Семейството на починалия при арест Джордж Флойд иска независима аутопсия

Смъртта на Флойд, документирана на видеозапис, който се завъртя в интернет, породи вълна от протести

Обратно в новината

Коментари - Семейството на починалия при арест Джордж Флойд иска независима аутопсия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за този полицай , смърт и нищо друго

Аз

Абе... не мога да разбера... Мене що не ме бие и не ме души полицията?!

това вероятно е номер, който полицаите в САЩ познават и прилагат! Притискат заподозрения по начин, който не му позволява да диша нормално, но не го душат, така че да останат следи от притискане на дихателните пътища. Така патолозите не могат да кажат със сигурност, че жертвата е била душена и това е причината за смъртта. Но ако заснетия филм показва, как Флойд изпада в безсъзнание от притискането на лицето му, това също може да бъде използвано като доказателство в обвинението. Въпросът е каква тежест имат подобни доказателства в съда. Но цялата история показва и нещо друго и много по-важно, на какво са способни хората и колко брутални могат да са. Флойд е умрял по изключително мъчителен начин, в невъзможност да диша нормално, притиснат от служител на реда, закрилян от системата и злоупотребяващ по особено тежък начин с оръжията, които му е поверила тази система, за да служи на нейното благо.

Истински оригинален хамериканец!

православният славянин джордж флойд е новото знаме на нашите русолюбци! ей, кретенинещастни, има само един въпрос, и това е: защо се е наложило да бъде арестуван тоя брикет, и то с прилагане на сила!!!

просто безумна теза на полицията. " Аутопсията обаче не е разкрила нищо в подкрепа на тезата, че причина за смъртта на Флойд е било задушаването. " Така може да напишат нацистите в Аушвиц: "Няма доказателство че евреите в газовата камера са умрели от задушаване."

значи полицаят 9 минути го души, но негърът не бил умрял от това. Имало съмнение за упойващи вещества! Нали сте правили аутопсия!? Или сте открили наркотици или н. Ако сте открили - казвате какви точно и в какво количество, Ако не сте - значи си мълчите за наркотици. Кви са тези съмнения!!? Явно това не е аутопсия, а гадателство - тука има, тука нема. Може да има, може да няма.

Там полицаите постъпват така, спазвайки процедурата, и- който оцелее, оцелее.

полицаят и убитият преди време са работили в едно и също нощно заведение - копът като охрана, убитият е бил в обслужващия персонал. има предположение, че ченгето си е уреждало стари сметки. апропо жена му на същия бледолик още на деня е подала молба за развод.

Разводът е защита - делят имуществото и ако го осъдят, държавата не може да му вземе много.

се вика починали?

Според мен, уличните полицаи и катаджиите са, за да докарват пари на властта чрез глоби . Можеше да го бутнат в полицейската кола, по време на проверката . Все пак убийството беше до ТЯХНАТА кола . Ами ... ако нямаше свидетели и камери ... То така ... всеки може да бъде убит при проверка ...

Ако починалия е натискан с коляно по врата 9 минути, това е убийство. Причината е, че заради либерастите полицията вече не използва старата и изпитана палка , а трябва на обездвижва и да се бори с всякакви агресивни, но болнави индивиди. А палежите и погромите са си чиста диващина...

"палежите и погромите", показват натрупване на огромни социални и икономически напрежения.

обикновена трудова злополука, умрял престъпника - чудо голямо.

Като еба майка ти злополуки няма, всичко си върви по план :) Курвата лапа и после гълта :)

някой трол ще коментира така - обикновена пътна злополука, онбашията умрял - чудо голямо.

Semeistvoto na brutalno ubitia ot amerikanskata policia

Такава полиция трябва за наште наркомани, оръжейници и дилъри. А МВР ги пуснаха даже не ги провериха за наркотици, а крият истината за адренохрома в кръвта на Кристиан. Сега и го пуснаха от ареста.

Въпроса не е дали мамуната да живее или умре, а че полицията не си върши профисионално работа

аби..щом е умрял значи си върши добре работата полицията . лошото е че други пречат

Въпроса е дали да го набия на майка ти в устичката или в анала :) Айде нека е в анала, че вчера цел ден ми лапа :)

Пукнала маймуната - голям праз. Един престъпник по-малко. Вижте другите маймуняци какво правят. Обзавеждат се с бяла и черна техника докато се борят "за права и справедливост". Жалка история.

