Коментари - Селища в Северозападна България пак са под вода и бедстват след поройните дъждове (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен лично ме притеснява повече наводнението на България с цигани .Защото линията е в посока постоянно повишаване на критичните нива и от това страдат целогодишно българите.Я пребит и ограбен пенсионер окрадени животни и мазета и т.н. И питам докога ще.им плащаме фалшивите ТЕЛКове и помощи и лежане по болници неосигурени ?И незнам как още говорят за интегрирането им като от стотици години се вижда и в световен мащаб че това НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ.

Значи ония дедо дето се нарича професор по БТВ нали каза” нищо притеснително всичко ще е в рода на нормалното”. И прогнозата за времето ни е като държавата- порои ни отнасят а от ТВ гърмят че всичко ще е наред.

Асенчо Василев- Кокорчо е спрял порите за бедствия и аварии нищо че в Северозапада има бедствия- честито. Ако искат хората от този район да гласуват отново за крадливата им партия

В момента съм на морето обграден съм от джипове с украински номера млади украинци мъже и жени с малки деца се движат самодоволно с големи чанти с покупки и не им пука за войната живеят в хотели и ги хранят на наш гръб не знам дали е истина но един местен бизнесмен ми каза че им дават и 2000 лв джобни пари това за информация на пострадалите от наводнението в Северозапада на които ще дадат помощи в размер на 300 лв за да са вечно благодарни на предателите от продължаваме промяната и маститите гербаджии Гласувайте пак за тях глупаци

За подлогите на Путин от Възраждане никога няма да гласуваме! България няма да е част от Руския свят!

Може би да ни дадат малко пари след Украйна

Хората бедстват, къщите им залени, а правителството на сламения Денков, Кирчо, Кокорчо и шарлатаните водят борба как да овладеят държавата за да напълнят гушите. И след това да се оттеглят на островите в Тихия океан. Оставка и обратно в Канада.

Пращайте милиони за Украйна! Те имат нужда! Ние тук сме си добре! Свикнали сме да ни подритват. САРКАЗЪМ!

Киро и Магарев ще ни помошят да дадем по есна заплата за окрайна

Като започнат да вкарват кметове и обшинари в затвора и всички потопи ще спрат! И още нещо за да се спре порочната практика на села окупиранинот цигани да има циганин кмет е нужно само едно- избирателен ценз и насначаване на кмет от областния управител! Имаче тази територия е обречена да стане кочина

дали ще се съберат "умнокрасивите" в МС, за да обсъдят как да помогнат на бедстващите българи? Или ще си почиват спокойно, все едно нищо не се е случило...?

или не са гласували изобщо или са гласували за престъпниците от гроб-пп-дб-дпс-бсп

Наводнението си е наводнение, причините са много и все известни. Впечатление ми направи, обаче, как местната ромска общност, хора не знаещи що е труд, се надсмиват над нещастието на човека чийто кошери е отнесъл пороя. Изводите за вас.

Няма страшно ..сега ..е по важно бизона от Банкя ,Канацкият вариант на Пинокио,и пингвина злодей от батман.да .напишат документа със 3 / ната инфлация..другото е пунта Мара,или ала бала .

Бездържавност и безхаберие, сеч..затлаченис боклуци корита на реки..препълнени и неконтрошируемо източвани частни водоеми!!

Важна е Украйна, майната и на България.

ТИЯ ИДИОТИ НР СА ЧИСТИЛИ РЕКИТЕ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ЗА ТОВА СТАВАТ И НАВОДНЕНИЯТА.

Как може да давате по 2500 лв на украинец и 50млн за Украйна, а за бедстващите българи по 1500 лв при толкова сериозни поражения и то по ваша вина

С оръжията са около 2 млр за Украйна.

2500 на украинците, ама в мечтите ти троле. Плаща се само хотел и минимални помощи за храна, парите са от ЕС. Също така в София, по морето и в Германия съм говорил с украинци. Хората си идват с пари, не са прошляци, като теб. На запад пък работят, не са просляци, тролещи целодневно, пак като теб.

Ало,политиците, помогнете на тези хора!Престанете да давате пари на този украинци и да бъдете подлоги на ЕС!

ПАРИТЕ ЗА УКРАИНЦИТЕ СА ОТ ЕС! СЕТИ ЛИ СЕ БОКЛУЧЕ?

Парите от ЕС, една голяма част идват от ЧЛЕНСКИЯ ВНОС, КОЙТО БЪЛГАРИЯ ВНАСЯ КЪМ ЕС ОТ ПОРЯДЪКА НА 800 МЛН. ЛВ, КОЕТО Е СЪЩОТО - ОТ ДАНЪЦИТЕ И ДРУГИ ПОСТЪПЛЕНИЯ, ПРИДОБИТИ ОТ ДЪРЖАВАТА(НАРОДА). ТАКА, ЧЕ, БОКЛУЧЕ ЩЕ ВИКАШ НА СЕБЕ СИ, МИНДИЛ ЗАГУБЕН.

