Съпрузи се борят за живот, блъснати от кола

Съпрузи се борят за живота си, след като са били блъснати от лек автомобил, управляван от 45-годишна жена на пътя между Пловдив и Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Съпрузи се борят за живот, блъснати от кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно жената е била от Пловдив и е шофирала с 200 км/час и хората не са разбрали, че няма да имат време да пресекат.

Какво стана с оня момък, син на фирмаджия, дето помля в Пловдив хората, нещо присъди? А оная дето забърса катаджията? Нещо присъди?

просто не дават информация. Пуснаха фитила и до там...не е интересна вече новината. Не е интересно да има присъда и наказани, не е скандално, няма зрелище.

ама каква работа имат на платното..пълно е с откачени пенсии,кото пресичта както намерят за добре и без грам да се огледат,сега някой друг им е виновен,на това шосе по принцип си се кара с доста висока скорост и времето за реакция е малко,все пак не се очаква да се появи пешеходец...

А бе какви пенсии сънуваш? Това са младежи при сегашната демографска ситуация в БГ, те имат да бачкат още по десетина години до пенсия.

Типичен пловдивски айляк каращ със 150км/ч. Вероятно от турско потекло.

НАЙ-ОПАСНАТА КОМБИНАЦИЯ.

с всякакви малоумници, и не един път съм предупреждавал в тази област да се кара и да се ходи с повишено внимание. В четвъртък минах точно по този път от Асеновград към Пловдив, в момента се правят ремони, трасето се разширява още толкова, по целия път има предупредителни табели, наредени от източната страна през 20 метра, прахоляк, дупки, пътят е стеснен. И въпреки това пловдивските идиоти изпреварват по средата, при положение че колоната се движи с около 80 км/час. Колко време спестяват, винаги ми е било интересно, за къде бързат толкова? Такава простотия и тъпотия я няма и в Пернишко. Сега като им направят магистрала, кой знае как ще се кара и как ще се трепят още повече от сега. А хората сигурно са спрели на бензиностанция, и са се опитали да отидат до някой магазин от другата страна. Но няма мисъл, няма култура, няма акъл като се видят хора да пресичат, да се понамали, да им се остави време да пресекат спокойно. Да живее столицата на еврогейската халтура!!!

Така лииии? Само в Пловдив? Този път е тесен и адски натоварен, един от най-натоварените пътища в БГ. Между Пловдив и Асеновград трафика е постоянен. Двата града обменят и работещи и ученици постоянно и от повече от 20 г. хората буквално плачат да се разшири пътя. 20 г. и повече не намериха време и пари да се занимаят с този проблем. На този път са ставали ужасни катастрофи. Съгласна съм, че се кара бясно и на три ленти, безпорно е. Ама това не е черта на Пловдивчани, моля те! Идиоти има навсякъде, а да не се обраща внимание на толкова проблемен път - това само в БГ може да се случва. В момента най-после раширяват въпросния път.

Дано се оправят, че ще трябва да плащат за щетите.

Пресичат пътя като диви прасета всякакви безумци. А по селата и междуселските пътища е ад. Наскоро изпреварвам на междуселски път вечерта, точно съм се изнесъл, насреща ми трима мургавелника черни и с черни дрехи по средата на платното. Едвам спрях.

Пресичат пътя като диви прасета всякакви безумци. А по селата и междуселските пътища е ад. Наскоро изпреварвам на междуселски път вечерта, точно съм се изнесъл, насреща ми трима мургавелника черни и с черни дрехи по средата на платното. Едвам спрях.

И на коя пътека пресичаха?

Тук вече не виждам вариант да не са изскочили на пътя двамата. Междуградски, прав път. Ако са били достатъчно далече от колата, не вярвам шофьорът да е толкова малоуме да не ги види.

Може и да си прав, но и малоумни шофьори дал бог!