Обществени казуси, които засягат проблемното поведение на популярни и талантливи артисти са фокус на новия епизод на аудиоподкаста на Dir.bg - "Trendy".

Милена и Даниел обсъждат с писателя и адвокат Радослав Парушев случаите с обвинените в насилие и сексуален тормоз над жени Джони Деп и Пласидо Доминго. В разговора става дума и за интересния казус с бебето от обложката на албума "Nevermind" на Нирвана, което съди наследниците на групата за детска порнография.

Един от големите въпроси на цивилизацията е - можем ли да разграничаваме артиста от човека? Каква е връзката между актьорската кариера на Джони Деп и поведението му с жените, което буди възмущение? Какви са аналогиите с проблематичните действия на великия оперен певец Пласидо Доминго, към когото също има оплаквания от потърпевши жени?

Днес, на 1 септември 2021 година Джони Деп трябваше да бъде в София за концерт в Арена Армеец, заедно с Алис Купър и и Джо Пери от "Аеросмит". Концертът обаче беше отменен, заради пандемията от COVID-19.

Снощи обаче, Пласидо Доминго беше в София, където изнесе оперен концерт заедно с българската прима Соня Йончева.

Кое всъщност е подсъдимо в действията на известните артисти?

Какъв ще бъде резултатът от делото срещу Нирвана, според адвокат Парушев?

Чуйте в аудиото!

Снимки: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic