Коментари - Сексуален тормоз - жените VS. Пласидо Доминго и Джони Деп, бебе VS. Нирвана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

assiа

Много ниЗко сте паднали дир.бг. Да бяхте си направили труда да отидете на концерта и да усетите атмосферата. За първи път в историята на България се проведе концерт на открито с такива световни величия като Маестро Пласидо Доминго и българското сопрано Соня Йончева. ЖАЛКИ СТЕ!!!

Доминго се извини със специално изявление и плати на частно на някои от ишците, а Деп и Амбър Хард продължават да се съдят, защото американският съд не приема решенията на британския съд, който прецени че Деп наистина е бил съпругата си. Ама всички вие знаете по- добре от съдиите и вещите лица май …

кое, викаш, лесбо НПО, те храни? Анимус?

Какво те бърка Анимус? Защитават жени от насилие, осигуряват защитени жилища , и всякаква друга помощ на жени и деца. Според теб това е лошо?

Като съдът знае най-добре, а ние не... Как тогава съдът в една държава присъжда на единия, а този в друга държава присъжда на другия? Кой от двата знае най-добре и кой не знае добре? Ти като не си производител на автомобили, рали пилот и т.н. това означава ли, че мнението ти е невалидно относно коли?

Няма решение на съда в Щатите. Ще се гледа през пролетта на 2022. Има само решение на британския съд според което Деп наистина е бил Хард. Говорим по същество, и относно факти. Тя между другото вече е майка. Едва ли Деп ще спечели в Щатите… Така че официално той в насилник.

Знам за конкретна история, когато Доменико беше шеф на операта във Вашингтон. Няма огън без искра!

Джони Депп беше доказано, че не той, а напротив, жена му е насилник и лъжец. За момента е загубил само дело на инстанция срещу една медия, но не е осъден и няма да бъде, за домашно насилие. спрете да го цапате, фемки нещастни.,.

Да се напише статия за концерта на Доминго в София е сложна работа за неграмотни жирналисти! Най лесно е да обвиняваш в нещо което лично не си проверил дали е така!!

Де да знаеш, може мърлата да е "пробила в бизнеса" доброволно разкрачвайки се. И после ще да рИве гороломно. Курв@лъка си душевно състояние. Много е противно когата избие и при ужким мъжове... Отврат!!!

Неделчев вече се споразумя и плати. Бая сопрани се опаричиха!

За да се напише статия/рецензия за снощния концерт на великия тенор Пласидо Доминго и българското сопрано от абсолютно световна класа Соня Йончева е необходимо познание и ерудиция. Такива сред наличните журналисти няма. Така че пишат за това, което познават: секс и скандали. Гнусно и долно.

Вие сериозни ли сте? Ако имахте каквато и да е информация по случая в последните 2 години, щяхте да знаете, че е оневинен. В момента съди компании в Холивуд за нанесени щети, като са му прекратили договорите без да има правно основание. А милата, добродушна Амбър в момента я чакат 15 години затвор по много различни обвинения, но основно заради лъжите, които наговори против него. Има записи, има очевидци, ама нашите тука си баят и знаят каквото им уйдисва.

лесбосите от 'арт' дирника по инерция си карат за лошия сексапилен мъж.,

При Пласиго Доминго номерът за рекет не мИна !!!

Войната срещу белите хетеросексуални мъже продължава с пълна сила!

Я питай шефът на МЕТ Питър ГЕРБ?

За Джони Деп работата приключи в негова полза. Съдът го онивини по обвиненията за насилие над жена му след като призна че няма доказателства за това и всички свидетелски показания на жена му и нейните близки са лъжи! Даже се появиха доста интересни казуси с жена му, като последният е че заради нея се бавят снимките на фирма Аквамен 2 защото не може да влезе във форма поради съдебнит битки които започна да губи. За Доминго не съм чувал, но за случая с албума на Нирвана е доста забавно. На обложката им на стар албум имат снимка на голо бебе в басейн и сега човека иска да съди групата и всеки един човек участвал в снимките му като дете за сексуален тормоз срещу скромната сума от 150 млн. долара. Нищо че родителите му са били компенсирани за това и до сега не е имал проблем с това, все пак не спира да се снима през годините в същата поза и си е татуирал името на групата на гърдите. Просто гледа как да изкара пари.

Аз си признавам, че съм тормозил сексуално много и хубави жени - не съм им обръщал специфично внимание, я заради футболен мач, я заради кръчма с другари.

В кратце, идиоти срещу нормални.

в кабул тези въпроси не стоят.

Пак ли претопляте шупната педерунгелска манджа, бе мекерета дирниски?! Аман от тъпанари! Me too ви мрази, перекендета долни!