Русенка роди 3-те си деца на една и съща дата

Русенско семейство се сдоби с трета рожба на 10 април - датата, на която са родените и другите им две деца.

Обратно в новината

Коментари - Русенка роди 3-те си деца на една и съща дата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното е, че не са мангали. Чак не мога да повярвам.

Страхотни са! Да са здрави и щастливи всички членове на семейството! Възхищавам им се!

Много слънчеви дни нa цялото семейство,дa сте блaгословени!

Живи и здрави да са цялото семейство! На децата- прекрасно и безгрижно детство, а на родителите- много радост и щастие :)

Тези усмихнати и лъчезарни деца показват, че в техния дом има много любов и разбирателство. Снимката ме накара да мечтая - ако всички деца по Земята бяха щастливи, светът би бил просто прекрасен...съвършен. Може би трябва повече да се борим срещу нещата, които ограничават, изопачават любовта, която е заложена у човека.

Прекрасни са! Да са живи и здрави и да радват мама и тате! Бог да благослови това семейство! И да има повече такива нормални български семейства

Да са здрави и много щастливи! :)

Колко са слатки ! Всички "Овнета", сме такива? Аз съм родена на 5-ти април! И колежките , бТТВ"Трътките" и те , през април са родени ?

не си много умна, нали?

Какви слънчеви усмивки имат децата на снимката, вижда се, че са щастливи от появата на бебето. Пожелавам здраве и благополучие на цялото семейство!

Да са живи и здрави всички и искам да ги подсетя да проверят ИМА ЛИ ТАКЪВ РЕКОРД В КНИГАТА НА ГИНЕС?

Да са живи и здрави, пък на мама и тате, ако им е станало навик, и четвърто могат да направят след 3 месеца.

Да са и живи и здрави децата, но съм чувал че това е лоша поличба..Дано да е само приказки защото явно семейството си е сплотено и дано това да им е на по голям късмет..

Аз пък съм чувал, че да се пророкува на друг лоша поличба , е лоша поличба. Ха да те видя сега ще продължаваш ли да си сляп за хубавото, а да виждаш навсякъде "поличби".

Това се казва късмет! Да са живи и здрави и дано има повече български семейства с по три деца. ;-)

Бог да ви пази и помага. Да растат децата в мир и здраве.

Да са живи и здрави и децата и родителите за да си отгледат. Много късмет, щастие и любов!!!!!

...живи,здрави и щастливи тези прекрасни Българчета и много любов,разбирателство на родителите им !!! Успехи и Благоденствие !!!

Семейство за пример! Ето това трябва да ни показват медиите, а не разни силиконови певачки и пенсионирани проститутки.

да са живи и здрави всичките и късмет да имат!

Да да живи и здрави тези хубави деца

Вижте,обяснението е много просто.Ако върнем 9 месеца назад става 10 юни.Т.е време за море.Жената и мъжа всяка година са ходили около 10 юни на море или на друго място но винаги по едно време в годината и там тя е зачевала.Самите дати са съвпадение 1/7 е шанса първите 2 да се родят на една дата ако приемем една седмица плюс минус,а третото може би умишлено и то е било на 10-и април.

Просто е.... ако единственото, което знаеш по темата е, че една бременност продължава 9 месеца.

Какви хубави деца! Да са ви живи и здрави! Искам на всяка политическа новина после да дават поне 3 такива, че да ми се оправя настроението и да ми се връща надеждата!

Да са живи и здрави, и децата и родителите!

... и бабите и дядовците, чичовци, лели и братовчеди, че и съседите дори, че ако има едно хубаво нещо в България, то е, че хората си помагат, дори и при отглеждането на деца, а това семейство ще има нужда от помощ :)