Лавров към изгонени дипломати: Не се огъваме пред ултиматуми

Москва "никога няма да се огъне пред ултиматуми", заяви руският външен министър Сергей Лавров на среща с експулсираните заради случая Скрипал руски дипломати.

Обратно в новината

Коментари - Лавров към изгонени дипломати: Не се огъваме пред ултиматуми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе Лавра , Целта е не да се огънете ами пад да ядете нефт намазан на приклади ! Найс , а? ;)

Каза ми нещо ?

Да живее международното положение!

дипломати купони за магазините "Берьозка", за да не се чувстват ощетени.

за бит и изгонен руски дипломат цяр няма.Майката му е повторението!

Ще се огънете вие, ама по-късно. Силата ви е в газа и петрола, но като ви организират намаление на цените и рублата съвсем се огъне, тогава ще се огънете и вие, товарищ Лавров.

Горките " дипломати". Доскоро си живял в едни от най-развитите градове и държави в света, а сега си се прибрал в кочината и някакъв идиот с конска глава ти дрънка простотии, на които уж трябва да се радваш!

Товарищ лавров, вас никой няма да ви огъне. Вие сами се огъвате и сгъвате. Светът ви разбра в най-малките ви гънки и вече не можете да го омайвате с неверни твърдения и оръжие.

Тази идиотия между лудите каПутин и дърДончо Тръмпов трябва да спре по всички възможни начини, защото може да стигне до 3та СВ. Засега гледаме сеир, но може да плачем с кървави сълзи, защото сме на крачка от Сирия, Русия и Турция.

Абе тези Цигулкови да не са направили театър за зелени хартийки?Както казват демократите -"в полза роду".

Ясно е,че тези 150 дипломати са всъщност шпиони.Ясно е какво търсят в развитите страни.Хайде марш в москва.

"Обикновените хора (в САЩ) се отнасяха много добре с нас. Управляващите са много откъснати от народа". Така откъснати от действителността са и нашите соросчета, като им чета коментарите тук. Ако знаеха английски поне и можеха да прочетат коментари по тези теми да кажем в Дейли Експрес, щяха да се опулят от изненада. Защото по техните разбирания обикновените англичани би трябвало да са станали върли комундета, затова са и на страната на Русия. То добре че другите едва ли разбират български и не влизат в нашите форуми да видят тук какво става. Соросчета не само са непреки на всеобщото обществено мнение по света, но и пишат абсолютно неграмотно и на хамалски език.

Весела компания. Събрали се да си говорят смешки. А на Лавров му е най-смешно. Другите другари им е някак кофти, че са на това място и в това време и с тоя весел шеф.

Какво да ги мисля тези Скрипал ,Хазари ,не се е върнал в Усрайна ,а останал след 1991 година в Русия защото е видял че измислената Държава Усрайна ще стане Кочина ! В Русия е започнал да изкарва лесни пари с предателство на колеги на Английските МИ ! Нека като искат да заминават за Брайтан бийч ,от тяхната вяра е пълно там !

Лавров дипломатично се изрази , там където не може дипломация има ракети ! А снощи много не чуха как подсказват на Юлия скрипал как да говори с Виктория , всичко е ясно там Юлия Скрипал е обработена от Англичаните и се ръководи от тях как да говори ! Щом на Виктория не дадоха виза ще има скрито покрито и Засекретяване на случая Скрипал ,както направиха с Литвиненко след 50 години ще разберем !

Друго тези да ги върна в руският КЕНЕФ. Ще си изядат се изядът задниците от яд след като са вкусили от запада.

Там ти е мястото!

сега тати като го върнаха от Вашингтон в Москва няма долари за шоколад и водка....

Чак пък никога!Две бутилки "Перцовка" или "Самогон", и готово.

Събрал той цялата КГБ сган!

Има нещо дълбоко несправедливо в това, че Русия не може да отговори на гнусната британска провокация по подобаващ начин. Какво да направят?!? Да затворят Тереза Мей в една стая с 10 кадировски козоеба? Да обесят Борис Джонсън с главата надолу в центъра на Трафалгарския площад? Не става , въпреки че тия двамата го заслужават напълно. Руснаците са благородни и цивилизовани хора. А британските политици, за кой ли път вече се показаха като интриганти, страхливци, клеветници , лъжци, лицемери, комплексари...

