Секс скандали, тормоз и следене в карантинните хотели в Англия

Пребиваващи разказват притеснителни истории за поведението на наети от правителството охранители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е новата нормалност по западен образец, с моралните ценности на евроатлантиците и на педераския ЕС. А това, че заради мерките измряха повече хора от самият грип е тема табу, че гладът по света всяка година избива 1 милион ДЕЦА но те не умират от правилната болест ковид нали? И това е тема табу, това, че всеки ден УЖ в лайняната територия наречена БГ се правят 14 000 теста ( коли ли кретен ще дава пари ) а тези пари биха могли да се дадат за увеличение на пенсии, за подмоагане на социално бедни, на бездомни, на гладуващи, на изоставени старци ... инак много се били загрижели за нашето здраве и нашия живот! МРЕТЕ КОВИДИОТИЗИРАНИ ПСЕТА ВИЕ СТЕ ТОР ЗА ГОСПОДАРИТЕ ВИ КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРА! БОДЕТЕ СЕ ОТРОВИТЕ С КОИТО ВИ ИЗБИВАТ КАТО ПАРАЗИТИ!

Инглиш Ковид порн,Сър.

Пак ли притоплихте статия от преди месец бе олигофренски журналя прости ?!!!!

Какво се правят на девици? Лично аз съм виждал в дискотеките в Лондон, как жени на по 30-40, ако не и повече, лично си дават номерата на чернокожите охранители.

Аз съм виждал мъже да си дават задника. Това значи ли, че и ти го правиш?

Че тези пазачи са от Индия. После що сме расисти

Аааа, не с лошо. Политически некоректно е да се говори така! Там няма индийци, пакистанци, чернокожи или мюсюлмани. Там всички са british citizens!!! Гаден, бял расист такъв! ;))))

сулен от Covid

Значи няма никаква пландемия - иначе "охранителите" щяха да се "страхуват" като останалите овце, тези които ужким "пазят".

Идиоти Сър!

Ами да коленичат и ще се оправи положението.

Хем вирусът бил най-опосният опасник на света, хем тези, дето вардят потенциално заразени с него, ги търбушкат на общо основание, без да ги е еня, че ще се заразат и ще умрат. Ха сега де!

G4S най- корумпираната и некоректна секюрити фирма в Европа. От служителите и не се изисква сертификат за издържан изпит за служител във дирма , чието задължение е поддържането на ред и сигурност. Дори задължителният английски на служителите е на незадоволително ниско ниво! Като се има предвид, че Филип Джон Мей , съпругът на Тереза Мей е Директор в компанията, би трябвало стандарта на секюрити услугите да е на високо ниво, но е точно обратното- оплаквания от действията и отношението на служителите и недоволни от мениджмънта на компанията служители.

Че то само негри,пакистанци, либийци и една шепа руси англичани дето живеят в 5 квартала от 40 и са принудени да плащат 4 пъти по големи наеми за да не живеят до отрепки но в съседните квартали си е гето не смееш да излезеш след 8 часа по улиците, нашата трябва да е постоянно заключена щото на светофарите дебнат отрепки и се опитват да ти влязат в колата кой знае защо. Кучетата ги крадат от парковете с ножове а изнасилванията са ежедневие по улиците даже не го пишат и в новини като изплюва дъвка на улицата толкова е често държава на мигранти от 3тия свят трябва да имат визи за влизане в българия а не да се разхождат пакистанци из софия.

Това е доста добър щрих от кретенската пландемия, която отне правата на всички хора и ги приравни с добитъка. Дори няма смисъл да коментирам колко е идиотско поставянето под карантина на напълно здрави хора, на които нищо им няма. А извращенията са естествена част от това, което е създадено като обстановка. Не, не ги оправдавам и служителите трябва да си понесат последствията, но по същество карантинираните напълно клинично здрави хора, хора, които не са престъпници също така, биват поставяни в затворническа среда, създавайки се по този начин предпоставка за всички произтичащи от това извращения. Ще видим докога човечеството ще търпи тази гавра.

Който пуска всяка година по 1 милион пакистанци ,индийци,араби и африканци сам си е виновен.

Англия... няма какво повече да се каже

Боже, докъде докараха хората с тези карантини и локдауни. Заключиха ги по домове и хотели като престъпници. А най страшното е, че стадото вече приема всичко това за нормално...

Мри бе антоваксър, добре, че държавите въведоха мерки иначе щеше да стане както 1920 - 500 милиона болни 50 милиона умрели. Малко благодарност бе кретен

Ти от кое стадо си???Ние знаем нашето,ти знаеш ли твоето???

Тия ме надминаха!

Тази охранителна компания се занимава с транспорт на затворници и арестанти. Явно това им е нормалното поведение !

И с инкасо превози. Един такъв ван щеше да ме блъсне, та така знам мухаха

НПО активости и измислените им проблеми. Няма проблем обаще, че англичанитр букеално бяха година и половина под домашен арест! Бяха ги затворили като кучета в къщите им!

