Затвориха злополучния лифт

Злополучният лифт в ски-курорта "Бодрост- Картала" край Благоевград, в който вчера премиерът Сергей Станишев беше блокиран, днес беше спрян.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха злополучния лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това мъховете и лишеите не случайно са толкова надолу в еволюционното разви Хората имат право да се порадват.....Ами ние нали това правим,глупчо-радвам се,че серГея заседнал с лифта!

Защо бе тъпанарски преглеждач на коментарите, не ми публикуваш коментара, че истина е, че умряха от шубе на лифта, даже и са се посрали.... Това лъжа ли е?? Знам го от достоверен източник, да го публикуваш, ей..........

Май ще има промени в НСО ......

Абсолютно нищо не се случило.Лифта е използван при пожара в Рила.Ха!Мухата слон я направиха.Сега вече си имаме муха голема като слон.Все пак лифта е изграден с решение на Общинският съвет в Благоевград.В бъдеще ще служи за одиха на населението на Благоевград.Спрете да се ебавате с нищото.Колкото до конкуренцията ще кажа ,че това е най-добрата писта за спускане у нас.Това си е терен и природна даденост.Освен добрият терен на пистата ,терен за близко изграждане на леглова база няма.Няма да се разгръщат големи компекси.Грандомания от другите курорти тук и на това място не може да се приложи.Споко!Природ ще бъде запазена.При това тази писта се използва от 28 г. и тя си има влек.Даже не е ясно дали тоя лифт няма да разори бизнесмена.Това не е конкуренция на нито един ски център .Хората имат право на нещо да се радват.Пилищарски работи е данданията по този лифт.Да подкрепим обикновенните хора и спрем политическите спекулации.

Серго да се качи на асансьора в нашия вход, да постои малко затворен и там, та дано вземат да го оправят най-после.

Много ми е интересен подхода на държавата. Бил незаконен - ще го спрем до УЗАКОНЯВАНЕ... с други думи няма да го ликвидират и виновника да възстанови засегнатия горски фонд... както биха постъпили навсякъде по света

Заповедта за спиране на кабинковия лифт, до пълното му узаконяване, -а в нормалните държави незаконните обекти се бутата май........ а, собствениците могат да отидат и на топло........

ДАНО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПАТНЕ ТАВАНА В ПАРЛАМЕНТА ВЪРХУ ТЕЗИ ИЗРОДИ ДЕТО НИ ЕБАВАТ ВЕЧЕ СУМАТИ ГОДИНИ

ЩО ГО ЗАТВАРЯТЕ БЕ ИЗМЕКЯРИ АКО НА ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ МУ СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО ТОВА ЩЯХ ТЕ ЛИ ДА ГО ЗАТВОРИТЕ БЕ ИЗРОДИ ЧЕРВЕНИ

Не ми стана ясно - защо са забранили заснемането, а вече направените снимки са унищожени? Защо?

Не ми стана ясно - защо са забранили заснемането, а вече направените снимки са унищожени? Защо?

Господи, виждаш ли на каква кочина направиха България тия червени тъпоглавци. От всякъде смърди! УЖАС! ОТЧАЯНИЕ!

мила моя Родино! Какво ли още може да се случи в тая шибана държава.

mnogo xitar xod da spe4eli xora na negova strana da go vidim premiera kak zatvaria nezakonni stroegi i liftive are stiga teatri be stani6ev ax kakva slu4ainost

МАФИЯ!

ЕВАЛА НА ЛИФТА ДЕТО СЕ УСМЕЛИ ДА СЕ НАХВЪРЛИ ВЪРХУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВИХРУШКА

Да го качим и на трамвай. Току-виж че и трамваите не стават за нищо.

Това е поредния факт говорещ за пълното беззаконие в нашата държава. Министър председателя ни се вози (по-точно е опитал да се вози) на незаконен лифт. Е от това по-голям гаф няма. Е, оправданията му, че искал да види последствията от пожара в Рила са още по-голям гаф. Нямам думи.

Тази писта е супер и районът е с много малка концентрация на простаци! Жалко, че сума ти хора сега я научиха заради това недоразумение Сергейчо! И какво значи законно или незаконно в България?! Нали хотелите по морето са законни!?

Цялата шайка от комуняги и спонсорите им директно в затвора. Не може незаконен лифт да се узакони. Събаря се. Инвеститорите плащат събарянето и възстановяват природата. Издалите разрешителни в затвора. Строилите също в затвора. Ако са правили заменки да се обявят за държавна помощ и да се изиска плащане по пазарни цени от инвеститора. Мръсна крадлива сган. И излязъл кмета наглец да развежда Станишев по незаконните обекти на обръчите. И се изтъпанчи по телевизията да обяснява колко е законно всичко. Еколозите отдавна ги гонят и накрая с помощта на ЕС ще го начукат на тия нагли крадци. Инвестиционните им проекти ще им излязат през носа. Кръв ще храчат и банките които са кредитирали тези проекти, които ще бъдат ликвидирани един ден. Искало им се да ликвидират 3% от горите за писти на инвеститорите. Да го ...

Сигурно лифта са го пуснали за да си качи гъза премиера, а той от благодарност ги обяви за незаконни .... следващия път да ходи пеш !?

E TOJ SNAIPER NEMOJA LI DA UDARI EDNO RAMO NA 4OVEKA I DA MU SPESTI GLOBATA,EBATI JENKARJ

Доста компромитиращо! До засядането на Станишев къде бяха институциите? Пак там си бяха, но им беше платено. Станишев, огледай си министрите, че догодина окончателно ще заседнеш!

Голям гаф.

Какъв е тоз абсурд,премиер и кмет в незаконен лифт и според мен не е незаконна пистата,а строежа на лифта.

Какво излезе? Ако министър-председател не беше заседнал в кабинката, нищо нямаше да се случи. Нямаше да се разбере, че лифтът е незаконен и щеше да си функционира безпрепятствено. Май в случая е имало намеса свише.

Imam priqtel ,koito raboti za edna firma f Sofiq. Te sa predstaviteli na Dopelmaer/ne znam dali to4no taka se pi6e/. Tova sa mercedesite na liftovete . Ta toi mi kaza , 4e sa komentirali, tova 4e oborudvaneto i kabinkite na tozi lift sa vtora upotreba za da mu se vyrje na investitora po- evtino. Imalo i mnogo drugi iziskvaniq , koito trqbvalo da bydat izpylneni i ne sa napraveni ama pri nas e taka. 4ovekyt si e platil i si e pusnal lifta.I kyde dremqt NSO? Ami ako tova be6e podgotven atentat. Taka premieryt kakto si sedi v ostyklenata kabina i nqma kyde da myrda nqkoi 6te go naceli kato kru6a. Napravo ne mi se misli.

ако Станишев не беше отишъл там на посещение и ако лифтът не беше спрял сигурно изобщо нямаше да разровят как стоят нещата - кое е законно, кое е минало изпитания и кое не е . Има ли електрическа компания, която да е казала че има проблеми ? няма такава, а редовно гражданите стоят с часове ебз електричество по най-различни причини - обаче дреме му на Станишев за това . Защо не отиде Станишев в Слънчев бряг мисля беше по време на аварията , когато туристи са били заседнали в асансьорите с часове. И вече голямо геройство, че висял 30 мин. в лифта и приел това хладнокръвно.

Da be, sega moje i da gi osadiat za opit za ubiistvo

МНОГО АМА МНОГО ГРОЗНО ЕВТИНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО СЕ КАЧВА ПО НЕЗАКОННИ (НО НЕ ЗАДЪЛГО) СЪОРЪЖЕНИЯ И ПОДРОНВА ИМИДЖА НА ПОСТА, КОЙТО ЗАЕМА. ЛЕЛЕЕ , СЕРГОООО, ТО БИВА НАГЛОСТ АМА ВЕЧЕ МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ. ДАНО ПАДНЕ НАИСТИНА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!

Ако не беше заседнал премиера, щеше ли да се разбере, че лифта е незаконен, че няма оценка на въздействието върху околната среда? Мен ме интересува кой е позволил този лифт да бъде изграден и пуснат без нужните документи?

премиер изпитател - това трябва да му запишат в трудовата книжка (той май друго си няма в нея)

Имаме си премиер - изпитател. Защо крие късите панталонки , тирантите и пионерската връзка. Какъв пламък само ,какви искри, какво желание за отккривателствуване. Сигур кат малък са го държали заключен да зубка. Уникални съчетания!!! И сега от позицията на премиер си изживява детството.