Майка ти ми го налапала - голям праз :) Тя всеки ден гп прави :) Нали е курвичка :)

Ганьо, полицията е да пази или арестува и тогава съд. Проблема ганьо е, че полицията го играе палач

Дънгочо, това ѝ е работата, на милион арестувани мангали, един се случва да умре, тоя е бил дрогиран и според аутопсията е имал 30 кила лaйна(като теб) в себе си, защото до това водят някои опиати. Ако беше се съгласил да го арестуват, след като е нарушил закона с фалшивия чек, нямаше да се налага да го усмиряват. Същия убав човек е обрал жена преди години и е лежал в пандиза. Мамуните искат права, и не искат задължения, същото е на всякъде по света. И между другото статистически, дрънгочо, белите жертви на полицейско насилие са почти 2 пъти повече, има и видеа, но само маймунския живот струва вече

полицаите прилагат подобни опасни хватки точно защото либерасти като тебе са настроили обществото срещу класическия изпитан бой с палка, който оставя синини, но поне не може да те убие

Това бе убийство пред очите на це,ия свят!

Са те натиснали по врата! Гледал съм клипа. В България ревю, че полицията не смее да пипне престъпниците и двама за пример САЩ, а сега ревем, че полицаят бил лош!!?

Има как. Но си глупак и не го осъзнаваш.

А да те натисне един с коляно по врата по същия начин, да видим, как ще дишаш. Ще дойдем да снимаме как няма да умреш. Човека пищеше, че не може да диша. Онзи тапир не помръдна. Това си беше убийство.

е необходим въздух. Това означава че е дишал, иначе нямаше да има въздух и нямаше да може да издава звук. Следователно не е бил задушен от натиска на коляното.

Полицаят притиска не трахеята, а каротидната артерия встрани от трахеята. Това е напълно осъзнато убийство. Този начин на убийство се изучава в полицията и в бойните изкуства. Чисто, Осъзнато Убийство. Бог да го прости човека.! ДОРИ И ПРЕСТЪПНИК ДА СИ - ИМАШ ПРАВО НА СПРАВЕДЛИВ СЪД, А НЕ НА УЛИЧНО УБИЙСТВО. СРАМ ЗА АМЕРИКА!!!!!!!

притискане с коляно е рутинна хватка на полицаите. Те я тренират и изучават в процеса на обучение. Тя не се използва за убиване а за обездвижване при арест, ако заподозрения оказва съпротива. Не виждам нищо нередно. Или ако има нещо нередно, да си преразгледат протоколите в полицията и да не ползват тази хватка повече.

Една жестока, но вярна народна мъдрост гласи "Такъв когато и да го пречукаш, все е късно и все има за какво" расистки е но е истина.

Истина е също и че, майка ти е смръдлива курва :) И обожава да лапа :) Ама много :)

Един африканец се е засегнал, но по-вероятно е да е човек който не е срещал подобни и затова все още ги счита за хора

Жалко, че майка ти не е направила аборт и е родила изрод. Жалко наистина.

Майка ти хич не се засяга като я еба :) Много й харесва даже :) Като на всяка курва :)

Майка ти нема време за аборти - заета е да ми лапа кура по цел ден :) Вечерно време па й порим аналчето, та нистина е мноо заета курвичката :)

Няма как да не си говоряща маймуна.

Майка ти не говори много щото устата й е заета с кура ми :) И така по цел ден :)

Наистина е расистко и ти си пълен идиот.

Човека е мъртъв! какво му дигат кокалите! По мъртъв няма да стане! Ясно е кой го е убил така че палете наред свинете в мемфис и фашингтон!

Той за това ли Путин така котка кавказците и средноазиатците , да не подпалят Мацква?

Ми доколкото виждам, руската полиция не трепе кавказците под път и над път...както правят в обора Америка краварските свине, които трепят негрите като помияри на бунище. Дори тези които са с белезници, не се съпротивляват и не представляват никаква опасност.

