СДС: Турски военни са обстрелвали населени места в Северна Сирия

При стрелбата по района на Абу Рас Айн са били нанесени големи материални щети, нанесени са били щети на жилища и стопански постройки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва веднага да им се наложат санкции. Ама надали! Колкото наложиха санкции и на ОАЕ заради Ѝемен...

ще има ли санкции от САЩ? ще има ли осъждане от ЕС? ще има ли изпращане оръжия от Великобритания...... а забравих. то лицемерието е присъщо на англосаксонците.

че става дума за "Ряаковски" 134 ! Като нямаш въображение и си кръщаваш сбирщината с едно и също име, така става, получават се и неволни грешки. Иначе нека си се тепат там, както и бившите "братски" народи от СССР, само всички ние ще спечелим от това после. Хем по-слаби, хем по-малко...Какво по-хубаво? Идеята е стара, дори и Чърчил не бързаше с Втория фронт. Оказа се прав, осигури ни 60-70 г. относително спокойствие, иначе орките щяха отдавна да задрънкат оръжия и да тръгнат. Е, чак сега, но вече не е същото и са малко закъснели. Остава им само да се подготвят за предстоящите репарации и обезщетения при възстановяването....

Санкции? Изключване от НАТО???

А сега да видим кой ще накаже фашистките агресори от Турция, които нападнаха независима Сирия!!! Смърт на турските окупатори!

е как кой бе ? Антифашистите - руснаци , вечните Асвабадители......

Турция, Русия все тая, палят огън друг го потушава, и после репарации след 20г.

това си е проблем на тлъстата херо мустафа.

не е редно турция да обстрелва някого в сирия! право да обстрелва сирия има само россия!

Русия е по покана на сирийското правителство. забравили че войната почна от САЩ които организираха рязането на глави с обучената от тях сирийска демократична армия. въоръжени с американско оръжие, японски джипове, американски разузнавателни данни.

Това е политическата формула на САЩ за да има война - подкрепяй бандитските и радикални групировки и ще има война . Примери - Сирия, Афганистан, Либия, Украйна, работи се по Македония.

тъпи, война има само там, където има алкаши! примери- сирия, афганистан, либия, украина, грузия, армения, молдова, карабах, осетия, и няколко африкански територии!

Има война в Украйна.

Значи когато Русия стреля с артилерия е лошо, когато Турция стреля е хубаво. Да ви имам лицемерния, западняшки, американски, европейски, натовски морал. Всичко им е такова лицемерно на западняците. Сбъркани са отвсякъде.

никой не е казал , че е хубаво........ Знаеш ли кое обаче беше хубаво....когато американски хеликоптери Apache изпържиха в Сирия прехвалените ВАГНЕР , много добре им се получи

това е все едно да кажеш че Русия е много велика защото е убила американски английски наемници. Русия и САЩ не са се били един срещу друг с еднакви оръжия. едните са били с автомати, а другите с ракети и сега тия с ракетите се хвалят че убили тия с автоматите. голямо геройство. интересно ако Русия изпрати модерни оръжия на Сирия и ги предаде директно на Сирия, дали всички ще са толкова весели.

Браво на СДС. Къдравата Сю ли е подала информацията?

БЛЯДСКИ САЙ Т - КАК ПОДВЕЖДА СЪС ЗАГЛАВИЕТО !

То всеки някъде обстрелва цивилни...Сирия, Йемен, Палестина... Но само Путин е в обектива на помиярите от ООН, Международният трибунал, Червения кръст, Еврогея, ФАЩ и т.н. .

След като се изтегли Русия сега Турция настъпва. Горките сирийци, сякаш малко им беше 10 години война.

Те са НАТОвци и съюзници. Обстрелват демократично, не разрушават и не убиват - пръскат демокрация.

не бре, гадове са, като руснаците.

Всички пленени "Джавелини" и"Стингъри" от украйнските бойни полета да се прехвърлят на кюрдите...