. - 1383, а най-малко през миналата 2010 година - 859. Тези цифри сочат, че икономическата криза не е основна причина, поради която българите посягат на живота си, е мнението на експертите. Водещата причина за самоубийствата у нас са конфликтите в семейството - над 40% от случаите. На второ място са психичните проблеми, следват тежкото финансово състояние, несподелената любов, нежеланата бременност, затруднения в работата, конфликти с учители и др. Близо 75% от самоубийствата у нас се извършват от българи, а 14% от роми, сочат данните на НСИ. През миналата година най-възрастният човек, който се е самоубил у нас е бил на 97 години, а най-младият - на 8 години, уточняват експертите. Пак според тях за всеки четвърти българин има опасност да развие някакво психично заболяване, което се дължи на всекидневния стрес, на който са подложени хората през последните години. Всеки ден едно дете посяга на живота си, а двама възрастни се самоубиват, показва статистиката на НСИ. У нас едва 5-6% от българите с влошено психично здраве търсят помощ от професионалисти по психично здраве, докато в Европа този показател е 15-20%. Бум на пациентите с психични проблеми е регистриран в южната ни съседка Гърция, където икономическата криза е предизвикала близо 30% увеличение на депресиите и психичните разстройства. По данни на Евростат, по броя на успешните самоубийства на 100 000 души в Евросъюза - първото място заема Литва с 31.5 случая, следвана от Унгария - 21.8, Латвия - 20.7, Словения - 18.7, Естония - 18.3. България е на 20-то място в ЕС по броя на успешни самоубийства - 10.1. В световен мащаб, по данни на Уикипедия, челната десятка на планетата по броя на успешните самоубийства на 100 000 души отново се води от Литва - 31.5. Следват - Южна Корея - 31.0, Казахстан - 26.9, Беларус - 25.3, Япония - 24.6, Русия - 23.5, Гвиана - 22.9, Украйна - 22.6, Унгария - 21.8, и Шри Ланка - 21.6. В тази своеобразна световна класация на самоубийствата България е на 48-мо място - 10.1, като преди нас по брой на самоубийствата са страни като Чили, Англия, Австралия САЩ, Дания, Румъния. И по света, както и у нас, процентът на самоубийствата сред мъжката половина на човечеството е почти двойно повече отколкото сред нежната половина. Психичните разстройства, депресиите, злоупотребата с наркотици и алкохол са основен рисков фактор за самоубийствата в световен мащаб, сочи доклада на СЗО. На глобално ниво трябва да се повиши информираността сред хората, че умишленото посягане на живота е предотвратима причина за преждевременната смърт, а правителствата трябва да разработят политически рамки за национални стратегии за превенция на самоубийствата, препоръчва докладът на СЗО. Международната организация за превенция на самоубийствата (IASP) е основана през 1960 г. от проф. Ервин Рингел и д-р Норман Фарбероу и днес включва доброволци и професионалисти от над 50 страни по света, които в сътрудничество със СЗО популяризират в световен мащаб действията за предотвратяване на самоубийствата.

След прекрасното управление на БУДА....... Още един загина след скок от Аспаруховия мост. Четвърто самоубийство беляза седмицата във Варна. Днешното самоубийство е 18-ото от началото на годината само във Варненско.

Най-много самоубийства у нас са извършени през 2000 г. - 1383, а най-малко през 2010 г. - 859. Тези цифри сочат, че икономическата криза не е основна причина, поради която българите посягат на живота си, е мнението на експертите. Водещата причина за самоубийствата у нас са конфликтите в семейството - над 40% от случаите. На второ място са психичните проблеми, следват тежкото финансово състояние, несподелената любов, нежеланата бременност, затруднения в работата, конфликти с учители и др.

СПРЕТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА С ТЕЗИ САМОУБИЙСТВА, НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА!??

Друговерци са

България няма нужда от руски и турски агенти в Парламента си със сигурност. Племето се събуди и на 12 -ти десетата, кумунетата и слугите на разни господари ще бъдат яко наритани... Гарантирано от нас, Българите !

След прекрасното управление на БУДА....... Още един загина след скок от Аспаруховия мост. Четвърто самоубийство беляза седмицата във Варна. Днешното самоубийство е 18-ото от началото на годината само във Варненско.

