Семейство от Варна бедства на улицата с цялата си покъщнина, не го пускат в приют заради кучето

Съпрузите са останали без дом и нощуват навън, състрадателни варненци им носят храна, намериха им временно подслон

Обратно в новината

Коментари - Семейство от Варна бедства на улицата с цялата си покъщнина, не го пускат в приют заради кучето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментарите и се чудя, що за хора сме. За съжаление съм в София. Ако бях във Варна, щях да отида да им наема една квартира и да им платя наема до юни, поне да имат, къде да спят на топло.

Ако бяха украинци държавата сигурно на драго сърце щеше да ги приеме, барабар с кучето.

Проблема е в нашата закостеняла бюрокрация,да отказваме преди да помислим ,как можем да решим случая.Само една елементарна дървена къщичка за отвън да се поръча от управленците на приюта и въпроса е решен.Храна бол от отпадъците.Ама няма кой да прояви внимание,а всички виждаме как хората бягащи от войната в Украйна си вземат домашните любимци и отиват да живеят с тях в друга държава.

Да се пишат украинци и веднага отиват на хотел на първа линия. Защото в Югозападна Украйна (България) така работи системата

Четейки злобните коментари виждам колко много малки, зли същества населяват тази територия. 9 от 10 са зли. Той и Петър Дънов го е казал това още преди 90 години: "Седем от десет са злите в България". Най-добре да започва Третата световна термоядрена и над тази жалка територия не по-малко от 5-6 атомни гъби!!!!

Е че то още Уинстън Чирчил искал да праща самолетите да изравняват София с земята и после на полето само картофи щели да сеят

Чърчил е пратил самолетите с любезното съдействие на Сталин. А в защитата на българското небе освен храбрите български соколи са участвали и пилоти от Луфтвафе!

Не взимайте тия прошляци в кучкарника, ще заразят кучетата. Содомити, злоупотребяващи с животното.

При цялата мизерия в която са затънали , тези хора имат сърца да проявят милост към кучето си , на която малко тънещи в богатство са способни !

Евреина Радев даде милиар за Украйна - за Българите - Глад и Студ!!!!

Ааааа, искаш да кажеш руснака Радев!

до дирника: няколко часа по-късно им е намерен дом (частно лице). за кучето: хора, не може в общ с други хора приют с животно. помислете - за домашно - защо.

За тях кучети си е член на семеиството ! Прекрасни хора ! А капитализма не е за такива !

но само във фейсбук и по форумите.

Като тачат песове, а не себе си, така е. Гладно няма да остане, бездомните кучета са бая охраненички.

Душевно болен боклук

Не е чудно тотално не нищожната природа , реки, гори , дюни по морето, национални паркове от тия шибани, токсични , смъртоносни изроди....нещастни биологични отпадъци, вие сте тотална грешка на природата...

дано поне ти знаеш какво искаш да кажеш....

Ако наистина, ама наистина умираш от глад и студ, и ти намерят подслон и храна, никой настина закъсал, но все още с ума си няма да откаже с оправданието заради кучето. Има приюти за кучета в края на краищат. И ще помоля хора, които дават повече за груминг на "члена на семейството", отколкото за храна за децата си, ако въобще имат такива, да не ми обясняват колко лош и жесток човек съм.

Ти не си просто, лош човек, ти си олигофрен за анихилация. Тия хора нямат деца, имат само едно куче, и явно то е център на любовта им.Не искат да се разделят с него, но оскотели от липса на емоции примитиви като теб не ги разбират. Аз пък ги разбирам.Те са истински хора, а ти не си струваш усилието да ни дишаш кислорода.

Той и Хитлер е мислил така за кучето си и хората. Той е бил добър човек.

Ами да си живеят на улицата с кучето. Даже може и още десетина да съберат. Като им харесва... Хората са помогнали на хората. Нали.

Може да подслоняват кучкарите в кучкарниците.

Точно, и вместо наем да обгрижват кучинките.

Тъпанр и егоист. Наистина лоша комбинация.

Аз съм егоист, ОК. Те не са егоисти, ОК. Избрали са да живет на улицата но да са с кучето. Ок. За какво е тази дандания, сър?

Ти си прост! А за жесток към природата - само като пускаш лайно в тоалетната!

Душевно болен боклук

Ти знаеш ли изобщо какво се случва с кучетата в приют?

Всички малограмотни, които сте взимали бързи и бавни банкови кредити за имоти това ви очаква. Скоро

Че да мръзнат тогава. Подслоните са за хора, а не за кучета.

Скот като теб, никога няма да разбере тези хора

Браво, че не са изоставили кучето си!!!! То е част от семейството, завинаги, но за нещастие много малко хора имат умствения и емоционален запас, за да го разберат.

Българи Бедстват и никъде не ги примат ! А Укрите в България се чувстват като господари ! Гонете Укрите и Обръщайте внимание на Българите !

Трябва спешно да се приеме закон, с който да се забрани продажбата на общински,ведомствени, държавни жилища.В Германия и Франция 30-40% от населението живее в такива жилища.

При бай Тошо нямаше такива работи. Всеки си имаше дом, че и вила, и кола, или мотоциклет ... Можеше да учи, да работи. Клошари нямаше, а проститутките бяха кът.

Да не съм чул такива богохулни приказки, че ей сега ще ти довтаса ДС и ще те арестуват за пропаганда на забранени режими! Ти знаеш ли колко гадно е било тогава? Нямало е банани и портокали, ей! БАНАНИ и ПОРТОКАЛИ! Представяш ли си! Какво като е имало здравеопазване, образование, работа за всички и е нямало престъпност, бедност и мизерия! Сега има поне банани и портокали и не чакаш за тях на опашка.

Сиренето струваше 1,40 лв и бе от краве мляко. Салам ,,Кучешка радост" бе по-качествен от най-скъпите днешни шпекови салами и струваше 1,60 лв. Толкова струваше бутилка водка или бренди Слънчев бряг, а качествените цигари 0,22 лв

Толкова хубаво беше, че днес гласуват 9% за партията наследник на социализма.

Смешен ли си или се правиш на смешен? 9% били гласували за наследниците на социализма! Ти добре ли си? Какви наследници може да са тези, дето докато бяха на власт приеха плоския данък и си разпределиха обръчи от фирми? Постоянно ми проповядват евроценности и демократични права! Говорят ми за приемане на Истанбулската конвенция и подпомагане на бизнеса! И това ми били социалисти! Че той Боко е по-комунист от тях във всяко едно отношение!

При социализма във всяко населоно място имаше чешма с два чучура.От единия течеше мед,а от другия масло.

А, моля, моля! Недей бърка социализъма с управлението на Тиквун Банкянски! Както каза той, по неговото време е било по-хубаво дори от социализъма! Човекът и магистрали построил и беше ОПРАВИЛ, ама с главно ОПРАВИЛ България!

Във всяко населено място имаше чешми, с няколко чучора, от които течеше бистра вода

Мдааа, нямаше, но пък имаше Белене, ДС, а това че си учил не ти помагаше да се развиваш и да работиш, ако не си член на партията и то верен. Началника ти най-често беше с основно образование, но верен на партията. Това, че към днешна дата живеем в мизерия е плод на управлението на бай Тошовите подчинени и близки - бодигарди, приближени и т.н. Не, не ни е виновна демокрацията, такава в България така и не се появи в истинския ѝ вид. Моля, нека спрем с тъпите агитации и да почнем да гледаме как да си оправим бъдещето. С вечното ви врънкане, хленч и дърпане назад, вече не знам дали изобщо някога ще тръгнем напред. При бай Тошо не беше хубаво, беше страх, строй се преброй се и ботуш на врата. Ха мъцнеш нещо в страни, ха си загазил. А за писания, като вашите и вие и семейството ви щяхте да сте затрити. Така че, спрете се. Просто се опитвайте заедно да се борим да живеем по-добре и да имаме нормален живот, уредени институции, адекватни и работещи, за да негледаме подобни картинки и да изгоним на бай ви Тошо протежетата, които се ненаядоха и съсипаха страната ни.

Няма как да стане, докато не се научите да не слагате каруцата пред коня! Първо, толкова ги беше страх хората, че не заключваха вратите, а сега изобщо не ги е страх и в София не изгарят живи при пожар, защото вратите излезли толкова здрави, че пожарната не могла да ги разбие! И преди и сега сме зле не заради верните на партиите, а заради слагачите и нагаждачите! Онези, които от първи комунисти станаха първи демократи и какви ли не! За съжаление от тях отърване няма! Продажници под път и над път и колкото и да си кривите душите, тогава е било в пъти по-добре, отколкото сега.

Човече, сиренето струваше 1,40 лв и бе от краве мляко, а хляба 15 ст. За какви демокрации пишеш

сега е същото като при каманизма, но методите за управление са други, по-меки. вместо лагери за тежките нарушители и храна и осибурен живот, сега имаме глад за лошите и цени колкото да не умрат за всички останали и при двата строя курвите, политруците и пееасите са били на почит - ама при комунделите паразитите бяха по-малко... колкото и да ви е чудно.

Кът, не всяка искаше да се знае, че е такава!

Трогателно, но глупаво. Тези нещастници са точно на нивото на кучето си. То е хубаво да си привързан към домашния си любимец, но нещата трябва да се степенуват и да има приоритети. Тяхното упорство е глупав инат и явно не ги бърка да стоят на улицата и да мръзнат, само и само да са с кучето. Извиват ръцете на институциите. Ами да стоят на улицата, колкото и нечовешки да звучи. Глупаци! Заради такива, държавата е на такова ниво.

И КОЛКОТО ДА ПЛЮВАТЕ ПО СОЦА НЯМАШЕ КЛОШАРИ БЕДНИ И ДА СПЯТ ПО УЛИЦАТА !! АКО НЯКОЙ БЕШЕ ИЗВЕДЕН ТОЙ СЕ НАГЛАСЯВАШЕ В АПАРТАМЕНТ ОООООСОЦЕ БЕШЕ ЧУДНО ВРЕМЕ НАХРАНЕН БЕЗГРИЖЕН СВОБОДЕН!!

Свободен? За какво си бил свободен? Само да ти споделя, це ако си позволиш по соца да напишеш нещо подобно, вече щеше да си в затвора и ти и семейството ти. Та не знам за каква точно свобода говориш.

Те искали в приюта с кучето. А там вече настанените, дали искат куче? Това куче дали е обезпаразитено, има ли хигиенни навици? Разбирам, че за тези хора се полагат грижи, но те самите отказват!

Нормално. Всички кучкари правят секс с кучетата си. Тук като гледам е тройка. Горкото животно.

Плаче ми се от такива новини.Погледнете господа избраници докъде ни докарахте.Всички вие,с политическите си вождове и президента отпред.Как да се решават проблемите като от две години се карат за властта,разбирай за парите на България. За никакъв Шанген не сме а за Аспаруховите урки,даже и там е имало по голям ред.

Това е само в София,жилищата се купуват от чужденци които ще дойдат скоро.

В днешно време държавата се надява на народа ,преди народа се надяваше на държавата. В случая държавата бездейства,чака доброволци да помогнат.

каква радост и вълнение ме сполетя! започнали са да ни майсторят първия никому не нужен у нас Ф16 всеки за много милиони! .... колко туземеца могат да бъдат нахранени безплатно всеки ден и да се осигури техният живот, здраве, възможност да учат и да работят?

:D :D :D :D

защо социлната ни държава не осигирява покрив и поне едно безплатно хранене на ден на всеки туземец? какво ни липва като народ и като държава, ако сме народ и ако сме държава, а не измираща колония?

защо иван костов, цецка, кунева .... и всички депутати, правителства и президенства през последните 33 години не са в такова положение? те ни докараха такива картини? и на гарата в софията има такива!

Добре де, ама как така е станало, че са им взели дома? Трябва да има някаква причина и тя не може да е "чиста случайност, която на всеки може да се случи...". Естествено, на хората трябва да се помогне. Аз себе си казвам, че нямам възможност, но препратих информацията към мои познати във Варна, за които знам, че имат как и биха го направили. Може би не за постоянно, но поне за няколко седмици...

Ако са живели под наем без договор и собственика реши за продава или да им се ядоса някой от входа. Мен ми се е случвало във Варна преди 7 години така навръх Коледа но поне имаше предизвестие и намерихме по добра квартира.

поредния, който спекулира с "ами ако"!

Ами то е близко до акъла, че ако бяха написали как са загубили жилището си ... никой нямаше да ги жали :) Журналистите разчитат на първосигналните, на които им липсва критичното мислене :) Надявам се не откриваш топлата вода сега?

Не само се спекулира със ситуацията. Спекулира се и с кучето. Те искали в приюта с кучто. А там вече настанените, дали искат куче? Това куче дали е обезпаразитено, има ли хигиенни навици? Разбирам, че за тези хора се полагат грижи, но те самите отказват!

доживяхме да ги стигнем хамериканците.... и там така спят по улиците и под мостовете и във входове на сгради и магазини.... скоро и ше ги надминем.... само продължавайте промяната

И на другарката Нинова синчето избяга в Америка,за да спи под един мост.

Не е така! Просто са го взели за заложник.

a drugarkata ninova rapravya nebivalitzite ,che sina i poluchil pulna stependiya v tamoshniyat universitet .da utochnya ,che USA nikoi ne poluchava pulna stependiya .tova beshe izkazvane na suvetnika v kraya na poclednata godina i davane na suveti za kandidatsvane v koleji .dumite mu byaha :nikoi v Amerika ne poluchava pulna stependiya",ama toi ne e chuval za klateliya ninova , ta zaradi tova se euburkal choveka .

Ето, вече ги стигнахме американците... Може дори да ги надминем. Америка, където работещи калифорнийци живеят в колите си, защото не могат да си позволят да плащат непосилни наеми, или Америка, където самотни майки биват гонени с полиция от домовете си, защото са пропуснали няколко поредни плащания на ипотеката си. Америката вече е и у нас. Да ни е честито! П.П. Дано се намери някакво решение на проблема на тези хора. В България занапред ще има все по-голяма нужда от общински жилища. Въпросът е, дали дивият американски капитализъм, привнесен и у нас, няма напълно да унищожи сферата на социалната ни помощ.

Щото в Китай, Северна Кореа или Афганистан им е по-хубаво? Стига сте писали глупости, ползвайте си евтината газ и гласувайте за Путин, без да тровите обществото ни.

До там ли изпаднахме, да сравнявате Велика Америка с Китай? О падение славно

В Афганистан, Северна Корея и Китай няма бездомници .Северна Корея е десет пъти по уредена и чиста страна ,с много по-ниска смъртност от смъртността в България.

Е,затова има голяма емиграция към САЩ.Затова американците издигат огради по границата.. Ама хората бягат в Америка за да живеят лошо.

Прав си! Отиват, за да живеят лошо. Ама не го разбират, защото рекламата е голяма. Нямаш представа какъв Х е

Живея в страна, в която кучето и котката са на трето място в градацията по права, след жената и децата, много пред белия хетеросексуален мъж. В почти всеки дом има куче, котка, кучета котки. Но никъде няма бездомни кучета е котки да се отглеждат на улицата. Гледах едни хора. Кучето нещо не беше добре, май старо, та возиха го в количка. Свалиха го от количката, изходи се. Една торба с лайна буквално. Събраха му ги. Качиха го на количката и си тръгнаха. В България какво е?

Да видим! Аз съм бил долна мърша , според кучкаря. Работодателят го уволнява. Той е Ок. Банката го изхвърля от жилището. Банката е Ок. А аз, който предлагам да отиде до Пловдив и да си намери работа, съм мърша! Както е казал мъдрецът: Не му давай риба, а му дай въдица и го научи сам да лови.

Тук още живеят с нагласата, че някой им е длъжен. Теглят кредит, банката им виновна. Плюскат и смучат като за последно, лекарят им виновен. Лежкуни цял де, пие кафета и пуши цигари, работодателя му виновен! Купува боклуци от магазина, западните вериги му виновни..... изобщо драгоценният български индивид трябва да се пази като цар! Той е работи, но иска пари! Той акъл за 5 лв. няма, но иска кола за 200 000 лв. Той муа и пие като разпран, но трябва да получава безплатна здравна грижа. За това ще си "мърша", защото не можеш да разбереш мизерното им съществуване!

ОЩЕ НЕ СТЕ ПОСТРОИЛИ " АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ" .... ТОГАВА ДА ВИДИТЕ КАКВО ВИ ЧАКА :)) ..... В САН ФРАНЦИСКО ПОЛИЦИЯТА НЕ ОТИВА ДА РАЗСЛЕДВА ВЕЧЕ ОБИРИ ООД 1000 ДОЛАРА .... А В НЮ ЙОРК ЛИМИТА Е 800 ДОЛАРА .... ПРИСТИГАТ 50 НЕГРИ С ЧУКОВЕ И ЗА 3 МИНУТИ .... МАГАЗИНА НА ГЕЙПЪЛ Е ОБРАН ДО ТАПЕТИТЕ ......

Като лъжеш че си в Детройт и си компетентен по американските работи защо не се сетиш чв има хора които те познават червена гнидо..

Отиваш в Лас Вегас. Централен надлез. Пълно с просяци. Табела: Помогнете, жена ми ме остави, взе къщата. Това е вече пряка молба за помощ.

А, ти си антикомунист! Личи ти по граматиката . Явно новообразован, жертва на демокрацията.

Там е работата , че Детройта е прав

Човек трябва да е практичен. И аз обичам животните но никога няма да позволя да се окажат в подобна ситуация заради едно куче. Аз слушам какво казват специалистите. Ако искаш съвет за финанси ходиш при финансист ако имаш здравословен проблем ходиш при доктор. Един специалист по животните го каза много ясно по телевизията - няма животно което да е създадено да живее с хората. Виждал съм деца на смъртно легло заради зараза от домашни любимци тези пък на улицата заради куче. Страдат те и животното.

АКО ИСКАШ ПАРИ .... ОБЕРИ МУТРА ИЛИ БЕЙ :)) .... АЗ СЪМ ОЩЕ ПО - ПРАКТИЧЕН :))

А НАЙ-ГОЛЯМ КЕФ Е ДА ОБЕРЕШ СЪДИЯ :)

Е, какво? Не могат да си намерят работа ли? Да отидат в Пловдив. Пълно е с обяви за работа. Хайде стига! Легнал на улицата и спи, вместо да ходи и да работи. Ако е болен или жена му, има социални, червен кръст. ТЕЛК. Мой познат беше много болен. Институциите веднага се погрижиха за него. Не ми правете истории

Дано в най-скоро време и ти останеш без дом и без работа и да ходиш тогава по Пловдив, дето много работа имало, да си търсиш там работа. Ах, каква малка, долна, мършичка си, гнидке гнусна! Ти сера ф0стата!

Стига си йълнал ами отивай да помагаш на помияра и подслони тия хора. Разбирач!

Разбира се че кучето е по-важно!

Що не ги оставите хората? Така са решили, така ще си живеят. Като вземат някои да се правят на самаряни, ми се повръща.

някой тъп миндил от ГРОБарските или ДъйБъ троловете си? Можем или не можем дружно да ти серем в устата??

Лека и доходна троле!

Има си Вселенски закони! Един от тях е: Не прави непоискано добро! Трябва да се осъзнае много добре!

Ако бяха украинци, цялата държава щеше да се разтича да им намира хотели и да им плаща обезщетения, но са българи за съжаление...

на украинците ли намери за какво да завидиш бе боклук фашистки

А забравих - кучетата не само, че мога да живеят навън ами и са проектирани да живеят навън, а не в апартамент - това, че някви хора ги държат затворени и ги ползват за украта у тях си не променя много нещата. На съседите кучето всеки ден вие - иска си свободата, иска да бяга с глутницата, а не да стои затворено.

Даже са ги ползвали на Северния полюс вместо коне. Щото конете замръзват, а кучетата нямат потни жлези. Корава работа

Държавата е длъжна да подсигури кучешки хотели,където животните да бъдат обгрижвани,обезпаразитявани,къпани и хранени с хубаво месо,а не с отпадъци.А десетки хиляди кучета страдат по улиците на градовете.

Държавата първо да оправи хората, а после песовете.

Комрнтара беше саркастичен, но ти не си напрегна сивата клетка!

Не сме народ а мърша!!!!

Някой да обясни на тъпите селяндури, че кучетата са живели на вън в продължение на хиляди години - ако ги храниш няма проблем да са навън.

КАКЪВ ГРАЖДАНИН СИ ТИ БРЕ .... АЗ ИМАМ ДОКУМЕНТИРАНИ С НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ЗА ИМОТИ 300 ГОДИНИ ГРАЖДАНИН ..... МОЖЕШ ЛИ ТИ ДА ПОКАЖЕШ ТАКОВА НЕЩО ? ОВЧАРЧЕ :))

Селяндур е различно от селянин - разбери го. Селянин е човек, който живее на село, той може да не е селяндур, селяндура може да живее и най-често живее в града - селяндура е прост неук скот.

Милото куче!Каква жестока съдба!

Да се научат да програмират - програмисти се търсят под път и над път. Да научат два западни езика отлично и да ходят в някой център да изнесени услуги. Ако са програмисти ще взимат по 10 хиляди на месец, ако знаят два западни езика на отлично ниво - по 3-4 хиляди на месец.

Ще им трябва едно 10+ години труд и усилие, дали им стига умствения потенциал? Като гледам мъжа и сега може да изкарва прилични пари от Takeaway, освен ако не е намерил якето, изхвърлено някъде.

Сега, говорим за програмиране или обслужване на клиенти. За 10+ години ще станеш неврохирург.

Ама пишете ми колкото минуси искате. Давам бързи и прости решения на проблема. Това е

Как ги виждаш тези бързи неща? Човека лежи в студ, вероятно гладува. Как мислиш, че ще се научи на каквото и да е, особено на нещо като програмиране, докато е в такива условия. То ако е толкова лесно всеки щеше да го работи това. Направо инженер в НАСА да става - лесно и бързо, нали? То и езици така се учат - за има, няма два месеца ще работи в кол център?

За два месеца не може, но за две години ще научи отлично един език и за още 2 години отлично и още един, т.е. Му трябват 4 години, айде пет.

И забравяш липсата, преди това, на отличната подготовка в училище, гимназия (и университет), където би трябвало да има добри умения по математика, да притежава добро логическо мислене. Той ако ги имаше, най-вероятно нямаше да е в тази ситуация.

Ице , човек невежи създание и неосъзнато сом си избира какъв да бъде! Не се бъркай невежи и неосъзнати индивиди в работата на душата.И ти имаш карма! Учи си уроците и роботи за Бога ! Защото Всички ние на земята в много животи да правим добро и жертваме за Бога!

Абе капут, ти природно тъп ли си или кат малък вашите всеки ден са те били жестоко по главата??? Един най-евтин курс по програмиране струва 1600 лева. Един начален курс и то най-евтиния по английски или немски започва от 700-800 лева. Ако тези двамата нещастници имаха тези пари щяха ли да живеят по улиците бе, идиот безмозъчен?? Ви еба путката майна на вас големите отворковци и разбирачи! Сигурно си някой мазен епилиран педал-IT "специалист" с оскубанки веждички и фен на Прокопа ПП-то или ДъйБъто? Във ваште среди е пълно с откачалки, пендели, педофили, наркомани и извратеняци!

ХЕХЕ , ФЕРМЕР ТРАКТОРИСТ ПРАВИ ПО 1 МИЛИОН ДОЛАРА ЧИСТО НА ГОДИНА ОТ МАЛКА ФЕРМА .... А ТИЯ С ЛИНКА ПИЧОВЕ И ПИЧКАТА МНОГО ПОВЕЧЕ .... ОБАЧЕ СЕ ИСКА ДА ИМАШ ОБРАЗОВАНИЕ. И ДА НЕ СИ ПРОСТ КАТО ПРОГРАМИСТ :)) .... ЕТО ГО ЮТУБ ЧАНЕЛ-А ИМ .. https://youtube.com/@MillennialFarmer

Вижте как Българин мрази Българин, жалка картинка... Чуждопоклонници и гъзолизачи... Като е българин - се плюе, ако беше някой друг ще му лапнете пилето.... Нещастници!

гледам хората на снимката, чета злобните коментари и си мисля дали атомните гъби не са най-доброто лечение за тая болна цивилизация

Сигутен съм, да... И да се свършва

Ако щеш всичките атомни гъби хвърли, повече от 20% от световното население няма да измре. Казано по друг начин ще се върнем в 2000 година със 6 милиарда и половина население. А сега де?

Те са хлебарки и ще оцелеят. Трябва им Русия и Путин да ги управлява, да видат какво е студ, какво е Сибир. Да видят братска любов.

Какво общо имат украинците с НЕработещата ни държава? Абсолютни неадекватници навсякъде, вън е -2° градуса те кучето, та кучето..? Ако някой беше постнал само снимка на кучето, щеше да има вълна от "съпричастност", но когато става въпрос за хора (при това бедни и видно изпаднали в нужда) тогава има закони и стриктно всички институции ги спазват! То държава няма, общество няма, ние искаме човечност да има... Да благодарим на Господ, все още на тая територия се намират и добри хора, но за жалост хората под терасите ще се увеличават и тоя случай няма да е прецедент... Чудя се какво трябва да се случи, че нещата да потръгнат и тия в администрацията да заработят.... Какво търпило имаме, че сме готови да преглътнем всяка низост на политическите отрепки и до безкрай да възпроизвеждаме НЕработещи модели? Та кой е виновен, ние или те?