19 кандидати за парламента са се отказали

19 кандидат-депутати са се отказали от участие в предстоящите избори и са заличени от Районните избирателни комисии.

Обратно в новината

Коментари - 19 кандидати за парламента са се отказали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите сме се увеличили май драстично от последните избори Броят на избирателите в избирателните списъци към настоящия момент в страната е 6 875 199", съобщи говорителят на ЦИК Александър Андреев. към 7 милиона гласоподователи май в бг нема деца до 18г или има някяква популация да не би сирийците да са увеличи броя от предишните избори леле

Разберете докато анадола ще управлява България---няма да живеем като бели хора!! Този избирателен кодекс на БСП цели само да ни управляват БСП и незаконната ДПС!! Да дадем на ГЕРБ 2/3 от депутатите на НС и всички тия анадолци ще изчезнат заедно с комунистите от НС!!!

Как така 99 са били сътрудници на ДС ? Тези са намерените , а техни помагачи и съмишленици . Значи те се кандидатират за депутати , ама са си ченгета на ДС . Как така си стават тия работи още? И ние ще ходим да избираме. Кво ? Отново като по-рано: ЧЕНГЕТА ! А ния с мислиме , че комунизма си е отишъл. Щом като са криели до сега своята принадлежност до последния момент това значи ли , че останалите са проверени точно . Чудиме се после защо това онова не върви .. А то защото има зависимости които тези ченгета щяха да приложат.

Не вярвам, че някой с глава на раменете си вярва че в България има истински/ съществуващи/ реално съществуващи 6875199 избиратели. От това печелят много места голямите партии, които реално не одобряваме.

Прочитайки заглавието си помислих, че между тях са Мая Манолова, Михаил Миков, Лютви Местан, и редица ментерджии от стария парламент. Но уви, те нямат капка съвест да се отдръпнат от кокала, след като доведоха държавата до това състояние. Затова, ако има българи, които не желаят отново да слушат едни и същи словоизлияния от горепосочените и от тях подобните, да гласуваме масово с вота си в неделя и да им покажем, ЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ ВЕЧЕ!

умиргане има отказване от кокаля няма