Сепаратисти блокираха пътища и жп линии при обща стачка в Каталуния

Главната причина за протеста е процесът срещу 12 сепаратистки лидери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е Запада да сменя президента на Испания или краля, или който е там и да обявява некой нов самозванец за управляващ - нали така се прави !?!?

Само по този начим виждайки наближаването на властването им трябва да се действа срещу оялите си евродебили.. Ама не сядат да оплюват испанския си съратник както оплюват Мадуро, защото просто няма как да оплюват себе си..

BRCK

Путин да обяви Пучдемон за временен президент , а Китай и Индия да го признаят. Заедно да пратят хуманитарна помощ за Каталуния в калибър 7.62 и да блокират сметките на Испания. Също така да им наложат военна блокада и ембарго!

"Лицемерието на Запада ще му изяде главата." - цитирам себе си.

А нещо за смяна на президента, това - онова ? НАТО и ЕС що не сменят президента, като във Венецуела - нали е същата неразбория ? Или двойните стандарти не позволяват....

да видим дали краварите ще дойдат да признаят независима каталуния както признават сепаратиста гуйадано във венецуела

Tova vi ochakva i vas ...skoro.

Аммм, да питам само. Тези сепаратисти ли са или са борци срещу режима на Мариано Рахой? Дали няма някое евро, преведено от Каталуня в българска банка? Дали пък да не признаем за легитимен президент на Каталуня онзи младеж, вдясно на снимката?

Този "режим" - на Рахой, отдавна "падна". Сега е социализъм, воден от Педро Санчес и ИСРП

Ама как е правилно да се наричат? Сепаратисти или борци за свобода? Защото гледам опозицията в Сирия не им казвате сепаратисти.

След Косово, Севернокипърската република, Южна Осетия, Крим, Приднестровската република, Абхазия, защо ДЕМОКРАТИЧНО-ЛИБЕРАЛНАТА Европа отказва на автономната Каталуния да е република? Да е самостоятелна след проведеният РЕФЕРЕНДУМ и победа на сепаратистите! Защо пречат на хората да се определят , след като те си имат като автономия свое правителство, флаг, конституция, народно събрание? Испания не е УНИТАРНА, а федерална държава кралство, на общност от автономни области! Каталунците и баските си имат своите права и трябва да се зачитат!

Помогнете ми....във Венецуела протестиращите са борци за свобода и демокрация ,в Испания сепаратисти ...

Каталунците са някви бавноразвиващи. Хората се занимаваха с тия неща преди сто години. На Балканите до края на 90-те години , тия сега започват.