Не можах да разбера от цялата история кои са черните и кои лошите бели?

Как може да се случват такива неща в демокрацията бе? Руска пропаганда някаква. Или са били баширов и къв беше другият...

Който си е избрал министър председател с визията на онзи клоун англичанина да си му бере ядовете. Дгд, не ни занимавайте с пакистански проблеми на някакъв си там остров.

Много хора затворени , е кво очаквате, удовлетворяват съ

Това беше публикувано в английската преса преди седмица, мисля. Може и да е вярно, но подозирам, че някои (неудобни за въпросните жени) факти са умишлено премълчани. Много жени в UK се държат предизвикателно и често неуместно, а после се оплакват от тормоз. Да попитам, защо отваря вратата по пижама? Над 40% от жените в UK са с тревожност и депресия и постоянно на лекарства, като всъщност им липсва внимание. А оплакването е национален спорт в Англия.

Ти тъп ли си? Какво значи да се държат предизвикателно? А мъжете как се държат бе? Пак ли ще обвиняваме жертвите на сексуален томроз?

Ние сме страната на "няма не искам няма недей", не се чуди. У нас жертвата винаги е виновна.

Си еби майката тъпа путко, нали има камери навсякъде, тия охранители да не са някакви загорели африканци, не знаем истината, не си отваряй плювалника

Ей, я по-кротко! Кво се пениш толкова...

Да бе и хотели като Мафиот нямат камери, особено там дето уж карантинират ....

там и висчко ще им е наред! Нас какво ни занимавате...

И в Канада има подобни оплаквания в Квебек

Новината идва един ден, след като италиански депутат заяви, че деца на 10 години са били затворени в карантина от малтийските власти без надзор на възрастни и им е отказан достъп до родителите им. Сара Куниал каза пред италианската камара на депутатите, че има информация, че 120 италиански деца на възраст между 10 и 16 години в момента са "отвлечени" в Малта, без особено внимание към тяхното физическо или психическо благосъстояние. "Някои са тествани, други не. Всички те са заключени заедно, позитивни или не, без никаква форма на човешки комфорт", каза Куниал, четейки от писмо, което тя е получила от една от отчаяните майки на децата. Куниал продължава: "Затворени са в така наречен хотел COVID с малка бутилка вода на ден и сандвич, на които е отказана ефективна медицинска помощ, но най-важното е наблюдение от възрастни. На тях им се отказва прегръдка на родител, защото малтийските власти стриктно прилагат протоколите COVID на всяка цена, без зачитане на основните човешки права на тези непълнолетни" Куниал, с треперещ глас продължава да изисква незабавна намеса на италианското правителство за репатриране на децата, като каза, че други 800 италиански деца са държани в "идентични" условия в Дубай. Това на какво ви прилича? Нека не казвам, това е срам и позор за Европа дето нямаше равна по човешки права.

Лъжат, нищо чудно да е станало точно обратното - да са си поискали тий-онуй от охраната, все пак 10 дена сам, почваш да мислиш за глупости.

Яко са се кефили застаряващите парантии, че им обръщат внимание охранителите и със сигурност са ги предизвиквали. Сега се правят на ощипани ако може да добарат някой лев чрез съда.

Охранители мюсюлмани от новите лондончани няма изненадани маймуна си е маймун

с викове "Аллах Акбар!" са им го начукали изотдолу та до сливиците чак...

Като гледаш някои от коментарите и тук много индийци.

айде почна се с платените статии на либералите....Таз истанбулска конвенция начииииии

Тези истории на конгреса на ЛБГТ ли ви ги разказаха или сами си ги измислихте?

Нова идея за подпомагане на ваксинирането - който не желае да се ваксинира - сексуален тормоз!

Много дълго, бе, то описания, то детайли, досада...

Така е з Западен Пакистан със столица Лондон. Юруш натам.

Когато Агата Кристи пише по поръчка на порнхъб се получават такива текстове като горния - романтична новела с елементи на еротична драма.

В бг това е във всички хотели, не само карантинните:д

Ха ха ха, ами евреите пак си напълниха хотелите нали. Сега стана ли ви ясно КОЙ командва. В Канада струваше около 2000$ едно завръщане там, след НАСИЛСТВЕН престой в ОПРЕДЕЛВНИТЕ от правителството хотели, тестове и пр. Ако не ми вярвате ви желая да вземете кредит за жилище и после да си изгубите работата. Та... Толкоз за омразата ми към чифутите.

Този проблем си има решение - изолатора на съответния пандиз. Първо гарантирано няма да се среща с никой, второ там си има утвърдени процедури - примерно охранителите винаги са поне по двама, има камери, трето жените са в женския пандиз, мъжете в мъжкия с охранители от съответния пол (сега ако там има хомосексуалисти е друг въпрос но тук влизаме вече в сферата на предположенията ), и четвърто най-важното - карантината се спазва с пълна сигурност. В хотел са възможни бягства и нерегламентирани контакти

Даже не подозираш колко си прост. Написал си пълни глупости.

Бе той и Епщайн беше в изолатор.