Дори а трепе Руската полиция , ти няма как да разбереш. Там нещата стават тихо и от дъно. Няма човек , няма проблем е казал другарят Сталин.

Ако се чудите как престъпниците стават герои - това е начинът. Точно както при нас на комунистическите терористи, убийци и мародери още имат паметници останали от жестокият им режим. Горе-долу това чака Щатите, но в Латиноамерикански вариант

да де! Затова има паметници които боклуците педократи пдологи на кочината Кравария-А,мерика сложиха в България! Като паметника на издъхналите луди говеда , бомбардирали България! Същите тия боклуци които сринаха цяла София и убиха и раниха десетки хиляди български жени, деца, старци и мъже! Тоя говедарски паметник трябва да бъде разрушен с чукове!

Така е трябва да се разкара , както и паметниците на червените окупатори

Мислили за Русия нашите възрожденци! Виж преди войната, виж и след това! Русия никога не е била с нас, българите. Или си дебилен, или си платен.

Че е престъпник, престъпник е. Че е крал, крал е. Че го е задушил, задушил го е. Че е пълно с дела, при които вината се оспорва поради "съпътстващо заболяване", за което убиецът "не е могъл да знае", респ. не е упражнил повече сила от необходимата, а е бил в неведение, е ясно. Не е ясно как да се живее сред престъпници, които крадат като изоглавени и сред садисти-убийци с униформи. Това е порочен кръг. Тук въпросът не е да се вземе страна. Това е ненормална ситуация, обозначаваща криза на държавността. Тези, на върха на политическата пирамида и тези на върха на корпоративната пирамида установяват модела. Там са всъщност "отговорните". В техните квартали не се краде /т.е. краде се по друг начин/, няма и кой да ти натисне главата с коляно.

Когато негър убие бял,ами случило се .Когато бял убие негър,и то пристъпник,вой до небесата !

Путин е Виновен! факт!

И какво, ще установят същото. Че полицая го задуши напълно умишлено! То кьорав да си, че воидиш че човека издъхна като куче след като 100 кг полицай му поседя с коляно върху трахеята!

Грешиш ! 200 килограмов беше полицая !

се вижда, че са трима полицаи даже.

ТРАХЕЯТА НЕ СЕ НАМИРА НА ВРАТА. МЕН СА МЕ ДУШИЛИ ЛИЧНО.

Гледах сега видеото. ПОЛИЦАЯТ Е НАСТЪПИЛ НЕ ТРАХЕЯТА, А КАРОТИДНАТА АРТЕРИЯ ВСТРАНИ ОТ ТРАХЕЯТА, КОЯТО ЗАХРАНВА МОЗЪКА С КИСЛОРОД. ПОЛИЦАЯТ Е НЕДВУСМИСЛЕНИЯТ И УМИШЛЕН УБИЕЦ СРАМ ЗА АМЕРИКА...СРАМ...СРАМ...СРАМ...

Хак им е на американците !Направиха негрите хора,дадоха им права,направиха ги равни със себе си ,че чак и черен президент си избраха. Нека сега същите тези негри им вършеят тръни на главата !

Ами да, трябва да си ги убиват на воля. Идиот.

Негрите са досущ като нашите цигани, със силно развито стадно чувство, налитащи на бой, крадливи и мързеливи, похотливи и крадливи..80% от затворниците в Америка са негри.

Майка ти е досущ кат всички останали курви - евтина и еблива :)

А, бе глупак,насра се бре ! Хайде ходи да онождаш майка си,че те чака колко време !

Системна дискриминация в Западна Европа има срещу белите, вклучително срещу граждани на EU. Например: 1. При едно и същa квалификация на мен (бял, EU гражданин) ми плащат в Германия 20 пъти по-малко от индиец с ВИЗА; 2. При свършване на временен договор на мен ме карат да се регистрирам в Бюро по труда и да чакам без работа, а на индиец и африканец ги назначаван на същото място автоматично. Излишнио е да казвам, че на мен и квалификацията и приносите му в работата са на потрядуци по-големи. Та, в Щатите е нищо в сравнениe с Германия, където е нациопнал-социалистическа политика при предлагане на работа. Назначават те на национал-социален принцип; с предимство са: немци, турци, поляци, африканци, индийци, руснаци, китайци. 3. групите на лесбийки и педераси, но то пак е национал-социален принцип. 4. сексиската група. Мъжете се назначават с предимство като заплащането им е около 15 % по-високо от това на жените при една и съща квалификация. Тук говорим за работа като: преводач, изследовател, пощаджия; учител; и т.н. не за хамалин; бодигард и т.н. Може да му е притиснал главата и без да иска не е съобразил силата си което е довело до смъртта на човека но в Щатите можеш да видиш цветнокожи във всички браншове. А в Германия е проблем дори когато си с лична карта.

