Станишев: Повече от 9 млн. млади хора намериха реализация

ПЕС ще организира серия от събития, които ще се проведат едновременно в множество европейски столици на 16 ноември в подкрепа на Младежкия план.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Повече от 9 млн. млади хора намериха реализация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрън..дрън... този има ли един работен ден или тате от БКП му е осигурил светло бъдеще на лентяй който само говори врели некипели.

Днес е Мишкин ден,съгласно православния календар.Мишките са хитри и злобни същества,изпратени на земята от дявола.За да се предотврати тяхното вредителство,има ритуал в който мишки/Мъжка и женска-в случая ще бъдат две женски/ се поставят в кошница и се хвърлят на дълбоко място в река.Това е само за сведение. Другарю,честит имен ден!!

Като гледам това влечуго имам позиви за повръщане :-)

Повърни спокойно,но гледай тая мишка да е по-близо до теб.

баш реализация. Без ден трудов стаж купи имение в Швейцария..комунистическо влечуго.

Гаранции, инициативи, инструменти, политическо семейство - да повърне човек от тази тъпа-нарска евро-гейска фразеология, срещу която не стои НИЩО. Аз не виждам никаква разлика между ЕНП и ПЕС - и двете служат на едрия капитал и глобализма, т.е. еднакво вредни са. Апропо, политически клишета имаше и през соца, но поне бяха подплатени със сигурност, работа и хляб.

Нали осигури младежите в България, сега ще осигуриш европейските!? Срамна работа!

Всъщност, като се замисля - работата е типично станишевска. Похарчени до тук 9 милиарда евро. Сега ще похарчат още 2 милиарда евро. Срещу тези цифри се твърди, че 9 милиона млади хора са си намерили работа. Ама има ли връзка с тези похарчени пари или просто икономиката се е оправила - ходи разбери ;)) Станишев си е намерил идеална работа - разпределя десетки милиарди, без да има как да измериш успеха или неуспеха му. Ама той и у нас това работеше.

Колко заем взе у нас

Мамин - златен, ненагледен...

Станишев,Европа не е това, което мислихме .Докато управляващите ЕС не се научат да водят диалог и преговори ,а не само да размахват пръст и да поставят ултиматуми ,напредък няма да има .Неадекватни политици !

Човекът създаде 250 000 работни места у нас. Пребори и СтрахЪ. После отиде в ЕС и създаде 9 милиона. Какво не му харесвате - не знам.

Съпругът Станишев протегна ръка към чинията, където кротко отдъхваха няколко парчета от новогодишната баница с късмети. "Сергуняя!" - ласково го плесна през ръката съпругата Моника, - "Нали ти казах, че те са за Бойко Борисов. Седи сам като куче в Банкя, а откакто не е на власт, не идват и журналистки да му носят баница. А ние сме модерни, диалогични хора... Така че, ако си гладен, си сипи от мусаката, докато нахраня децата." - Моля??? - Скъпи, пошегувах се, мусаката е за пред хората, нали ще идват някакви от БКП да те видят - нека ни мислят за обикновени. После бавачката ще си я вземе. - А къде е бавачката? - пита възмутено Серьога, който стърже пармезан върху талятелите. - Нима два почивни дни не й бяха достатъчни? Не стига, че й плащаме осигуровки на 450 лева... - Е, стига де, жената е свестна, мисля и в Брюксел да я вземем, иначе ще трябва да си наемем оттам, а те ще искат много пари. - Ще искат, ама ще говорят на децата на френски, така че по-добре за малките, само с нас ще си говорят на български, трябва да ги подготвяме отрано за бъдещите им обязаности, пардон, задължения. Така че Анка я оставяме тук. Бездруго няма да се притесняваме, че ще изтече нещо по жълтите медии - все пак Майка и Син пазят там входа и изхода.

Пес-чо Станишко, да та запитам така помежду другото - колко от тех са в България?

Как колко?Преди да абдикира с откраднатите пари от баща му и придобитите с жена му,обеща 250000 работни места.Обеща,както са силни на обещания и отиде да си живее живота.