Прокуратурата в съда: В Септември цари страх, махнете кмета

Специализираният наказателен съд в София решава дали да уважи искането на прокуратурата кметът на Септември Марин Рачев да бъде отстранен от поста.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата в съда: В Септември цари страх, махнете кмета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми харесва физиономията на този т.н."кмет" с бирено коремче. При тази гаранция кой знае колко пари е откраднал.

И в т.нар."държава"също цари страх от безчинствата на любителите на Добричшки суджук,но Цацаратурата и дума не продумва за това!?

Новина от 17-ти януари: " Частни охранителни ще могат да пазят населени места Кметовете ще могат да сключват договори с частни фирми за охрана. Това прие парламентът на второ четене от новия Закон за частната охранителна дейност" Значи подобни типове с частна полиция под техен контрол, при това платена от нашите данъци.

По делото за третата взломна кражба от жилището ми, получих 26 пъти призовка-26 пъти делото се отлагаше поради хронично заболяване на айдука, и нито един път не получих призовка с вх. номер. Ба го и в деловодството!

Грешите! Няма как да получите призовка с входящ номер. Входящ номер свързан с датата на поучаването слага получателят. Изходящ номер с дата на изпращането слага подателят. Що се връзвате на номерата на адвокатите без да мислите, бре...

И какво излиза и се доказва пак и пак? Че България е разделена от мутрите на феоди и във всяка община, градче и селце властва определен дерибей с шайката му! Като братя Бегалеви преди, като Ценко Чоков, като онзи със суджуците - Живко Мартинов ли беше, като Митьо Очите,...

Тоест, България се управлява със СТРАХ! ПАК! Страх, за който никой не (смее да) говори открито, и с цензура и САМОЦЕНЗУРА в медиите! Няма диктатура без страх! Независимо дали е открита и твърда, или прикрита и мека, маскирана зад псевдодемокрация! Странното е само, че тази очевидна истина сега излиза от прокуратурата!

дост най правилно се е изказал, а що не каже и зулумите на герб и дпс, Европейски проект ли е в една община, един инженер, който отговаря за незаконните постройки, откъде са му парите, че строи замъци, стени огромни, а какво ще прави само герб и дпс знаят, всеки цъка с уста и не смее дума да им каже, а той и синчето му глави до небесата, парата е у тях, много имане, то бива бива, ама чак толкова алчност не бива, време е някой да снима и да публикува, не сме от този град, но понякога ходим, имаме роднини, това е от мен, не цъкайте , а снимайте мили ми , то и хора вече не останаха в смесените региони, само дпс и герб, в случая те са на власт, иначе все ни е тая, ако не той, тя, то, друг ще е, няма да се оправи, само ще се оправят тези, които са от 30 години в парламента, те се облажиха и сегашните пък се оляха , цели десет години, а и цветанов каза, четвърти мандат, хаирлия да им е, нищо против, но малко да краднат и за народа да остане

Не ме интересува от коя партия е този човек. Не мога да толерирам съдебния и прокурорски произвол. Или ще бтдем правова държава и тогава един прокурор не може да си позволи подобен език, или въобще няма да има държава и съответно няма да има кой да плаща заплати на прокурори и съдии.

бои ко коледно прасе , ДО К О Г А ,една оставка е добре дошла за тебе

Това е фалш.Гл.прокурор е до ББ-гледайте телевизора.Тук се приспива Европа.Ще мине време и тоя кмет ще е богат и свободен.А защо Делян Добрев изчезна.Той има същите прегрешения.

Чудех се какво му липсва на този протест,но вече открих няма го тартора на задколисната държава Цветанчо Цветанов.Той ще обоснове от името на Герб защо е невинен кмета.

И него и всички кметове на мафиотската организация Герб , а ако махнете и Бойко, прокуратурата ще си свърши работата и съда ще освободи народа от грабителите на България!!!

ПОРЕДНАТА КАЛИНКА НА ГЕРБ. РАЗСТРЕЛЯТ .....

Явно искат.да се правят, че някого разследват, а на практика искат да им страх и реално нищо да на се случи, т.е. да продължаваме да живеем в мафиотска държава, където ни се предлагат само евтини представления без никакъв резултат. Дъртите мафиоти искат да продължат да ни тормозят,

ще изскочат уникални всевъзможни селски тарикатлъци както в закупуването на гласове така и до печеленето на общински поръчки и при предния кмет с който са в ужасни близки връзки

според мен ние българите наистина сме болно общество.това се забелязва дои когато се разжхождаш по улиците на градовете и чуваш разговорите на хората,според мен трябва да се търси причината във така наречената толерастия-толеарнтноста към корупцията,злоупотребата със власт и свързаните със това пране на пари и бизнеси,толерастия към човекомразците.ето кои е огтоворен за това- това са единствено партиите и техните лидери които управляват българия от саморазпадналата се бкп и дс и образувалите се днес партии-всички без изллкючение-герб,обединени патриотари,бсп,дпс,дост и тн!да ние сме болно общество трябва да се дискутира открито и честно по проблемът без да се робува на партини и бизнес авторитети!

Законът за местното самоуправление и местната админисрация създават местни феодали, но държавата се прави на глуха и продължава по немския модел. Било ги страх хората! Глупости , както се вижда напълнили са памперсите и си искат кмета та чак в Пловдив мирише!

при ,,феодалите,, на герп е ...,,така,,...!!!

след това ...,,кои,,...е виновен...!!! ,,...Народната представителка от ГЕРБ и лидер на партията в областта Цвета Караянчева обвини в клевета Кърджали бг вести.Според нея в статията ГЕРБ обещава предизборно да опрости сметките за вода на ромите в Кърджали са публикувани клеветнически твърдения.Депутатката разпространи писмо във Фейсбук вместо да се ползва от правото си на отговор.Винаги сме давали възможност на засегнатата страна да публикува в сайта своята позиция.Това направихме и с г-жа Караянчева,но тя си изключи телефона...,,???

дали са феодали не зная, но са първата партия която сваля от подкрепа и осъжда всички заловени виновници. е може би ви липсват бсп, дпс, сдс с костов където всеки роптаещ беше смазван

Абе не ви чувам кажете лека тиня на ШАРЛОПОВ ДЕ!

Добър ден сега разбрахте защо има митинг и защита за него ....нали ако не правят така след това трябва да се изселят и няма и заплата. Кажете им, че ще си останат на работа да видите как могат да пеят пойни песни, и разседване няма да ви трябва.

МНОГО СА АЛЧНИ СЕЛЯНИТЕ ОТ СЕПТЕМВРИ!

Ма то е е ГРАД бре ама със селяни ама и РОМИИИИИИ повечко като Татар Пазар

В цялата държава цари страх !?!

Да, но се пише СтрахЪ! Още Станишев предупреждаваше за него. Но пред СтрахЪ по-голям е ужасът да не би БСП да остане още година в опозиция.

Септември не беше ли близо до Хасково? Да не прихващат едни от други?

Бая далече е от Хасково, но си прав - заразно е

Егати наглия кадър на ГЕРБ

То те там всичките са такива

Ако ГЕРБ е на власт с тях са , ако дойде друг с него са .Че така е във 90 % от селата , няма да кажа и моито село но си е така . Българите са такива подлички и лицемерни .