да не познавах руснаци да ти повярвам, за благородните и цивилизовани. Но каквито и пияници да са, едно казват всички - НА ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ В РУСИЯ НЕ ВЯРВАЙ! НА НИТО ДУМИЧКА. Това е мое личен опит, далеко извън европа!

Мне нравится как жители "верхней Вольты (росия) с ракетами" обсуждают свое место в мире. Что? Чего? .... Вас не слышно с вашими 1.6% мирового ВВП.

В РФ е обявена пълна бойна готовност в сухопътни войски, ВКС, ПВО, ВМС... РВСН засега са в обичайната си готовност.

Ха-ха... И кво ? Ще седнат на оная работа на тръмпи.

и ти нaпрaво си се подмокрил от този фaкт:))) колко е жaлко дa си нещaстник без собствен живот:)

Тая цялата пасмина от снимката е за Сибир.

Те нали са си от там.. Измисли нещо умно

Страната на лъжите!

И измамите!

Шилo

Що не се намери някой джурналист да ги пита другарите Лавров и Путин защо децата им живеят в САЩ?

Живеят в САЩ в сънищата ти в самотната спалня.

Шилo

Пак провери! Не се изказвай неподготвен! Дъщерите и на Путин и на Лавров живеят в САЩ!

Не лъжи беееее. Ами чети, ако можеш. Всички те живеят в Русия!,,

Елате си в родината, скъпи сънародници! Ние тук ще ви посрещнем с Боярищник, ще забравите вкуса на бурзоазното уиски, което до вчера сте пили.

говедото с точката пак се появи да сере бисери

Отступать некуда, за нами Москва! Прощай Родина, умираю, но не сдаюсь!

Анализите показват, че до 2020 година дългът на американците ще надмине 1 билион. Само за 2018 той ще бъде 804 милиарда.

Когато цифрите и твоите писаници говорят, няма как да не си каже човек - егати и неграмотния. Може пък да е от невръстната ти младост, затова ще ти помогна. "ще надмине 1 билион??" - билион = милиард "Само за 2018 той ще бъде 804 милиарда."??? Само военния бюджет им е толкова! Друг път не си ги изсмуквай от пръстите - ставаш много смешен. "Съединените щати ще отделят за армията си меко казано солидна сума от $692 млрд.- Доналд Тръмп 12.2017г" Това, по изчисления на Bloomberg , представлява близо 14,5 пъти повече от средствата за отбрана, отпуснати от Кремъл. "Военният бюджет на Руската федерация за следващата 2018 ще бъде в размер на 2,8 трлн. рубли или около $47,748 млрд. - В. Путин 12.2018г"

Засега евроатлантиците солидарно ядат плодовете, но накрая ще гризнат дървото.

се нарича заболяването, не се лекува

Обикновените хора (в САЩ) се отнасяха много добре с нас и бегат до армеиските магазини за защитни облекла кат чуят за русснак сасед еи тва е истината в америка -страх и отвращение от руснаците

Лъжеш най-арогантно!

А пък аз, като срещна краваристанец - дълго и протяжно му говоря на чист руски език, докато не побегне, гонен от собствените си крясъци в мъгла от своите си писъци - обичам да съм сам, без тъпи ненормалници около мене.Честно - не се шегувам !

ти пак си сам освен руския глас дето ти говори рускафрения

Така трябва.....като чуят за Русия да пълнят гащите ! Те са си страхливци по природа......скачат на малки бедни държавици,където изхода е ясен.На по голяма държава ....само лаят страхливо......това са задокеанските говеда!

къде е Феникс, Аризона?

Извечная влажная мечта ваты- чтоб их все боялись. А их , в основном, презирают.

Правилно!!! Политиците "ни" може да са продажници и страхливци, но Българина се е доказал през вековете!

Бийте им шута на краварите най-после, че да си отдъхне целият свят от американските окупатори.

