Атанас Мерджанов: Оставка на лидера Станишев сега би било грешка

Депутатът от Коалиция за България Атанас Мерджанов призна, че назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС е било грешна стъпка. Той подчерта, че не би било правилен ход лидерът Станишев да подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Мерджанов: Оставка на лидера Станишев сега би било грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе комунистически боклуци, тъпанари и кретени, не разбрахте ли, че ВСИЧКИ действия (а и бездействия на това правителство при явното кадруване на задкулисните кукловоди) са грешни, противоконституционни, противозаконни и противонародни!! Дреме ми дали ще елиминирате украинския чифутин серГЕЙ станиШЕФ сега, утре, след един месец или чак на следващия конгрес!! Поучете се от европейската, азиатската (визирам есетствено преди всичко Япония) и световната практика при гафове, особено политически, народното недоволство да бъде поне в някаква степен редуцирано с една незабавна О С Т А В К А и разкяние!!

Мерджанов, FUCK OFF

Тате подай си оставката - БЪДИ МЪЖ за разлика от СЕРгея ! Ще и изиграя една Samba специално за тебе ако го сториш.

Да бре, грешка щяло да бъде... Станишев, да си хваща влака и при приятелчето Путин, да му прави компания и да му разхожда кучето.

Станишев очевидно е човек с неявни зависимости, който не взима, а прокарва чужди решения. Заедно с Пеевски трябва да си ходят. Който смята, че това трябва да продължава - ще си отиде с тях

Наскооо, стига с това "Комунистическо мислене",бре -вие ,в лицето на Вашия любим С.С. се на а..х.е ЯКО, БРЕ..,Време е за оставкии-Вашите хора Ви ги ИСКАТ..!Понесете си отговорността за гафа,сервиран на Българския Народ...!

Kвото да напрвим ша е грешка ама народя ни избра. Hий сме си голяма смeшка за изтормозенaта ни страна. Прасевки грухти и се осира, Kокошарски славно кукурига. стаMишев сиренце съзира...

Да, ама Орешарски далеч, не е Кокошарски, знае се от години, че не комуникира с хора с милиони, а с милиарди и служи на тях!

абе къде е Батко...опппссс...Волен,бе?

Покри се, щото го достраша! 1 глас - глас народен - взриви цялата нация. И Волен скоро няма да го видим в парламента, щото е много отворен и е в час :)

Това само един комунист,който живее някъде другаде може да го каже.Кайто първи се обади и най силно надава глас то той ще е......един от хората които са направили въпросната кандидатура възможна.Наско взимай си шапката и карай след фюрера си!

Аз живея в чужбина и апелирам към всички българи зад граница по възможност да спрат да пращата всякакви пари към България докато тези са на власт. Парите от чужбина са значителен дял и липсата им ще се усети бързо. Щом не ни чуват гласа, ще усетят силата ни!

Значи досега си изпращал пари на тези, които са на власт? Крайно време беше да спреш.

Leleeee,абе ти в ред ли си? Ако искаш пращай,но не провокирай другите да НЕ подкрепят фамилиите си.Ние за това сме тук.Не само за собствен рахатлък.Повярвайте ми,че няма напълно щастлив емигрант.Но не е редно,ако можеш да ядеш луканка ,а близките да го карат на сух хляб.Май съм със старомодни разсъждения,но съм си такъв.На тия години не мога да се променям, а и не искам :))

