Пожар изпепели дома на семейство с 6 деца

Многодетно семейство с 6 деца от пловдивското село Ягодово остана без дом навръх Великден, след като пожар изпепели къщата им.

Обратно в новината

Коментари - Пожар изпепели дома на семейство с 6 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eiiii,urodi,bezdushni....poradi sushtata prichina izgoriah az,supruga mi pochina v plamucite...za kushtata da ne govorim...predi 8 mes.......ne znaete kakvo e zviar ogun.....ne komentiraite

Какво като са българи? Казваш ми, че е нормално да си прост и непросветен по отношение грижа за жилището ли? Един средно интелигентен човек мисли за всичко няколко хода напред, не живее ден за ден като циганите. То и други неща ще изскочат там. Като не си в умствено състояние да се грижиш за деца и да ги правиш качествени хора, елементарно - няма да ги създаваш! Трябва ли да се оправдава безмозъчието ???????

измама! Ако имаш щети по къщата/апартамента за 5 000 лв - след месеци разправии, огледи, експертизи и разходи, застрахователят ще ти преведе по сметка 500 лв!!!! Айде, бегай! Мошеници!

Нинче, ти колко деца си родила и отгледала? Всички ревете,че цuганите се размножават и ще станем малцинство след години, а какво правите за да промените това? Пазите се, да не би да си развалите хубавата фигурка, пък и децата само проблеми съсдават, а и да нямате пари за децанзатова не раждате...

две деца, вече са големи и отдавна напуснаха шибаната държава и са много щастливи - дъщерята е в САЩ, а синът е в Германия. А оттук и циганите бягат, но ако станат повече от вас - дреме ми! Оправаяй се, мърморещ дърт нещастник! Все някой друг трябва да ви оправя!

Нинче, пий си хапчетата (и хормоналните и тези за нервите) и не се занимавай с мръморещ дърт нещастник като мен :) Аз вече помогнах с каквото можех на тези хора (българи като теб и мен, изпаднали в беда),а ти си плюй държавата.

Твоето изказване е една генерезация. По такива изказвания психиатрите слагат диагноза.

Всеки родител отговаря за това децата му да живеят при добри жилищни условия, защото в противен случай застрашава живота им. Като нямат пари да издържат децата си, ги принуждават да живеят в коптор.

6 деца направили ама 1000 лева не могат да съберат ...

Съберете им пари, пък после да почнат циганите да си палят сами барачките и да им строим домове за по 50 000лв.

Застраховката е 50-70 лева на година. Никакво съжаление.....

Значи няма банкова сметка да си сложи спестените 1000 лева, за да не изгорят, а сега има банкова сметка за помощи...?! Добър опит!

Стига злоба и комплексарщини, не може да си изливате целия яд и погнуса от скапаната политика на избранниците ни върху гърба на тия нещастници, сполетяла ги е беда, те не са виновни за това, което се случва в държавата. Който може да им помогне да помогне с нещо, а злобата я насочете към, който трябва и е причина да бъде хрантутено циганското племе.

Държавата да помогне ! Та това са нейни избиратели.За какво иначе са тези фондове и един тон хрантутници на дъжавни ясли.

За цигани и 1 лев не давам!

Гледах хората по телевизията. Съвсем нормално семейство. Сигурно не знаете как се гледа и едно дете какво остава за 6. Аз ще се включа в помощта за тях. Който не иска да помогне да не го прави, не е нужно да пише простотии тука. На всеки може да му се случи нещо лошо никой не е застрахован.

няма какво да пишеш тук и да се хвалиш. Плащай мълчешком, балък!

как да съберем 50 000 лв за едни уроди, на които природата и обществото им показва, че не трябва да се размножават. Уроди за тях е комплимент.

Цигани ли са или българи, щото ако са цигани, помагаме им повече от достатъчно

Това са цигани. Българите не си позволява по 6 чавета, защото изнемогват от данъци, които отиват за зигански помощи. Тия получават предостатъчно, за да лежат на наш гръб. 6 чавета, та тоя пич не знае за какво му служии nишкaтa и мисли, че колчем му се доходи по малка нужда трябва и да чyкa.

Тази новина не е ли стара ?..на връх Великден...който беше преди 20 дни...и нова къща за 50 000 лева...струват ми се множко за не голяма къща...и стопаните защо не са си застраховали жилището ??? Според мен застраховките на жилища трябва да станат задължителни...преди време немирих стари документи на мои близки...преди 70-80 години са плащали данък сгради и застраховка...е,минимална сума,но задължителна.

и ако при не дай си Боже стане едно земетресение и всички къщи са застраховани "задължително" и ще ги кномпенсират всички ... да да

Момченцата коментиращи тук, дали знаят тяхната ел.инсталация на какво ниво е? Дву или три проводна е? Има ли ДФЗ на всеки кръг? В какво състояние е изолацията на проводниците? А каква е тя - горима, негорима, отделяща отровни газове и т.н) А ел.уредите им - печки, бойлери (опа, вие сте с парно, забравих), черна/бяла техника колко са нови и надежни? (това че духалката е купена вчера за 20лв с година гаранция от технополис не я прави сигурна), нека не забравяме, че дори телефони за над хилядарка се самозапалват. Колко от вас имат застраховка на дома си? А колко от вас имат изобщо някаква застраховка (като не броя задължителната гражданска) Колко от вас имат пожарогасител у дома си? А такъв в колите си (проверен и надежден, а не онзи, който купихте от чичито пред КАТ преди 5 години) Хайде да не плюем върху нещастието на това семейство, а да им помогнем, защото никои не знае какво го очаква утре!

Га изгуряа, Гулемити памитници нъ кол туръ нъ Коматьовскътъ опщинъ си гу приместихъ от другътъ странъ

Само лигави столичани, разглезени пишат коментари тук.

Благо-денствието, пожелавано ни, от Патриаршето, и Н.ПР.Тиквоний- Три- мандаков Крез Болгарский, ни застига като буйна придошла река "Винету" гл.13: Затриването на РБ

Станалото станало, но ме издразниха медийните внушения - "Давайте пари да помагаме, горките хора, на всеки може да се случи, никой не е застрахован..." и т.н. Това са вредни сиромахомилски внушения водещи само до нови и нови инциденти. Пожар може да стане навсякъде, но всеки отговорен човек: - създава толкова деца, колкото може да отгледа с минимален риск за тяхното здраве и развитие - застрахова имуществото си - поддържа в изправност дома си и се грижи за това рискът от аварии да е минимален - има винаги резерви за посрещане на непредвидени нужди. Всичко останало е безотговорност, мизерия и подчовешки инстинкти.

Ти колко деца имаш, та знаеш да приказвш???

Няма никакво значение колко деца имам аз, а колко има този, който рискува живота им и ги отглежда безотговорно в мизерия и нищета и чака подаяния.

Подкрепям те! Имам две деца.

а това беше преди един месец. А сега завърши Гергьов ден.......

Значи "събрали" 1 000 лева за бала на Денка, но не могли да отделят толкова години (инсталацията не остарява за една година) 1 000 лева за ремонт и подмяна на ел . инсталацията ... Нещо не ми се "вързва" ... Калпазанлък му се казва това ! Сега ще събират 50-60 000 лева ...Айде де ...

Тя простотията по хората ходи......от алчност и селска комплексарщина да не си ремонтираш къщата........това вече е уникално! За кафе и цигари има, ама за ремонт - не... Сега за тяхната простотия и липса на мозък цялото село ще плаща!

дкми

Пиираз.