И къде е по-голяма дискриминацията и насилието? в Западна Европа е по-голямо!

някои черни политици в Щатите почнаха да говорят, че руснаците са подклаждали бунтовете или че са били бели "супремасисти"

Защо полицаят му е притискал главата ,защото негърът е бил пристъпник !Не съм чувал на мирен човек да са му притискали главата !

Моли се на оня отгоре да не ти се случи

Независимо че е бил рецидивист или какъвто и да е бил това си беше чисто убийство. Е, на фона на това което би се случило на някой бял(пази боже на жена), в някое латино или негърско гето си е чисто милосърдие. Както написа Майк Тайсэн ако всеки път като черен убие бял се вдигаше такъв шув Щатите щяха да са в гражданска война през цялото време.

че го уби полицай. Не кой да е бял. Означава потъпкване на демокрацията, не просто убийство. А в България се копира американската, въобще англосаксонската "демокрация".

И ние искаме аутопсия на 2-та милиона умрели от демокрация и медицинско освидетелстване на 2-та милиона осакатени от демокрация и връщане на 2-та милиона отвлечени от демокрацията!

Ти само психиатрична помощ трябва да искаш

Тоз ми прилича на бърнеста мечка !

Майка ти ми прилича на курва :) Сигурно щото е :)

Едипе, пак ли ти?

Не, тоя дето ебе майка ти съм :) Курвата е мноо еблива, истинска радост доставя :)

Ти отиди си удари една ножка,че сигурно жена не си пипал !

черен, зелен, какъвто и да е на цвят, това е човек, и го убиха толкова страшно, директно пред камерите, без да им дреме изобщо, наистина страшно убийство

Едно време негрите са ги ползвали за добитък, сега права имат и се мислят за велики.

Аз майка ти я ползвам да ми лапа кура :) Ежедневно :)

Да знаете,че тоз е негър !

Не във всяко видео, което гледаш по розовите сайтове са с роднински връзки, както ти се иска, печко!

Немам време да гледам видеа, зает съм да еба майка ти :) Тая курва иска мноо ебане, все не й стига :)

Мола,мола,сега не са негри ,а са афроамериканци !

Това семейство не знае ли, че на този Свят не съществува нищо което се казва НЕЗАВИСИМО, а камо ли в Америка? Светът не е забравил когато тяв ходеха бели с бели високи шапки и палеха къщите на афроамериканците- наричаха ги Куклоксклани.

всичко е много изопачено. Няма информация как починалия е бил замесен с фалшиви пари (заради което е бил спрян всъщност), нито за неговите придружаващи заболявания и евентуалното наличие на упойващи вещества и наркотици в кръвта му, всички говорят че е бил убит. Според мен не е убит, това с коляното е тренирана хватка на полицията и не е с цал задушаване, става дума за нещастен случай. Полицаите просто си вършат работата и не могат да знаят медицинската история на всеки който арестуват. Този можеше да е бял също така, но тогава нямаше да знаем.

Човека се молеше, че не може да диша. Видя ли някакъв ефект. Чисто, садистично убийство и то от тези, които трябва да пазят закона.

Мястото на маймуните е в естествения им хабитат - дивото. Цивилизацията е за хората, интересно защо никога престъпления извършвани от негри, не са на расова основа , а тези срещу негри винаги медиите ги представят като такива на расово основа. Май най-големите и комплексирани расисти са всички без бялата раса. Естествено тя е и доминираща в природата. Който твърди обратно, да даде доказателства за патент, научно откритие, лекарства, апаратура, научни постижени с произход Африка.

Защо в България никога убийствата на българи от мангаури не е на етническа основа? Мисля, че отговора е като за при тях.