Сорос е виновен, той изсече горите и направи дървената мафия на ДПС!

И Сорос е виновен че ви напълни тиквите с бръмбари

Верно ли? Да не би реките да трябва да се чистят?

Хайде бъдете по сериозни Всеки хвърля боклуци после да се чистят реките Истината че около коритата на реките винаги са били влажни зони и блата Сега това го няма земята се обработва и застроява и ето наводнение Горите се изсичат и ерозията свлича камъне и песък Повечето села нямат улични шахти Нека правителството им купи и по една застраховка за догодина

Всички били йвърляли?! Имало презастрояване и сеч..Ама това обяснение или оправдание за рова че нямадържава и местна власт и тулупите не си вършат работата. Мали ако няма кат всеки ще кара в насрешното и ще гази наред бе бунак!!

Много е скъпо, трябва да пращаме на окрайна

Селата са цигански,,има роднини във Стара Загора...казват, че във селата там вече няма Българи ,даже и кметовете са мангусти..та какво очаквате..

Байдън лично е издал заповед да се наводнят Ружинци и Бела Слатина с ХААРП!

укрите са те наводнили отзаде та си толкова с провиснало дъно

Майната му на северозапада!!! Важно е украинците да са добре!!

И Русия да е зле.

Държавата да построи там язовир, а хората - под наем е София.

Реката излязла от коритото. А коритото на реката що не е изчистено? Къде беше кмета, къде спа?

И преди сме имали лета,в които през цялото лято вали,но не е имало наводнения,а сега след всеки дъжд - потоп,дори в София,където вчера не валя много,правете си изводите сами...

Наводнените къщи обитаеми ли са?

Кметовете да крадът по-малко...или да не се подписват под документи че са получили пари ,,а се оказва че,пари няма..

lu4ka

А пари за Усрайна кога?

Министър Тагаренко обаче иска спешно около милиард лева за подкрепа на укрите...

Пак има неконтролируемо изпускане на язовири. Не се управляват добре водните обеми в тях и това причинява огромни приливни вълни, които причиняват щетите по инфраструктурата и по имотите на хората.

По-здрави за дърводобивните еничари...

европата ни умори и удави! вън европата от континента!

Никакво наводнение няма, това е путинска пропаганда.

Наводнения, земетресения, посолства... Нещо много зачестиха бедствията във всички сфери. Какво ли още ни чака?

Продължават да ни поливат с радост небесна любимите самолети след полунощ и СОФИЯ НЕ ОСТАНА НАЗАД ОЛОВНО НЕБЕ СЛЕД РАДОСТ НЕБСНА МЪТНИ ОБЛАЦИ ПОРОЙ НИ НАПАДНА КЪМ ПОЛУНОЩ НЯКО СЕ ПРАВЯТ НА БОГОВЕ....УНИЩОЖВАЙКИ РЕКОЛТА ,ДОМАКИНСТВА...

Така е, хайде сега хапчетата, ризата с дългите ръкави и да си лягаш! Аман от идиоти в тази държава!

Вода ,Ръжда и жена тръгнат ли спиране няма.

Крепостните селяни пак вечно недоволни.... Било ги наводнитело... Наглеци! Утре ще искат и достойни заплати и пенсии, здравеопазване, образование и т.н.

Е да има байрак на Рожен

Да има помощи за Украйна, искаш да кажеш. В знамето няма нищо лошо, финансира се от граждани - по желание. Помоща за украйна пак се финансира от граждани, но не по желание. Схващаш ? Съмнявам се

Толкова малоумщини в тази територия има , най малкия проблем е Знамето на Рожен. Какви пари се хвърлят за война в Украйна някакви сто хиляди събрани за малко самочувствие на хората мисля че не са проблем.

Българи печели колосални суми от продажбата на оръжие.

И с тия пари ше завършат "Хемус" или ще подобрят стандарта на живот, нали?.... Нали? Истината знаеш ли каква е? Един голям колосален кор ще спечелим.

Никой не ни пита, дали искаме да даваме от нашите пари за Украйна. За знамето, сами решаваме искаме ли да дарим.

А бе стига сте ни занимавали с тия наводнения. Не ни стигат грижите за Украйна ами и вас да мислим.

Не ни занимавайте с тия наводнения в България, не ни интересуват

Пригожин, Петров и Боширов са виновни. Гадове, само те ша са...