Предлагам да се обзаложим за колко време ще се узакони незаконния лифт. Аз залагам на максимум 2 месеца, че сезона почва. :-)

Мисля, че НСО за са таковане. Как може да не поискат поне разрешението за експлоатация, нали возят важна държавна глава! За огледи има хеликоптери. Намирисва ми на ПР акцийка с компанията на много журналисти и на реклама на курорта. Затова са се набутали толкова народ там и се возят на лифт. Станишев трябва да е по-внимателен в подбора на местата, на които се появява, закото това ги легитимира. Ако е вярно, че лифтът работи незаконно и строежите там са незаконни, Станишев няма място там.

КОЙ ЗНАЕ КАВО Е СТАНАЛО,ВСЕКИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАСЕДНЕ В ЛИФТ,ТОЛКОВА СЕ ИЗПИСА И СЕ ИЗКАЗА,ЧЕ ДУМИ НЯМАМ.НО НАС НАРОДА НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ НИ ИМА И ДА ЗАСЕДНЕМ И ДА ПАДНЕМ ХАБЕР НЯМА ДА СИ ИМАТ ОТ НАС.

KOLKO E ZAGRIJEN, SAMO GO VIJTE MIZERNIKA!!!! A dokolkoto infoto za zakonnostta na lifta, MALOUMNICIIIII, ekolozite vi kre6tjaha pod prozorcite , 4e e nezakonen, a vie 4ak sega go konstatirate!!!! I kak se izsi4a tolkova gora, stroi se saorajenie i posle 5000 EVRO globa be ?!? . MILIONI i ZATVOR!!! Ama ne i v BG,nali? Ne i v Absurdistan i ne, kogato upravnici imat pari4ni interesi, nali? AHHHH, koga 6e hvana ne sopata, a sniper-a???

Нищо не е станало.Това е новоизградено съоръжение което не е пуснато още в експлоатация.Смешни постановки.По тоя начин ще преминеме на страната на премиера.

Спиране на лифта, поради несъществуващ токов удар, изгорял бушон, и изпълнение на определени чисто технически изисквания - при експлоатация, а не преди нея. Правдоподобно и невероятно. Май, някой е подсказал на министър - председателя, че е несговорчив по дребен въпрос. По-вероятно е, и вече е било. На г-н Беров му обясняваха дълго, че на българите е нужно ДДС. Американците, това... Той разбра след доводи, но не разбра, че на София и трябва икономия на вода. Гърците, това... Друг бивш премиер получи единица за асиметрично поведение. Украинците, това... Трети намали ДДС, но му намаля партията и властта. От Испанците, това... Това с лифта е от електротехниците... По-хуманно е. Въпрос на възпитание и превъзпитание, нали?

Жалко,много жалко,че Станишката не се утрепа та да си отдъхне един цял народ!

Много важно!

Глоба 10.000 лв. Е Затова ще си строят където си искат. Пука му ще си я плати. Ще си плати и подкупа и ще спечели 300 пъти повече.

Колегата си е оглеждал предприятието. Със съсобствениците ;)

Какво му е на лифта ... На мен ми харесва ... ами другите колко време са престояли във фалшивите кабинки др. станишков ....и въобще дали вече са слезли ....

айдееее, всички сме висяли в лифт

Да си беше стоял в родната Украйна - там нямаше да виси като паяк в неловко мълчание! А тука, завалията трепери в пълна безпомощност на 30 метра от земята! :)))

Ах, имал той, горкият желание да огледа пострадалият район от пожарите, само затова си е позволило святото му краче да стъпи на незаконно направения лифт, който сега бързичко ще узаконим, нали така! А пострадалото от пожарите тлъстичко районче, бързичко ще бъде превърнато в удобна и приятна ски пистичка, за радост на всички и, разбира се, това ще стане съвсем законно, ами че то сега вече какво да пазим там, та нали всичко изгоря, грехота е тази така добре подготвена част от терена да остане неизползвана, заради някакви скрупули, пък като пораснат един ден наново дръвчета, ще видим, ще помислим и сигурно ще трябва да оставим там отново гора да порасне, но дотогава има толкова много време ,не бива от сега да го мислим, трябва да гледаме напред и с вердо личице да продължаваме да узаконяваме незаконни лифтчета и пистички, да продължаваме да палим и унищожаваме, да продължаваме смело и бодро да лъжем, няма кой да ни спре! Нали така г-н СтаниШеф!

Само за малко!Дали е така само те си знаят!????А става ясно,доста са му затреперили ..........,да не се прави на смелчага

Нема такава пародия на държава!Премиера засяда в НЕЗАКОНЕН лифт!!!