"Мерджанов в петък обяви, че няма вероятност Народното събрание да преразгледа решението си относно Пеевски. Тогава той защити избора на премиера Пламен Орешарски (за Дебелям Пеевски)" Ще подкрепим в пленарна зала решението на Пеевски да се оттегли. Чакаме ново предложение от Орешарски, каза още Мерджанов. " " Депутатът увери, че БСП носи отговорността си в тежката ситуация." АМИ КАТО НОСИТЕ, СЛЕ ТАКЪВ ГАФ СЕ ПОДАВА ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА ХУНТА! Нямаме право на грешки, ако искаме да управляваме в името на българските граждани, заяви той. ХА-ХА-ХА, ЦИНИК ГНУСЕН :)) МЕН НЯМА ЛИ ДА МЕ ВЗЕМЕТЕ МАЛКО ПРИ ВАС, И АЗ ДА ПОКРАДА НА ВОЛЯ, ЧЕ ДА СИ ОПРАВЯ ДЕРЕДЖЕТО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. ОБЕЩАВАМ АКО СГРЕША ДА СИ ПОНЕСА ОТГОВОРНОСТТА И ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯ ЩЕ Е В ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

Още не мога да гласувам, но на следващите избори не искам изобщо да ви има в парламента. Какво ще си го правите Станишев си е Ваша работа. Погрижете се за малкия, като Ви няма в парламента поне за 45г. за да има някаква справедливост.

уместно е и още как - даже е крайно време да си подаде оставката Станишев.Но по интересно е как децата му когато порастнат и тръгнат на училище ще приемат факта че в учебниците по история баща им е определен като национален предател.Защото това е истината за неговата политическа кариера.

ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА.

Каквото да се говори и пише за извинение на хората предложили Пеевски, те , Станишев и ДПС поднесоха властта на ББ на тепсия! Бива глупави политици, ама чак толкова..

Правилно, другарю! Да остане на поста си докато напълно затрие партията Ви. Колкото пъти поведе партията ни на избори, толкова пъти сте се о...ли. Последното беше за капак. Така, че още малко и съвсем ще ви за трие и ще станете за посмешище. Все пак не отива на партия с такава история подобен лидер. Добре, че бай Тошо не е жив да види този позор...

Помните ли как при ГЕРБ се избираше главен прокурор и конституционни съдии? Всички кандидати бяха представени публично, имаше представяния на концепции, имаше въпроси от граждански организиции, имаше върнати кандидати поради излезли нелицеприятни информации за тях. Но Борисов, разбирате ли, бил недемократичен, бил мутра, бил обсебил цялата власт :))) А тук лидерът на "демократичната" партия БСП в 8:30 сутринта свиква парламентарната си група, казва "това е човекът и ако не е той, правителството пада", след което се гласува за 10 минути в парламента. А после партийците от БСП казват - "какво искат тези от ГЕРБ, нали имаха половин час, за да изразят евентуалното си несъгласие". И този с отеклите очи на снимката по-горе има наглостта да говори за етика и че всъщност ГЕРБ (!!!) задкулисно били прокарали Делян Пеевски. Аз по-голяма глупост не съм чувал от години :)))

Абе дръжте си го. Колкото по-дълго ,толкова повече хора да ви намразват.Да не ти казвам през какво ми са вашите боричкания за партийна власт.Вие никога не сте мислили за държавата и хората в нея през целия така наречен преход .Ама никога.Иначе нямаше да сме на това дердже. Но не ни прави на аборигени с тъпите си изказвания: " Ще подкрепим в пленарна зала решението на Пеевски да се оттегли. Чакаме ново предложение от Орешарски" Още ли не е казал вожда ви ,кой ще бъде?Чака инструкции от КГБ или Турските служби ли бе ,пиянде такова?

Взимай си лидера Мерджанчо и марш от ръководството на партията!!! Посочи поне една причина, поради която Станишев да има моралното и политическо основание да продължава да е председател на най-сериозната партия в българското политическо пространство!!!? ГУшкай си го ...............и друм!

Ненормалници, нали стана пределно ясно че договорките и решаването на държавни проблеми е извън НС. За каква държавност става дума при парламентарна република тогава или Ви се иска да излиза така на Вас, Вечните демагози . С какъв сурат излизате и апелирате за държавност, само двуличници и долни измекяри постъпват така. ъон сурати. Срамотаа, пълен позор и кур...ски действия. Съкровените помисли на Ор.., Пее..,М.Велчев и банковия магнат излезнаха наяве. А Ореш.. каква кукла и мафиот излезе..