Само Путин с младото да остане и 5 те му ребята. Да се къпе в златната бана.И върхушката около него с Олигарсите. Прав си.А Мужиците мизерстват..............!

Бегай бързо в Масква -и не забравяй чемодан - със вокзал. И престани да пишеш на български - кагебето не знаят български. Менте.

ниц бе бате комунист недостоен -вместо да псрещаш разтроените дипломатите у москва с носни карпички- тука по форумите се скатаваш

Има ли логично обяснение защо дъщерята на Скрипал , която го е посещавала и преди, точно сега е решила да поиска убежище? Е, да де на 33 години то си е Христова възраст, пък и се свестиха двамата баш на Великден, но все пак- ЗАЩО ТОЧНО СЕГА? А и я откарват далече в Америка та да не вземе да се размисли и да си се върне в страната си.

Не се тормозете за лавров и руските дипломати, а си закърпете съдраните гащи. И в Дубай е добре, ама не за всички!

Русия е бедна, мизерна и дълбоко изостанала, но пък е много горда. Русия е неиндустриализирана, антисоциална и престъпна, източна държавица, но пък е с имперско себеусещане и претенции на водеща културна сила в славянския свят. Русия е потисник на десетки народи и световен терорист почти колкото САЩ, като разликата се изразява в няколкостотин милиарда долара и реална военна мощ, но те са добрите, а Тръмп е морално покварен. Та затова се смеят тия смешници на снимката.

Ами ако смешникът си ти, а не те ? ..... все-пак, има и такава работна хипотеза.грух !

а и жителство да ваведем добре си грухтех на село организираха ни ехкурзии 1 пат у годината до софия даже ех какви времена...беха

А сега искаш с лимузина да те водят до Орландовци, така ли?

Интересно как испусахте новината за новите санкци срещу Путин. Черен понеделник за руските борси, рублата отново се срина м Дерипраска реве. Общо засегнатите олигарси загубиха за един ден 12 милиарда . Сега въпроса е колко струва Путин

деер

Пич, да не са ги изработили? Путин, Тръмп, Мей , Меркел и т.н. са кукли на едпи и същи кукловоди. СЛЕД ПРАВОСЛАВИЕТО СЛЕДВА КАТОЛИЦИЗМЪТ....

на тея им се реве ама се смеят къде ще ходят

НЕТ! НЕ ОГЪНЕМСЕ! ЩЕ УМИРВАМЕ ОТ ГЛАД НА ПУК НА АМЕРИКА!!!

Нашите шпиони са най-корави на света - не се огъват, даже и да се счупят!!!!!!

Да излизаме от това НАТО, докато е време, че после ще е късно ! Не искам НАТО - искам неутралитет !

Кръц, кръц и аз, че да си се завърнем в България. Да си го наврат този запад в....

Очевидно мизерията ти е малко. Ами премести се на село бе пич. Там няма НАТО, няма и ЕС. Купи си селска храна , реди се за вестник, разкарай телефона , телевизора и кабелната, тръгни с автобус и остави колата на Надин.. Колко му е! Иди в гората. Ще береш горски гъби, ягоди и къпини. Ще имаш и чиста вода! Иди бе! Там няма НАТО и ЕС!

На мен в България си ми е добре и нямам никакво намерение да се местя.Дори ТИ, о, Мощна Гумо ! не би могъл да ме преместиш другаде.И не ми казвай къде да ходя и къде не.Да не взема аз да те преместя в космоса в едно приятелско рандори помежду ни - имам по-голям шанс от теб - 20 години джудо. Ако те дразнят моите възгледи - проблемът не е мой - аз съществувам въпреки желанието ти и ти съчувствам, че моето наличие така те тормози.Извинявай, брато, че ме има и че ще продължа да си дращя тук, нервирайки те. Периодично ще те питам как си, че ми е болно някак и конфузно.. упсс С приятелски ГРУХ-привет, фамозна Гумо !

как са свикнали на качествен живот сега отново у мизерната федерация е от тва по големо огъване па нема

ех запада уже не увидем -лавров защо путин така ни прее ..а-тва си мислат горките остаи кво говорат