Двойка, загубила 3-те си деца в свален самолет, има бебе

Почти 2 г., след като загубиха трите си деца при свалянето на малайзийския самолет над Украйна, австралийско семейство се сдоби с дъщеричка.

Обратно в новината

Коментари - Двойка, загубила 3-те си деца в свален самолет, има бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-вероятно да са руските сепаратисти. Защото самолета идва от вътрешността на Украйна. Демек някой който има ракети го е сбъркал с украински самолет.....

Виновните са Русия и Украйна.И по вероятно е да са руснаците защото не искаха полети над Донбас.За мен Путин в този случай носи вината за разпалване на локален конфликт без който нямаше да има сваляне на боинг.Да въоръжаваш и да пращаш наемници в съседна държава.мръсна и долна работа.

О, не! Това е невероятно тъжно. Чак сега разбирам, че тези хора са имали такава драма. Ужас. Трите им деца, и то толкова млади и невинни. Невероятна трагедия. Дано новото им бебенце им донесе частица щастие!

Всички тия са виновни ! Управниците! Най - виновни са тези двамата , дето се смятат за великани, а те са джудже с комплекси и луд милиардер Тръмп, който реши да стане президент, щото само това не е бил , Алчни, нарцистични, мерещи си егото и играеши си с човешките животи. Позор за човечеството, заради войните които се водят всеки ден, и то в 21 ви век. 20 сти век беше най - срамния и кървав век в човешката история. 21 ви век няма да е по - назад. И ние , обикновенните хора трябв а да помислим, трябва да свалим злото от управление, или поне да не гласуваме за тези хора.

Това е невъобразимо за мен лично, как са преживели тия хора хич не ми е ясно?!?!?

За съжаление диващината в световен мащаб ще надделее на любовта в глобалния свят...

Тези хора са подложени на голямо изпитание от Господ (или Съдбата за невярващите). Ванга на няколко пъти е казвала, че в новородени деца може да се "прероди" духът на тяхно трагично загинало преди това братче или сестриче, особено ако родителите много страдат от загубата ... Лошото е, че тези съдби са изложени на показ за да удовлетворят рептилните, античовешки поплъзновения на американската политическа машина. Самите холандци отговориха чрез референдум на въпроса кой е свалил самолета - Украйна(хунтата там) беше прогонена от вратите на ЕС, където похотливо подсмърчаше !

Това е все едно ние да отговорим с референдум на въпрос, до отговора на който никой от нас няма достъп! Холандците отговорили с референдум, те понеже всички холандци са светили на този, който е изстрелял ракетите та знаят. Хайде стига манипулации и пропаганди, вече е тъпо.

Холандия проведе разследване опорочено от чудовищен натиск упражнен върху тях от САЩ. Разследването не отговори на нито един сериозен въпрос. Но изтеклата информация около него в холандските медии доведе до това, че Обществото поиска и с референдум не позволи на Украйна да бъде пусната в предверието на ЕС ! Защо ли ?

Ако го бяха свалили американците, щяха да кажат sorry грешка, като при ударената болница на Лекари без граници. Кой е свалил самолета не е ясно. Дори може още да се съмняваш за това с Бук-а, защото тази информация с частиците в телата, трябваше да я имат още в началото и първия доклад, а не след повече от година. Все едно сега са разкопавали гробовете за да преглеждат отново и вадят частици от телата им. Сигурните неща са: 1. Че сепаратистите официално преди това забраниха полети над тяхна територия; 2. Че отговорни за маршрута на самолет са от съответни станции командващи полетите, които са на Украйна; 3. Украйна има Бук и по погрешка сваля пътнически самолет от Израел до Русия над Черно Море при военно учение именно с Бук през 2001г. Твърди се че гони по-голяма цел. Реално целта се облъчва и ракетата гони отразения сигнал. Нещо такова обясняваха. А от производителя на Бук твърдяха, че на Украйна са продали над 900 ракети за Бук; 4. На мястото на падналия Боинг пристигат освен сепаратисти, пожарната и някакви украински сили за бедствия от МНС (министерство на извънредните ситуации). Последните не са военно формирование и си действа още и при сепаратистите - на снимки на гърбовете им пише (МНС) Украйна. Първо на мястото се гаси пожара и после се установява тип на самолета и самоличност на загиналите. Ако тук бе паднал, едва ли щяха да се справят по-добре. Накрая труповете с влакове май ги карат към Харков; 5. Очевидно на запад не знаят ефекта от сваляне на самолет с Бук. Самолета пада цял на едно място, независимо от някои разхвърчали се части. В първоначалните прогнози, са очаква взривяване още във въздуха и тотално разпръснати части и хора - говорех примерно за на 10 км. Както и че трябвало да се запали, което пък става едва при удара в земята.

Спечелилите от прекратяване на военните действия, освен хората: Шеврон (американска компания) - подписал договор за 10 милиарда долара май беше за шистов газ, включително в областтта - в западните части на Украйна; Роял Дъч Шел (англо-холандска компания) - за нещо като горния; Борсима Холдинг - газонефтена компания с директор сина на вицепрезидента на САЩ Джо Брайдън - май се казваше Хънтър.

Не беше ли Джо Байдън, не БРайдън? Или както казвате вие " Гитлер сказал Гимлеру " Гвани ме за Гуя""!

Съвсем ясно е кой свали самолета .Това е джудже - диктатор , казва се Путкин !!!

Казваш е отскочил до Украйна. Наредил е да му докарат Бук, ако не са пленили такъв сепаратистите. Наредил е да го насочат и той по възможност само да натисне един бутон някъде. Еми хубаво. Докажи го! По закони всеки е невинен до доказване на противното и вината е индивидуална.

Стършел

Много голямо ще дойде това джудже, от Кремъл - до усрайна :), пазете се да не седне върху вас!

Лелеее колко енергия изразходихте и какво от това, нещо променихте ли? Не! Нещо доказахте ли? Не! Нещо добро за страната ни? Не!

Що не си напишеш, че си руски трол, ами се подвизаваш инкогнито тук? Но си ми ясен по словореда и окончанията които изпускаш тук-там!!! Вземи се скрий и ако нямаш какво да кажеш по личната трагедия на тези хора замълчи и отдай дължимото на начина по който те се опитват да преживеят ужаса в който живеят всеки ден!!!

Любовта е по-силна от всичко.Здраве, късмет и щастливо детство на момиченцето!

Мдааа, значи имало и хора, които могат да де обичат истински.

Животът понякога наистина го прекалява! Да ти загинат трите деца! Невъобразимо! Респект пред волята за живот и силата на тези хора!

А истината за това как Украина свали самолета? И кои бяха поръчителите? Това кога ще публикувате?

Когато великите сили САЩ и Русия се разберат върху кой да хвърлят вината.

- 332-ра ракетна устаноновка БУК-М1 на втори дивизион от руската 53-та зенитно ракетна бригада.

Според доклада на независимите западни експерти, това е ЦРУ!

Благослови, Боже, бебенцето нека бъде Феникс, отърсил се и възкръснал, от пепелта на Злото!

Силни и позитивни хора. Желая им дъщеричката им да е здрава и да им носи само радост! А мурзилките свалили самолета... ще си останат завинаги мурзилки!

Путьо, Путьооо..що животи почерни жуже кремълско !!!

Моля?!?

Внимавай русофилите ще те убият и заколят и погребат, нищо, че си българин, за тях това няма значение, посмял си да оплюеш великия им вожд, непростим грях.

Абе доста бързо действат...

Такава гадост може да напише само индивид, който няма деца!

someone

ами нормално, вместо само да плачат, ще се радват на едно ново дете, жалко, че у нас нямаме същия манталитет, ами се занимаваме с безкраини дела и отмъщения в подобни случаи.

Там и на такива като вас манталитета по принцип е пазарен, дали това е добре или зле, сами преценявайте...

Не си съвсем прав. Делата, макар и безкрайни, трябва да се водят в името на справедливостта и да се довеждат до край. Че няма да върнат загиналите, няма ...

Едновременно ми е мъчно и се радвам за тях.Да им е живо и здраво бебето.

ПедеРуска работа! Модерни престъпници убийци на цивилни! Путин ще отговаря пред Правоверния си Господ!

Я си изтрий лигите от злоба и вземи се пообразовай малко. И ако си мъж - пак коментирай. Например прочети в гугъл за: iran air flight 655. Благодаря.

фашизма не се забравя

Защо не посочи Korean Air Lines Flight 007?

Щеше да е странно, ако си бяха родили нов дядо. Иначе не виждам къде е новината. Не виждам с какво това дете е по-различно от всяко друго. Или целта е отново да ни припомнят, че сме беззащитни от тероризма.

chavdarlk

Новина е била твоето раждане, но сме я пропуснали навремето...

Май не ме разбрахте правилно! Не се заблуждавайте! Целта на новината не е човешкото щастие, а отново да събудят спомена за човешкото нещастие

Колко мъка има по този свят... Явно наистина, IQ то на цялото човечество е константа, но населението постоянно се увеличава...