Сенатор Линдзи Греъм: Изтегляне от Сирия без план ще доведе до хаос

Сенаторът републиканец заяви, че "целта за унищожаване на ИДИЛ не е постигната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами унищожете цру и ционистите стоящи зад агенцията и идил няма да,я има,а хаоса вие си го създавате сами

Според тоя гьотферен законното правителство води до хаос ако не са окупаторите.

Анти

Я добитъка да каже някой канил ли ги е? Какво означават въоръжени сили на една държава на територията на друга без някой да е давал разрешение или мандат от ООН? Кой предизвика хаоса в средиземноморието с проекта "арабска пролет" и докъде доведоха една купчина държави?

Този със женското име само той не е разабрал,че те създадоха ИД. Света наистина се управляваот нагли тъпаци и луди.

стигнахме до тук - да ни управляват нагли мошеници на дребно или абсолютни кретени? Това е първият въпрос, който трябва да си зададем. И в бъдеще да действаме според отговора.

Хаха, то сега там един ред сте въдворили...

Маммма-мия, изтеглянето на БАШ ТЕРОРИСТА щяло да доведе до хаос...

Имало едно време една държава Сирия начело с един Башар. Дошъл световния жандарм и им натресъл Бармалей на име ИДИЛ. Световния жандарм и Бармалей дълги години се опитвали да свалят Башар. Не успели да го свалят и казали, че "гроздето е кисело" и си заминали. Държавата Сирия заживяла по старому и започнала да се възстановява. И така до следващия Бармалей...

Щото пък планираното ви нахлуване донесе ред и хармония, мир и любов.

Спахме и сънувахме свобода, демокрация, права на човека, европейска солидарност, толерантност... такива работи.

Значи е крайно време да се събудим. ние и останалите "европейци". Да не вземем да си заминем в съня си.

Съмнява ме, че е късно. Подобно както навремето са подмамвали негрите с шарени стъкълца да се качат на корабите и когато корабът отплува им слагат прангите и айде в трюма. Оттам - на тръстиката.

"Ред" като мед.

Освен кюрдите никой друг в Сирия не иска да си сътрудничи със САЩ. А оставането в Сирия с цел унищожаване на ИДИЛ е лъжа, остават заради нефта. Териториите , контролирани от ИДИЛ са само няколко села , последни остатъци от Хаджинския котел, на левия бряг на река Евфрат. Ако САЩ не възпираха Сирийската армия, отдавна щяха да са освободени.

Кадето САЩ "влезе" за да твори демокрацията си настава хаос! Пример:Гренада, Чили, Югославия, Либия, Ирак, Сирия!!В Сирия добре че Русия се намеси!

Кой го създаде този хаос, мистър Греъм? А план има иш е от една точка: Предайте управлението на Асад и готово!

След като не сте постигнали целта си за девет години, махайте се, други да я постигнат. Ако наистина целите унищожаването на ИД!

Само под строй....към обора.

САЩ навсякъде сеят " демокрация" , но жънат лайна !

САЩ извадиха навремето от Гуантанамо Ал Багдиди. Въоръжиха го, финансираха го, отстраниха Ал Бакри и той оглави ИД. Маккейн, който 100% гори в ада, чрез фирмата си "Рискова експлоатация" през Турция продаваше петрол на Европа. Купуваше от ИД по 17 долара за барел а препродаваше от 55072 долара за барел и така 6 години.Това обяснява многобройните му снимки с Ал Багдиди исие главорези. През това време великата им американска коалиция непрекъснато "убиваше" главатари и командни пунктове " на ИД като ги бомбардираше с възглавници. Де факто прикриваше плотформите с нефт.

рано или късно кюрдите ще си имат държава и независимост. Шибъните джендъри дадоха на шиптърите Косово.