Безсрамно, но е вярно. Човека не лъже. За пенсии отидоха милиарди. 2 милиона пенсионери х 200 лв х 12 месеца = 4.8 милиарда лева на година.

Коко, прав си, но те ги отделиха с изцяло популистични подбуди.Мислиш ли че не могат да направят тази проста сметка... Защо потъпкаха малкия и средния бизнес, които е гръбнака на икономиката а толерираха едрите???

Гробарчетата рязко задълбочиха демографската криза. Докато при тройната се раждаха около 70 000 на година, при изрода от Банка раждаемостта падна на 50 000 на година !! Да не говорим и колко млади и можещи хора емигрираха, след като този изрод срина икономиката, и изкара 400 хиляди безработни на улицата. Можете ли да си представите какво значи 400 хиляди за малка България !!!!!!

1.Бебетата, които не се родиха през 2010-2012 г0 , трябваше да са деца на ония които не се родиха или избягаха през 1989-1992 г. 2.В последните 2-3 г. за пръв път започнаха да се връщат млади хора в България.

Коко, Коко-шко проскубана, пенсионерите първо са си давали парите на държавата цели 30-40 години, а сега, 4 години ББ (няма нищо общо с Българоубиец) им ползва парите, не им компенсира инфлацията и не им даде и лихвата (сигурно за да не им я обложи любимият му ДЯНКО-ОФ-ОФ-ОФ). Така че наистина е цинично, но и типично за ББ.

Ти договор ли имаш с тая държава и кой ти го е подписал Б.Б., ЛИ? Като си внасял в държавата, що не гоопази да остане там. Къде беше когато изклаха стадата, когато бутнаха фабриките. В тях ти беше пенсионния фонд. Сега ще се молим до има млади хора, които работят и си отделят от залъка за нас. Ама както виждаш и хора се не раждат .

геичо заминаваи за украина там може и да ти минат евреиските номера.чужди агенти и шивачи на руски униформи не ни трябват.напусни страната ни без бои докато не е касно.

Смрад гербеска!

Станишев няма да заминава за никъде, за да може да нанесе мощен парен чук право в тиквата на изрода от Банкя.

Да си ходи тоз Борисов, Да се маха на далече. Да се хванем за Сергея А съце да се сгрей. Избор пукна, избор пукна, ние не, ние не. Вятър духна, вятър духна, и издуха всички гербери от таз земя!

Абе за тоя мишок Станишев и проруската му партия гласуват само глупаците

Борисов отново се наака сценично

Бяхте 80000???

БСП или протестиращите

Време да получите един здрав български шут по големите гербески задници!

ivo10

Докато Станишев е генсек на БСП, ГЕРБ няма да получи шут отзад. Набийте си го, където и да е.

Шута ще е отпред, мощен парен чук по челото на изрода от Банкя !!

г-н Станишев, тоя филм сме го гледали, нов бардак със стари к*и не се прави, писна ми да слушам глупостите на този човек, отдавна никой не го брои за жив, чудя се как още има очи да се показва пред хората. Абе комунист му кажи...

хе хе и другият цирк го гледахме, нов бърдак с нови курви - оказаха се и не умеещи и неграмотни!

ivo10

По-забавно е нов бардак с млади курви.

Предполагам огромната част от Вас са запознати с играта "Бридж"( почти няма нищо общо с каруцарския "бридж-белот"). Длъжен съм да отбележа - играта е с английски произход, както и емблематичната фраза : ЛОРДОВЕТЕ АНОНСИРАТ, А СЛУГИТЕ ИМ РАЗИГРАВАТ! Накратко правилата: -1.Раздават се картите. -2.Следват анонсите. -3.Разиграва се съответното раздаване. -4.Регистрира се резултата. Да апроксимираме за момент тая игра на интелекта - Бриджа с политиката - какво ще се получи: -1.Картите(капитала) отдавна са раздадени -2.Лордовете(кукловодите) са приключили с анонсите(заявките за сфери на влияние). -3.Остана разиграването(т.е. поредните избори) в които "главните герои" са слугите(марионетките). -4.Някой да се съмнява, че резултатът не е известен предварително?(когато анонсите са реални) Предполагам, ще се съгласите с мен, че нито един "слуга" не би си позволил да "сбърка" при разиграването, защото последствията за него в политически(а доста често и във "физически") план биха били, нежно казано, неприятни(най малкото няма да получи от господаря си полагащия му се "бакшиш"). И преди и сега "слугите" са вършили работата си много старателно, даже напоследък(предполагам сте забелязали), се усеща едно дори неприятно престараване, дължащо се предполагам на ограничения им интелектуален капацитет, но това е друга тема. Забелязали ли сте, че самочувствието и поведението на "слугите" е точно копие на това на господарите им? Дори в някои случаи е по подчертано. В тоя ред на мисли се "питам": Кой ли ще да е "господаря" на експремиерминистъра(не оставайте с впечатлението, че смятам "опонентите" му и всички останали персонажи на политическия куклен театър в Бг за нещо различно)?! Забелязали ли сте, че "лордовете" никога не участват в циркови представления (т.н. предизборни кампании)?! Ако поне малко сте се замислили имаме шанс, не всичко е пропаднало безвъзвратно!