Нямали право на грешки.... Откакто взехте властта само грешки правите.

Защо бе джанам да не се оттегли? Съвсем си уместно даже...

Как да го обясним на тези мафиоти, туркопедерасти, изперкали комунисти, с ортаци набедени националисти, че няма да търпим повече да ни грабят скрити зад всякакви благовидни "идеи" и мними грижи за нас! Идете на майната си бе гьонсурати!

кои бяха тея бсп сергеъ волен долен местан ?????? не помня в миналото са няма вращане за такива продажници

"Нямаме право на грешки, ако искаме да управляваме в името на българските граждани, заяви той. " ..................... Те не ги искат в селото, те за къщата на попа питат...Гьонсурати!!!

Прав си не е удачно, по удачно е всички да се махате

Те да си вървят... А и електората - също... Трябва като при уличните кучета - кастрация и заселване от вън на територията наречена България след 30-40 години...

Определението на подобна позиция,се нарича простичко:ГЬОНСУРАТ!Ако можех,бих попитал,уважаемият депутат-колко броя избори загуби Станишев?Колко беше компрометиран от премиерстването си 2005-2009г.?Що за политическо решение беше това,с което сега е взривена България?Даже и в Столетницата,да е имало нормално мислене,даже да е имало искрено желание за промяна,точно Станишев връща тази партия сто години назад.Нали живеем в ЕС,в 21в.-каква е причината,Станишев,пределно несправил се с политическото си амплоа,да бъде сменен,веднага?

"Депутатът увери, че БСП носи отговорността си в тежката ситуация." .................... Може ли да попитам как ще я носите тази отговорност? Защото на народа вече никак не му изнася точно вие да носите отговорността за държавата. Нещо много ви натежа, та я си починете...

В куфарчета и контейнери.

Било грешка! Беше позор и нагла провокация. но вие дотакава степен сте затънали, че не можете да мислите човешки - вярно , съвестта е разтегливо понятие, както и възпитанието, интелигентността... но все пак трябва да имате останало и нещо човешко. ЕС се почувства засрамен заради нас, но вие не!...

На тези мутанти им плащат, за да говорят тези неща, и тя нямат друг избор...освен да бъдат изметени.

Защо вместо да давате ДАНС на протурската партия ДПС, направо не се обърните към турското МИГ да ви назначат шеф на българското разузнаване !! За вас България не значи нищо!! Вие сте национални предатели!! Оцелявате с цената на всичко, дори и с предателството към нацията и държавата !!

не станишев, всички си подаваите оставките! вън

тя лумпеняци сакаа да ни заблудуа като манат тоа лумпен сер-геи па они да са на власт,не се ли мане целото правителство,началниците у парламентат-наше чудо та ничие...

абе Атанасе знаемсе от 44 години всв същият мазник се сине че трябва даси ходи станишеф ами трябва даси ходите всичките ида спрете с вашите инсинуаций че е за доброто на Българиявсички вие сте за разстрели за затвор аз заради такива като теб и другите като теб гъзоблизци напуснах България няма дасе върна докато не бъдат изчистени и последните комунистически изчадия

И аз няма да се върна скоро:((( Но това май ще продължава още многоооо дългоооооо..... Но дано децата ни внуците имат късмет да живеят в по-нормална ДЪРЖАВА!

Сега разбирам безсмислието на изборите. Избираме не народни представители, а същества които са изцяло зависими и изпълняват поведението на партийния вожд !! Те дори не мислят ДАЛИ ТОВА КОЕТО ГЛАСУВАТ Е ОТ ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ДАЛИ НЕ Я ПРЕДАВАТ ПОСТАВЯЙКИ НАЧЕЛО НА РАЗУЗНАВАНЕТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ЦЕНТРАЛИ !!!!! Егати идиотите които сме избрали !!

Те че са "идиоти" - идиоти са.Но какъв идиот трябва да си за да отидеш и да гласуваш за тях - това е въпросът?

