Сенатор Линдзи Греъм: Изтегляне от Сирия без план ще доведе до хаос

Сенаторът републиканец заяви, че "целта за унищожаване на ИДИЛ не е постигната"

Обратно в новината

Коментари - Сенатор Линдзи Греъм: Изтегляне от Сирия без план ще доведе до хаос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рано или късно кюрдите ще си имат държава и независимост. Шибъните джендъри дадоха на шиптърите Косово.

САЩ извадиха навремето от Гуантанамо Ал Багдиди. Въоръжиха го, финансираха го, отстраниха Ал Бакри и той оглави ИД. Маккейн, който 100% гори в ада, чрез фирмата си "Рискова експлоатация" през Турция продаваше петрол на Европа. Купуваше от ИД по 17 долара за барел а препродаваше от 55072 долара за барел и така 6 години.Това обяснява многобройните му снимки с Ал Багдиди исие главорези. През това време великата им американска коалиция непрекъснато "убиваше" главатари и командни пунктове " на ИД като ги бомбардираше с възглавници. Де факто прикриваше плотформите с нефт.

САЩ навсякъде сеят " демокрация" , но жънат лайна !

Само под строй....към обора.

След като не сте постигнали целта си за девет години, махайте се, други да я постигнат. Ако наистина целите унищожаването на ИД!

Кой го създаде този хаос, мистър Греъм? А план има иш е от една точка: Предайте управлението на Асад и готово!

Кадето САЩ "влезе" за да твори демокрацията си настава хаос! Пример:Гренада, Чили, Югославия, Либия, Ирак, Сирия!!В Сирия добре че Русия се намеси!

Освен кюрдите никой друг в Сирия не иска да си сътрудничи със САЩ. А оставането в Сирия с цел унищожаване на ИДИЛ е лъжа, остават заради нефта. Териториите , контролирани от ИДИЛ са само няколко села , последни остатъци от Хаджинския котел, на левия бряг на река Евфрат. Ако САЩ не възпираха Сирийската армия, отдавна щяха да са освободени.

Щото пък планираното ви нахлуване донесе ред и хармония, мир и любов.

Имало едно време една държава Сирия начело с един Башар. Дошъл световния жандарм и им натресъл Бармалей на име ИДИЛ. Световния жандарм и Бармалей дълги години се опитвали да свалят Башар. Не успели да го свалят и казали, че "гроздето е кисело" и си заминали. Държавата Сирия заживяла по старому и започнала да се възстановява. И така до следващия Бармалей...

Маммма-мия, изтеглянето на БАШ ТЕРОРИСТА щяло да доведе до хаос...

Хаха, то сега там един ред сте въдворили...

"Ред" като мед.

стигнахме до тук - да ни управляват нагли мошеници на дребно или абсолютни кретени? Това е първият въпрос, който трябва да си зададем. И в бъдеще да действаме според отговора.

Спахме и сънувахме свобода, демокрация, права на човека, европейска солидарност, толерантност... такива работи.

Значи е крайно време да се събудим. ние и останалите "европейци". Да не вземем да си заминем в съня си.

Съмнява ме, че е късно. Подобно както навремето са подмамвали негрите с шарени стъкълца да се качат на корабите и когато корабът отплува им слагат прангите и айде в трюма. Оттам - на тръстиката.

Този със женското име само той не е разабрал,че те създадоха ИД. Света наистина се управляваот нагли тъпаци и луди.

Я добитъка да каже някой канил ли ги е? Какво означават въоръжени сили на една държава на територията на друга без някой да е давал разрешение или мандат от ООН? Кой предизвика хаоса в средиземноморието с проекта "арабска пролет" и докъде доведоха една купчина държави?

Според тоя гьотферен законното правителство води до хаос ако не са окупаторите.

Ами унищожете цру и ционистите стоящи зад агенцията и идил няма да,я има,а хаоса вие си го създавате сами