Аз си знаех, че БСП са циркаджии, но не предполагах, че ше излязат на открито, пред публика! А самовлюбеното лидерче е в такава паника, че нито чува, нито вижда, само гледа да се закачи за някоя дума на Борисов извън контекста и да започне да интерпретира, както му позволява недозрялото мозъче...

"А самовлюбеното лидерче е в такава паника, че нито чува, нито вижда, само гледа да се закачи за някоя дума на Борисов извън контекста и да започне да интерпретира, както му позволява недозрялото мозъче... " Браво! Адмирации за точния коментар!

Попитали радио Ереван, кое е това нещо,което мирише повече от милиционерски ботуш? Радиото отвърнало: БАНКЯНСКИЯТ ЦЪРВУЛ!

Явно си се завирал да му лижеш краката,щом знаеш за миризмата.Хахахаха.Червени измекяри.

Няма нужда въобще да се приближаваш до изрода от Банкя, той си смърди от километри !!!

какавто манипулатор беше баща му (димитар станишев) такав е и това копеле

знаеш кой е баща му а той е копеле

Как няма да знае, като едно време баща му е пляскал майка му, нали всички жени бяха общи по комунистическо време и затова знае. И тебе като тио чета приказките знам, че си платеното мекере от "Посрано" 20

много ми харесва оная кукла в южня парк с раираните дрехи ако ме разбирате.....

Абе и Бойко и Станишев бранят статуквото!

Даа ,въпросът е - на кой му е по-мило?

КРИЗАТА ТУЙ, КРИЗАТА ОНУЙ А ..... КОМУНИСТИ И ГЕРБЕРИ ПРАВЯТ ЕДНИ ГОЛЕМИ СКЪПИ ОТКРИВАНИЯ НА ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ. ВМЕСТО ПАРИ ЗА КАМПАНИЯ - ДАЙТЕ ГИ НА БЕДНИТЕ - НАЛИ МНОГО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ !!!!!!! НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ - СТАНИШЕВ РАЗМАХВА ЕДИН ОРЕШАРСКИ, БОРИСОВ ЕДНА ЛИЛЯНА - ДРУГИ КАДЪРНИ НЯМА ТИЯ ПАРТИИ А..... ИСКАТ ВЛАСТ !!!!!! АБЕ, ДРИСЛЬОВЦИ С КОГО ЩЕ РАБОТИТЕ БЕ - НЯМАТЕ ЕДИН ЧИТАВ МИНИСТЪР ДА СЛОЖИТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ С ТАЯ ВЛАСТ ВЪВ ВАШИТЕ ГЛАВИ Е САМО КАК ДА ТОЧИТЕ ДЪРЖАВАТА АМА...... ТУК ГОВОРИМ ЗА ВАДЕНЕ ОТ КРИЗА - НЕЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЗА КАКВО СТАВА РЕЧ ..................

Подхвърлят си народа като плажна топка. Но и на неговата улица ще изгрее слънце един ден със сигурност.

ББ този път не лъже - при Герб вземах пенсия от 700 лв, а вече и 770. Сергейчо що не ми плащаше пенсията, определена ми от НОИ? Нали мисли за нас, пенсионерите?

Да ти е честита! Въпросът е до кога? Вървим към фалит без Дянков!

Тоя Сер ли е Гей ли е...не ми е плащал наема 2 месеца. 12000 евро ми дължи вече а черпи с кебабчета...