Йогого

Голям!!!

Ние затова предлагаме НС да бъде разпуснато за срок от 4 год. и да се пристъпи към слагане на ред в държавата...А, също така да се разпуснат и партиите - най-малкото ще се спечели от спиране на това престъпно финансиране.

Станишев изгуби всички избори от както е начело на БСП и се няма подходящ момент да се разкара. Надмина Костов по дебелоочие. А този нещастник на снимката не заслужава коментар

Дръжте си го тогава. Олигофрени!

Няма какво да чакаш ново предложение ЗА ДАНС, също така няма кой да те чака,ИСКАМЕ ОСТАВКА НА ШИБАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВИ ИЗБОРИ. БОКЛУЦИ!

Другите кандидати за шеф на ДАНС бяхме ние двамата с БРАТА Галев. В сряда ще ни гласувате ли кандидатурата?

Чакайте малко, все пак първо мен да изгласуват!

Не става. той е съратник и бизнеспартьор на БУДА. Ще видите какво ще излезе за БУДА още. Изнесеното в Уилкилийкс е цвете. само дето има нелегална фабричка за цигари.

Този мухльо не заслужава да бъде коментиран

Вие сте рекордьори на грешките.Каквото и да направите , все е грешка.

Еничер Мерджанов, кога е добре да се оттегли Станишев? След старата тройна най-крадлива коалиция или при новата супер нагла готова за световен рекорд в корупцията и съсипването на страната, а мискини с мискини, Киряк Стефчовци и Сидеровци продажни!

Въобще не ме интересува дали станишев ще управлява скапаната си партийка. Но не искам тази партийка да управлява България.

Toзи Мерджанов не е в час, правителството падна, вашата партия БСП ще бъде забранена със закон ! Сега Цацаров, ако иска да си запази мястото ще трябва много да работи, всички крадци да се осъдят и да се съберат милиардите, за да може всички реформи да стартират и живота на българите се подобри и да живеем достойно и да започнем да се гордеем, че сме българи и да си изтрием срама пред целият свят !

ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО СТЕ НАПРАВИЛИ ДОПУСКАЙКИ БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ ДА СЕ ОГЛАВЯТ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ПАРТИЯ ТЯСНО СВЪРЗАНА С ТУРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ !!!! АКО НА НЕБЪЛГАРИНА СТАНИШЕВ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА ИЛИ НЕ, ТО НА ТЕБ ТРЯБВА ДА ТИ СВЕТНЕ ЧЕРВЕНАТА ЛАМПА, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС НЕ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТВОЯТА ПАРТИЯ , А ЗА ТОВА ДАЛИ ДА Я ИМА ИЛИ НЕ РОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ !!! Идиот ли си или на ИДИОТ се правиш !!!

Той отхвърли предположенията за политическо задкулисие в 42-то Народно събрание, като хвърли вината върху парламентарната група на ГЕРБ............абе ние аборигени ли сме че да твърдиш такива простотии...........

Този чува ли се какви глупости говори?Наистина господине, не е удачно Станишев да подаде оставка,удачно е при създалата се ситуация всички в купом да го направите.

Подлогите на Станишев и той самият винаги излизат с изтърканата щампа- "сега не е времето", "единство" и пр.. Станишев е доказан ТЪПигьз и никога няма да си подаде оставката. Той отдавна е вреден за БСП. Доволен съм, че напуснах тази партия узурпирана от станишевци. Чакам формирането на истинска социалистическа партия.

Не само, че е удачно, но и всяка зла гадъ трябва да бъде изметена!!!!

Поредният чугун! Егоист и неорентиран! Всички в България виждат, че Дидо Пеевски е без опит, с лош имидж и недопустими връзки в бизнеса, само някои от БСП се правят, че не виждат и нищо не се е случило.Между другото така се срути и соц'а- заради чугунени мозъци,които не познават какво се случва по света.

Няма грешка,който го назначи,той ще го свали...Да живее АБВГЗ...